Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Melyik polchangfalat komolyzenéhez?
-
Vendég
Hallgasd meg a Phonar Monitor II-t is, ha van lehetőséged.. A Satsystemben asszem még van, meg az Ekline Audio-nál...
Szerintem odaveri a Quad-ot... Én a Quad 21L-et hallgattam, hát inkább egy Phonar P30...
ezt csak úgy kíváncsiságból kérdezve: részleteznéd? :kiraly: rendszer, helyiség, zenék? :foto: csak mer' nekem volt mind2...
Akkor részletezd de légyszi.. Nem egy helyen hallottam, nem egy cuccon, csak a Phonar jobb benyomást keltett.. Ezért írtam így, hogy "szerintem". Szerintem a Phonar zeneibb.. A Quad meg szerintem testesebb... Na most akkor komolyan érdekel a véleményed... Melyik Phonarod volt és melyik Quadod?
-
Vendég
Sziasztok
Hangfalvásárlás előtt szeretnék némi információt, tapasztalatot olvasni a következő hangfalakról ..................
Kis szobában, főleg komolyzenét Nad 320BEE és alap Onkyo cd lejátszóval hallgatnák.
:foto: :kiraly:
Egy kéretlen tanács:
Akik javasolnak valamit, azoktól kérdezze meg, hogy ők milyen zenét hallgatnak elsősorban, mert ez nagyban befolyásolja azt, hogy ki mit fog ajánlani.
(Az én, bizonyára erősen hiányos, de azért nem légből kapott ismereteim szerint ugyanis kb. hatan-nyolcan vagyunk a fórumon, akik főleg, vagy nagyobbrészt komolyzenét hallgatunk.)
A magam részéről, mint ugyancsak szinte kizárólag barokk, klasszikus, stb. komolyzenét (na jó, néha kortárs komolyzenét is, de csak ritkán ) hallgató, a Magnat-ot alapból, a legteljesebb mértékben kizárnám, és az Epos-on, vagy a Chario-on gondolkodnék. (Kb. eben a sorrendben.)
Persze, mindez kizárólag csak azt jelenti, hogy az én ízlésem szerint melyik hangsugárzók "szeretik" jobban a komolyzenét.
Ps.: Ha nem félvezetős erősítőről, hanem csövesről lenne szó, akkor persze elsősorban a Chario-t ajánlanám.
-
Vendég
Nekem egy 10m2-es szobám van zenére.. A cuccom lásd az aláírásomban... Amúgy a Quad is jó, jobb mint az általad felsoroltak.. Milyen kábeleid vannak? Mekkora a szoba?
Szerintem a Swans M1 nagyon jó komolyzenére.
Ezt sem említette.. Ezt mondjuk én sem ismerem..
Nekem egy 10m2-es szobám van zenére.. A cuccom lásd az aláírásomban... Amúgy a Quad is jó, jobb mint az általad felsoroltak.. Milyen kábeleid vannak? Mekkora a szoba?
Szerintem a Swans M1 nagyon jó komolyzenére.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Sziasztok
Hangfalvásárlás előtt szeretnék némi információt, tapasztalatot olvasni a következő hangfalakról, ha esetleg valaki hallotta valamelyiket. Tudom meg kellene hallgatni, de sajnos nekem itt vidéken nincs erre lehetőségem.
Kis szobában, főleg komolyzenét Nad 320BEE és alap Onkyo cd lejátszóval hallgatnák.
Egy Wharfedale Diamond 9.2t cserélnék le egy kicsit részletezőbb és nyitottabb hangu hangfalra(de nem fémes hangu és hosszu távon hallgathatatlanra)
Max 90 ezer ft van a jelöltekre:
Chario Silverette 100
Epos Els 8
Mordaunt Short Avant 902i vagy Aviano 1
Magnat Quantum 603
Bármilyen észrevételt köszönök
Lóránd
-
Vendég
Sziasztok
Hangfalvásárlás előtt szeretnék némi információt, tapasztalatot olvasni a következő hangfalakról, ha esetleg valaki hallotta valamelyiket. Tudom meg kellene hallgatni, de sajnos nekem itt vidéken nincs erre lehetőségem.
Egy Wharfedale Diamond 9.2t cserélnék le egy kicsit részletezőbb és nyitottabb hangu hangfalra(de nem fémes hangu és hosszu távon hallgathatatlanra)
Chario Silverette 100
Epos Els 8
Magnat Quantum 603
Lóránd
Hallgasd meg a Phonar Monitor II-t is, ha van lehetőséged.. A Satsystemben asszem még van, meg az Ekline Audio-nál...
Szerintem odaveri a Quad-ot... Én a Quad 21L-et hallgattam, hát inkább egy Phonar P30...
-
Vendég
Sziasztok
Chario Silverette 100
Epos Els 8
Magnat Quantum 603
Lóránd
-
Vendég
Épp ezt a kis dobozt ajánlottam valakinek a hangfalas topikban is...Neki is NAD mellé.. :kiraly:
Sziasztok
Chario Silverette 100
Epos Els 8
Magnat Quantum 603
Lóránd