Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Koncertajánló

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7167

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Koncertajánló

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 860

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Yanni koncert

2011. szeptember 16., péntek 20:00 óra - Syma Csarnok

http://passzio.wplanet.hu/modules.php?n ... &sid=23391
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Vendég

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Egy újabb darab kolléganőm kiadatlan emailjeiből:

Kedves Operabarátok!

Ősszel újra jön Cecilia Bartoli (Sacrificium - októberben), valamint Edita Gruberova (Lucrezia Borgia - novemberben).
Gruberovát már DVD-n láttam ebben a szerepben, és nyárom megnézem Münchenben az Opernfesten, de nem kizárt, hogy a Müpában is :-)
A Lucrezia Borgia Donizetti legjobb operája (szerintem). Megvan nekem a Sutherland - Alfredo Kraus változat, de talán annál is jobb a Scala változata (Dessi, Alvarez, Pertusi), amelyet viszont nem jelentettek még meg DVD-n (én legalábbis hiába kerestem), de kalózletöltéssel elérhető :-)
Bartoliról nem is mondok semmit, hiszen ő mindig tökéletes, akármit csinál. (Elnézést a nagyon szubjektív megnyilvánulásaimért, na de hogyan máshogy operáról :-)

Részletek (időpontok) itt:
http://mupa.hu/berletek-2011/

bolygo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 48

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: bolygo »

After Crying

2011. ápri­lis 1. péntek
19:00

http://kulturkozpont.hu/kk/?cat=1
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."

Vendég

Koncertajánló

Ezt is érdemes lesz meghallgatni: Penderecki vezényel Sosztakovicsot, meg persze saját magát. Bővebb infó itt. Én már biztos, hogy ott leszek.

Vendég

Koncertajánló

Utólagos ugyan, de lemezbeharangozónak sem rossz: a tegnap esti Eric Truffaz Quartett lemezbemutató koncert Pécsett a Kodály Központban nagyon rendben volt.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Ha valaki épp arra jár:

KEITH JARRETT RETURNS TO CARNEGIE HALL

FOR SOLO PIANO CONCERT

ONLY NORTH AMERICAN SOLO APPEARANCE!

KEITH JARRETT - SOLO PIANO

An Evening of Piano Improvisations

Sunday, January 16, 2011 - 8:00 PM

CARNEGIE HALL

Stern Auditorium/Perelman Stage

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: NZS »

Teltházzal láttam tegnap a Kispál filmet. Nagyon jó volt, csak egy-két olyan vágás volt benne, amitől a falnak mentem volna mert az éppen kezdődő jó számot fűrészelték szét...
A végén megmagyarázták, hogy le kellett felezni, de azért bosszantott, mindamellett, hogy amennyit láttam, az nagyon jól meg volt csinálva! NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Tomi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: Tomi »

Sanghaji Filharmonikusok a MŰPÁban:

http://mupa.hu/program/a-sanghaji-filha ... 1-22_19-30

Tudok kedvezményesen jegyet venni.
potatomelon.wordpress.com

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

November 18-án az Anathema lép fel a Diesel Club-ban.
http://www.dieselclub.hu/?p=2#321

http://www.youtube.com/watch?v=jn-VabI6O68

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

November 15-én az A38 hajón Ozric Tentacles koncert lesz.
http://www.a38.hu/?p=programok&nap=20101115

http://www.youtube.com/watch?v=T9BD3JS2DRI

Heed Thesis rendszer

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

Ahogy láttam, egyelőre egyedül fogok ülni az egyik legjobb helyen. Ennyire drága így?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

Ez koncert, de mozis változat. Origón olvastam. Kispál és a Borz film lesz nov. 24-én országos mozihálózatban. Napozz Holddal 3000 Ft a jegy, amihez dupla DVD jár. Akit érdekel, az megnézheti. Szegeden a belvárosi moziban lesz, én már megvettem a jegyet. NZS

bolygo
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

After Crying, Random Deeds az A38 hajón!!!!

http://a38.hu/?p=programok&id=2274

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Koncertajánló

Sziget 2010 augusztus 10.

A BJC-Amfiteátrum színpadán a Magyar Jazz Napja elnevezésű program keretében a magyar jazz zene élvonala és külföldi sztárok is képviselik magukat. Ennek keretében augusztus 10-én láthatjuk például Tommy Campbell-t, a kiváló amerikai jazzdobost, aki László Attilával és Oláh Kálmánnal lép fel. Dennis Chambers és Dean Brown Csepregi Gyulával és Vasvári Pállal játszik majd, a Budapest Jazz Orchestaval lép a fel legtöbb Grammy-díjra jelölt jazz-zenész, George Duke, míg Gary Willis Tony Lakatossal karöltve a Loop Doctors formációt erősíti majd.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

METALLICA 

Péntek, 14. Máj 2010, 17:30
Puskás Ferenc Stadion, Budapest, Magyarország

A Live Nation Hungary büszkén jelenti be, hogy a világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese, a Metallica 2010. május 14-én Budapesten lép színpadra, a Puskás Ferenc Stadionban.

