Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
[85 ezer forint /pár ...
Bocsesz ezt elírtam. Darab és nem pár.
- vaspapucsok
- V.I.P.

- Értékelés: 7
Heed Audio termékek
Akkor fiatalitsd az árlistát mert ha jól tudom 95 ezer /db
Én ma kaptam árlistát és azon 85 ezer forint /pár ár szerepel. Mivel viszont nem csak árlistát kaptam, hanem éppen voltam is a Zsolt Audioban ezért tudom, hogy ők követik a HUF/€ szorzót. Van nekem is árlistám ahol a Canopus 95 ezer/pár, de Zsolt szerint az akkor volt, amikor 310 Ft volt egy €. Volt az Obelisk Si is 295 ezer, most 275 ezer. Az sem tűnik rossz árnak egy 1250 €-rós készülékért.
Persze ATC bombasztikus áraival nehéz versenyezni, 4500 €-rós hangfalat ad 400 ezer forintért. Legfeljebb az a kérdés, hogy az adott készülék ártól függetlenül mennyire jó. Ha már ez a Heed topic akkor talán nem túl durva ha én is azok sorába állok akik szerint a Heed ártól függetlenül is nagyszerű. Ez persze mindenkinek szvsz. de az én szívemet mindeneken túl az is melengeti, hogy egy nemzetközileg elismert magyar termék!
Egyetértek veled a Heed nagyszerű,függetlenül az árátol.
És persze mint minden a világon ami jól sikerül, magyar ember keze munkája és esze benne található.
-
Vendég
Heed Audio termékek
Igen és örülök neki hogy hozzám került ,és tetszik is a zene rajta .Tudom hogy vagyonért mérik az új árát ,sajna.
Pedig már az euró is lentebb ment.Ezt érdekes mód a forgalmazók és gyártók nem követik,
Kivételek azért vannak.
Egy biztosan.
Ez ki? Mert az előbi leírás a Heed elektronikáról meggyőző, vagy inkább szívből jövőnek tűnt. Legalábbis, belőlem, némileg laikusból ezt a következtetést váltotta ki.
Heed Audio termékek
Igen nekünk csoringereknek igenis drága mulatság!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én a keresetemhez és az átlagbérekhez viszonyitok.
Te biztos olyan jól keresel és neked nem drága,és biztos örömmel tankolsz 290ft-os literáron benzint is a kocsidba.Akkor hajrá!
Ismersz benzinkutat ahol 150 Forint/liter a benzin csak mert mi magyarok kevesebbet keresünk?
Heed Audio termékek
Én ma kaptam árlistát és azon 85 ezer forint /pár ár szerepel. Mivel viszont nem csak árlistát kaptam, hanem éppen voltam is a Zsolt Audioban ezért tudom, hogy ők követik a HUF/€ szorzót. Van nekem is árlistám ahol a Canopus 95 ezer/pár, de Zsolt szerint az akkor volt, amikor 310 Ft volt egy €. Volt az Obelisk Si is 295 ezer, most 275 ezer. Az sem tűnik rossz árnak egy 1250 €-rós készülékért.
Persze ATC bombasztikus áraival nehéz versenyezni, 4500 €-rós hangfalat ad 400 ezer forintért. Legfeljebb az a kérdés, hogy az adott készülék ártól függetlenül mennyire jó. Ha már ez a Heed topic akkor talán nem túl durva ha én is azok sorába állok akik szerint a Heed ártól függetlenül is nagyszerű. Ez persze mindenkinek szvsz. de az én szívemet mindeneken túl az is melengeti, hogy egy nemzetközileg elismert magyar termék!
- vaspapucsok
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Igen nekünk csoringereknek igenis drága mulatság!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a keresetemhez és az átlagbérekhez viszonyitok.
Te biztos olyan jól keresel és neked nem drága,és biztos örömmel tankolsz 290ft-os literáron benzint is a kocsidba.Akkor hajrá!
- vaspapucsok
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Érdekelne a Dactilus, csak táppal lehet venni vagy van önálló verzió is, valamint natívan megy rajta a 24/96 felbontás?
A mostanin csak a coax 24/96 az optikai csak 48kHz, decemberben lesz update, akkortól 24/192 a coax meg az optikai bemenet is.
