Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Kedves Gilder, és Violin,a kapcsolás nem másolat, bár komplementer kapcsolásban nehéz újat kitalálni. A bemenet aktív munkaellenállásos illesztő, amit drain kimenetű meghajtó követ. A bemenet stabilizált tápja egyszerű zenerdiódás megoldás. A jel útja meglehetősen rövid, néhány centiméter. Az illesztő rész erősítése kicsi. A meghajtórész visszacsatolás nélküli erősítése nagyon nagy. A visszacsatoló kőr hajdani csöves erősítők megoldására emlékeztet. A berendezés (a DAC-cal együtt) direkt csatolású, a CD zéró hibáját simán erősíti. A mérő CD 20 kHz jele (szkópos ellenőrzéssel) torzítatlanul jelenik meg a kimeneten.
A berendezésünk nem HIFI alapokon épült. Kerültük a drága alkatrészeket. Igaz, minden elko impulzus tűrő (low esr). Az ellenállások egyszerű fémréteg ellenállások (1 százalékos pontosságú, 0,6 W-os). A kondenzátorok kivétel nélkül nagyfeszültségűek.
A hangszóróból hallható hang állapotáér a berendezéseken belül és kívül elhelyezkedő vezetékek legalább annyira felelősek, mint a gondosan megépített erősítő, vagy DAC. A megfelelő drót megtalálása a legnehezebb.
Igazán köszönöm! Jómagam is építek néha ezt-azt....főleg Hiraga-t...
Csak ezért bátorkodtam a technikai részletek felől érdeklődni....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Kecskemét és környéke
Ha mindenki ivott pálinkát, akkor ki vezetett haza?
((Remélem a hétvégén most már hazajutok.))
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Esel! Attila hogy bírta a páleszt, mert nekem éhgyomorra elég ütős volt...
Attila még csak - csak. A lányom kevésbé .....
:foto:
Moja,semmi gáz nem volt aludtam mint a tej,köszi a vendéglátást és a Nejed türelmét
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Moja,
mit értesz az alatt, hogy nem döng a mélye?
Kecskemét és környéke
Na az ilyen ember eszik hódot. :foto:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
George akkor egy olyan erősítőről beszélt ami nem ez...Szóval lényegtelen...Ennek a kilétét titkoltuk( volna), mivel meglepetés céllal lett...
pont ezé' kérdeztem volt...
Az erősítő mostmár nyilvános(persze csak a hangja ), hiszen megvolt a premier, és osztatlan sikert váltott ki,az érdeklődés is
megvan iránta, hogy lesz-e ebből termék vagy sem, az majd idővel eldől, szvsz..
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Ehhez sok közös, önzetlen munkára volt szükség. Ami kialakult, az az egész csapat együttes teljesítménye.
Mint már írtam,példa értékű ez az összefogás.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
p.s.: HA viszont bármilyen médiumon keresztül teszed, kénytelen vagy szavakat használni, akár mondott, akár írt formában - ergo, uott vagyunk, akár (fizikailag is) személyes, akár 1éb személytelen a forma
Személyesen meg tudod hallgatni is, pl, leírva meg csak elképzeled amit írok(írunk)
Kecskemét és környéke
Kedves Trane,a hangjában nincsen semmi különös. A szó legszorosabb értelmében...
nos, mivel anno George pár hónappal ezelőtt nagyjából ezt mondta, épp' ezért lettem volna kíváncsi arra,
1., a mindenki által hangilag kiemelt erősítő melyik is
2., miben más (hang), mint az említett és ott-hallott hedo
3., konkrétan ki milyennek hallja
4., általános info, ami azé' 1 audiofúlnak igenis fontos
annak 1ébként kifejezetten örülök, h a ti terméketek, mer' a csapat asszem kivételesen jól működik (ettől eltekintve is, mivel ez a csoportmunka szvsz azé' picit titok volt), s ráadásul olyan materializálódott szellemi terméket hoztatok létre, ami osztatlan és pozitív véleményt hozott mindenki részéről - gratula
Trane,
egy kis történelem:
ATC jóvoltából beindult a kecskeméti topik. Néhányan hamar egymásra találtunk. Nagyon jó társasság, csodálatos emberek. Nálam volt az első találkozó. Én nem vagyok igazi HIFIS, de sokat hallgatok zenét. Saját magam által barkácsolt cucokkal. A társaságnak az akkori hibái ellenére is tetszett, amit hallottak. Ebből indult ki az a berendezés, amit ATC-nél néhányan most megdicsértek. Ehhez sok közös, önzetlen munkára volt szükség. Ami kialakult, az az egész csapat együttes teljesítménye. Én büszke vagyok rá. Büszke vagyok arra is, hogy a csapat (majden) minden instrukcióját megértettem, és (megelégedésükre) teljesítettem.
