Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Valami autós újságot dobtak piacra 1490 Ft-ért. Benne a Felpörgetve c. film.
Ne már!
Ez már bődületesen nevetséges!
Tuti, hogy az egész eu-ban nálunk a legmagasabb az egy főre jutó egymástól különböző dvd mellékletes magazinok száma!
Valami autós újságot dobtak piacra 1490 Ft-ért. Benne a Felpörgetve c. film.
Elkúrtuk
-
Vendég
A "Minden lében 2 kanál"-hoz:
TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap"
Kaptál napszemüveget vagy sem?
jutott még :-)
egész jó kis darab, a kiskamasz lányom örült neki
Történt pár frissítés a lapon.
Marco Polo: Vissza Xanaduba c. rajzfilm lesz a Gamer és a PCMagazin júniusi számában.
A gyűjtemény pedig felkerült a http://hazimozi.lap.hu-ra
Pár napja ment egy körkérdés a magazinokhoz, és a visszajelzések alapján történt az a pár változtatás amit láthattok. Vannak még ötletek, ha lesz változás tudni fogjátok ;-)
ooz
Körül lehetne nézni azért BP-en is, Miskolcon is, van pár jó környék, ahol olyan lakásokban élnek, amilyenekbe az EU normák alapján sertéshizlalást sem engednének...
Más kérdés az, hogyha a lakók rövidebb hosszabb "munkával" önmaguk tették ilyenné a környezetüket. Érdekes, hogy DVD és TV is előfordul itt is, kaja már nem biztos, hogy minden nap, a pia viszont megvan. Persze ezt a szociológusok jobban tudják.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Én ezt nagyon kevésnek tartom.
Csak kb minden 10. családnak lenne otthon dvd lejátszója???
Ez olyan hihetetlen, de attól még lehet hogy igaz.
Szerintem pedig igaz. Budapesten biztos nagyobb a tulajdonosok szám, de vidéken ez a szám lecsökken.
10-bôl 3-nak van automata mosógépe!!
mikró 2 körül,
hifitorony 5 körül ha jól emlékszem, jó pár hónapja olvastam egy ilyen felmérést és döbbentem nagyokat.
szines tévé 6 körül...
kicsit keletebbre(vagy akár nyugat felé is) megy az ember,vidéken kis városokban,falvakban siralmas a helyzet.
egy nagyvárosban burokban él az ember,fôleg ha van internet,hi-fi,stb naprakész az ember infókkal stb.azt gondolja-gondoljuk hogy egy csomó minden természetes.pedig nem... :vazeg:
A tévét én is tudnám nélkülözni, ha a műsorkínálatra gondolok. De egyelőre szükségem van rá, mint a hardver, ha dvd-t akarok nézni.
kicsit keletebbre(vagy akár nyugat felé is) megy az ember,vidéken kis városokban,falvakban siralmas a helyzet.egy nagyvárosban burokban él az ember,fôleg ha van internet,hi-fi,stb naprakész az ember infókkal stb.azt gondolja-gondoljuk hogy egy csomó minden természetes.pedig nem...
Pont erre gondoltam én is!
Jó lenne ha valamelyik magazinba betennék a Twistert!!!!!!!Egyből megvenném, nem gondolkodnák.Sajna még boltban sem láttam ezt a filmet.szóval ha valaki kapcsolatban áll a szerkesztővel vagy nagyfejessel mondja már meg neki hogy Twistwert!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
Szerintem pedig igaz. Budapesten biztos nagyobb a tulajdonosok szám, de vidéken ez a szám lecsökken.
10-bôl 3-nak van automata mosógépe!!
mikró 2 körül,
hifitorony 5 körül ha jól emlékszem, jó pár hónapja olvastam egy ilyen felmérést és döbbentem nagyokat.
szines tévé 6 körül...
kicsit keletebbre(vagy akár nyugat felé is) megy az ember,vidéken kis városokban,falvakban siralmas a helyzet.
egy nagyvárosban burokban él az ember,fôleg ha van internet,hi-fi,stb naprakész az ember infókkal stb.azt gondolja-gondoljuk hogy egy csomó minden természetes.pedig nem... :vazeg:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- GTomi
- V.I.P.

TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "elso˝ 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?
Hát eléggé optmisták szerintem is.
Reggel láttam a reklámját az RTL Klub-on.
Nekem ott ütötte meg a fülem ez a bu˝vös 15.000-es szám...
Kicsit elmosolyodtam...
Bárcsak olyan nagy piac lenne a magyar dvd piac, hogy egy ilyen kiadványból 15000 db is eladható.
Ha ez igy lenne, jóval több dvd lemezt el lehetne adni, és a kiadók szívesebben kiadnának néhány nagyon várt nálunk még meg nem jelent remekmu˝vet, amire még lehet hogy hosszú évekig várnunk kell.
asszem hazánkban 7-12% között van a dvd lejátszó lefedettség
akár el is fogyhatna
Ez a 7-12% érték az per fo˝, vagy per háztartás???
Lehet, hogy láma dolgot kérdeztem, de ez azért nem mindegy.
Hol lehet ilyen adatokat megnézni???
Kiváncsi lennék...
inkább család.mint az autónál :vazeg:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "elso˝ 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?
Kicsit elmosolyodtam...
Bárcsak olyan nagy piac lenne a magyar dvd piac, hogy egy ilyen kiadványból 15000 db is eladható.
