Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Jó reggelt, sziasztok!
Tegnap kiszaladtunk Lacibácsiékhoz hallgatózni, megfüleltük az előerősítőt,
a helyzet pozitív irányba változott, nem tapasztaltam azt a sávhatároltságot, amit korábban megállapítottunk.

Voltam olyan pofátlan, és elkértem az előfokot , mert szerettem volna otthoni
tapasztalatot gyűjteni, azt kell mondjam megérte , nagyon is :kiraly:
Nagyon szépen, és jó irányban haladunk előre...:foto:
Köszönöm a lehetőséget!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

Nagyon szépen köszönöm az erősítő megszerelését! Elmondhatatlan a különbség... :kiraly: Attila nagyon szép lett a fürdő! Szerintem nagyon vidám.

Kellemes estét!

Nagyon szivesen. Remélem, a hangulatod is megjavult.

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Tristis »

Nagyon szépen köszönöm az erősítő megszerelését! Elmondhatatlan a különbség... :kiraly:
Attila nagyon szép lett a fürdő! Szerintem nagyon vidám.

Kellemes estét!
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Meghalt a pinginem... keresek másikat 
Hát tegnap már elég szarul nézett ki az a pingvin, nem csodálom, hogy kinyúlt a sok piától!!! :kiraly:

Bocs a késői jelentkezésért. Tegnap, miután hazaértünk, az értő közönség véleménye alapján Attilával hozzákezdtünk az előfok mod.-jához. Éjfél körül végeztünk, az eredmény csodálatos. Berlioz Csodálatos Szimfónia két utolsó tételét muszáj volt még éjjel végig élvezni. Attila ráadásnak betette az LGT lemezét, azt sem vettük ki, míg vége nem lett. Az általatok kifogásolt balanszot sikerült helyreállítani. Bámulatos hangerőn, csodálatos tisztasággal szólt a zene. Attila véleménye az volt, hogy Varga úr (SONIDO) "leesne a székről", ha hallaná, mire képesek a hangszórói. Valóban, fájdalom küszöbik sikerült kihajtani őket, miközben nem bicsaklott meg a hang, nem jelentkezett a szélessávúakra jellemző "összesesés" a nagy hangtömegnél. Márpedig mind a két lemezen tárolt hanganyag gondoskodik a "nagy" hangtömegről.

Georg-nak köszönet az összejövetel szervezéséért, a bagettért, a türelemért meg különösen, mert azért volt drótdugdosás is.

Tristisnek jobbulást.

Csapatnak köszönet az őszinte véleményért. Azt hiszem, megint nagyot alkottunk.

Örülök hogy sikerült helyreállítani az előfokot ,nagyon fontos lépés ez :foto:
Köszönöm hogy itt voltatok!
Egy ilyen összejövetel, a vélemények összevetése,
sokszor hangosan és határozottan,éles kardváltások közepette, vagy csak nyugodtan,többet ér bármilyen leírt mondatnál, nagy lépéseket jelent nekünk.

Engem cseppet sem zavar milyen az otthoni rendszerem ,ha jól ,ha rosszul szól éppen.
Tudok zenét hallgatni így is , úgy is.
Az a lényeg, mit lehet belőle kihozni, az állandó fejlődés mozgat mindegyikőnket, úgy gondolom, tegnap pont ez bizonyosodott be számomra, óriási előrelépést tapasztaltam

Szintem koszonom
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Hát tegnap már elég szarul nézett ki az a pingvin, nem csodálom, hogy kinyúlt a sok piától!!! :kiraly:

Bocs a késői jelentkezésért. Tegnap, miután hazaértünk, az értő közönség véleménye alapján Attilával hozzákezdtünk az előfok mod.-jához. Éjfél körül végeztünk, az eredmény csodálatos. Berlioz Csodálatos Szimfónia két utolsó tételét muszáj volt még éjjel végig élvezni. Attila ráadásnak betette az LGT lemezét, azt sem vettük ki, míg vége nem lett. Az általatok kifogásolt balanszot sikerült helyreállítani. Bámulatos hangerőn, csodálatos tisztasággal szólt a zene. Attila véleménye az volt, hogy Varga úr (SONIDO) "leesne a székről", ha hallaná, mire képesek a hangszórói. Valóban, fájdalom küszöbik sikerült kihajtani őket, miközben nem bicsaklott meg a hang, nem jelentkezett a szélessávúakra jellemző "összesesés" a nagy hangtömegnél. Márpedig mind a két lemezen tárolt hanganyag gondoskodik a "nagy" hangtömegről.

