Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jamo hangsugárzók

christuner
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: christuner »

Hát igen a Subja az valami iszonyatos tartalékokkal rendelkezik,szépen sikerült hozzáhangolni.Az alacsonyfrekvenciájú mélyek szépen átalakulnak mozgási energiává
pedig a halgatási helytől balra konyha nyílik boltívvel ami nem igazán szerencsés.
De még így is akik meghalgatták zenén és filmen azoknak nagyon tetszett. A kapitány és katona nyitó ágyútüzeire eképp reagáltak még a bordánk is beleremegett mikor az ágyúgolyók a szobán keresztülmentek.Plusz info az E7 séria technológiályát most már csak a későbbi C szériában lehet megtalálni.

Előnyös a doboz teteje, gátolja, hogy ne kerüljön rá virágcserép! Lehet, hogy ez szempont volt a tervezésnél. A C407-est kipróbáltam, nagyon tetszett, csakhát másra is kell a pénz. Az erősítőmet viszont le kell cserélni, még nemtom mi illene hozzá. Neked milyen van?

skyplanet

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: skyplanet »

Jamo studio 180-as közép hangszórója megadta magát mivel lehetne cserélni ?

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Dr Tony »

Hát igen a Subja az valami iszonyatos tartalékokkal rendelkezik,szépen sikerült
hozzáhangolni.Az alacsonyfrekvenciájú mélyek szépen átalakulnak mozgási energiává
pedig a halgatási helytől balra konyha nyílik boltívvel ami nem igazán szerencsés.
De még így is akik meghalgatták zenén és filmen azoknak nagyon tetszett. A kapitány és katona nyitó ágyútüzeire eképp reagáltak még a bordánk is beleremegett mikor az ágyúgolyók a szobán keresztülmentek.Plusz info az E7 séria technológiályát most már csak a későbbi C szériában lehet megtalálni.

felszámolva

christuner

Jamo hangsugárzók

Igen ott van a képen és hozzá a centere,anno ennek a 750-esét halgattam sokáig a boltba ami a KEF Q5-öst is magamögé küldte hangban ezt látatlanban rendeltem meg .Amikor megjött meghalgattuk háát mitmondjak egyszerűen fantasztikus volt a hangjaés a tere az valami hatalmas.

Én is a Kef q5-n gondolkodtam, de mikor kipróbáltam a magasakat számomra picit zavarossá tette, hasonlóan mint az mp3 magas hangjaiban, persze azért korántsem olyan durván.
Nekem a mélyei döbbenetesek, mint korábban írtam a subnak nálam nincs már értelme, (csak további:) konfliktusforrás lenne

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Igen ott van a képen és hozzá a centere,anno ennek a 750-esét halgattam sokáig a boltba ami a KEF Q5-öst is magamögé küldte hangban ezt látatlanban rendeltem meg .Amikor megjött meghalgattuk háát mitmondjak egyszerűen fantasztikus volt a hangja
és a tere az valami hatalmas.
felszámolva

christuner

Jamo hangsugárzók

Üdv mindenkinek én is Jamo E770-es boldog tulaja vagyok és mondhatom már 3éve,hogy megvannak .Mind zenén és mozin igazi profi hanggal
Nocsak én mostan vettem egyet! Van hozzá Sub-od is a 7es sorozatból?

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Üdv mindenkinek én is Jamo E770-es boldog tulaja vagyok és mondhatom már 3éve,hogy megvannak .Mind zenén és mozin igazi profi hanggal

felszámolva

drezso
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: drezso »

Üdv!
Tapasztalata valakinek JamoE8SUB.5-ről? Jöhet ide is vagy akár privátban :kiraly: Keresek egy jó szubot komoly vételi szándékom van :foto:

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

Aztán vannak az igazi HighEndek amikből sok100e/db egy női cipősdoboznyi. De az már tényleg egy más világ.
Én a zongorákban vagyok igazán otthon, a Steinway zongoragyár talán a legjobbat készíti, de a legolcsóbb pici 150cmes házi hangszerük 15 millió, míg ezért megkapható a Yamaha koncert majd 3 méterese. Hangélményben pedig nincs ekkora különbség egy koncert Steinway(34milla) és Yamaha között, inkább más, mint jobb. (De azért jobb :kiraly:
Visszatérve a hifire a Steinway is gyárt(at) komplett hangszóró-erősítő-lejátszó rendszert. Meg is hallgattam Németországban. Szép is volt, meg elképesztően szólt. Meg is van az ára, 136ezer euró a kisebbik és valahol 168ezer euró a nagyobbik ami kb 48.000.000ft :foto: Fene se fizetne azért ennyit!

