Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Valaki nemtudja h mi a különbség a következő típusok között?
Debut III
Debut III/Phono SB
Debut III/Phono USB
Debut III E
És hogy Magyarországon melyik cég forgalmazza,illetve lehet beszerezni?
Előre is köszönöm:Dani
Lemezjátszó
Van itt az apróban egy ilyen: Michell Gyro SE erről tud mondani nekem valaki valamit?
Köszi!
Szia!
Nekem Gyro SE van: nagyon jól lehet vele zenét hallgatni.
Üdv!
Lemezjátszó
Most semmi, mert pénzügyi átszervezés folyik… de VPI felé nézegetek.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Lemezjátszó
Egy belépő a Lp utcába nagyon jó áron. Hajrá!!
Csövi,
Mi lesz a Kuzma helyett?
Az az infóm hogy most egy darabig semmi.
Lemezjátszó
Egy belépő a Lp utcába nagyon jó áron. Hajrá!!
Csövi,
Mi lesz a Kuzma helyett?
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Egy belépő a Lp utcába nagyon jó áron.
Hajrá!!
Csövi,
Mi lesz a Kuzma helyett?
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Van itt az apróban egy ilyen: Michell Gyro SE erről tud mondani nekem valaki valamit?
Köszi!
Hajrá!!
Egyetértek. Ar/érték arányt tekintve igen jó gép.
Béla megvette De cserébe csövi Kuzma pörgetője kerül hozzám
Lemezjátszó
Köszi!
Hajrá!!
Egyetértek. Ar/érték arányt tekintve igen jó gép.
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Köszi!
Hajrá!!
- lateharvest
- Újonc fórumos

- Értékelés: -1
Lemezjátszó
Sziasztok
szeretnék venni egy ideje már egy Thorens td150-t, most találtam is egyet.. Rega RB300 kar, vdh kábelezés, gold rca, Alisca O. által modifikált... ára kb 90.000 ft.
egy picit drágállom, de még az csak csak beleférne ha tényleg ok-s, csak a Rega karral van némi aggályom... azt olvastam róla hogy nem túl szerencsés párosítás a td 150-en, igaz jobb mint az eredeti TP13-as kar...ezt is több helyen olvastam....
ha egy pár hozzá szólás kaphatnék a témában...érdemes e megvennem vagy keresgessek még? a rega300 rendben lesz itt? köszi..
Köszi!
Hajrá!!
Lemezjátszó
Köszi!
Hajrá!!
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Lemezjátszó
Köszi!
-
Vendég
Lemezjátszó
A keret legyen 10 eFt magassága, a rendszerem pedig az aláírásom alatt látható Magam is elgondolkodtam azon, hogy mennyire érdemes a thorens karba Grado Gold MM-et tenni (40-50 ezer körül jönne ki) - itt az ár/érték arányra gondolok. Vagy ennyi pénzért van lehetőség egy jobb hangkar + valami, már elfogadhatú hangú MC hangszedőre? Tipp?
Kézenfekvő ötlet lenne kipróbálni a 47lab kábelt analóg vonalon is. 80-90 eFt alatt szerintem használtban sem érdemes karcserében + (magaskimenetű) mozgótekercsesben gondolkodnod. Karcsere nélkül az MC fölénye nem lenne egyértelmű. A Grado nem olcsó, de legalább jó.
Lemezjátszó
Magam is elgondolkodtam azon, hogy mennyire érdemes a thorens karba Grado Gold MM-et tenni (40-50 ezer körül jönne ki) - itt az ár/érték arányra gondolok. Vagy ennyi pénzért van lehetőség egy jobb hangkar + valami, már elfogadhatú hangú MC hangszedőre? Tipp?
Szerintem kizárt, hogy 40-50-ért jo kart + jo MC hangszedőt tudj venni. Nem túlzás a Grado Gold abba a cuccba.
Heed Thesis rendszer
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Lemezjátszó
1. Attól függ, mennyi a keret, milyen erősitőd, hangsugárzód van... az eredeti Thorens kábelnél 1-2 ezerért csak garantáltan rosszabbat kapsz. A belső átkábelezést nem ajánlom, akkor inkább jobb kart kell venni.
A keret legyen 10 eFt magassága, a rendszerem pedig az aláírásom alatt látható
Magam is elgondolkodtam azon, hogy mennyire érdemes a thorens karba Grado Gold MM-et tenni (40-50 ezer körül jönne ki) - itt az ár/érték arányra gondolok. Vagy ennyi pénzért van lehetőség egy jobb hangkar + valami, már elfogadhatú hangú MC hangszedőre? Tipp?