Georg-nak köszönet az összejövetel szervezéséért, a bagettért, a türelemért meg különösen, mert azért volt drótdugdosás is.

Tristisnek jobbulást.

Örülök hogy sikerült helyreállítani az előfokot ,nagyon fontos lépés ez :foto:
Köszönöm hogy itt voltatok!
Egy ilyen összejövetel, a vélemények összevetése,
sokszor hangosan és határozottan,éles kardváltások közepette, vagy csak nyugodtan,többet ér bármilyen leírt mondatnál, nagy lépéseket jelent nekünk.

Engem cseppet sem zavar milyen az otthoni rendszerem ,ha jól ,ha rosszul szól éppen.
Tudok zenét hallgatni így is , úgy is.
Az a lényeg, mit lehet belőle kihozni, az állandó fejlődés mozgat mindegyikőnket, úgy gondolom, tegnap pont ez bizonyosodott be számomra, óriási előrelépést tapasztaltam
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

Hát tegnap már elég szarul nézett ki az a pingvin, nem csodálom, hogy kinyúlt a sok piától!!! :kiraly: :foto:

Tristisnek jobbulást.

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: moja »

Hát tegnap már elég szarul nézett ki az a pingvin, nem csodálom, hogy kinyúlt a sok piától!!! :kiraly: :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Meghalt a pinginem... keresek másikat :kiraly:
Pince/Kert Edifier MR3

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi srácok, ez a végleges forma, ami ott volt csak egy próbaverzió volt...

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

No én is leértem Szegedre. Huhh, köszönöm szépen a vendéglátást!Örülök, hogy meghallgathattam az új erősítőt. Az az igazság, hogy nekem maradt hiányérzetem, de majd egyszer ha egyedül maradhatok vele megkergetem a saját zenéimmel A hangját így én nem is tudom megállapítani, de majd még hallgatom sokat. Van benne valami nagyon vonzó dolog így elsőre, de majd még megfülelem máskor is. Most amúgy sem voltam optimális formában.  :foto:

Ami nekem tetszett: George hangfalának ez a mély tónusa nekem nagyon szimpi, hát még ha szépen el is lehetne helyezni... Ezen kívül Tigris IC-je is nagyon tetszett, bár csak talán 4 percig hallgattuk.

Ennivaló isteni volt, beszélgetés kedélyes, nem bántam meg, hogy keveset aludtam és meglátogattalak téged George. Nagyon kellemes nap volt.

Igazán nincs mit, gyere máskor is!
Az elhelyezés mostoha, de asszony és gyerek mellett ez megoldhatatlan, majd egyszer egy külön zene és stúdiószobában, ha sok pénzem lesz....az ötös lottón

Örülök hogy tetszett a "szett", ehhez hozzátartoztak a jó kábelek is,
Tigris IC-je nekem is bejövős nagyon szép , igényes munka :kiraly:

UI:Azt a mindenit, a gyerek itt ÉNEKLI mellettem a DIÓTÖRŐT , vajon mikor hallhatta

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

No én is leértem Szegedre. Huhh, köszönöm szépen a vendéglátást!
Örülök, hogy meghallgathattam az új erősítőt. Az az igazság, hogy nekem maradt hiányérzetem, de majd egyszer ha egyedül maradhatok vele megkergetem a saját zenéimmel :foto: A hangját így én nem is tudom megállapítani, de majd még hallgatom sokat. Van benne valami nagyon vonzó dolog így elsőre, de majd még megfülelem máskor is. Most amúgy sem voltam optimális formában. :kiraly:

Ami nekem tetszett: George hangfalának ez a mély tónusa nekem nagyon szimpi, hát még ha szépen el is lehetne helyezni... Ezen kívül Tigris IC-je is nagyon tetszett, bár csak talán 4 percig hallgattuk.

Ennivaló isteni volt, beszélgetés kedélyes, nem bántam meg, hogy keveset aludtam és meglátogattalak téged George. Nagyon kellemes nap volt.
Pince/Kert Edifier MR3

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Az NO1-et örökli Tristis ...Olcsón úgy 500 ezerben beszámítjuk neki...   :kiraly:  :foto:   

Tristis lekaparja az arcát gyorsan , remélem neki is tetszett.

