Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
De ha lehet róla szó akkor előtte meg hallgatnám
Nyugodtan hallgatsd meg előtte.
Semmi gond.
Majd utána bekapcsolom :taps:
De vicces vagy :kiraly:
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Sztereó erősitők
Béla, esetleg írhatnál vmit arról, hogy milyen hangja is van ennek az erősítőnek(Jungson JA-66C), amíg nincs lehetőségem meghallgatni Biztos írtátok már vhol, de nincs kedvem átnyalni az egész fórumot.
r2r 11 - Hypex UcD180HG - ASE Gleden
Sztereó erősitők
Nyugodtan hallgatsd meg előtte.
Semmi gond.
Majd utána bekapcsolom :taps:
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Béla a Jungson JA-66C -ből van távirányítós??
Van igen, csak drágább...
2 hét múlva lesz.
69000 lesz az akciós ára
Köszi :kiraly:
Remélem meg lesz rá a pénzem :taps:
Sztereó erősitők
2 hét múlva lesz.
69000 lesz az akciós ára
Webáruház:
Sztereó erősitők
Annak mennyi az ára??
Mert ha úgy alakul akkor veszek egyet :taps: :kiraly:
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Úgy nem lehet a legjobbat megtalálni, hogy fórumon olvasgatsz, aztán rendelsz valamit ebay-ről kipróbálás nélkül. Ha nagyon a legjobbat akarod, akkor el kell vinned a dobozaidat a boltokba, aztán kiválasztani melyikkel vagy elégedett. Minden amit mi itt írunk kb semmit nem jelent. 3man 8 féle dolgot ajánlunk, másik 3man meg 9 féle dologtól óvnak és átfedés van a kettő között. Ebből nem lehet semmi értelmeset kihozni.
nem tudom mennyi pénzt akarsz rászánni,de egyet mondhatok.
A CA640-től a Jungson JA66-os sokkal jobb minőségű.
Kipróbáltulk már elég sok dobozzal.
Nálunk szegeden meg tudod mindkettőt hallgatni.
A 40-esből a V2-es már lényegesen jobb széria.
Nem én. Pleyby.
Sztereó erősitők
Úgy nem lehet a legjobbat megtalálni, hogy fórumon olvasgatsz, aztán rendelsz valamit ebay-ről kipróbálás nélkül. Ha nagyon a legjobbat akarod, akkor el kell vinned a dobozaidat a boltokba, aztán kiválasztani melyikkel vagy elégedett. Minden amit mi itt írunk kb semmit nem jelent. 3man 8 féle dolgot ajánlunk, másik 3man meg 9 féle dologtól óvnak és átfedés van a kettő között. Ebből nem lehet semmi értelmeset kihozni.
nem tudom mennyi pénzt akarsz rászánni,de egyet mondhatok.
A CA640-től a Jungson JA66-os sokkal jobb minőségű.
Kipróbáltulk már elég sok dobozzal.
Nálunk szegeden meg tudod mindkettőt hallgatni.
A 40-esből a V2-es már lényegesen jobb széria.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Na most már végkép nem tudom mi lenne a megfelelő ! Kicsit tartottam a CA.640től mert olvastam róla 1-2 dolgot pl: gyorsan bemelegszik de ki is kapcsol idővel. A másik amit néztem: Advance map 105 arra azt kaptam hogy, túl üres, lélektelen. A Rotelt sajnos nem ismerem, de amiket találtam illetve tetszik az a: ra-01, 03, 04, 1060.Valami olyasmi erősítőre gondoltam ami kihoz minden ebből a hangfalból!
Na meg a hangfal kábel sem utolsó az amire gondoltam Kimber 4tc vagy a 8tc.
Sztereó erősitők
Béla, kicsit off leszek, de már korábban is felmerült bennem, hogy miért nincs tuning témakör? CD lejátszó és dobozpár tuning szinte már mindennaposnak tekinthető és úgy tűnik az erősítő sem olyan elképesztően ritka eset. Ha jól rémlik még nálad is volt egy tuningolt h/k. Azt persze nem tudom megmondani mekkora igény van egy ilyen témakörre, de engem épp érdekel, mert ezt tervezgetem
csinálj egy topicot.
Érdekes lehet.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Engem is érdekelne az a témakör
Sztereó erősitők
Béla, kicsit off leszek, de már korábban is felmerült bennem, hogy miért nincs tuning témakör? CD lejátszó és dobozpár tuning szinte már mindennaposnak tekinthető és úgy tűnik az erősítő sem olyan elképesztően ritka eset. Ha jól rémlik még nálad is volt egy tuningolt h/k.
Azt persze nem tudom megmondani mekkora igény van egy ilyen témakörre, de engem épp érdekel, mert ezt tervezgetem
Rediscover music
Sztereó erősitők
Na most már végkép nem tudom mi lenne a megfelelő ! Kicsit tartottam a CA.640től mert olvastam róla 1-2 dolgot pl: gyorsan bemelegszik de ki is kapcsol idővel. A másik amit néztem: Advance map 105 arra azt kaptam hogy, túl üres, lélektelen. A Rotelt sajnos nem ismerem, de amiket találtam illetve tetszik az a: ra-01, 03, 04, 1060.
Valami olyasmi erősítőre gondoltam ami kihoz minden ebből a hangfalból!
Na meg a hangfal kábel sem utolsó az amire gondoltam Kimber 4tc vagy a 8tc.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5312
Sztereó erősitők
Aki tuningoltatott már erősítőt, az legyen szíves írja meg priviben (vagy akár ide), hogy milyen változások történtek az erősítőben, hogyan változott a hangja, ki csinálta (és mennyiért.) Fejleszteni szeretném a rendszeremet (CD, elő/végfok, dobozpár), de mivel több lehetőség/cég is van itthon, aki foglalkozik ilyennel, tanácstalan vagyok. Annak könnyen utána tudok járni ugye, hogy melyik cég mennyiért vállalná, de az csak mások tapasztalatiból fog kiderülni, hogy melyik cégnek mi az elképzelése, vagyis milyen irányba viszi el a rendszer karakterét.
