Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Valami autós újságot dobtak piacra 1490 Ft-ért. Benne a Felpörgetve c. film.
Ne már!

Ez már bődületesen nevetséges!

Tuti, hogy az egész eu-ban nálunk a legmagasabb az egy főre jutó egymástól különböző dvd mellékletes magazinok száma!

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Valami autós újságot dobtak piacra 1490 Ft-ért. Benne a Felpörgetve c. film.
Elkúrtuk

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A "Minden lében 2 kanál"-hoz: 
TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap"

Kaptál napszemüveget vagy sem?

jutott még :-)

egész jó kis darab, a kiskamasz lányom örült neki

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

Történt pár frissítés a lapon.
Marco Polo: Vissza Xanaduba c. rajzfilm lesz a Gamer és a PCMagazin júniusi számában.

A gyűjtemény pedig felkerült a http://hazimozi.lap.hu-ra

Pár napja ment egy körkérdés a magazinokhoz, és a visszajelzések alapján történt az a pár változtatás amit láthattok. Vannak még ötletek, ha lesz változás tudni fogjátok ;-)

ooz

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Körül lehetne nézni azért BP-en is, Miskolcon is, van pár jó környék, ahol olyan lakásokban élnek, amilyenekbe az EU normák alapján sertéshizlalást sem engednének...
Más kérdés az, hogyha a lakók rövidebb hosszabb "munkával" önmaguk tették ilyenné a környezetüket. Érdekes, hogy DVD és TV is előfordul itt is, kaja már nem biztos, hogy minden nap, a pia viszont megvan. Persze ezt a szociológusok jobban tudják.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Én ezt nagyon kevésnek tartom. 
Csak kb minden 10. családnak lenne otthon dvd lejátszója???

Ez olyan hihetetlen, de attól még lehet hogy igaz.

Szerintem pedig igaz. Budapesten biztos nagyobb a tulajdonosok szám, de vidéken ez a szám lecsökken.

10-bôl 3-nak van automata mosógépe!!
mikró 2 körül,
hifitorony 5 körül ha jól emlékszem, jó pár hónapja olvastam egy ilyen felmérést és döbbentem nagyokat.
szines tévé 6 körül...

kicsit keletebbre(vagy akár nyugat felé is) megy az ember,vidéken kis városokban,falvakban siralmas a helyzet.
egy nagyvárosban burokban él az ember,fôleg ha van internet,hi-fi,stb naprakész az ember infókkal stb.azt gondolja-gondoljuk hogy egy csomó minden természetes.pedig nem... :vazeg:

A tévét én is tudnám nélkülözni, ha a műsorkínálatra gondolok. De egyelőre szükségem van rá, mint a hardver, ha dvd-t akarok nézni.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

kicsit keletebbre(vagy akár nyugat felé is) megy az ember,vidéken kis városokban,falvakban siralmas a helyzet.egy nagyvárosban burokban él az ember,fôleg ha van internet,hi-fi,stb naprakész az ember infókkal stb.azt gondolja-gondoljuk hogy egy csomó minden természetes.pedig nem...

Pont erre gondoltam én is!

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: sac »

Jó lenne ha valamelyik magazinba betennék a Twistert!!!!!!!Egyből megvenném, nem gondolkodnák.Sajna még boltban sem láttam ezt a filmet.szóval ha valaki kapcsolatban áll a szerkesztővel vagy nagyfejessel mondja már meg neki hogy Twistwert!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 699

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Szerintem pedig igaz. Budapesten biztos nagyobb a tulajdonosok szám, de vidéken ez a szám lecsökken.

10-bôl 3-nak van automata mosógépe!!
mikró 2 körül,
hifitorony 5 körül ha jól emlékszem, jó pár hónapja olvastam egy ilyen felmérést és döbbentem nagyokat.
szines tévé 6 körül...

kicsit keletebbre(vagy akár nyugat felé is) megy az ember,vidéken kis városokban,falvakban siralmas a helyzet.
egy nagyvárosban burokban él az ember,fôleg ha van internet,hi-fi,stb naprakész az ember infókkal stb.azt gondolja-gondoljuk hogy egy csomó minden természetes.pedig nem... :vazeg:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "elso˝ 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?

Hát eléggé optmisták szerintem is.

Reggel láttam a reklámját az RTL Klub-on.
Nekem ott ütötte meg a fülem ez a bu˝vös 15.000-es szám...
Kicsit elmosolyodtam...

Bárcsak olyan nagy piac lenne a magyar dvd piac, hogy egy ilyen kiadványból 15000 db is eladható.

Ha ez igy lenne, jóval több dvd lemezt el lehetne adni, és a kiadók szívesebben kiadnának néhány nagyon várt nálunk még meg nem jelent remekmu˝vet, amire még lehet hogy hosszú évekig várnunk kell.

asszem hazánkban 7-12% között van a dvd lejátszó lefedettség

akár el is fogyhatna

Ez a 7-12% érték az per fo˝, vagy per háztartás???

Lehet, hogy láma dolgot kérdeztem, de ez azért nem mindegy.

Hol lehet ilyen adatokat megnézni???

Kiváncsi lennék...

inkább család.mint az autónál :vazeg:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "elso˝ 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?

Kicsit elmosolyodtam...

Bárcsak olyan nagy piac lenne a magyar dvd piac, hogy egy ilyen kiadványból 15000 db is eladható.

