Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hivox Tuning

Moderátor: fülelek

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: AVX »

Eddig rendben van amit mondasz.De!!!Jössz és személyeskedni kezdel amit én nem tettem se veled se Kálmival föleg nem ilyen sértő hangnemben.
Kálmi írását nézve még provokálásnak is lehetne nevezni mégse ugrottam a nyakának emiatt.

Ez egy fórum,de már picit talán attól is több.
Nagyon sokan ismerik egymást személyesen.
Ha valaki látja,hogy kostolgatnak valakit,akkor a csapat összezár és kiáll a másik mellett.
Ezt vagy megérted,vagy sem,de ne várd el,hogy felnézzenek rád olyan szakik,akik picit több dolgot tettek le már az asztalra,mint pl te.Megint nem magamról beszélek,pedig még nekem is ez a szakmám,de már ezer éve nem gyakoroltam.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Ez egy forum úgy írok ahogy akarok.
most akkor miről is beszélünk!?
más miért nem tehet így?
(most nem az ÚGY írokról, hanem az AZT írokról beszélek! de gondolom érted a lényeget )

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: kalmi »

Mivel már volt egy apró afférunk korábban, ebből azt szűrtem le hogy nem kedvelsz. Akkor épp beleszóltam valamibe amiről vita, vagy eszmecsere folyt, erre kaptam tőled a "na tudtam, hogy te is megszólalsz" vagy valami hasonlót. De hát kérem szépen mint ahogy te is írtad ez egy fórum, olyan mint sok nagy asztal (témák), ahová bárkik leülhetnek (fórumozók) és beleszólhatnak, illetve véleményt nyilváníthatnak. Ha nem akarod nyilvánosan folytatni az eszmecserét, félrehívsz egy vagy több embert és külön a nyilvánosságtól elzárva megbeszélitek (privát üzenet).
Egyébként azt gondolom, vannak olyan témák amiket nemillik nyilvánosan megkérdezni senkitől. Talán például ilyen az, mikor egy nagy tapasztalattal rendelkező "öreg rókától" olyanokat kérdzel, amibe neki évei és elég sok pénze van fektetve. Még ha nem is kerül ettől üzleti hátrányba, de azért egy olyan ember akinek üzleti érdekei is vannak, a saját tapasztalatait nem teljes mértékig akarja a nagyvilágba kürtölni, mert ő ettől is értékes, hogy esetleg olyat is tud amit más nem, vagy nem anyira. Ezért is érdemes az ilyeneket privátban kezelni, mert ott nagyobb az esély, hogy csepegtet neked némi infot.
Ez persze lehet hogy csak én gondolom így...

Szép napot neked! Béke!
Ja és még valami:
Megigérem hogy ezentúl megjegyzem a neved és helyesen írom: mkimki.b63
Cserébe Kálmi helyett lehetek Kalmi? Ezer köszönet!

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Csak tudod ha két ember beszélget nem kéne állandoan bele szologatni.
ez egy fórum.
erről szól az egész!
ha párbeszédet szeretnél folytatni, akkor miért nem privátban teszed? :lol!:

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Vendég

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem kéne személyeskedni a forum tulajdonosának!Föleg nem úgy hogy arra semmi joga és még ezzel nem is védesz senkit mert köztünk nem volt ennyire sértö személyeskedés de írhatnám azt is hogy nem is volt.

Én csak megpróbáltalak rávenni arra,hogy jobb,ha az ember néha bölcsebben viselkedik és ha kell,inkább hallgat.
Nekem semmi bajom veled.
Ezt vedd atyai jó tanácsnak.

Eddig rendben van amit mondasz.De!!!Jössz és személyeskedni kezdel amit én nem tettem se veled se Kálmival föleg nem ilyen sértő hangnemben.
Kálmi írását nézve még provokálásnak is lehetne nevezni mégse ugrottam a nyakának emiatt.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Nem kéne személyeskedni a forum tulajdonosának!Föleg nem úgy hogy arra semmi joga és még ezzel nem is védesz senkit mert köztünk nem volt ennyire sértö személyeskedés de írhatnám azt is hogy nem is volt.

Én csak megpróbáltalak rávenni arra,hogy jobb,ha az ember néha bölcsebben viselkedik és ha kell,inkább hallgat.
Nekem semmi bajom veled.
Ezt vedd atyai jó tanácsnak.

Vendég

Hivox Tuning

Gondold át amit írtál mert lehet hogy az csak egy vélemény hogy Te mit gondolsz rólam de az most nem jön ide sehogy!!!