Előre is köszönöm.
Mi tuningoltunk már néhány Cambridge Audio erősítőt.
Ha hiszitek, ha nem, a legjobb hangot a 340A-ból sikerült elővarázsolni, ráadásul ez egy bolondbiztos erősítő, mindenféle rövidzár és túlmelegedés elleni védelemmel. A teljesítménye nem valami sok, de akinek ennyi elég, az igen jól jár vele, mert az ára még tuninggal együtt sem sok.
Mi a változás? Sokkal tisztább hang, több részlet, mégsem izgága, hosszú távon is hallgatható a teljes teljesítménytartományban.
Sztereó erősitők
Az a baj hogy itt nincs lehetőségem meghallgatni mielőtt megveszem, mert licitálok rájuk az Ebayen. De ami jó benne hogy mindenféle erősítő megtalálható itt és jó áron! Nekem az alap Cambridge Audio Azur 540-es erősítőm volt nem a 540 v2. De nagyon szépen szóltak vele a B&W 602 s3. Most ideiglenesen vettem 1 Danon 350se, ami igaz nagyon jó és élmény hallgatni. De nem mint a Ca. 540est:(
Nekem 640-es van,de az nem egy nagy szám.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Az a baj hogy itt nincs lehetőségem meghallgatni mielőtt megveszem, mert licitálok rájuk az Ebayen. De ami jó benne hogy mindenféle erősítő megtalálható itt és jó áron! Nekem az alap Cambridge Audio Azur 540-es erősítőm volt nem a 540 v2. De nagyon szépen szóltak vele a B&W 602 s3. Most ideiglenesen vettem 1 Danon 350se, ami igaz nagyon jó és élmény hallgatni. De nem mint a Ca. 540est:(
Sztereó erősitők
Aki tuningoltatott már erősítőt, az legyen szíves írja meg priviben (vagy akár ide), hogy milyen változások történtek az erősítőben, hogyan változott a hangja, ki csinálta (és mennyiért.)
Fejleszteni szeretném a rendszeremet (CD, elő/végfok, dobozpár), de mivel több lehetőség/cég is van itthon, aki foglalkozik ilyennel, tanácstalan vagyok. Annak könnyen utána tudok járni ugye, hogy melyik cég mennyiért vállalná, de az csak mások tapasztalatiból fog kiderülni, hogy melyik cégnek mi az elképzelése, vagyis milyen irányba viszi el a rendszer karakterét.
Előre is köszönöm.
Rediscover music
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Én nem erőltetném a CA-t. No, nem a hang miatt, de nálad is elfüstölt egy, egy ismerősömnél is tönkrement egy CA készülék és még hallottam pár ilyet. Egyébként nekem is 602 s3 van. Én special Heed Audio Luna + Canopus-szal hallgatom.
Én már hallottam sok olyanról hogy más cégek termékei is meghibásodtak... (és nem a CA.-t akarom védeni, nem hiszem hogy kellene...).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2647
Sztereó erősitők
Sziasztok!! Szeretném a segítségeteket kérni! Nemrégiben vettem a B&W 602 s3 hangfalaimat, és ehhez szeretné erősítőket keresni
Én a Rotel illetve a H/K különböző modelljeit szívesen ajánlom hozzá.
Ha még nem kelt el, akkor erősen ajánlanám a figyelmedbe.
Az életkorát nyilván elírták, de attól nem kell megijedni.
Brutálisan jó gép, a mai Roteleket szvsz kenterbe veri (a CA-król nem beszélve), az ára meg....
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... -16312305/
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
Sziasztok!! Szeretném a segítségeteket kérni! Nemrégiben vettem a B&W 602 s3 hangfalaimat, és ehhez szeretné erősítőket keresni. Nekem volt 1 Cambridge audio azur 540a erősítőm de sajnos lefüstölt, pedig nagyon szerettem. Most amire gondoltam az Cambridge audio azur 640es és Advance map 105 na meg a Marantz PM6010 OSE-re . Szeretnék tanácsokat kérni, illetve újdonságoknak is örülnék. :taps:
Én a Rotel illetve a H/K különböző modelljeit szívesen ajánlom hozzá.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
Ebben az árkategóriában ezek vannak még:Cambridge Audio Azur 340A
Onkyo A-9155
Denon PMA-500AE
Hálás lennék vmi infóért, hogy ezek hol állnak a kus Jungsonnal szembeállítva!
Ahogy már korábban írtam komolyzenére elsősorban, esetleg Jazz.
Marantz PM-4001 is szóbajöhetne esetleg.
r2r 11 - Hypex UcD180HG - ASE Gleden
Sztereó erősitők
Sziasztok!! Szeretném a segítségeteket kérni! Nemrégiben vettem a B&W 602 s3 hangfalaimat, és ehhez szeretné erősítőket keresni. Nekem volt 1 Cambridge audio azur 540a erősítőm de sajnos lefüstölt, pedig nagyon szerettem. Most amire gondoltam az Cambridge audio azur 640es és Advance map 105 na meg a Marantz PM6010 OSE-re . Szeretnék tanácsokat kérni, illetve újdonságoknak is örülnék. :taps:
Én nem erőltetném a CA-t. No, nem a hang miatt, de nálad is elfüstölt egy, egy ismerősömnél is tönkrement egy CA készülék és még hallottam pár ilyet. Egyébként nekem is 602 s3 van. Én special Heed Audio Luna + Canopus-szal hallgatom.