Ha ez igy lenne, jóval több dvd lemezt el lehetne adni, és a kiadók szívesebben kiadnának néhány nagyon várt nálunk még meg nem jelent remekmu˝vet, amire még lehet hogy hosszú évekig várnunk kell.

akár el is fogyhatna :vazeg:

Ez a 7-12% érték az per fő, vagy per háztartás???

Lehet, hogy láma dolgot kérdeztem, de ez azért nem mindegy.

Hol lehet ilyen adatokat megnézni???

Kiváncsi lennék...

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

akár el is fogyhatna

A 7-12 %-ba engem is beszámíthatsz, de a Minden lében 2 kanál fogyasztásába ne, azt inkább kihagyom. :vazeg:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Kicsit elmosolyodtam...

akár el is fogyhatna :vazeg:

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap"

Kaptál napszemüveget vagy sem?

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?

Nekem ott ütötte meg a fülem ez a bűvös 15.000-es szám...
Kicsit elmosolyodtam...

Ha ez igy lenne, jóval több dvd lemezt el lehetne adni, és a kiadók szívesebben kiadnának néhány nagyon várt nálunk még meg nem jelent remekművet, amire még lehet hogy hosszú évekig várnunk kell.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

TV reklámok mennek, benne ilyen szöveggel, hogy az "első 15.000 vásárló ajándék napszemüveget kap" - 15.000 ? kicsit nem túl optimisták ?

Bizti ennyi a példányszám Külömben hogy ellenőriznék a 15Et?

kwk
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: kwk »

megaszongya "... DVDilyenolyan magazin, benne 3 ajándék film ..." namost én kiadtam majd 2000 Ft-ot a 3 epizódért, de hol az ajándék három ?

Node: a film képe remek, a hang elfogadható, van angol hang (sajnos felirat nincs).

A "Cserelord" c. részben Danny (Tony Curtis) beszélget egy néger államfő lányával.

Az eredeti angol hangsávon magyarul beszélgetnek pár mondatot ! Nem hiba, benne a forgatókönyvben. Tök aranyos szerintem.

Várom a folytatást!

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: cisco »

Kösz a választ Ockham. Rátapintottál a lényegre a Héber felirat fogom megvenni, a többi csak másodlagos :vazeg:

Cisco

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

Azt tudtam hogy a kép fekete - fehér de mi a helyzet a képformátummal??? 4:3 vagy 16:9??? 
Üdv Cisco

1,78:1 (16:9)

És három fajta (magyar, angol, héber ) felirat is van rajta. Ez azért fontos, mert a liverpooli angolságot nem mindig érteni tökéletesen. (Magyar hangsáv érthető okokból nincs.)

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: cisco »

ockham: Ha majd sikerült megtekinteni ezt a kiadást akkor érdekelne mi a valóság, bár gyanítom, hogy nincs elírás csak akkor szomorú leszek.
Majd este nyilatkozom. :vazeg:

Köszönöm előre is és jó szórakozást a lemezhez!!!

A lejátszó 5.1-nek érzékeli, de leginkább olyan, mintha monóban szólna.

És fekete-fehér, de csoda is lett volna, ha kiszínezik.

A film viszont szórakoztató, de szigorúan csak Beatles kedvelőknek.

Köszönöm!

Azt tudtam hogy a kép fekete - fehér de mi a helyzet a képformátummal??? 4:3 vagy 16:9???

Üdv Cisco

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

ockham: Ha majd sikerült megtekinteni ezt a kiadást akkor érdekelne mi a valóság, bár gyanítom, hogy nincs elírás csak akkor szomorú leszek.
Majd este nyilatkozom. :vazeg:

Köszönöm előre is és jó szórakozást a lemezhez!!!

A lejátszó 5.1-nek érzékeli, de leginkább olyan, mintha monóban szólna.

És fekete-fehér, de csoda is lett volna, ha kiszínezik.

A film viszont szórakoztató, de szigorúan csak Beatles kedvelőknek.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Vettem ma egy PCM-et. (aki nem tudná, ez a PC World-ből kivált alkotógárda lapja, Magyar PC magazin néven 1496 Ft DVD-vel)Eddig csak progik voltak, most egy kétoldalas lemezzel jöttek ki, aminek az első oldala a szokásos ujsimelléklet, a másik oldalán viszont egy rajzfilm van, bizonyos Marco Polo: Vissza Xanaduba címmel.
Ahogy néztem ez egy Moképes kiadvány, reklám nélkül (már ha magát a Moképet nem vesszük annak :vazeg: ) némi extrával, türhető képpel, és sztereo hanggal, de van angol nyelv+ magyar felirat lehetőség is.
Gyerekesek előnyben..

Jaj de jó, milyen régen volt már utoljára, hogy egy újsághoz DVD-t kapunk ajándékba!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vettem ma egy PCM-et. (aki nem tudná, ez a PC World-ből kivált alkotógárda lapja, Magyar PC magazin néven 1496 Ft DVD-vel)
Eddig csak progik voltak, most egy kétoldalas lemezzel jöttek ki, aminek az első oldala a szokásos ujsimelléklet, a másik oldalán viszont egy rajzfilm van, bizonyos Marco Polo: Vissza Xanaduba címmel.
Ahogy néztem ez egy Moképes kiadvány, reklám nélkül (már ha magát a Moképet nem vesszük annak ) némi extrával, türhető képpel, és sztereo hanggal, de van angol nyelv+ magyar felirat lehetőség is.
Gyerekesek előnyben..

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”