Erről a berendezésről péntek estig senki nem hallhatott igazán, mert akkor lett kész.
Kecskemét és környéke
:foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Trane,
nehéz ügy ez a hifi, a fórumozás meg mégnehezebb,sőt inkább mégproblémásabb kör, ezernyi félreértést szül.
George, őt nem ez érdekli, csak kötekedik. Sajnos félre lett régebben tájékoztatva ezért nem tőlünk akar infót, hanem eseltől. Megkapta, szerintem most örül.
Pedig a hangját nem is hallotta. Na az ilyen ember eszik hódot.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Kedves Trane,a hangjában nincsen semmi különös. A szó legszorosabb értelmében...
nos, mivel anno George pár hónappal ezelőtt nagyjából ezt mondta, épp' ezért lettem volna kíváncsi arra,
1., a mindenki által hangilag kiemelt erősítő melyik is
2., miben más (hang), mint az említett és ott-hallott hedo
3., konkrétan ki milyennek hallja
4., általános info, ami azé' 1 audiofúlnak igenis fontos
annak 1ébként kifejezetten örülök, h a ti terméketek, mer' a csapat asszem kivételesen jól működik (ettől eltekintve is, mivel ez a csoportmunka szvsz azé' picit titok volt), s ráadásul olyan materializálódott szellemi terméket hoztatok létre, ami osztatlan és pozitív véleményt hozott mindenki részéről - gratula
George akkor egy olyan erősítőről beszélt ami nem ez...Szóval lényegtelen...Ennek a kilétét titkoltuk( volna), mivel meglepetés céllal lett...
Kecskemét és környéke
...Ha valaki ezek után eltudja képzelni a hangját, annak őszintén gratulálok.
mivel ÉN nem tudom elképzelni, kérdeztem azoktól, akik viszont hallották
Trane,
nehéz ügy ez a hifi, a fórumozás meg mégnehezebb,sőt inkább mégproblémásabb kör, ezernyi félreértést szül.
Őrült nehéz leírni valamit, használhatunk jelzőket, szép,kellemes,barátságos, akármi,
de a hangot leírni lehetetlenség.
Nyilván nem mindegy, ki írja azt, milyen tapasztalata van, milyen ékes eme író tolla stb stb..
Én személy szerint ezért tartom a személyes kapcsolatot,a nem itt fórumozókat (is)
meg kifejezetten kértem, ha zenei hifi témáról értekezünk, akkor inkább személyesen,
Az istenadta, és istenverte internet erre képes, közel s távol
Kecskemét és környéke
mer' ezé' irkálunk még mindig f@szságokat 1másnak
te nekem írsz, de én neked nem, akkor ki az a bizonyos testrész?
Kecskemét és környéke
Kedves Trane,
a hangjában nincsen semmi különös. A szó legszorosabb értelmében. A különös az, hogy a DAC - erősítő páros nem jön zavarba a legszélsőségesebb zenei produktumoktól sem. Akkor sem, ha szélessávú hangszóróra, vagy nehezen hajtható Sonusra, estleg 3/5-re kell dolgoznia.
Kecskemét és környéke
moja,az eredeti kérdésre 1. érdemi, Tigris által adott válaszról beszélek, mer' a többi utána következett, mind azt erősítve, h azzal má' rég be kellett volna érnem
továbbá megjegyzem, violin tette föl konkrétan ama kérdést
végezetül, bocs, h 'termék' néven illettem 1 materializálódott szellemi produktumot :foto:
tigris,
nem kötelező semmiről beszélni, mint ahogy kérdezni sem. csak ugye az ember azt gondolná, 1 fórumon ez a természetes
A kérdésekre válaszoltunk is, csak nem azonnal és nem olyan gyorsan, mint szeretted volna. Ezért is elnézést kérek...
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Kedves Gilder, és Violin,a kapcsolás nem másolat, bár komplementer kapcsolásban nehéz újat kitalálni. A bemenet aktív munkaellenállásos illesztő, amit drain kimenetű meghajtó követ. A bemenet stabilizált tápja egyszerű zenerdiódás megoldás. A jel útja meglehetősen rövid, néhány centiméter. Az illesztő rész erősítése kicsi. A meghajtórész visszacsatolás nélküli erősítése nagyon nagy. A visszacsatoló kőr hajdani csöves erősítők megoldására emlékeztet. A berendezés (a DAC-cal együtt) direkt csatolású, a CD zéró hibáját simán erősíti. A mérő CD 20 kHz jele (szkópos ellenőrzéssel) torzítatlanul jelenik meg a kimeneten.