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Sajnos egy bajom van vele, ezután meghallgatva nem találtam a pénztárcámnak és a lélektani határnak megfelelő árban olyan gyári terméket, ami ezt a szintet hozná hangzásban...Komolyan mondom, nem tudom hol kellene keresgélni, és melyik kategóriában ami ezt a hangzásélményt prezentálni képes. :kiraly:  :foto:
Sztem nem is érdemes itt erősítő árról vagy stílusról beszélni. Ami ennél jobb, az már sztem nagyon-nagyon drága.
Persze elfogultak vagyunk, de aki hallgatta ma, az simán mind lecserélné az otthoni erősítőjét rá. Én biztos, pedig az enyém újonnan 330eFt volt. Sztem a Dussun sem volt sokkal olcsóbb...
Az biztos, hogy ez már nem az az otthoni DIY kategória, simán el lehetne bárkihez vinni meghallgatásra.

Hát nehéz ügy , pedig a Dussun is volt jópár erősítővel összehallgatva(direkt nem írok neveket), és egész jól jött ki a "játékból", eddig a pontig.Nagyságrendek vannak , a Power Art és -e között
Valóban, a DIY-nél ez az erősítő sokkal több, nem beszélve arról hogy megismételhető

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Sajnos egy bajom van vele, ezután meghallgatva nem találtam a pénztárcámnak és a lélektani határnak megfelelő árban olyan gyári terméket, ami ezt a szintet hozná hangzásban...Komolyan mondom, nem tudom hol kellene keresgélni, és melyik kategóriában ami ezt a hangzásélményt prezentálni képes. :kiraly: :foto:
Sztem nem is érdemes itt erősítő árról vagy stílusról beszélni. Ami ennél jobb, az már sztem nagyon-nagyon drága.
Persze elfogultak vagyunk, de aki hallgatta ma, az simán mind lecserélné az otthoni erősítőjét rá. Én biztos, pedig az enyém újonnan 330eFt volt. Sztem a Dussun sem volt sokkal olcsóbb...
Az biztos, hogy ez már nem az az otthoni DIY kategória, simán el lehetne bárkihez vinni meghallgatásra.

CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Legközelebb felcsavarom a szőnyeget, ha táncolni szeretnétek    :kiraly: Az erősítő valóban erő izom, frissesség és lágyság egyben !

Az előerősítő egy igen jól sikerült darab, a kompromisszimokhoz képest
igen jól muzsikáltak együtt!

Tesztzeneként Acoustic Alchemyt, a Diótörőt, Vivaldit hallgattunk, és
a rockzene sem maradhatott el, Joe Satriani előadásában.

A Satriani, meg az Audio Alchemy meglepően jó kis zenék, még eddig nem is hallottam őket!
Azért nagy baj volt a mai nap: nem vittem pálinkát... :foto:

Vendég

Kecskemét és környéke

Az NO1-et örökli Tristis ...Olcsón úgy 500 ezerben beszámítjuk neki... :foto:

Na de félre a tréfával. igen ez a mai nap a zenének volt, és nem a technikának...Nem rossz a Dussun D9, na de azért a Powert Art nyomdokaiba sem léphet...Valóban zenél és zenél, könnyedén, tisztán...Nem volt az a műfaj amivel ne birkózott volna meg...Sőt szerintem meg sem kottyant neki a rockzene, vagy Vivaldi, de még a Diótörő sem...Ami nekem a legjobban tetszik benne, hogy a nagy hangerő fel sem tűnik, mert a zenét olyan könnyed tisztasággal játssza, h akaratlanul is emelem a hangerőt és élvezem amit tolmácsol...

Sajnos egy bajom van vele, ezután meghallgatva nem találtam a pénztárcámnak és a lélektani határnak megfelelő árban olyan gyári terméket, ami ezt a szintet hozná hangzásban...Komolyan mondom, nem tudom hol kellene keresgélni, és melyik kategóriában ami ezt a hangzásélményt prezentálni képes. :kiraly:

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Ja, igen szóval tényleg jó volt kicsit zenét hallgatni ezen az esős novemberi napon!
Kitűnően sikerült George házi sütésű vajas fűszeres bagette-je!!  
Tetszett, hogy leültünk és csak hallgattuk a zenét, kis beszélgetés és senki nem akarta elkapcsolni a zenét.
Meg kell mondjam a Wilson dobozok nagyon jó darabok és hát a Dussun nem nekik való, neki a Power Art való, erő, tisztaság, zene!
Hallgattunk valami (Sponge???) zenét esellel aki mellettem ült, és mondtam neki, hogy ha nem férfi volna, akkor felkérném táncolni, mert annyira benne volt a bugi a lábamban. (Amúgy meg nem vagyok egy táncparkett ördöge...)