Még egy jó tanács:ha nem tudsz egyetlen mondatot sem helyesen leírni,akkor legalább használj helyesírás elemzőt.
Részemről ennyi.Ne akarj nagyobbnak látszani,mint amekkora vagy.
Sajnos én is beleestem ebbe a hibába huszonévesen,mert akkor még nagyon könnyű volt sok pénzt keresni.A bölcsesség csak később érkezett meg hozzám is.
Nem tehetsz róla,túl fiatal vagy.Megértelek,mert sokmindenben magamra ismerek.

Nem kéne személyeskedned enyire még mindig azt mondom.

Olvasd el amit írtál!!Semmi köze az itt folytatott párbeszédnek.
Az hogy meg hogy írok nem sok köze van a tudáshoz.
Ez egy forum úgy írok ahogy akarok.Nem hiszem hogy a forumszabályzat ezt megköveteli.Ahol kell ezt megteszem és ott nem szokott gond lenni.

A tanácsod akkor fogadnám meg ha itt arról lett volna szó amit Te ecsetelsz.De itt semmi ilyesmiről nem volt szó!!!!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Gondold át amit írtál mert lehet hogy az csak egy vélemény hogy Te mit gondolsz rólam de az most nem jön ide sehogy!!!

Még egy jó tanács:ha nem tudsz egyetlen mondatot sem helyesen leírni,akkor legalább használj helyesírás elemzőt.
Részemről ennyi.Ne akarj nagyobbnak látszani,mint amekkora vagy.
Sajnos én is beleestem ebbe a hibába huszonévesen,mert akkor még nagyon könnyű volt sok pénzt keresni.A bölcsesség csak később érkezett meg hozzám is.
Nem tehetsz róla,túl fiatal vagy.Megértelek,mert sokmindenben magamra ismerek.

Vendég

Hivox Tuning

De ugye Te is ide tévedtél és be is szóltál.Na enyit erről.
Én legtöbször nem kifejezetten a személyt utálom hanem azt amit cselekszik pl:ezt amit most Te is tettél.
Nem kéne két ember dolgába beszolni.

Fogadj meg tőlem egy jó tanácsot.
Én is huszon éves fejjel,mikor megvettem az első komoly autóm és abban az időben nagyon komoly hifimet,azt hittem,hogy az enyém a világ.
Sajnos rá kellett jönnöm,hogy tévedtem.
Vannak nálam sokkal okosabb és ügyesebb emberek.
Én is meg Fülelek is lazán az apád lehetnénk,ezért próbálj némi tiszteletet mutatni azok iránt,akik lehet,hogy több tiszteletet érdemelnének(nem magamról beszélek).
Attól,hogy összesefteltél pár dolgot,még nem lettél nagyobb ember.
Itt a fórumon nagyon sok komoly tapasztalattal rendelkező szakember van.
Mi lenne,ha mindenkivel éreztetném,hogy ők senkik,mert szarabb az autójuk,vagy a hifijük.Ezek csak tárgyak.Ettől nem leszünk különb emberek.A tudást nem lehet pénzzel megvenni.Ha azt akarod,hogy felnézzenek rád,akkor próbálj szerényebb maradni.
Lehet,hogy Kalmi egy csóró,de 100-szor többre értékelem,mint aki este napszemüvegben fotóztatja magát a lepukkant mercijével.
Kalmi legalább ért valamihez és ehhez a megfelelő iskolai végzettséggel is rendelkezik.

A másik enyire nem kéne személyeskedned föleg nem úgy, hogy azt se tudod milyen végzetségem van és mihez értek ebböl kifilyolag.

Föleg nem pont neked.

Aszem ha elolvasod amit írtam abban Kálmit nem sértettem, nem személyeskedtem, nem volt szó benne arről milyen autója van, milyen hifije és hogy mit festett össze az évek alatt tudásávál.De Te meg nagy buzgoságodban megsértesz másokat.Még jó hogy ezt most nem személyesen beszéljük meg mert akkor meg is tudnám védeni magam de itt irhatok bármit is aszem off leszek és nem csak a topicon belül.

Vendég

Hivox Tuning

Én legtöbször nem kifejezetten a személyt utálom hanem azt amit cselekszik pl:ezt amit most Te is tettél.