Ha ez igy lenne, jóval több dvd lemezt el lehetne adni, és a kiadók szívesebben kiadnának néhány nagyon várt nálunk még meg nem jelent remekmu˝vet, amire még lehet hogy hosszú évekig várnunk kell.
akár el is fogyhatna :vazeg:
Ez a 7-12% érték az per fő, vagy per háztartás???
Lehet, hogy láma dolgot kérdeztem, de ez azért nem mindegy.
Hol lehet ilyen adatokat megnézni???
Kiváncsi lennék...
akár el is fogyhatna
A 7-12 %-ba engem is beszámíthatsz, de a Minden lében 2 kanál fogyasztásába ne, azt inkább kihagyom. :vazeg:
- GTomi
- V.I.P.

Kicsit elmosolyodtam...
akár el is fogyhatna :vazeg:
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap"
Kaptál napszemüveget vagy sem?
TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?
Nekem ott ütötte meg a fülem ez a bűvös 15.000-es szám...
Kicsit elmosolyodtam...
Ha ez igy lenne, jóval több dvd lemezt el lehetne adni, és a kiadók szívesebben kiadnának néhány nagyon várt nálunk még meg nem jelent remekművet, amire még lehet hogy hosszú évekig várnunk kell.
TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?
Bizti ennyi a példányszám Külömben hogy ellenőriznék a 15Et?
megaszongya "... DVDilyenolyan magazin, benne 3 ajándék film ..." namost én kiadtam majd 2000 Ft-ot a 3 epizódért, de hol az ajándék három ?
Node: a film képe remek, a hang elfogadható, van angol hang (sajnos felirat nincs).
A "Cserelord" c. részben Danny (Tony Curtis) beszélget egy néger államfő lányával.
Az eredeti angol hangsávon magyarul beszélgetnek pár mondatot ! Nem hiba, benne a forgatókönyvben. Tök aranyos szerintem.
Várom a folytatást!
Kösz a választ Ockham. Rátapintottál a lényegre a Héber felirat fogom megvenni, a többi csak másodlagos :vazeg:
Cisco
Azt tudtam hogy a kép fekete - fehér de mi a helyzet a képformátummal??? 4:3 vagy 16:9???
Üdv Cisco
1,78:1 (16:9)
És három fajta (magyar, angol, héber ) felirat is van rajta. Ez azért fontos, mert a liverpooli angolságot nem mindig érteni tökéletesen. (Magyar hangsáv érthető okokból nincs.)
ockham: Ha majd sikerült megtekinteni ezt a kiadást akkor érdekelne mi a valóság, bár gyanítom, hogy nincs elírás csak akkor szomorú leszek.
Majd este nyilatkozom. :vazeg:
Köszönöm előre is és jó szórakozást a lemezhez!!!
A lejátszó 5.1-nek érzékeli, de leginkább olyan, mintha monóban szólna.
És fekete-fehér, de csoda is lett volna, ha kiszínezik.
A film viszont szórakoztató, de szigorúan csak Beatles kedvelőknek.
Köszönöm!
Azt tudtam hogy a kép fekete - fehér de mi a helyzet a képformátummal??? 4:3 vagy 16:9???
Üdv Cisco
ockham: Ha majd sikerült megtekinteni ezt a kiadást akkor érdekelne mi a valóság, bár gyanítom, hogy nincs elírás csak akkor szomorú leszek.
Majd este nyilatkozom. :vazeg:
Köszönöm előre is és jó szórakozást a lemezhez!!!
A lejátszó 5.1-nek érzékeli, de leginkább olyan, mintha monóban szólna.
És fekete-fehér, de csoda is lett volna, ha kiszínezik.
A film viszont szórakoztató, de szigorúan csak Beatles kedvelőknek.
Vettem ma egy PCM-et. (aki nem tudná, ez a PC World-ből kivált alkotógárda lapja, Magyar PC magazin néven 1496 Ft DVD-vel)Eddig csak progik voltak, most egy kétoldalas lemezzel jöttek ki, aminek az első oldala a szokásos ujsimelléklet, a másik oldalán viszont egy rajzfilm van, bizonyos Marco Polo: Vissza Xanaduba címmel.
Ahogy néztem ez egy Moképes kiadvány, reklám nélkül (már ha magát a Moképet nem vesszük annak :vazeg: ) némi extrával, türhető képpel, és sztereo hanggal, de van angol nyelv+ magyar felirat lehetőség is.
Gyerekesek előnyben..
Jaj de jó, milyen régen volt már utoljára, hogy egy újsághoz DVD-t kapunk ajándékba!
-
Vendég
Vettem ma egy PCM-et. (aki nem tudná, ez a PC World-ből kivált alkotógárda lapja, Magyar PC magazin néven 1496 Ft DVD-vel)
Eddig csak progik voltak, most egy kétoldalas lemezzel jöttek ki, aminek az első oldala a szokásos ujsimelléklet, a másik oldalán viszont egy rajzfilm van, bizonyos Marco Polo: Vissza Xanaduba címmel.
Ahogy néztem ez egy Moképes kiadvány, reklám nélkül (már ha magát a Moképet nem vesszük annak ) némi extrával, türhető képpel, és sztereo hanggal, de van angol nyelv+ magyar felirat lehetőség is.
Gyerekesek előnyben..