Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Már van az újságosoknál Sztár plakát magazin, Gyilkosság lólépésben melléklettel. Én még régen moziban láttam és nagyon tetszett a film. Kevés vérrel és robbantással is lehet jó krimit gyártani.
Az FF Film adta ki, sajna 4:3 letterbox (szerintem nem is tudják, mi az hogy 16:9, még egy kiadványt sem láttam tőlük úgy). :vazeg:
Hang: 5.1 magyar és angol, felirat: magyar
A menü szerintem jó és még reklám sincs!!
Mennyibe kerül???
És milyen minőségű a hang és a kép????
Egyébként ez sem egy hangeffektre kihegyezett film, de nekem is tetszett
A kép szemcsés, a hangról nem tudok sajna nagyon semmit mondani, reggel vettem és még csak számítógépen néztem bele itt-ott.
Már van az újságosoknál Sztár plakát magazin, Gyilkosság lólépésben melléklettel. Én még régen moziban láttam és nagyon tetszett a film. Kevés vérrel és robbantással is lehet jó krimit gyártani.
Az FF Film adta ki, sajna 4:3 letterbox (szerintem nem is tudják, mi az hogy 16:9, még egy kiadványt sem láttam tőlük úgy). :vazeg:
Mennyibe kerül???
És milyen minőségű a hang és a kép????
Egyébként ez sem egy hangeffektre kihegyezett film, de nekem is tetszett
Már van az újságosoknál Sztár plakát magazin, Gyilkosság lólépésben melléklettel.
Én még régen moziban láttam és nagyon tetszett a film. Kevés vérrel és robbantással is lehet jó krimit gyártani.
már szerintem nincs meg a szórólap (amúgy MM-os), de komolyan mondom mintha valaki nekiállt volna a garázsban összebütykölni valamit a meglévő pc-s alkatrészeiből
Elhiszem! Mindenesetre elég durva..
Egyébként nemrég valamelyik áruházban (MM, EW...) 700 000-ért árulták a kisipari DVD nyomógépet...
jaja vagány volt a 17ezres dvd író egybeépítve a 35ezres nyomtatóval plusz egy lemezáthelyező emeltyű és máris 700 rugó :vazeg:
Komoly? Ennek a sorozatgyártására kellene ráállni házilag!
már szerintem nincs meg a szórólap (amúgy MM-os), de komolyan mondom mintha valaki nekiállt volna a garázsban összebütykölni valamit a meglévő pc-s alkatrészeiből
Egyébként nemrég valamelyik áruházban (MM, EW...) 700 000-ért árulták a kisipari DVD nyomógépet...
jaja vagány volt a 17ezres dvd író egybeépítve a 35ezres nyomtatóval plusz egy lemezáthelyező emeltyű és máris 700 rugó :vazeg:
Komoly? Ennek a sorozatgyártására kellene ráállni házilag!
jaja vagány volt a 17ezres dvd író egybeépítve a 35ezres nyomtatóval plusz egy lemezáthelyező emeltyű és máris 700 rugó
Úgy látom hogy ez nem eredeti,esetleg valami hibás széria amit a kiadóból eltüntettek.!Tul képpen olyan mint az ujságos cd-k.Boltba más a borítója stb..(13.harcosnak más a borítója mint a t3 magazin mellékletnek) .Nem is írott az bizti, hanem nyomott!Tehát nyomják valahol.nem tudom a dvd-ken van
Attól hogy nyomott se nem eredeti, se nem hibás széria. Amint azt már írtam ezek a lemezek vagy jugóban vagy valahol a balkánon készülnek. Ha megnézed a rajta levő anyagot, elég hibrid, azaz olyan paraméterekkel rendelkezik, ahogy sehol nem jelent meg. Ez eleve kizárja a hibás széria elképzelést, hiszen akkor az authorizálást kellett volna elcseszniük, úgy lenyomni pár darab lemezt és ... Szóval ez teljesen kizárt. ha megnézed a feliratokat, akkor rájössz, hogy azok teljesen megegyeznek a NET-en fellelhetőkkel, viszont közük nincs z eredeti kiadáson szereplőhöz.
Egyszóval a lemzed kalózmásolat, épp csak az a különbség, hogy nem szgépen írják, hanem nagyobb tételben nyomják valahol. De mint mondtam, elmégy Szabadkára és kb. 1000 ft környékén vehetsz ilyen "eredeti" DVD-t elég nagy választékban.
Ha helyzet van lépni kell! Márpedig helyzet volt...
Thomson 28VK45, Thomson DHT 220E, Thomson DPL 660 HT
Úgy látom hogy ez nem eredeti,esetleg valami hibás széria amit a kiadóból eltüntettek.!Tul képpen olyan mint az ujságos cd-k.Boltba más a borítója stb..(13.harcosnak más a borítója mint a t3 magazin mellékletnek) .Nem is írott az bizti, hanem nyomott!Tehát nyomják valahol.nem tudom a dvd-ken van
Attól hogy nyomott se nem eredeti, se nem hibás széria. Amint azt már írtam ezek a lemezek vagy jugóban vagy valahol a balkánon készülnek. Ha megnézed a rajta levő anyagot, elég hibrid, azaz olyan paraméterekkel rendelkezik, ahogy sehol nem jelent meg. Ez eleve kizárja a hibás széria elképzelést, hiszen akkor az authorizálást kellett volna elcseszniük, úgy lenyomni pár darab lemezt és ... Szóval ez teljesen kizárt. ha megnézed a feliratokat, akkor rájössz, hogy azok teljesen megegyeznek a NET-en fellelhetőkkel, viszont közük nincs z eredeti kiadáson szereplőhöz.