Én is huszon éves fejjel,mikor megvettem az első komoly autóm és abban az időben nagyon komoly hifimet,azt hittem,hogy az enyém a világ.
Én is meg Fülelek is lazán az apád lehetnénk,ezért próbálj némi tiszteletet mutatni azok iránt,akik lehet,hogy több tiszteletet érdemelnének(nem magamról beszélek).
Mi lenne,ha mindenkivel éreztetném,hogy ők senkik,mert szarabb az autójuk,vagy a hifijük.Ezek csak tárgyak.Ettől nem leszünk különb emberek.A tudást nem lehet pénzzel megvenni.Ha azt akarod,hogy felnézzenek rád,akkor próbálj szerényebb maradni.
Lehet,hogy Kalmi egy csóró,de 100-szor többre értékelem,mint aki este napszemüvegben fotóztatja magát a lepukkant mercijével.
Kalmi legalább ért valamihez és ehhez a megfelelő iskolai végzettséggel is rendelkezik.

kicsit át kéne gondolni mit írszz mert aszem itt most nagyon mellélöttél.
Aszem itt nem volt szó semmi olyanról mint amit Te itt leirsz.

Jó jó hogy megvéded Kálmit meg füleleket de szerintem sok értelme nem volt mert nem volt itt akkora gond mint amit Te itt irsz.

Elkéne olvasnod mégegyszer.És átgondolni amit válaszként irtál rá mert köze az nincs hozzá.

Ja és a stilusum nem azért ilyen mert összefestettem valamit hanem alapból.
Lehet hogy ma az a menö hopgy beáljunk egy sorba és ne válaljuk saját stilusunk és csak állarc mögé bujva merjünk megmondani valamit de személyesen meg csak elforditják a fejüket mert pofánk az nincs hozzá hogy felválaljuk amit mondtunk.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Vendég

Hivox Tuning

Arról nem beszélve hogy én ezt legalább személyesen is válalom és nem állok be azok közé a sorba akik személyesen csak nyaliznak és védekeznek hogy á Ő nem irt ilyet meg hogy Ő csak viccsel, játszik.

Elhiheted hogy nap mint nap találkozok komoly közismert emberekkel és nem hagyom szó nélkül ha hatalmas nagy ostobaságot talál ki.

Vendég

Hivox Tuning

mkmbki, jövök én is megmondom a frankót, engem már úgyis utálsz! Néha bicskanyitogató a stílusod! Így nehéz lesz információkat szerezned. Füleleket nem úgy ismerem, mint aki ne segítene, vagy visszatartana infokat önös érdekből.
Ő pont nem olyan!

Üdv!

Nem utállak én téged, ezt honnan vetted?
Nincs nekem senkivel semmi bajom.
Ja hogy bicskanyitogató a stilusom.Van ilyen nem csak nekem még se szurkálom meg azt akinek olyan és nekem nem tetszik.

Csak tudod ha két ember beszélget nem kéne állandoan bele szologatni.Mondjuk volt egy érzésem kik lesznek akik azonnal itt lesznek és beleszolnak.
Úgyérzem az ilyen közbeszolásokat igazán mellözhetnénk.

Vendég

Hivox Tuning

Ez az igazi relativitás! 
Visszasírom Feldert!!

Nem kell visszasirnod,mivel ujra köztünk van a Mester!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ez az igazi relativitás!

Visszasírom Feldert!!

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: kalmi »

mkmbki, jövök én is megmondom a frankót, engem már úgyis utálsz!
Néha bicskanyitogató a stílusod! Így nehéz lesz információkat szerezned. Füleleket nem úgy ismerem, mint aki ne segítene, vagy visszatartana infokat önös érdekből.
Ő pont nem olyan!

Üdv!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: fülelek »

kösz az edigieket aszem nem tudunk beszélgetni, majd keresek mást aki megtuningolja.

Ennek igazán örülök
Kár, hogy abszolúte nem értetted a mondandómat, de tudomásul veszem...

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Talán hivjam meg kávézni vagy ebédelni hátha elmondja a választ?Na ne.

Én szívesen meghívlak egy kávéra/teára, hátha kiderül, h rokonszenvesek vagyunk egymásnak.

Persze az is lehet, h nem, de ettől még nem fogok verbálisan kardozni.

Üdv,
Laci

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Vendég

Hivox Tuning

értelmes mondatokba szedés,
az nem biztos,hogy teljesen sikerült

Nem is ez a legnagyobb gond, hiszen szinte mindenkivel előfordul, h sietség, esetleg képesség hiánya miatt (vagy jófajta pálinka elfogyasztása után, mint velem néha előfordul ) nem éppen tökéletes mondatszerkezetben és/vagy helyesírással ír egy fórumra, de a sorok között megbúvó rossz/jó indulat, a többség számára nyilvánvaló. Sztem. Persze úriember az előítéletességet is félre tudja tenni... főként, ha segítséget szeretne kérni...

