Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Biokandalló
Biokandalló
preamp: UHER REFERENCE No. 1 - poweramp: 2 x HARMAN KARDON CITATION TWENTY TWO - speaker: CERWIN-VEGA D-9 (1985)
Biokandalló
Erről még nem is hallottam!Kicsit utánanéztem a neten nagyon jó megoldás!Nem tudom mennyire vagy otthon ebben a témában!Az a folyadék amit önteni kell bele az mennyibe kerül és mennyire gazdaságos ez?Lehet vele ugyanolyan hatásfokot elérni mint egy fatüzelésű kandallóval vagy inkább design elemként szolgál?Ja igen és mennyibe kerül ez amit el szeretnél adni?
Amint látom ezt már előttem megválaszolták
preamp: UHER REFERENCE No. 1 - poweramp: 2 x HARMAN KARDON CITATION TWENTY TWO - speaker: CERWIN-VEGA D-9 (1985)
Biokandalló
A Kandalló ára 50.000,- (volt), talán meg van már a gazdája.
Majd akkor zárom, ha biztos.
Annyira azért nem drága a bioetenol kb.: 600 - 700,- Ft
Helyileg Bács Megyében van.
Biokandalló
Design elem.
Nincs semmilyen égéstermék és szaga sincs.
1600ft/l a bioetanol bele és kb. 4 órára elegendő.
Az ára azért érdekelne és hogy merre található!
Biokandalló
Bár nagyon jól néz ki
És vannak akiknek soha nem lehet kandalójuk mert olyan helyen laknak ahhol nem lehet kéményt kialakítani.
Az etanol meg nem annyira drága
Biokandalló
Kamu az egész...Egyszerűen nem ég el benne annyi alkohol ami bármilyen fűtésre is elég lenne.
1l ethanolt éget két órán keresztül, kb. annyi hőt termel, mint egy kerti fáklya....az is nagyjából ennyi alkoholt használ.
Viszont nagyon jól néznek ki.
Én is tüzetesebben utánanéztem!Valóban csak Design elemként szolgál!
Biokandalló
Kamu az egész...
Egyszerűen nem ég el benne annyi alkohol ami bármilyen fűtésre is elég lenne.
1l ethanolt éget két órán keresztül, kb. annyi hőt termel, mint egy kerti fáklya....az is nagyjából ennyi alkoholt használ.
Viszont nagyon jól néznek ki.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Biokandalló
Erről még nem is hallottam!Kicsit utánanéztem a neten nagyon jó megoldás!Nem tudom mennyire vagy otthon ebben a témában!Az a folyadék amit önteni kell bele az mennyibe kerül és mennyire gazdaságos ez?Lehet vele ugyanolyan hatásfokot elérni mint egy fatüzelésű kandallóval vagy inkább design elemként szolgál?Ja igen és mennyibe kerül ez amit el szeretnél adni?
Biokandalló
Volna egy ilyenem eladó!
Posta megoldható, mivel bontatlan.
Tartozékokkal.
Méretek:
Magasság: 54 cm
Szélesség: 136 cm
Mélység: 14,5 cm
Súly: 11 kg