Hát igen!De a lnyeg,hogy neked tetszen a többi nem számít!Gondolom annaka 168 ezer euros renbdszernek felejthetetlen hangja van de ez már az csillagos ég!

christuner

Jamo hangsugárzók

Köszi, a számos adatokat összegyűjtöttem. Asszem a puding próbája az evés, meg kell hallgatni...

Szivesen!Azért én is kiváncsi lennék mindegyikre!ha esetleg eljutnál odáig,hogy meghalgatnád akkor pár szót ha írnál róluk azt megköszönném!

Szia! Megvannak a Jamo E770esek. Meghallgattam az új szériákból eztazt de végül a pénztárca győzött (80e). Ennyiért újban max egy darabot tudnék venni abból ami tetszett. Más márkákat is kipróbáltam, pl. a B&W 685 684 csak az ménykű drága és nem hozta azt amit ehhez az árhoz vártam. Pedig ezekre nagyon kíváncsi voltam, mint ahogy a KEF IQ7re, ami a legnagyobb csalódás volt. A C407 szép és jó, Jamós, még nem szuperkategóri de aki szereti a Jamót és van 160e-re...nekem erre most nincs.
Visszatérve az én E770-m re: új hibátlan külső. Elég termetes az előző 80 centi magas hangszórómhoz képest. Még ha nem is fekete de olyan uralkodó, mint a 2001 Űrodisszea TMA monolitja javascript:emoticon('') Köszönhetően a döntött elő és fedlapnak, ami egy enyhe plusz perspektívát ad, mintha nagyobb lenne a valóságosnál. Nagyon szépen szól, a mélyek bizony brutálisak, számomra semmi szükség külön subra. Elég gyors is és átmenetes felefelé, nincs egyszer csak ugrás, hogy hirtelen eltűnik az alja. Valószínűleg köszönhető a nagy erőteljes középnek is ami éneknél sokat dob és átveszi az emelkedést. A magas is kielégítő bár lehetne egy apró-pici leheletnyivel több. Szerintem szerencsésebb lett volna felülre helyezni a tweetert, határozottan javul ha a szintjébe vagy az alá helyezem a fejem és úgy hallgatom. De az még ülve is kicsit alacsony. Hozzátenném, hogy az erősítő is lehet a ludas, ami egy Technics SA-GX130D vagy 20 éves alsókategóriás. Mivel hallottam egy rendes Yamahával és Marantzal... javascript:emoticon(':kiraly:') ... valószínűleg ő lesz a következő csereáldozat. A CDjátsz Sony CDP-561, avval elégedett vagyok. Az LP-m is mintha új életre kelt volna, megjött a hangja, kicsit meg kellett adjusztálna a régi Lencot.
A hangszóróvédőt érdemes levenni mert fog a hangon, szokásosan a magasakon. Bár nagyon dizájnos, mint ahogy az egész ahogy egy kicsit eltér a szabályos kockáktól.
Végül sokáig lehet hallgatni nem fárad el a fülem. Valószínűleg a garancia idő alatt ami még elvileg 6,8 év (bár lehet hogy 4,8 értelmezéstől függően) nem fogom lecserélni. javascript:emoticon(':foto:')

Köszönöm szépen a beszámolót!Akkor azért ez nem egy rossz doboz!Egyszer kiprobálok egy jamot én is már csak a kiváncsiság kedvéért!Sok örömet kívánok hozzá!

Nem rossz, persze nem hájend... igazából egy kategória felett azonos méretben a hifiben (pénzben jelenleg kb. a 100e/db) már nem érvényesül ez a jósági dolog, hanem kinek mi tetszik. Számomra úgy tűnik hogy a jamo egy kicsit melegebb hangzású mint pl a B&W, (talán egy kicsit több a közép?). Akinek ez nem tetszik, válasszon mást. Időnként kijön egy-egy új megoldással, amitől persze nem biztos, hogy jobb lesz, meg azt az újítást agyon kéne fejleszteni. Mint pl a B&W a kevlárt, vagy a KEF az alumíniumot...
Aztán vannak az igazi HighEndek amikből sok100e/db egy női cipősdoboznyi. De az már tényleg egy más világ.
Én a zongorákban vagyok igazán otthon, a Steinway zongoragyár talán a legjobbat készíti, de a legolcsóbb pici 150cmes házi hangszerük 15 millió, míg ezért megkapható a Yamaha koncert majd 3 méterese. Hangélményben pedig nincs ekkora különbség egy koncert Steinway(34milla) és Yamaha között, inkább más, mint jobb. (De azért jobb
Visszatérve a hifire a Steinway is gyárt(at) komplett hangszóró-erősítő-lejátszó rendszert. Meg is hallgattam Németországban. Szép is volt, meg elképesztően szólt. Meg is van az ára, 136ezer euró a kisebbik és valahol 168ezer euró a nagyobbik ami kb 48.000.000ft Fene se fizetne azért ennyit!