Heed Audio termékek
Igen és örülök neki hogy hozzám került ,és tetszik is a zene rajta .Tudom hogy vagyonért mérik az új árát ,sajna.
Pedig már az euró is lentebb ment.Ezt érdekes mód a forgalmazók és gyártók nem követik,
Az internet világában elég gyorsan utána lehet nézni dolgoknak. Néhány szám, elgondolkodtató.
http://www.dagogo.com/View-Article.asp?hArticle=369
1150$ egy pár Canopus, forgalmi adó nélkül, az 205 ezer forint.
www.heedaudio.de /Heed terméknév alatt pdfben az árlista/
895€/pár, azaz 240 ezer, forgalmi adóval.
Mindehhez képest az Európában legmagasabb ÁFával idehaza az általam ismert utolsó árlistán 170 ezer forint egy pár ilyen végerősítő.
Miért drága ez? Ráadásul elolvasva a dagogo tesztet messze az 1150$ árszint fölé helyezik. Mázlista aki használtan olcsóbban hozzájut, de drágálni nem biztos, hogy helyénvaló. Akkor sem ha esetleg nekünk csóringer magyaroknak mindig minden a felének a feléért kellene. Nem is beszélve arról, hogy egy Canopusban biztosan több magyar munkaerő és szellemi tőke van mint mondjuk egy NAD 317-ben.
Heed Audio termékek
Kivételek azért vannak.
Egy biztosan.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- vaspapucsok
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Igen és örülök neki hogy hozzám került ,és tetszik is a zene rajta .
Tudom hogy vagyonért mérik az új árát ,sajna.
Heed Audio termékek
Ezt a nagyon részletezős minden zizzenet és hang jól hallható rendszerekre értem ami mindent meg akar mutatni csak éppen a zene (ami a lényeg) elvész a részletekben.Sok ilyennel találkoztam már ami elsőre elragadó.És vagyonba kerül.pl.Ha van egy jól megirt zenemű ,és azt eljátsza egy zenekar ,és nincs élet a zenében,akkor azt egyszer meglehetet hallgatni kategoria.
Ha viszont beleborsódzol és magával ragad akkor az már valami ,az az igazi előadás.Ezt képviseli a lágyan dinamikus meleg hangzás!!!!
Én ugy gondolom kisebb nagyobb mértékben mindenki hosszan hallgatható hangot keres a hifivilágban, persze mivel telhetetlenek vagyunk soha nem elég ..(örök kisérletezök,mindig lesznek).
Nagy szerencséd,hogy olcsón hozzájutottál.
Ha összeadnád új áron,plusz egy előfok,akkor már nem lenne ennyire olcsó.
Webáruház:
- vaspapucsok
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Ezt a nagyon részletezős minden zizzenet és hang jól hallható rendszerekre értem ami mindent meg akar mutatni csak éppen a zene (ami a lényeg) elvész a részletekben.Sok ilyennel találkoztam már ami elsőre elragadó.És vagyonba kerül.
pl.Ha van egy jól megirt zenemű ,és azt eljátsza egy zenekar ,és nincs élet a zenében,akkor azt egyszer meglehetet hallgatni kategoria.
Ha viszont beleborsódzol és magával ragad akkor az már valami ,az az igazi előadás.Ezt képviseli a lágyan dinamikus meleg hangzás!!!!
Én ugy gondolom kisebb nagyobb mértékben mindenki hosszan hallgatható hangot keres a hifivilágban, persze mivel telhetetlenek vagyunk soha nem elég ..(örök kisérletezök,mindig lesznek).
- vaspapucsok
- V.I.P.

Heed Audio termékek
ÜDV MINDENKINEK! nálam landolt a napokban egy Heed Canopus páros gondoltam megosztom veletek az élményt!!! ,elöször is előtte egy JUNGSON JA 88e erősitőm volt,amire nagyon büszke voltam az elején !Hangfal mivel nagy mozis vagyok HIVI SWANMS 3.2 bf .Nem igazán zenéhez való de megteszi sőt!!Borzasztóan jól boncolgatta a zenét jó sztereótér,viszont nem hosszan hallgatható,hideg ,rideg hang.(ez az erősitőre értendő).
