Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: moja »

Már itthon vagyok, aki akar és tud , jöhet....
Én fél5 körül tudok beugrani.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Már itthon vagyok, aki akar és tud , jöhet....

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Akkor ma mikor lenne a megbeszélés?
4 és 5 óra környéke Tigrisnél. Vagy kicsit később.

Akkor Tigris majd mond egy időpontot. Úgyis ő a házigizda!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

4 és 5 óra környéke Tigrisnél. Vagy kicsit később.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Mert Tristis az az ember aki nem azzal foglalkozik ki mit mond hanem, hogy ő mit hall jónak...És ezt kezd leginkább kihalni, mindenki az után megy, h a másiknak mi a véleménye, és mit szól majd hozzá....Hál istennek azért akadnak még olyan emberek akik megőrzik a méltóságuk, és önálló döntésre képesek....Ez becsülendő ebben a fiatalemberben, hogy nem divatdiktátor, tudja mit akar hallani és aszerint cselekszik a maga határain belül. :taps:

Vendég

Kecskemét és környéke

A fejlődés, és tanulás lehetősége meg mindenki előtt ott áll...Ha akar akkor fog , ha nem, akkor is jól érzi magát...Mennyivel könnyebb dolga van azoknak akik nem az állandó fejlesztésekkel, és cserékkel töltik az idejük, hanem időt szakítanak a zenehallgatásra is.

Vendég

Kecskemét és környéke

Mert Tristis az az ember aki nem azzal foglalkozik ki mit mond hanem, hogy ő mit hall jónak...És ezt kezd leginkább kihalni, mindenki az után megy, h a másiknak mi a véleménye, és mit szól majd hozzá....Hál istennek azért akadnak még olyan emberek akik megőrzik a méltóságuk, és önálló döntésre képesek....Ez becsülendő ebben a fiatalemberben, hogy nem divatdiktátor, tudja mit akar hallani és aszerint cselekszik a maga határain belül.

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Tristis »

Itt van Tristis esete. 130 eFt-ból kívánt hallgatható hifihez jutni. Megmosolyogtató. És Neki mégis sikerült. Ritka, mint a fehér holló.
Pontosan erősítő nélkül az összes járulékos költséget számolva (egy erősítő, ami eladásra került, plussz az összes szállítási díj) most járok 100.000Ft-nál tárhellyel együtt erősítő nélkül. Nem gondolom, hogy tudnék a rendszerhez méltó erősítőt venni 50eFt körül, de valóban egy elfogadható hangot szerintem is össze lehet rakni 150eFt-ból.

Persze mások ebből vesznek valami Yamahát vagy Wharfedale szettet valami házimozi erősítővel és jó esetben kijönnek ennyiből.

Egy Tannoy F1-es hangfalpár egy régi NAD ersőítővel kijön 50 körül kábellal együtt. Szerintem már az is bőven egy hallgatható dolog....
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Hát, ezt így a "kicsi" szót kétlem,
de az ötlet kitűnő. Minél több helyen kell reklámozni, annál biztosabb hogy eljut az érdekeltekhez 

Legyen igazad, de én kétlem.

Bár attól függ, mi az a hifis társadalom. Aki tényleg komolyan veszi, és odafigyel a dolgokra, az igen kevés. Sok helyen találkozik az ember ismerős arcokkal, de minimum a cimboráit ismered....

Bocs az OFF-ért...

Kedves Vackor,
itt "minálunk" elég nehéz off-olni. De ezt már Te is megfigyelhetted.
A hifis társadalom mérete az egy dolog. A hifire költhető anyagi eszköz a másik dolog. A túlárazott, megfizethetetlen "jó" hang a harmadik dolog. A pocsék minőségű olcsó hifi pedig a negyedik.
Itt van Tristis esete. 130 eFt-ból kívánt hallgatható hifihez jutni. Megmosolyogtató. És Neki mégis sikerült. Ritka, mint a fehér holló.

Vendég

Kecskemét és környéke

de az ötlet kitűnő. Minél több helyen kell reklámozni, annál biztosabb hogy eljut az érdekeltekhez 

Legyen igazad, de én kétlem.

Bár attól függ, mi az a hifis társadalom. Aki tényleg komolyan veszi, és odafigyel a dolgokra, az igen kevés. Sok helyen találkozik az ember ismerős arcokkal, de minimum a cimboráit ismered....

Bocs az OFF-ért...

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Tristis »

Én nem hiszem, hogy benézek, de még arra is lehet esély. Attól függ, hogy kedves cimborám mikor indul vissza Szegednek. Vele jönnék mindenképpen. Persze amit tudok, segítek.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Tigris,vasárnapra rendkívüli ülést kellene szervezned, ahol megbeszélnénk az ATC látogatásunkat. Szerintem egy óra hossza elegendő lenne. Mivel ez csak beszélgetés, tehetnénk délutánra, vagy kora estére. Véleményed?

