Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Kecskemét és környéke
Gratulálok az uj ill. más hanghoz...
Akkor gondolom hamarosan teszt lesz.
Emil, ha jól veszem ki szavaidból, végre rászánod magad, hogy meglátogass minket?
Emil, ugyan Dyno-saurus hangját nálunk nem hallhatod, de mást annál inkáb. Ne gyere, ha kedves az életed.
Na hogyha ilyen elszánt vagy, akkor már nem is merek menni...
Kecskemét és környéke
Szombaton családi nap van, de vasárnap nekem ok!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Hát nekem necces, de majd meglátjuk...Legfeljebb megpróbálom lepasszolni a gyerekeket ha sikerül..
Kecskemét és környéke
Jövőhét hétvége részemről ok!
Ti hogy értek rá, Tigris, Moja, Laci, Attila?
A hétvége még messze van, de remélem rendben lesz.
Kecskemét és környéke
Emil, ha jól veszem ki szavaidból, végre rászánod magad, hogy meglátogass minket?
Az a helyzet itt Kecsón, hogy "beoltottam" a társaságot az öreg, mások által levetett CD pörgetők szeretetével. Válogatni kell persze közöttük, a gyártmány nem mindegy. George és Tigris egészen hasonló öreg "kacatot" szerzett be. Úgy tűnik, egyelőre mindketten elégedettek. Ha lesz időm a jövő héten, mod-olom egy kicsit a pörgetőket, hogy a "korai" analóg hang jellegzetességei elmúljanak.
Emil, ugyan Dyno-saurus hangját nálunk nem hallhatod, de mást annál inkáb. Ne gyere, ha kedves az életed.
Az oltás sikerült
Bezony hozzájutottunk ilyen kidobott ócskaságokhoz, való igaz a modolás
elkerülhetetlen, hagy némi kívánnivalót jelen pillanatban.
Némi, kisebb -nagyobb torzítást produkál a középtartományban, pici mélytöbblettel,
kevesebb magassal.
Jövőhét hétvége részemről ok!
Ti hogy értek rá, Tigris, Moja, Laci, Attila?
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Emil már csak a csapat láttán örökké tartó boldogság lepné el szíved, már megéri eljönni egyszer...A hallottakról nem is beszélve.
Kecskemét és környéke
Az a helyzet itt Kecsón, hogy "beoltottam" a társaságot az öreg, mások által levetett CD pörgetők szeretetével. Válogatni kell persze közöttük, a gyártmány nem mindegy. George és Tigris egészen hasonló öreg "kacatot" szerzett be. Úgy tűnik, egyelőre mindketten elégedettek. Ha lesz időm a jövő héten, mod-olom egy kicsit a pörgetőket, hogy a "korai" analóg hang jellegzetességei elmúljanak.
Kecskemét és környéke
Igen most mindenki zenélget el van a kis birodalmában, és élvezi az új dolgokat, na meg az élet habos oldalát
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Kecsói srácok!Elvitte a cica a nyelvecskéteket?
Nagy a csend.
Zenét hallgatunk, közben év végi hajtás-pajtás, illetve mindeki finomítgatja a rendszerét. Én teljes kábelcserét eszközöltem például.
Kecskemét és környéke
Kecsói srácok!Elvitte a cica a nyelvecskéteket?
Nagy a csend.
Zenét hallgatunk, közben év végi hajtás-pajtás, illetve mindeki finomítgatja a rendszerét. Én teljes kábelcserét eszközöltem például.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Kecsói srácok!
Elvitte a cica a nyelvecskéteket?
Nagy a csend.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Köszönök szépen mindent! Ezt a "Yes" formációt újra meghallgatom majd még, mert érdekes dolgaik vannak. Ígérem írok a tapasztalatokról.
Többiekkel mi újság? Tigris mióta megvannak az új dolgai, kevesebbet fórumozik. Szerintem zenét hallgat. Mojáról már nem is beszélek.... nem is igen láttam a fórumon. Én épp a mai nappal készünök eltűnni, mert szorgalmas időszak jön.
Igazán nincs mit,remélem beválik a cucc .
És a vesevédést ne feledd
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Mojáról már nem is beszélek.... nem is igen láttam a fórumon.
