Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Még kihagytam a sorból vtb-t... Akinek külön köszönöm, mert nem is hirdetett terméket vásároltam, hanem szívességet kértem tőle...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Excalibur,korrekt ember!
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Akik a VIP körbe tartoznak,szerintem pici az esély,hogy valaki csalódni fog bennük.
Ugy legyen!
Amen!
őket nyugodt szívvel ajánlok.
Tőled is vettem már nem is egyszer.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
JaSSer,Digitaru Ohdiro,bta mind Vásároltam tőlük-korrekt áron hibátlan dolgokat.Mindhármuk előtt
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
De a bizalmam élveznéd.
Én idáig kb 30-szor vásároltam a fórumon.
Hál istennek még nem kellett csalódnom.Voltak apró félreértések,de én nem egy háklis vevő vagyok.
Akik a VIP körbe tartoznak,szerintem pici az esély,hogy valaki csalódni fog bennük.
Webáruház:
Én is vásároltam már párszor:
Tigris
Thecult72
Hegez
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- Kovács Emil
- V.I.P.
JA Sonido Radiust elfelejtettem...
és engem?
Ja igen!
Még sosem vásároltam tőled!
De a bizalmam élveznéd.
és engem?
Webáruház:
- Kovács Emil
- V.I.P.
Meg aki még nem jut eszembe...
Én Valhallát és AAHG-t is ide sorolom...
Vásároltam már tőlük ,nagy megelégedéssel.
Pali923
Orionr
Kukori
Racepower
Meg aki még nem jut eszembe...
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Newman
yvonne
boba6
orionr
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Írjátok már meg, hogy én meg mily kiváló eladó vagyok, mert hátha hamarább megveszi valaki a projektorom a vásznammal.
Én jutányos összeg ellenében szívesen megírom.
Egyébként tapasztalat alapján ajánlom a következő tagokat: doky, szaki80, Speedy Gonzales
(Ők nem fizettek ezért! )
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Ez egy jó dolog!De aki "stabil" fórumlakó... arról tudni lehet hogy korrekt ill megbízható, és kontra...
Reméljük.
Egyébként, nekem személyes tapasztalatom vevőként, kukori, ill. g.nagy (remélem jól írtam) fórumtársakkal volt, őket nyugodt szívvel ajánlok.
Köszönöm.
Azóta átkeresztelődtem. (gnagy-ról!)
Bocsi, sejtettem, hogy nem jól írom.
Én Kate02t és nandi28at uppolom, hibátlan ügykezelés, toleráns hozzáállás, még egy olyan, maga-sem-tudja-hogy-mit-akar vevővel is, mint én. (Még jó, hogy nem Patrik az avatarom...)
A Magyar Posta viszont a lehető legdrágább üzleti csomagot sem volt képes kiszállítani egy Budapesti, belvárosi címre, a csomagot hosszas telefonos érdeklődés után (úgy, hogy még ők b@sztak le engem) személyesen kellett átvennem egy postán. Aszonták először, hogy nem volt kiírva a nevem a kapucsengőre, (a nevem és a mobilszámom is rá volt írva a csomagra), és amikor írásban megreklamáltam, azt írták vissza, hogy a munkatárs csöngetett, de nem nyitottak neki ajtót. Érteítést pedig, természetesen nem hagyott a postaládában, és ezért tudom, hogy nem járt ott. Hazug disznók. Pedig, nagyon vártam a cuccost, mind2 nap FOLYAMATOSAN a címen voltam, várva a küldeményt.
Természetesen mind2 állításuk nonszensz baromság, össze sem jönnek, mert hogy csöngethet valaki a kapucsengőn, ha ki sincs írva a nevem, szóval ne menjünk bele.
Egy szó, mint száz, várom a postaprivatizációt, hogy még a kib@szott írmagjuk is eltűnjön a Világról a mocskos, hazug szemétládáknak. Ja, és csaknem 5E Ft volt a 2 napos határidőre a csomag. És annyi se fér bele, hogy felhívjanak telefonon. Állami cég, innentől fogva tudhatod, mennyire fontos az ügyfél.
Írjátok már meg, hogy én meg mily kiváló eladó vagyok, mert hátha hamarább megveszi valaki a projektorom a vásznammal.
Ez egy jó dolog!De aki "stabil" fórumlakó... arról tudni lehet hogy korrekt ill megbízható, és kontra...
Reméljük.
Egyébként, nekem személyes tapasztalatom vevőként, kukori, ill. g.nagy (remélem jól írtam) fórumtársakkal volt, őket nyugodt szívvel ajánlok.
Köszönöm.
Azóta átkeresztelődtem. (gnagy-ról!)
- orionr
- V.I.P.
Reméljük.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Ez egy jó dolog!
De aki "stabil" fórumlakó... arról tudni lehet hogy korrekt ill megbízható, és kontra...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- orionr
- V.I.P.
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
Sziasztok!
Azért nyitottam a topicot, hogy az itt árusító emberek mennyire megbízhatók. Gondolok itt arra, hogy kinek merjünk előre utalni?
Persze, remélem a fórumon írogató emberek nagy része korrekt, de a kis ördög soha nem alszik.....
Ilyen leinformáló topic, elsősorban nick nevekkel.
:kiraly:
Azért nyitottam a topicot, hogy az itt árusító emberek mennyire megbízhatók. Gondolok itt arra, hogy kinek merjünk előre utalni?
Persze, remélem a fórumon írogató emberek nagy része korrekt, de a kis ördög soha nem alszik.....
Ilyen leinformáló topic, elsősorban nick nevekkel.
:kiraly: