Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Márhogy a hangfalról,nem édesanyádról!
Rossz az, aki rosszra gondol......
Bár dandesz elég fiatal.......
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Hangsugárzó építés
El köszült egy pár állóhangfal. Édesanyámnak csináltam.
Mesélj róla.....mit, hogy, miért....köszi.
Márhogy a hangfalról,nem édesanyádról!
A képen nem látszik,van benne oldalt még egy mély,vagy csak ami látszik?
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.
Hangsugárzó építés
Mesélj róla.....mit, hogy, miért....köszi.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Hangsugárzó építés
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Hangsugárzó építés
http://bbs.hifidiy.net/viewthread.php?t ... 3D1&page=1
Nekem ez a legjobb oldal.En ScanSpeak rajongo vagyok
Hangsugárzó építés
Szia Klang!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!!
Jó kis program!
Remélem jó lesz az a doboz, mégegyszer köszi!
Hangsugárzó építés
Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem, ha valakinek van infója és megosztaná az alábbi
témában sokat segítene!
Légmagos tekercset szeretnék egy tekercselő úrral csavartatni. Az induktivitások adottak, de ez az infó számára kevés. Szüksége lenne pontos adatokra mint: menetszám, légmag átmérő, huzal hossz, több soros menetek számára. Ezeket az adatokat hogyan tudom kiszámolni, nem találtam megfelelő képletet?
Köszönöm a segítséget!
Hallole!
Ez egy nagyon jó,könnyen használható progi!
http://users.hszk.bme.hu/~sp215/Progik/Legmatek.zip
Üdv és sok sikert!
Hangsugárzó építés
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha valakinek van infója és megosztaná az alábbi
témában sokat segítene!
Légmagos tekercset szeretnék egy tekercselő úrral csavartatni. Az induktivitások adottak, de ez az infó számára kevés. Szüksége lenne pontos adatokra mint: menetszám, légmag átmérő, huzal hossz, több soros menetek számára. Ezeket az adatokat hogyan tudom kiszámolni, nem találtam megfelelő képletet?
Köszönöm a segítséget!
-
Vendég
Hangsugárzó építés
...Az lenne a kérdésen ezt összlehetne hajtogatni monitor formára...
Miért?
Hangsugárzó építés
Akkor tulajdonképpen meg lehet tudni a TSP-t is ! Ha legközelebb mész akkor kérdezd meg! Gondolom az nem titok,hamár gyártanak,akkor mérnek is.
Ezt sajnos rosszul gondolod.... ...a csajok ragasztanak mint a gép.Tojnak rá,hogy milyen a végeredmény.
Lehet hogy még amikor elkezdték a gyártást,akkor megmértek egy-két példányt...de ma már ez felejtős.
A vitrinekben kb 80-100 különféle hsz van...ebből szvsz 6-8db az említésre méltó....mármint olyan,amit érdemesnek tartanék arra,hogy egyáltalán kipróbáljam.
Ezek a vitrinek emlékeztetnek engem valamire...! Csak nem a Stuhlweissenburg-i gyárról van szó?
Nem....fészkesfehérvár...Hungary.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Hangsugárzó építés
Akkor tulajdonképpen meg lehet tudni a TSP-t is ! Ha legközelebb mész akkor kérdezd meg! Gondolom az nem titok,hamár gyártanak,akkor mérnek is.
Ezt sajnos rosszul gondolod.... ...a csajok ragasztanak mint a gép.Tojnak rá,hogy milyen a végeredmény.
Lehet hogy még amikor elkezdték a gyártást,akkor megmértek egy-két példányt...de ma már ez felejtős.
A vitrinekben kb 80-100 különféle hsz van...ebből szvsz 6-8db az említésre méltó....mármint olyan,amit érdemesnek tartanék arra,hogy egyáltalán kipróbáljam.
Ezek a vitrinek emlékeztetnek engem valamire...! Csak nem a Stuhlweissenburg-i gyárról van szó?
Hangsugárzó építés
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Hangsugárzó építés
Mit akarsz építeni?
nem autóhifit, mert az már van
vmi nagyobb fajta centerhez gondoltam ezeket...
márha jók annak, ha nem akkor papírnehezék
Hangsugárzó építés
Mit akarsz építeni?
Az még nem derült ki,ehez kellene a hszóró paramétere!
Hangsugárzó építés
Leírom mégegyszer Harman-becker autó hangszóró, innen a 3 pontos felfogatás.
Ezt meg tudom erősíteni....majdnem minden héten járok a gyárban.
Jópár féle hangszórót gyártanak ott....
- entrylevel
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Hangsugárzó építés
ANNO a H&T-ből megépítettem a Herald nevű lapsugárzot.Az lenne a kérdésen ezt összlehetne hajtogatni monitor formára.Ezen gondolkodom.
Két csatornás sztereó rendszer.
Néha be is kapcsolom
Néha be is kapcsolom
Hangsugárzó építés
hát az gáz
Mit akarsz építeni?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Hangsugárzó építés
Ezt meg tudom erősíteni....majdnem minden héten járok a gyárban.
Jópár féle hangszórót gyártanak ott....
Hangsugárzó építés
hát az gáz
Hangsugárzó építés
Nos én találtam, ez egy RTA12/B hangszóró,amit Dallas-ban (USA) gyártottakugy 25 évvel ezelőtt,és akkor az audiophil kategóriába tartozott. A gyártó már megszünt,más adatot én sem leltem róla. Ami a legfontosabb lett volna az a TSP,de ezt lehet pótolni. Írj egy privit és megbeszéljük.
Üdv Klang
küldtem egy privit
Hangsugárzó építés
Lehet ,hogy ez igy igaz,de ez sem segit nekünk abban hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a drága !
Én ezalatt a név alatt csak autós navigációs renszereket találtam.
- andrelegrand
- V.I.P.

- Értékelés: 20
Hangsugárzó építés