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Köszi, a számos adatokat összegyűjtöttem. Asszem a puding próbája az evés, meg kell hallgatni...

Szivesen!Azért én is kiváncsi lennék mindegyikre!ha esetleg eljutnál odáig,hogy meghalgatnád akkor pár szót ha írnál róluk azt megköszönném!

Szia! Megvannak a Jamo E770esek. Meghallgattam az új szériákból eztazt de végül a pénztárca győzött (80e). Ennyiért újban max egy darabot tudnék venni abból ami tetszett. Más márkákat is kipróbáltam, pl. a B&W 685 684 csak az ménykű drága és nem hozta azt amit ehhez az árhoz vártam. Pedig ezekre nagyon kíváncsi voltam, mint ahogy a KEF IQ7re, ami a legnagyobb csalódás volt. A C407 szép és jó, Jamós, még nem szuperkategóri de aki szereti a Jamót és van 160e-re...nekem erre most nincs.
Visszatérve az én E770-m re: új hibátlan külső. Elég termetes az előző 80 centi magas hangszórómhoz képest. Még ha nem is fekete de olyan uralkodó, mint a 2001 Űrodisszea TMA monolitja javascript:emoticon('') Köszönhetően a döntött elő és fedlapnak, ami egy enyhe plusz perspektívát ad, mintha nagyobb lenne a valóságosnál. Nagyon szépen szól, a mélyek bizony brutálisak, számomra semmi szükség külön subra. Elég gyors is és átmenetes felefelé, nincs egyszer csak ugrás, hogy hirtelen eltűnik az alja. Valószínűleg köszönhető a nagy erőteljes középnek is ami éneknél sokat dob és átveszi az emelkedést. A magas is kielégítő bár lehetne egy apró-pici leheletnyivel több. Szerintem szerencsésebb lett volna felülre helyezni a tweetert, határozottan javul ha a szintjébe vagy az alá helyezem a fejem és úgy hallgatom. De az még ülve is kicsit alacsony. Hozzátenném, hogy az erősítő is lehet a ludas, ami egy Technics SA-GX130D vagy 20 éves alsókategóriás. Mivel hallottam egy rendes Yamahával és Marantzal... javascript:emoticon(':kiraly:') ... valószínűleg ő lesz a következő csereáldozat. A CDjátsz Sony CDP-561, avval elégedett vagyok. Az LP-m is mintha új életre kelt volna, megjött a hangja, kicsit meg kellett adjusztálna a régi Lencot.
A hangszóróvédőt érdemes levenni mert fog a hangon, szokásosan a magasakon. Bár nagyon dizájnos, mint ahogy az egész ahogy egy kicsit eltér a szabályos kockáktól.
Végül sokáig lehet hallgatni nem fárad el a fülem. Valószínűleg a garancia idő alatt ami még elvileg 6,8 év (bár lehet hogy 4,8 értelmezéstől függően) nem fogom lecserélni. javascript:emoticon(':foto:')

Köszönöm szépen a beszámolót!Akkor azért ez nem egy rossz doboz!Egyszer kiprobálok egy jamot én is már csak a kiváncsiság kedvéért!Sok örömet kívánok hozzá!

christuner

Jamo hangsugárzók

Vendég

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ízlések és pofonok... :foto: :kiraly:

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: gida »

Mondtam én, hogy jó cucc ez a 606...... :kiraly:

Dr.Doki

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Dr.Doki »

Bocs, az erősítő 504-es
POLK AUDIO MONITOR 50, 30 CS1, JAMO SUB 650, ONKYO TX-SR504E, LG DVX382H, PS3

Dr.Doki

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Dr.Doki »

Üdv,

Én most jutottam hozá egy Jamo S606 5.0 szett-hez és egy Jamo Sub 650-es mélyhez. Ezt egy Onkyo TX-SR505E típusú erősítővel hajtom.

Abszolút meg vagyok elégedve velük. A lejátszó, lehet bármennyire is meglepő, egy PS3, optikai kábellel csatlakoztatva.

Üdv,
Doki
POLK AUDIO MONITOR 50, 30 CS1, JAMO SUB 650, ONKYO TX-SR504E, LG DVX382H, PS3

Vendég

Jamo hangsugárzók

Tigris! 
Hozzám került egy nad C320.....megnézzük mit tud a 803-asokkal....

Hétvégén majd kipróbálom....

Na kivi vagyok , majd mesélj :foto: :kiraly:

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Szerintem nem ilyen rossz azért a helyzet a s606-os téren. Amit tudni kell, hogy olyan kábel kell hozzá ami feszessé teszi a hangját/ pl egy tűzálló, vagy ezüst/ és egy megfelelő karakterű erősítő. 
A másik pedig, hogy kb 150-200 órát kell járatni, mert akkor jön meg igazán a hangja. Az enyémet mikor elvitték épp bejáratós volt, és abszolút jó kis hangja volt. Olyan igazán dögös.... :kiraly: Szerintem a hasonló árkategóriájú hangfalak/ polk, wharfi, heco stb/ elbújhatnak mellette....