Kora este jó lenne, de én sajnos nem tudok elmenni sehova, egyedül vagyok a két gyerekkel,...Tehát olyan 4-5 órától itt nálam jó lenne, ha másnak is megfelel.

Részemről ok :taps:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Csak a hírdetés összegét kellene összedobni.Mi ingyen adnánk a helyet.

Ha szabad ilyet megjelentetnem, én ingyen feltenném a magam részéről. + az AVX is elég olvasott lap.
Sok pénzt nem kellene belefeccölni, a hifis társadalom elég kicsi, és zárt ahhoz, hogy ez a hír így elterjedjen.

Szvsz.

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Tigris,vasárnapra rendkívüli ülést kellene szervezned, ahol megbeszélnénk az ATC látogatásunkat. Szerintem egy óra hossza elegendő lenne. Mivel ez csak beszélgetés, tehetnénk délutánra, vagy kora estére. Véleményed?

Kora este jó lenne, de én sajnos nem tudok elmenni sehova, egyedül vagyok a két gyerekkel,...Tehát olyan 4-5 órától itt nálam jó lenne, ha másnak is megfelel.

Nekem megfelelő, remélem a többieknek is. Fültársak, igazoljátok vissza, legyetek szivesek.

Vendég

Kecskemét és környéke

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Tigris,
vasárnapra rendkívüli ülést kellene szervezned, ahol megbeszélnénk az ATC látogatásunkat. Szerintem egy óra hossza elegendő lenne. Mivel ez csak beszélgetés, tehetnénk délutánra, vagy kora estére. Véleményed?

Vendég

Kecskemét és környéke

Csak a hírdetés összegét kellene összedobni.Mi ingyen adnánk a helyet.

Ha szabad ilyet megjelentetnem, én ingyen feltenném a magam részéről. + az AVX is elég olvasott lap.
Sok pénzt nem kellene belefeccölni, a hifis társadalom elég kicsi, és zárt ahhoz, hogy ez a hír így elterjedjen.

Szvsz.

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

Hifis buli/találkozó. Annak piszok jó.

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

A Házimozi Showra ez a licitálás abszolút igaz, hangerőben mérik  a hangminőséget egyesek  :taps:

Hál istennek,mi ebben is kivételek vagyunk.
Nagyon jó helyet választottunk.

És a mellettetek lévő szobában ki lesz az idén?
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Jól hallottad. A Fonó igazából két nagy (ebédlő méretű) terem, időbeosztásos bemutatkozással. Összejövetelnek nagyon jók voltak. Bodor Feri oldalbordája főzte az ebédet. Finom volt. Az udvarról nyíló hátsó kisterem, az jó szoba.

A hangulat nagyon jó volt , való igaz,kiállítókkal-bográcsossal egybevéve, viszont 2-300 négyzetméteren hifizni, oda élőzene való

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

A Házimozi Showra ez a licitálás abszolút igaz, hangerőben mérik a hangminőséget egyesek

Hál istennek,mi ebben is kivételek vagyunk.
Nagyon jó helyet választottunk.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

A fonó nagyon jó volt,sokaknak hiányzik.Nemsokára összehozunk ismét egy fonó bulit

Az sem lenne rossz,de én azt hallottam,hogy borzalmas rossz szobák voltak.
Én régen voltam egy ilyen bulin,de siralmas körülmények voltak.

Jól hallottad. A Fonó igazából két nagy (ebédlő méretű) terem, időbeosztásos bemutatkozással. Összejövetelnek nagyon jók voltak. Bodor Feri oldalbordája főzte az ebédet. Finom volt. Az udvarról nyíló hátsó kisterem, az jó szoba.

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Igen kényes kérdés, mindenképp érdemes szem előtt tartani szvsz, nem beszélve 
komplett rendszerek bemutatásáról 

Nyugi,már kezdek belejönni. :taps:

Megnyugodtam, jó úton haladsz :kiraly:

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Mit szólnátok ehhez:"Nagyon erősen gondolkodok azon,hogy csinálni kellene több nyitott hétvégét más kereskedőkkel.
Novemberben ha a többi cég is akarja,akkor kipróbálnánk egy ilyet.
Kipokolnánk a mi cuccaink jó részét és beengednénk más forgalmazókat is.
Lehetne jó kis High End kiállítást szervezni 0Ft belépővel.
Hamarosan elkezdem a szervezést. "

Fonóban (Budapesten) volt hasonlóra példa. Az egyszerre erölkődő, egymást túlkiabálni akaró termékek valyon kiknek okoztak örömet? Ha ilyenen gondolkozol, ezt is tartsd szem előtt. A Fonó (mint összejövetel) szerintem is hiányzik.

A Házimozi Showra ez a licitálás abszolút igaz, hangerőben mérik a hangminőséget egyesek

Az összejövetel, mint hifi -high end , nagyon "hiánycikk".

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”