Na kellet a lové eladtam . . majd annak az árnak a feléböl sikerült vennem egy Nad-317-et Brutál teljsitmény és a zene... ,lágyabb ,finomabb nekem jobban tetszik ez !olyan zenét is meghallgatok vele amit a másikkal egyszerüen csak kínkeservesen birtam végighallgatni,mert annyira fárasztó volt.Ezért egyre ritkábban hallgattam(na ezért vallom én azt ,hogy a jó zenerajongó ,vájtfülű emberke az hosszan is szeretné élvezni a zenét ,azt pedig sztem csak finom lágy, kellemes l,meleg hangu rendszerrel lehet.)
Aztán nálam landolt a Heed Canopus páros ,HUUUÚÚÚ...ez,milyen kicsi..mondtam. igen csak egy pár és nem biamp.NAD lett az előfok.
Végül bekötés ,....majd tátva maradt száj és széles vigyor.
még finomabb lett a rendszer tiszta ,levegős ,,nem birtam kikapcsolni egyfojtban szól a zene elképesztően muzsikális hangja van tud valamit ez a HEED.És ez csak az alap!!
Majd ma átjött a cimbi és meghallgattuk, az első szám felénél azt kérdezte hogy ami szól az egy feldolgozott CELINE DION SZÁM? erre én azt mondtam hogy ez, az eredeti amit szoktam hallgatni.Óriási különbséget érzet a két erősitő hangja között itt a másik most a Jungsonra értendő.
igy fogalmazott: OLYAN A ZENE MINTHA SIMOGATNA rég nem hallot ilyet.
( nem botfülü jelzem,15 éve van Dynaudioja.)
Hát most már biztosan tudom milyen vonalon megyek tovább,eddig keresgéltem olyan hangzásvilágot de valami mindig hiányzott ami nekem az audiofillé teszi a zenét ,most úgy néz ki megvan.
eszembe jutott egy hasonlat.
Minden férfi szereti a jó sportkocsit és az autóversenyzést.
sokan kiprobálnának egy forma egyes versenyautót,vagy rallyautót,és még élveznék is persze csak rövid távon, mert mindened fájna és elfáradnál..stb
viszont ha egy utcai Porsche 911 turbó,vagy Ferrári 350 modena lenne a segged alatt még nagyobb lenne az érzés ,ami hosszú távon kitartana,mert lehetne lágyan autózni is vele és keményen vagányul.Ami boldoggá tenne.
Heed Audio termékek
Esetleg valakinek van tapasztalata, hogy a HEED Obelisk elektronikák hogyan zenélnek a Proac (Studio) hangsugárzókkal?
Gondolom nem könnyű találni M.o-n ilyen párosítást, én ezt leltem. Igaz ez nem Proac Studio hanem a D2.
http://zsoltaudio.blogspot.com/2008/11/intermezzo.html
- mackolaszlo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Heed Audio termékek
Esetleg valakinek van tapasztalata, hogy a HEED Obelisk elektronikák hogyan zenélnek a Proac (Studio) hangsugárzókkal?
Heed Audio termékek
Elhiszem. Jó lemezjátszó lehet az amit hallottatok. : )De a hangulat a lényeg, ugye? Ami ezek szerint jó volt!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Hogy tetszik a lemez?
Ment 1-2 privi lemez ügyben már jó régen!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
Vendég
Heed Audio termékek
Én meg azt hittem, a fröccs volt a lényeg
Azért hagytam ki, mert a bort csak tisztán szeretem:-)
Heed Audio termékek
Hogy tetszik a lemez?
Mindkettő nagyon jó. Állapotra is, zeneileg is.
Köszi!
Heed Audio termékek
Elhiszem. Jó lemezjátszó lehet az amit hallottatok. : )
De a hangulat a lényeg, ugye? Ami ezek szerint jó volt!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Hogy tetszik a lemez?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Heed Audio termékek
Kevés !!!
A lemezjátszó ugyanúgy nézett ki mint ami az avatarodban van a képen. :taps:
És jobban szólt mint a CD. Egy kis kezdeti tévelygés után már csak LP-k cserélődtek.
Heed Audio termékek
zz7 ???
Jó zenék voltak, azokra emlékszem, meg valami finom csílei vörös borra a harmadik pohárig.
Volt valami hifi is, valami villany dróttal kábelezve, de hogy mik is voltak már nem emlékszem.
Heed Audio termékek
Kevés !!!
Heed Audio termékek
zz7 ???