Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Elhavazva....
Még,de már nem kell sok egy jó kis hétvégére
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Most tudta megnézni az amerikai futball bajnokság döntőjét és a félidőben egy remek 20 perces koncertet adott a Who zenekar, Laci bácsi nagy kedvence. Remek élmény volt.
Kecskemét és környéke
Most tudta megnézni az amerikai futball bajnokság döntőjét és a félidőben egy remek 20 perces koncertet adott a Who zenekar, Laci bácsi nagy kedvence. Remek élmény volt.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Fültársak, hála Varga úrnak, újra működik a hangfal. Ez a hétvége nem jó, de a következő nekem már megfelel. Szemlesütve bevallom, hogy Karácsony előtt hallgattam utoljára Zenét, és ma nagyon jól esett.
Ez a hét nekem is jó lenne, jövő héten meg max vasárnap...
Ja és SLNÉ sajtója meglepően jó volt, láttam a TV2 híradójában...
Amúgy meg hogymikvannak...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Fültársak, hála Varga úrnak, újra működik a hangfal. Ez a hétvége nem jó, de a következő nekem már megfelel. Szemlesütve bevallom, hogy Karácsony előtt hallgattam utoljára Zenét, és ma nagyon jól esett.
Nekem sajnos meg pont a jövőhét nem jó megint
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
(...) lehetséges hogy az utcán néha az embertársaimmal is kellene érintkezni és nem csak zenét hallgatni... Zenemérgezést lehet kapni?
Van sok olyan kapcsolat, emlek, amely hangulatokat ebreszt, de talan egyik sem visz olyan messzire s nem pendit meg olyan tavoli s kulonleges hurokat mint a zene..
Szia Venomer,
ebben a topikban nyugodtan érdeklődhetsz DAC építés kontra öreg Kenwood CD játszó ügyben. Az itt legelésző fültársakat már sikeresen megfertőztem a hülyeségeimmel. Kigyógyulni pedig nem lehet.
Kecskemét és környéke
(...) lehetséges hogy az utcán néha az embertársaimmal is kellene érintkezni és nem csak zenét hallgatni... Zenemérgezést lehet kapni?
Van sok olyan kapcsolat, emlek, amely hangulatokat ebreszt, de talan egyik sem visz olyan messzire s nem pendit meg olyan tavoli s kulonleges hurokat mint a zene..
Kecskemét és környéke
Megint össze kellene valahol ülni, mert amúgy nincs időm zenét hallgatni.
Ezt a tényt mélységes sajnálattal hallom. Az ilyen nagyon szomorú. Én inkább zenetúltengésben szenvedek, lehetséges hogy az utcán néha az embertársaimmal is kellene érintkezni és nem csak zenét hallgatni... Zenemérgezést lehet kapni?
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Nagy csend lakozik errefelé, vagy csak mindenki elégedetten zenét hallgat... Megint össze kellene valahol ülni, mert amúgy nincs időm zenét hallgatni.
Kellene valamilyen fix időpont minden hónapban és akkor mindenki úgy készülne rá.
Mit szóltok hozzá?
Jól hangzik.
Kecskemét és környéke
Nagy csend lakozik errefelé, vagy csak mindenki elégedetten zenét hallgat...
Megint össze kellene valahol ülni, mert amúgy nincs időm zenét hallgatni.
Kellene valamilyen fix időpont minden hónapban és akkor mindenki úgy készülne rá.
Mit szóltok hozzá?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Megint voltam kecskeméten de ugyancsak este.Mikor szoktatok zenélgetni?
Ha erre jársz hozzám bármikor felugorhatsz...Nincs kimondott időpont, h mikor ülünk össze...Mikor épp hogy ér rá a csapat...
Kecskemét és környéke
Megint voltam kecskeméten de ugyancsak este.
Mikor szoktatok zenélgetni?
Under Construction
Kecskemét és környéke
Nincs mit fiúk egészségetekre!
Én még este is jó kis forralbort ittam...
Kecskemét és környéke
O.K.vasárnap fél tíztől délig, kisdobozokkal.
Zenét is hozzatok, meg a DAC-ot ha kérhetném. Megtornáztatnánk kicsit a 6002-est, meg 3805-t. Rendben?
Köszi a vendéglátást Moja, nagyon fincsi volt forraltbor.
A személyes összejöveteleknél nincs megfelelőbb fórum,szintén remélem,
legközelebb teljes létszámmal leszünk.
