Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elektronikus zenék
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Elektronikus zenék
Az elektronikus zene egyik nagy alakja a Pet Shop Boys is.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Elektronikus zenék
Photek love
Elektronikus zenék
szerintem yonderboi-nak az első albuma volt értékelhető (arról is pár szám) a többiről meg inkább nem beszéljünk.
Ízlés kérdése. Nekem a Splendid Isolation jobban tetszett, mint az első. Az első nekem "gyerekes" hangulatú, érződik, hogy az utóbbit egy érettebb zenész alkotta. A Trains in the Night szerintem tökéletes lett, kedvenc Yonderboi zeném.
Rediscover music
Elektronikus zenék
szerintem yonderboi-nak az első albuma volt értékelhető (arról is pár szám) a többiről meg inkább nem beszéljünk.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Elektronikus zenék
Itthon is körül lehet nézni, ha igényes elektronikus zenére vágyunk. A hangszeresebb vonalat a Žagar csapat erősíti, szerintem kiváló minőséggel, picit elektronikusabbnak (van ilyen szó? ) érzem Yonderboi munkásságát.
Nagyon jók, de ez mitől elektronikus zene? Igazi gitárok, akusztikus dobok, valódi ének és vokál...
Ebben teljesen igazad van, ezek a hangszerek mind megjelennek a zenéikben, de ott van mellé a szinti zongora helyett és nem véletlenül visznek notebookot a koncertekre
Nem tisztán elektronikus, ez tény.
Rediscover music
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11236
- Kapcsolat:
Elektronikus zenék
Itthon is körül lehet nézni, ha igényes elektronikus zenére vágyunk. A hangszeresebb vonalat a Žagar csapat erősíti, szerintem kiváló minőséggel, picit elektronikusabbnak (van ilyen szó? ) érzem Yonderboi munkásságát.
Nagyon jók, de ez mitől elektronikus zene? Igazi gitárok, akusztikus dobok, valódi ének és vokál...
Elektronikus zenék
Tangram (Fabók Péter) - Hawking Method Part II.
Tangram - Well Tempered Humidity
-
Vendég
Elektronikus zenék
Itthon is körül lehet nézni, ha igényes elektronikus zenére vágyunk. A hangszeresebb vonalat a Žagar csapat erősíti, szerintem kiváló minőséggel,
picit elektronikusabbnak (van ilyen szó? ) érzem Yonderboi munkásságát.
Igen, Yonderboi nagyon jó. Nem véletlenül nemzetközileg elismert előadó. De akkor már az Anima Sound System-et sem szabad kihagyni.
"Déjék" közül a kedvencem Mesterházy. Nagyon jó zenéket tud összeválogatni. Értőknek ezt mindenképp érdemes meghallgatniuk:
http://ikz.hu/?p=127
Kísérletezősebb zenék terén pedig
, és Soutien Gorge az, akiket felfedeztem, és tetszenek.
Elektronikus zenék
Monolake [Robert Henke] bemutatja a saját fejlesztésű és tervezésű, nem eladó (!) Monodeck II-jét
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Elektronikus zenék
Photek - Can't Come Down
Elektronikus zenék
ősdrámendbész, abból az érából amikor még tudtak olyat írni...
a képen a duó: Phil & Jim
Elektronikus zenék
Itthon is körül lehet nézni, ha igényes elektronikus zenére vágyunk.
A hangszeresebb vonalat a Žagar csapat erősíti, szerintem kiváló minőséggel,
picit elektronikusabbnak (van ilyen szó? ) érzem Yonderboi munkásságát.
És egy régi kedvenc: Slam Jr., illetve a Strictly! kiadványok.
A Strictly Collection vol1. kifejezetten jó válogatás az akkori magyar előadók terméséből.
Karányi Oktogon című albuma is tetszett nagyon, mindenképpen érdemes meghallgatni.
Szóljatok, ha túl egyértelmű dolgokat írok, nem akarom teleszemetelni a témát
Rediscover music
Elektronikus zenék
Asszem ez is beillik ide...Nekem bejövős zene, igaz kissé elvont...Miles & Gurtu
http://www.robert-miles.com/recordings/ ... d=3&cid=17
Ezért nagy köszönet, nagyon bejön ez az album.