Legközelebb felcsavarom a szőnyeget, ha táncolni szeretnétek   
Az erősítő valóban erő izom, frissesség és lágyság egyben !

Ja és a lényeg, hogy meghallgattuk ez előerősítőt is, amit a héten sikerült összerakni.
Jó, hogy távirányítható, meg van rajta 3 bemenet, és informatív a kijelző!
Ez így már elég ütős kombináció! Ha sikerül egy dobozba beintegrálni (most ezen vagyunk), akkor nekem tuti kell egy, mert van TV, meg CD, számítógép, úgy hogy kell a bemenet. De akkor mit csinálunk a No1-el??
:kiraly:  :foto: 

Az előerősítő egy igen jól sikerült darab, a kompromisszimokhoz képest
igen jól muzsikáltak együtt!

Tesztzeneként Acoustic Alchemyt, a Diótörőt, Vivaldit hallgattunk, és
a rockzene sem maradhatott el, Joe Satriani előadásában.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Köszi hogy itt voltatok!A kecskeméti Power Art egy igen nagyvonalú erősítő,
a "kis" Dussunomat könnyedén sarokba állította, a maga 30kg -jával.
Olyan zeneiséggel és energiákkal bír, hogy csoda, a hangszerhangjai és
természetessége mellett!

Ja, igen szóval tényleg jó volt kicsit zenét hallgatni ezen az esős novemberi napon!
Kitűnően sikerült George házi sütésű vajas fűszeres bagette-je!!
Tetszett, hogy leültünk és csak hallgattuk a zenét, kis beszélgetés és senki nem akarta elkapcsolni a zenét.
Meg kell mondjam a Wilson dobozok nagyon jó darabok és hát a Dussun nem nekik való, neki a Power Art való, erő, tisztaság, zene!
Hallgattunk valami (Sponge???) zenét esellel aki mellettem ült, és mondtam neki, hogy ha nem férfi volna, akkor felkérném táncolni, mert annyira benne volt a bugi a lábamban. (Amúgy meg nem vagyok egy táncparkett ördöge...)
Ja és a lényeg, hogy meghallgattuk ez előerősítőt is, amit a héten sikerült összerakni.
Jó, hogy távirányítható, meg van rajta 3 bemenet, és informatív a kijelző!
Ez így már elég ütős kombináció! Ha sikerül egy dobozba beintegrálni (most ezen vagyunk), akkor nekem tuti kell egy, mert van TV, meg CD, számítógép, úgy hogy kell a bemenet. De akkor mit csinálunk a No1-el??
:kiraly: :foto:

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Kovács Emil »

A nagyobb a Power Art, a kisebb a DAC. :foto:

Köszönöm!
Mostmár leesett... :kiraly:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

A kecskeméti Power Art egy igen nagyvonalú erősítő,

Képet kérhetnénk róla? :kiraly:

Nem sokat kell visszaolvasni hozzá!

A nagyobb a Power Art, a kisebb a DAC. :foto:

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Képet kérhetnénk róla? :foto: :kiraly:

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Köszi hogy itt voltatok!
a "kis" Dussunomat könnyedén sarokba állította, a maga 30kg -jával.
Olyan zeneiséggel és energiákkal bír, hogy csoda, a hangszerhangjai és
természetessége mellett! :kiraly:

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

csináltunk egy Fetes pofozógépet, és majd elküldjük gyorspostával neked karácsonyi ajándéknak, mivel nem jöttél még el felénk megismerni a csipet csapatot... :kiraly: :foto:
Dolgoztam ma is...
Rengeteg betegem volt...

Vendég

Kecskemét és környéke

Vmi történés a mai kecsoi tali révén? :kiraly:
Igen a nagy zenehallgatás közepette , csináltunk egy Fetes pofozógépet, és majd elküldjük gyorspostával neked karácsonyi ajándéknak, mivel nem jöttél még el felénk megismerni a csipet csapatot... :foto:

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Vmi történés a mai kecsoi tali révén? :foto: :kiraly:

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”