A turné eddigi állomásain rendkívül gyors ütemben keltek el a jegyek, így a budapesti koncert kapcsán is arra számítunk, hogy pár nap alatt akár teltházas lehet a rendezvény.

Egész tűrhető jegyárak.

Szerintem első nap a kiemelt állók fognak elfogyni, és az első héten elmegy 14-15 ezer jegy.

Azért a néhány nap alatt telt ház esélytelen, válságmifene és az elmúlt 15 év hullámzó minőségű és stílusú lemezei már nem a fénykort idézi...

Sztem én a koncert napján veszek jegyet féláron

A tavalyi müncheni Metallica koncertre néhány nap alatt elfogytak a jegyek elővételben. Fergeteges buli volt. Idén sajnos nem jönnek.

Jön viszont Eric Clapton és Steve Winwood, 2010. június 5, Königsplatz.

Heed Thesis rendszer

bolygo
V.I.P.
V.I.P.

Koncertajánló

Orszáczky Jackie Memorial – Syrius Anno Live retrospektiv lemezbemutató

Dátum: 2010. február 5. péntek 20:00
Helyszín: Gödör Klub

20:00 Szakcsi Lakatos Béla-Kőszegi Imre-Egri János, Syrius "Anno Live" retrospektiv lemezbemutató koncert: Házigazda a Frank Zappa Emlékzenekar, fellépnek: Pataky László (a Syrius zeneszerzője, orgonistája), Tátrai Tibor (a Syrius gitárosa), Török Ádám (fuvola,ének), Somos András, Somos Péter. Az est védnöke Ráduly Mihály (A Syrius társzeneszerzője, szaxofonosa, a lemez kiadója) • 1500 Ft

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Ma itt fogunk jót szórakozni:

http://www.azmusic.hu/bejegyzes.php?hir_id=16

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 18

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: Tristis »

Szerintem a legjobb albumuk az "...And Justice For All".Ha nem ismered akkor szerezd be mindenképpen.
Lehet hülyeséget írok de nekem úgy tűnik hogy a Death Magnetic-kel ahhoz a lemezhez szerettek volna visszatérni egy kicsit.

Természetesen megvan az összes album!
Én is így gondolom, bár nagytudású elmélyült Metallica fanatikus barátaim kicsit hattyúdalnak érzik ezt az albumot, de én nagyon örülök, hogy pont most jönnek el koncertezni kis hazánkba, amikor kihoztak egy számomra kedves albumot és még bírnak mozogni is. :kiraly:

Mindenképpen egy maradandó élményre számítok!

Egyébként jah, én is úgy érzem, hogy a miliője nagyon hasonlít a Justice-hoz. Jó kis szikár zene. Szeressem
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

AteeG
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: AteeG »

29-én jön valaki a Mirigy jubileumi koncertjére? Kollégákkal utazunk fel Pestre és meglessük.

Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!

lotka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: lotka »

Sztem én a koncert napján veszek jegyet féláron   
Azért a biztonság kedvéért én már megvettem a sajátom nehogy lemardjak rólla vagy elköltsem a pénzem addigra! :kiraly:
És nagyon-nagyon-nagyon várom már!

Vendég

Koncertajánló

Death Magnetic album szerintem irgalmatlan jó lett! Emellett a legjobb barátom Metallica mániás és még valahogy én is el tudom viselni a világ legismertebb és legkomolyabb jelenkori metál zenekarát. Én úgy vagyok vele, hogy életemben egyszer ezt látnom kell, és már van is jegyem Kötelező darab. Sajnos inkább azt mondom, hogy ez és ne Mark Knopfler...

Szerintem a legjobb albumuk az "...And Justice For All".Ha nem ismered akkor szerezd be mindenképpen.
Lehet hülyeséget írok de nekem úgy tűnik hogy a Death Magnetic-kel ahhoz a lemezhez szerettek volna visszatérni egy kicsit.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Koncertajánló

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

metalicskára én is menek majd, de nálunk ekkora stadion sosem volt full házas
még a 91-es álomálomálom monsters of rock bulin(ac/dc, metalicska, queensryche, mötley crüe) is mindössze 47ezer ember volt
oda azért 60-70 ezer ember befér
majd tavasszal veszek rá jegyet

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”