Már csak meg kell szerezni
Rediscover music
Elektronikus zenék
Akkor ez így elég reménytelenül hangzik. Talán valami nagyobb fórumon... Esetleg a válogatás címe, ha beugrana.
(A felesleges maximalizmus sosem jó. )
Szerk: a "2"-es miatt a 2562 ugrott be:
http://www.youtube.com/watch?v=L_dMoHo6I6Y
Mire erted a felesleges maximalizmust? Te, ti tudjatok a legjobban, hogy elektronikusbol nem csak a legtobbszor blodli slager-mainstream, sokadik rmx fele -azokra tenyleg eleg az mp3 -, hanem egy sokkal kifinomultabb oldala is van, ami boven megerdemli a tisztasagot, a dinamikat, hadne folytassam:-) az mas kerdes, hogy ezt alig ismerjuk mert nincs igeny se ra, mar 'producer' szinten sem. Pedig CD minoseg feletti samplekkal dolgozik a legtobbje. Lehet, hogy masik szemeben ez eltulzott, nekem termeszetes igeny, csak kezdek mar belefaradni a nem tul sok sikerelmennyel tuzdelt orokos vadaszatba.
Ami a '2'-t illeti: 2 <nev> <- ilyesforma volt.
De van itt meg mas is, mi kerestetik: melyhouse-fele: a vocal pedig - ami a refren is - "say yes!". Jo esellyel ez a cime is.
Tovabba: cimben: "astronaut". Ez is mely benyomast tett ram.
-
Vendég
Elektronikus zenék
Akkor ez így elég reménytelenül hangzik. Talán valami nagyobb fórumon... Esetleg a válogatás címe, ha beugrana.
(A felesleges maximalizmus sosem jó. )
Szerk: a "2"-es miatt a 2562 ugrott be:
http://www.youtube.com/watch?v=L_dMoHo6I6Y
Elektronikus zenék
Az sajnos nincs. Ev elejen kitoroltem minden mp3at, hogy en aztan tobbet soha, csak lossless. Volt catalog file is, az meg egy format martalekava lett.
Annyi kivalo alkotas van, soha meg nem tapasztalt helyekre repitenek, mas egyeb altal soha meg nem penditett szalakat penditenek meg bennem, s mindez mp3ban. :-( Dehat.. mire megyek a lazadozassal; caflathatok az elveszett kedvencim utan :-D
Mekkora elvezet lenne flacban! Kevesen ertik, s igenylik ezt e mufajban meg a hi-fistak kozul is.
-
Vendég
Elektronikus zenék
Keresek egy tracket. A finomabb elektronikusok kozul valo, nagyon bensoseges, igenyes, s vagy az eloadoban vagy a cimben szerepel egy '2'. Tan valami francia hangzasa volt _a nevnek_. Egy kurtacska valogatasalbum 1. vagy 2. trackje volt. E album vege fele van egy szarnyalosabb, hompolygosebb tarack is. A keresett track tempojaban ambient/downbeat szeru, de minimal elemekkel is tarkitva vagyon. De utemre egyikhez sem sorolnam. Anno filemp3rol szivtam le. Remeljuk a legjobbakat.
Nincs meg a fájl még esetleg?
-
Vendég
Elektronikus zenék
Annó nagyon jó volt meg most is. Hogy kinek mennyire, végül is
Elektronikus zenék
Keresek egy tracket. A finomabb elektronikusok kozul valo, nagyon bensoseges, igenyes, s vagy az eloadoban vagy a cimben szerepel egy '2'. Tan valami francia hangzasa volt _a nevnek_. Egy kurtacska valogatasalbum 1. vagy 2. trackje volt. E album vege fele van egy szarnyalosabb, hompolygosebb tarack is. A keresett track tempojaban ambient/downbeat szeru, de minimal elemekkel is tarkitva vagyon. De utemre egyikhez sem sorolnam. Anno filemp3rol szivtam le. Remeljuk a legjobbakat.
Elektronikus zenék
Végighallgattam az Ochre albumot és a következő ugrott be:
Sasha - Airdrawndagger
És akkor már emlékezzünk meg az Xpander kislemezről is.
Rediscover music
Elektronikus zenék
Köszönöm a szakszerű ismertetést, nekem azért tetszik.
nekem is bejön, a klip is ötletes!
Elektronikus zenék
Ez a vokál!
a vokál egy 3/4-es hosszú feedback-ű elnyújtott delay, semmi több.