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
-
Vendég
Lemezjátszó
Még 2 kérdés:- milyen kábelt ajánlanátok első körben a gyári RCA-as kábel lecserélésére, illteve a későbbiekben érdemes lenne-e a kart átkábeleztetni?
- illetve rontana-e a hangon, ha az eredeti fakávát (nem'tom a becsületes nevét) "lekopizva" legyártatnám asztalossal (csak az esztétika miatt, ez az alu , háát nem is tudom....) Vagy ez barmolás lenne?
1. Attól függ, mennyi a keret, milyen erősitőd, hangsugárzód van... az eredeti Thorens kábelnél 1-2 ezerért csak garantáltan rosszabbat kapsz. A belső átkábelezést nem ajánlom, akkor inkább jobb kart kell venni.
2. Megváltozna a hangja, nagy valószinűséggel nem előnyére.
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Lemezjátszó
Urak, köszönöm az eddigi válaszokat!
Még 2 kérdés:
- milyen kábelt ajánlanátok első körben a gyári RCA-as kábel lecserélésére, illteve a későbbiekben érdemes lenne-e a kart átkábeleztetni?
- illetve rontana-e a hangon, ha az eredeti fakávát (nem'tom a becsületes nevét) "lekopizva" legyártatnám asztalossal (csak az esztétika miatt, ez az alu , háát nem is tudom....) Vagy ez barmolás lenne?
Üdv: Speedy
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
mindenkinek: RB300-ból hogyan lehet roncsolás nélkül kivenni a hangszedő-oldali, a karkábeleket rögzítő dugót? köszi
A dugó közepén van egy feszítő stift.Azt nyomd befelé amíg bele nem esik a karcsőbe.Utána simán ki tudod húzni a dugót és a stiftet is ki tudod rázni a karcsőből.
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 774
Lemezjátszó
mindenkinek: RB300-ból hogyan lehet roncsolás nélkül kivenni a hangszedő-oldali, a karkábeleket rögzítő dugót? köszi
A dugó közepén van egy feszítő stift.Azt nyomd befelé amíg bele nem esik a karcsőbe.Utána simán ki tudod húzni a dugót és a stiftet is ki tudod rázni a karcsőből.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Lemezjátszó
lehetőleg újat szeretnék,inkább áldozok rá picit többet...Ha megtennétek nekem h egykét konkrét típust leírnátok,nagyon megköszönném!
Ilyen alacsony keretből sajnos egy ProJect Debut III-nál jobb gépet újonnan nemigen lehet kihizni.
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
A shellek csatlakozásának (ami belemegy a karcsőbe) hányféle szabványa van? Nekem eddig ahány darab annyi féle, így mindegyiket csak a sajátjához tudom használni, pedig leegyszerűsíteni a hangszedő cserét ha hasonlítgatni akarnám. (meg valszeg nem szakadt volna el múltkor a kábel )
Lemezjátszó
Csavard ki az alaplap alján az anyát, és emeld ki a hangkart az alaplapból. A hangkar alján, a csőtest oldalán van egy hernyócsavar, az fogja a gumidugót.
Ennyi.
Lemezjátszó
lehetőleg újat szeretnék,inkább áldozok rá picit többet...Ha megtennétek nekem h egykét konkrét típust leírnátok,nagyon megköszönném!
Lemezjátszó
tudnál valamilyent ajánlani???
Bár nem tőlem kérdezted, de sztem egy szíjhajtásos Dual pont jó átlagos használatra. Van is belőle bőven eladó.
Lemezjátszó
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,szeretnék vásásrolni egy lemezjátszót,átlagos itthoni használatra.Milyet érdemes venni?Én a Lenco L-3807-et nézegettem mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm segítségeteket : Dani
Ez egy DJ lemezjátszó. Ez nem átlagos otthoni használatra van. Ennyi pénzért már kapsz egész jó használt gépeket.
tudnál valamilyent ajánlani???
Lemezjátszó
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,szeretnék vásásrolni egy lemezjátszót,átlagos itthoni használatra.Milyet érdemes venni?Én a Lenco L-3807-et nézegettem mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm segítségeteket : Dani
Ez egy DJ lemezjátszó. Ez nem átlagos otthoni használatra van. Ennyi pénzért már kapsz egész jó használt gépeket.