Mind1, részemről ennyi.

nem kommentálom a helyzetet inkább mert érdekes modon elég furcsa válaszokat kaptam amire az oka meg van de utálom mikor 2 ember dolgába belepofáznak szó szerint emberek.

ez tipikus magyar mentalitás
Ez egy forum tudom de sokszor ebböl vannak a viták hogy jönnek az okosok és 2 ember közti beszélgetésbe belepofáznak, kritizálják megmondják a tutit.

Előitéletemet félre tettem ezért kérdeztem mivel nem ő gyártja csak ismeri és használja a terméket amiből ugye pénzt csinál=ebböl futja a kenyére vagy akármire vagy a termékei fejlesztésére ezért leirhatta volna elsöre miért nem jó hosszabb méretben.Könyörögni nem fogok senkinek abból már kinöttem.
Talán hivjam meg kávézni vagy ebédelni hátha elmondja a választ?Na ne.Mondhatta volna azt is hogy nem segit max tudom a miértjét és tovább állok.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Nem is ez a legnagyobb gond, hiszen szinte mindenkivel előfordul, h sietség, esetleg képesség hiánya miatt (vagy jófajta pálinka elfogyasztása után, mint velem néha előfordul ) nem éppen tökéletes mondatszerkezetben és/vagy helyesírással ír egy fórumra, de a sorok között megbúvó rossz/jó indulat, a többség számára nyilvánvaló. Sztem. Persze úriember az előítéletességet is félre tudja tenni... főként, ha segítséget szeretne kérni...

Mind1, részemről ennyi.

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

kösz az edigieket aszem nem tudunk beszélgetni, majd keresek mást aki megtuningolja.

mkimki.b63!

Már ne is haragudj, de másnak miért sikerül a megfelelően tálalt kérdésre (megszólítás, értelmes mondatokba szedés, köszönet stb.) többé kevésbé kielégítő választ kapnia?

Talán az "adjonisten - fogadjisten" viszonyát kellene megvizsgálni.

Persze egyáltalán nem biztos, h "igazam van" így nem kell erre reagálnod, csak hangosan gondolkodtam...

Üdv,
Laci

szerk.: közben látom, h más szemét is csípte a dolog...

Albert Einstein

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Hello, 
ha körbenezel, eszreveszed, hogy ez a stilus itt nem szokasos, es szerintem nem is kivanatos. Legy szives barati, jo hangnemben irni, köszönöm.

egyetértek.

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Hello,

ha körbenezel, eszreveszed, hogy ez a stilus itt nem szokasos, es szerintem nem is kivanatos. Legy szives barati, jo hangnemben irni, köszönöm.

Vendég

Hivox Tuning

mivel itt olvastam a topikban gyanitom Te is használod ha már ajánlod.Talán fizessek hogy elmond ha már ugyis kiprobáltad?
a kis monitor dobozom tuningján gondolkodom emiatt szeretném megtudni annak a kábelnek a hangját és ha már belül is az a kábel van gondoltam kivülre is jó lesz de azt nem mondtad meg mért nem jó hosszabb kivitelben.

Szerinted mondjak el mindent, amit a hangszórókábelekkel az utóbbi x évben tapasztaltunk, fejlesztettünk, mert neked nincs erre időd, a tutifrankót akarod de most rögtön, mi miért és hogyan.
Legyen elég annyi, hogy a CS14H jó belső kábelezésre, de nem jó hosszú hangszórókábelnek. A Cat7 1200-1500MHz verziói jók hangszórókábelnek kb. 2,5méterig, persze megfelelő konfigurációban, megfelelő dugókkal, forraszanyaggal, stb.
További információk

De ezt a hatalmas nagy tapasztalatodat a vdh14H val ugy titkolod mintha hadititok lenne peddig csak egy kábelgyártó terméke ami nem is drágéább szériából való.Nem is értem mit kell ezen annyira titkolnod hogy hosszabb méretben mért nem jó.Nem egy általatok gyártott termékre kérdeztem rá hogy mit fejlesztettetek benne vagy raktatok bele.De mondjuk az nagyon hidegen is hagy egyébb okokból de aszem ezt tudod jól mire gondolok.

ha azt hitted poénos leszel a google linkeddel nagyon tévedtél

kivánok neked is szép napot

Lezárt

Vissza: “Dunaudio (Ex hiVOX)”