Ez egy nagyon jó ár-érték arányú hangfal és amelett hogy nagyon komoly a megépítése és szép is a hangja sem rossz...egy tény :nem audiofil kategória... :foto:

Én bárkinek merem ajánlani, mert szerintem nem lehet vele mellényúlni....

Én is tapasztaltam, hogy kell neki idő a bejáródáshoz. Utána viszont sokkal szebben szól. Kontrolláltabb lesz a mélytartománya és sokkal kiegyenlítettebben fog szólni.
Yamaha erősítővel használom, Inakustik Monitor Atmos Air 309 Cu kábellel.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

Tigris!

Hozzám került egy nad C320.....megnézzük mit tud a 803-asokkal....

Hétvégén majd kipróbálom....

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

Szerintem nem ilyen rossz azért a helyzet a s606-os téren. Amit tudni kell, hogy olyan kábel kell hozzá ami feszessé teszi a hangját/ pl egy tűzálló, vagy ezüst/ és egy megfelelő karakterű erősítő.

A másik pedig, hogy kb 150-200 órát kell járatni, mert akkor jön meg igazán a hangja. Az enyémet mikor elvitték épp bejáratós volt, és abszolút jó kis hangja volt. Olyan igazán dögös.... :kiraly: Szerintem a hasonló árkategóriájú hangfalak/ polk, wharfi, heco stb/ elbújhatnak mellette....

Ez egy nagyon jó ár-érték arányú hangfal és amelett hogy nagyon komoly a megépítése és szép is a hangja sem rossz...egy tény :nem audiofil kategória... :foto:

Én bárkinek merem ajánlani, mert szerintem nem lehet vele mellényúlni....

Vendég

Jamo hangsugárzók

A Jamó S606 a legnagyobb csalódás amit nekem doboz okozott...Illetve nem csak nekem asszem 3-an vagy 4-an voltunk mikor meghallgattuk...Borzalom volt, utána elmentem meghallgattam nyugodtabb körülmények közt, akkor sem lett jobb a véleményem...A másik ilyen kedvencem a HEco Victa 500 volt :kiraly:

Vendég

Jamo hangsugárzók

Tigris! 
Ne ítélj elharmakodottan..... :kiraly:

Egyébként te milyen erősítővel hajtanád?

Nem ítélek, csak ismerem az A400-at ...Hallottuk, teszteltük, a múlté az a kis erősítő...Tessék ezek mellé a dobozok mellé, egy szép és jobb hangú kis erősítőt tenni Szerintem megérdemlik...A többit már megbeszéltük priviben

Sok sikert, jó zenehallgatást! :foto:

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Tigris! 

VNorbi86!

Értem, csak gondoltam leírom a véleményem....egyébként az S606-osokat az új gazdája nagy megelégedéssel használja már egy jó ideje... :foto:

Én gondoltam,hogy nem lehet rossz doboz az S606 de én többször szóltam neki nem jelentkezett én meg gondoltam nem erőszakodkodom vele

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

Tigris!

VNorbi86!

Értem, csak gondoltam leírom a véleményem....egyébként az S606-osokat az új gazdája nagy megelégedéssel használja már egy jó ideje... :foto:

christuner

Jamo hangsugárzók

VNORBI86! 
Ha teheted a 770-et vedd meg, mert sokkal- de sokkal jobban egybe van hangilag mint a 750. Főleg a mélyek terén lenne kevés a 750....

Nekem van egy C607 és C803 meg egy C603 is aminek sajnos a színe nem paszzol a többihez...

Hallgasd meg a 6-os sorozatot. Az már egy kimondott prémium minőség a jamotól...nem hiába keresek én is egy 603-ast csak sötét almában...

Apropó KAPORKA!

Csinált még a jamo a concert 8 után is jó dobozt....A concert 800-as sorozatot...

Tegnap teszteltük a Concert 803-ast egy Pio A400-al és excalibur kábellel.....

Az eredmény.................. :kiraly: :foto:

Félelmetes tér, dinamika, erő, és mégis lágy megszólalás.....Nem hiába kérnek érte 200 fölött....

Viszont most megint költhetek/ pedig elég csehül állok/ egy excalibur kábelre....

Egyébként szívesen látok bárkit egy fülelésre aki esetleg kiváncsi mit is tudnak a jamo concertek....

Szia! Énkérdezgettem az E770ről az ittlévőket. Gondolkodom rajta...a régi classic 6-oshoz képest vajon előre lépés vagy csak más, esetleg gyengébb?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”