Egyszer csinálhatnánk egy országos összejövetelt is, baráti körök egyesüljetek
címszóval
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Nem gond, nálunk összejöhetünk, de fél10 körül lenne jó kezdeni, mert délig üres a lakás utána viszont család hazaér, és akkor nehezebb nyugodtan "zenélni". George te is átugorhatsz, ha nem üti az ebédet...
Apropó dobozok: A kis Jungson dobozokat elhoznátok esel? Kíváncsi lennék rá itt nálam.
Rendben
Köszönjük a vendéglátást Mojatestvér,meg a forralt bort.
Remélem a következőn már mindenki ott lesz
Ja,és Georgnak köszönet a cd lemezéért!!
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Nem gond, nálunk összejöhetünk, de fél10 körül lenne jó kezdeni, mert délig üres a lakás utána viszont család hazaér, és akkor nehezebb nyugodtan "zenélni". George te is átugorhatsz, ha nem üti az ebédet...
Apropó dobozok: A kis Jungson dobozokat elhoznátok esel? Kíváncsi lennék rá itt nálam.
Rendben
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
O.K.vasárnap fél tíztől délig, kisdobozokkal.
Zenét is hozzatok, meg a DAC-ot ha kérhetném. Megtornáztatnánk kicsit a 6002-est, meg 3805-t. Rendben?
Kecskemét és környéke
Na ezek nem túl jó hírek.Béláim, gondolkodjunk!
Moja, úgy tűnik, hogy ez a hétvége nem a tervek szerint alakul. Mit szólnál hozzá, ha Attila és én meglátogatunk Téged délelőtt, egy nem túl hosszú időre?
Nem gond, nálunk összejöhetünk, de fél10 körül lenne jó kezdeni, mert délig üres a lakás utána viszont család hazaér, és akkor nehezebb nyugodtan "zenélni".
George te is átugorhatsz, ha nem üti az ebédet...
O.K.
vasárnap fél tíztől délig, kisdobozokkal.
Kecskemét és környéke
Na ezek nem túl jó hírek.Béláim, gondolkodjunk!
Moja, úgy tűnik, hogy ez a hétvége nem a tervek szerint alakul. Mit szólnál hozzá, ha Attila és én meglátogatunk Téged délelőtt, egy nem túl hosszú időre?
Nem gond, nálunk összejöhetünk, de fél10 körül lenne jó kezdeni, mert délig üres a lakás utána viszont család hazaér, és akkor nehezebb nyugodtan "zenélni".
George te is átugorhatsz, ha nem üti az ebédet...
Kecskemét és környéke
Nálunk meg a lányom belázasodott és köhög...Nem hiszem, h sort kerítek bármire is, ebben az időben egy beteg gyerekkel...
Laci sajnálom ami a dobozoddal történt. Szegény sok mindenen ment már keresztül.
Nálunk Balu volt 1 hétig köhögés lázzal itthon. Most minden gyerek beteg, a rendelőben ma 25-en voltak. Szerencsére ő már jól van, de elég sz@r volt 1 hétig vele a lakásban, úgy hogy elég mozgékony...
Kecskemét és környéke
Kedves Fültársak,az egyik hangfalam tönkrement, sajnos nem bírta ki a kísérleteimet. Hát ez van most éppen. Nálunk a zenehallgatás ezen a hétvégén lehetetlen.
Hát ez teljes pechsorozat , szegény hangszóró sokat dolgozott nálad
De azért javítható ugye?
Kecskemét és környéke
Na, jól visszadobtad a labdát , naná hogy mindkettő, először a csajok , utána iszunk Ha viszem a gyereket(tervben van), akkor megyünk az enyémmel .
Akkor dumáljunk előtte, mert be kellene ugrani értem meg a Power Art-ért meg a melegítőért...
Közbejött egy kis dolog, külön kell mennünk Laciékhoz, ebédre vagyunk hivatalosak a szüleimhez, házassági évfordulós lesz, így ott kell lennem.
Ebéd után tudunk elindulni!
Elnézést kérek
Ezt eddig is tudtad nem? Na mindegy, akkor majd lesz valahogy...De akkor változik a terv, mert a lányom sem viszem akkor, viszont őt meg akkor el kellene helyezzem , és senkinek nem szóltam, h vigyázni kellene rá.
Nem nem , mert nem erre a hétvégére volt betervezve az ebéd!
Úgy látom ennek a hétvégének lőttek, hifizés szempontjából
Jobbulást a lányodnak, első az egészség!