Egyszóval a lemzed kalózmásolat, épp csak az a különbség, hogy nem szgépen írják, hanem nagyobb tételben nyomják valahol. De mint mondtam, elmégy Szabadkára és kb. 1000 ft környékén vehetsz ilyen "eredeti" DVD-t elég nagy választékban.
Úgy látom hogy ez nem eredeti,esetleg valami hibás széria amit a kiadóból eltüntettek.!Tul képpen olyan mint az ujságos cd-k.Boltba más a borítója stb..(13.harcosnak más a borítója mint a t3 magazin mellékletnek) .Nem is írott az bizti, hanem nyomott!Tehát nyomják valahol.nem tudom a dvd-ken van vmi szám azzal be lehetne azonosítani.Egyébként festési hiba nincs a borítóján és a dvd lemezen sincs.Profi munka.
Jockey Ewingéket nem ismerem.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
...sac, feltunoen emlekeztetsz jockey baratomra :vazeg:
épp én is szóvá akartam tenni
talán nem véletlenül...
... gondoljátok, hogy ennyit javult a helyesírása??
vagy csak segít neki valaki.. ?
vonatozás közben nagyon jól lehet tanulni :smile19:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
talán nem véletlenül...
vagy csak segít neki valaki.. ?
talán nem véletlenül...
...sac, feltunoen emlekeztetsz jockey baratomra
épp én is szóvá akartam tenni :vazeg:
talán nem véletlenül...
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
épp én is szóvá akartam tenni :vazeg:
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
gordon314.fw.hu
Az irigység mikre képes!Az egyikfilm valódi megnéztem a neten a borítót stb menüt!A másik az csak duplalemezes változatban van fennt azt nem tom.Ja és még valami amikor megnéztem alulról a lemezt látszik rajta hogy nyomott, olyan mint az eredeti újságos dvd-im.Az írottnál vörös színű meg egyéb. Majd kiderítem a kölcsönzőben!Várjátok meg a végkifejletet !!
Ha kimégy Jugóba és autózol egy egészen keveset, kb. 1000 Ft-ért veszel ilyen szépen nyomott lemezeket. Ami sajnálatos módon egyáltalán nem jelenti azt, hogy amit vettél az eredeti, mert az ott csinálják, házilag, mégha egy fokkal jobb cuccokon is, mint amit otthon írnak az emberkék. Az, hogy nincsen rajta minden, hogy nem eredeti a borító, hogy nem 2 lemezes verzió, az mind azt bizonyítja, hogy amit vettél az másolat.
- egyszer eladtak nekem egy Blade II-t, DTS ES angol hanggal, határozottan jó minőségű magyare felirattal, de ettől még ez nem volt eredeti, mégha annak is látszott.
na legyen eleg az offolasbol!
btw, sac, feltunoen emlekeztetsz jockey baratomra . a modszer meg mukodik, ha csak a hozzaszolasok szamat nezem
bemész az első grafikai műhelybe és akár 50db-os készletben is azt szitáznak föl neked a lemezre amit akarsz, és egy eredetit bescannelve és nyomdailag sokszorosítva szerinted mennyire nehéz egy eredetihez hasonló borítót gyártani?
A scanneléses megoldás nem az igazi mert elég moire-s lesz és az utána meglátszik a nyomaton is, de azért mindenre van megoldás. Aki meg nagyobb tételben hamisít DVD-t az szerintem még a forrásfile-hoz is könnyedén hozzá tud jutni. Valahogy a hazai piacon nem megjelent moképes ponyvaregény is elterjedt és bárhol megtalálható a boritója a neten.
Persze van b, verzió is amely szerint valamikor valahol a DVD-kből "leesett egy raklapnyi szállítmány a kamionról"és akkor akármilyen olcsón is beszerezhető.
úgy gondolod, hogy Ukrajnában van összesen egy raklapnyi eredeti dvd?
(bocs az ukrán kötődésűektől)
Az irigység mikre képes!Az egyikfilm valódi megnéztem a neten a borítót stb menüt!A másik az csak duplalemezes változatban van fennt azt nem tom.Ja és még valami amikor megnéztem alulról a lemezt látszik rajta hogy nyomott, olyan mint az eredeti újságos dvd-im.Az írottnál vörös színű meg egyéb. Majd kiderítem a kölcsönzőben!Várjátok meg a végkifejletet !!
nem lehetsz ennyire naiv komolyan mondom
bemész az első grafikai műhelybe és akár 50db-os készletben is azt szitáznak föl neked a lemezre amit akarsz, és egy eredetit bescannelve és nyomdailag sokszorosítva szerinted mennyire nehéz egy eredetihez hasonló borítót gyártani?
Bemész Szentpéterváron az első zsúfolt kis boltba, és minden zeneCDt megkapsz 300Ftért szépen szitált nyomattal Yes ez a másolat. A DVD bizti hasonlóan olcsó - egy ezres?.
Persze van b, verzió is amely szerint valamikor valahol a DVD-kből "leesett egy raklapnyi szállítmány a kamionról" és akkor akármilyen olcsón is beszerezhető.
nem lehetsz ennyire naiv komolyan mondom
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
úgylátszik Gordonnal egy rugóra jár az agyunk
Attól, hogy egy lemezt nem írnak, hanem gyártanak még nem jelenti, hogy eredeti. Főleg Ukrajnában no és persze más helyeken, nagyüzemi eszközökkel is folyik hamisítás.
Szerintem teljesen mindegy, hogy a szomszéd srác kóklerolja egy írott lemezre, vagy egy ukrán maffia egy gyártott egy rétegűre. Technikailag gyakorlatilag egyforma, erkölcsileg pedig az utóbbit gazdagítani talán még inkább elítélendő!
gordon314.fw.hu