Én is itt vagyok, mindennap olvasok fórumot, de nem nagyon szólok hozzá, mert leült kicsit a színvonal...
Hajrá vizsgák és UV-k!!
Kecskemét és környéke
Itt vagyok néha én is, csak a sok vita miatt besokalltam, ezért járok kevesebbet...De a saját oldalamon és MSN meglehet találni ha van valami...
Kecskemét és környéke
Köszönök szépen mindent! Ezt a "Yes" formációt újra meghallgatom majd még, mert érdekes dolgaik vannak. Ígérem írok a tapasztalatokról.
Többiekkel mi újság? Tigris mióta megvannak az új dolgai, kevesebbet fórumozik. Szerintem zenét hallgat. Mojáról már nem is beszélek.... nem is igen láttam a fórumon. Én épp a mai nappal készünök eltűnni, mert szorgalmas időszak jön.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Akkor ez most nem jön össze,de van még időnk,előkészülünk :kiraly: .
Nem előkészülni, hanem elő a kész drótokkal!!!
Ha segítség kell szólj csak!!
Köszi,menni fog :foto:
Kecskemét és környéke
Nem előkészülni, hanem elő a kész drótokkal!!! :foto:
Ha segítség kell szólj csak!!
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Nekem a délutánok alapból nem jók, szóval a közeljövőben ezeken az időpontokon ne is számítsatok rám...Hacsak nincs itthon az asszony és ö megy a gyerekekért.. :kiraly:
Napközben reggel 8-15:30 ig érek rá...Hétvégén meg csakis előre megbeszéltek esetén tudok elszabadulni, persze nem előtte egy nappal :foto:
Kecskemét és környéke
Ne aggódj,nem fogsz lemaradni,még úgyse tudnád összedugni :kiraly: Mert még nincs kész az előszoba.
Igy elmaradt a derótmunka :foto:
De legalább kész a fürdőszoba!
Tényleg, héten hogy értek rá? Tigrissel kiugranánk, ha vagytok.
Pénteken délután jó lehet.
Hát az nem jó, családlátogatás lesz, mert Erzsébet lesz a héten!!!
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Ne aggódj,nem fogsz lemaradni,még úgyse tudnád összedugni :kiraly: Mert még nincs kész az előszoba.
Pénteken délután jó lehet.
Kecskemét és környéke
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Jó reggelt, sziasztok!Tegnap kiszaladtunk Lacibácsiékhoz hallgatózni, megfüleltük az előerősítőt,
a helyzet pozitív irányba változott, nem tapasztaltam azt a sávhatároltságot, amit korábban megállapítottunk.
Voltam olyan pofátlan, és elkértem az előfokot , mert szerettem volna otthoni
tapasztalatot gyűjteni, azt kell mondjam megérte , nagyon is
Nagyon szépen, és jó irányban haladunk előre...
Köszönöm a lehetőséget!
Húú az nagyon jó!
És meddig lesz nálad, mert akkor én is elkérném eg picurkát, hogy most már mit tud a Power Art-tal.
Hétközben egy kis hallgatózás?
Ne aggódj,nem fogsz lemaradni,még úgyse tudnád összedugni :kiraly:
Mert még nincs kész az előszoba.
Kecskemét és környéke
Húú az nagyon jó!
És meddig lesz nálad, mert akkor én is elkérném eg picurkát, hogy most már mit tud a Power Art-tal. :kiraly:
Jó ám!
Ma vissza kell adom sajna :foto:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Jó reggelt, sziasztok!Tegnap kiszaladtunk Lacibácsiékhoz hallgatózni, megfüleltük az előerősítőt,
a helyzet pozitív irányba változott, nem tapasztaltam azt a sávhatároltságot, amit korábban megállapítottunk.
Voltam olyan pofátlan, és elkértem az előfokot , mert szerettem volna otthoni
tapasztalatot gyűjteni, azt kell mondjam megérte , nagyon is :kiraly:
Nagyon szépen, és jó irányban haladunk előre...:foto:
Köszönöm a lehetőséget!
Húú az nagyon jó!
És meddig lesz nálad, mert akkor én is elkérném eg picurkát, hogy most már mit tud a Power Art-tal.