A berendezésünk nem HIFI alapokon épült. Kerültük a drága alkatrészeket. Igaz, minden elko impulzus tűrő (low esr). Az ellenállások egyszerű fémréteg ellenállások (1 százalékos pontosságú, 0,6 W-os). A kondenzátorok kivétel nélkül nagyfeszültségűek.
A hangszóróból hallható hang állapotáér a berendezéseken belül és kívül elhelyezkedő vezetékek legalább annyira felelősek, mint a gondosan megépített erősítő, vagy DAC. A megfelelő drót megtalálása a legnehezebb.
Épp ezt akartam írni, de pont megelőztél! :foto:
Kecskemét és környéke
Kedves Gilder, és Violin,
a kapcsolás nem másolat, bár komplementer kapcsolásban nehéz újat kitalálni. A bemenet aktív munkaellenállásos illesztő, amit drain kimenetű meghajtó követ. A bemenet stabilizált tápja egyszerű zenerdiódás megoldás. A jel útja meglehetősen rövid, néhány centiméter. Az illesztő rész erősítése kicsi. A meghajtórész visszacsatolás nélküli erősítése nagyon nagy. A visszacsatoló kőr hajdani csöves erősítők megoldására emlékeztet. A berendezés (a DAC-cal együtt) direkt csatolású, a CD zéró hibáját simán erősíti. A mérő CD 20 kHz jele (szkópos ellenőrzéssel) torzítatlanul jelenik meg a kimeneten.
Kecskemét és környéke
Elmondtuk, h fetes, azt is , h 2x20 wattig 8 ohmon A osztáyban dolgozik..Leírtam, h a felépítése dual mono és azt is, h csatinként 4 darab 10000-res kondi figyel...
Kecskemét és környéke
Azt nem is említettem, h egész idáig meglepetés volt...Bocs már h nem tartunk konferenciát az első adott alkalommal...Egyenlőre az élményeinkről számoltunk be, és nem termékeket mutattunk be...
Kecskemét és környéke
ezek után, mivel igen nagy lett itt az egységes megközelítése 1 termék követendő bemutatásának, megkérném a kedves ilyen irányú majdani hozzászólásokat megfogalmazókat, szíveskedjenek lentebb olvasható beírásaik alapján bemutatni azokat. de következetesen, lécci. 3 picit bővített mondat, 1 külső fotó. kérdésre pedig fölháborodni. köszönöm.
Nem biztos, hogy termék, mert még nem eladó. Az egy példány nálam tartózkodik éppen. A hangjáról írtam több mint 3 mondatot, képet is mellékeltünk, sőt már műszaki információk is bekerültek.
Ha gondolod összeszedem őket, és jó marketingesként prospektusba foglalom és átnyújtom részedre sűrű meghajlások közepette.
Én kérek elnézést...
Kecskemét és környéke
ezek után, mivel igen nagy lett itt az egységes megközelítése 1 termék követendő bemutatásának, megkérném a kedves ilyen irányú majdani hozzászólásokat megfogalmazókat, szíveskedjenek lentebb olvasható beírásaik alapján bemutatni azokat. de következetesen, lécci. 3 picit bővített mondat, 1 külső fotó. kérdésre pedig fölháborodni. köszönöm.
De miért kellene ilyen szinten nekünk bármit is részletezni? Olyan érzésem van a soraid láttán, mintha kötelező lenne beszélni róla...Soha nem is ígértünk ilyet, azoknak vittük el akik részt vettek, és nem tesztelni, hanem meghallgatni...Miért kell ennek ekkora feneket keríteni? Bemégy egy boltba ott elfognak látni ilyen infókkal? Nem , még a legdrágább termék esetében sem. Téma részemről lezárva.
Kecskemét és környéke
Nekem sincs fogalmam,hogy mitől szólt jól Esel erősítője,de engem nem is érdekel.
Kedves Béla!
Ez nem esel erősítője, azt hiszem ezt tisztáztuk. Kecskeméti csapaté. Köszönöm, hogy erre figyelsz majd a későbbiekben.
Ez így igaz, remélem hamarosan lesz véglegesített fantázianeve az erősítőnek, így mindenféle félreérthető hozzászólás tisztázva lészen.