Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Azért köszönöm Moja, hogy elmehettem
Ugyan, gyere máskor is!
Ha több időnk van, jobban össze lehetett volna hasonlítani őket, de úgy néz ki el van adva úgyhogy sok próbálkozás már nem lesz.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
... pontosan fel tudtam mérni, hogy mit hallok összevetve a sajátommal.
Azért erről többet is írhatnál.
Nem hiszem, hogy az én tapasztalatommal merhetnék ítéletet mondani a plánum előtt. Inkább csak négyszemközt maximum, de akkor is inkább csak a saját érzéseimet és benyomásaimat. Szimpatikus volt a Bower, de tényleg nem is tudtunk sokat hallgatózni. Egy órnánk volt két eősítőre három hangfalra... Ennyi idő alatt meg nem is érdemes pálcát törni. Azért köszönöm Moja, hogy elmehettem
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Kecskemét és környéke
Helyes...Hozol is valamit ?
mire gondolsz?
majd megbeszéljük ki mit vigyen ,ha ital v. egyébről van szó
zene cuccba meg nem tudok nektek mit vinni ,érdekeset sztem nem tudnék mutatni...
Dynóra gondoltam leginkább...Mi nem szoktunk piálni...
Viszek nektek vmi dynos csokit akkor...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
érdekeset sztem nem tudnék mutatni...
Egy dínót lécci lécci lécci....
de persze ,busszal meg vonattal...
meg nem is szállítanám ,nálam ez szentszabály...
innen akkor fog kikerülni ,ha eladom
el kell jönni meghallgatni.
Kecskemét és környéke
Házi páleszt ne is kérj. Majd a többiek ....
Pssszt...
Kecskemét és környéke
... pontosan fel tudtam mérni, hogy mit hallok összevetve a sajátommal.
Azért erről többet is írhatnál.
Kecskemét és környéke
Mondta Tristis, de azért már érezni lehet, hogy ez sem piskóta. És hogy-hogy nem a 6-ik generációt hallgatod otthon?
A CD-t szívesen venném, majd viszek cserét, vagy alapanyagot. SAMPLER a nevük??
Nem SAMPLER a nevük. Ez egy audiofül cd, öt nem túl hosszú felvétel van rajta.
A 6-ik generációson gondolkodok, hogy itthon is az legyen, de még nem döntöttem. Ennek a mostaninak sem igazán találok ellenfelet. A 6-ik egy kicsit másabb, olyan "mesélős" hangja van.
Kecskemét és környéke
Házi páleszt ne is kérj. Majd a többiek ....
Kecskemét és környéke
mire gondolsz?
zene cuccba meg nem tudok nektek mit vinni ,érdekeset sztem nem tudnék mutatni...
Kecskemét és környéke
érdekeset sztem nem tudnék mutatni...
Egy dínót lécci lécci lécci....
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
mire gondolsz?
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Már el sem merek menni hozzátok ,még a végén ott vki kupán vág...
Pedig csak zenét akartam hallgatni.
Egyébként nem vok egy agresszív fajta...
Akkor vágunk kupán ha nem jössz el :lol!:
egyenlőre menni akarok...
Kecskemét és környéke
Akkor vágunk kupán ha nem jössz el :lol!:
Kecskemét és környéke
esel: Ma itt volt nálam Tristis, és nem olyan szerény, mint gondoltam.
Nem is gondoltam, hogy engem bárki is szerénynek gondol. Nem is szoktam az lenni, leginkább csak tisztában vagyok azzal, hogy csekélyebb a tapasztalatom. Na jó, talán egy kicsit... tudja fene.
Egyébként nem azért vittem az erősítőt, hogy mutogassam, hanem, hogy így tudjam meghallgatni a Bowert. Így pontosan fel tudtam mérni, hogy mit hallok összevetve a sajátommal. Sajnálom, hogy csak egy hangfalat vittem, de semmi kedvem nem volt csomagolgatni. Így is kevés idő volt hallgatózni, mert haza kellett érni Fisichellát megnézni. Ügyes volt! Szegény Buttont meg kiütötte valami zöldfülű...
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Az egy második generációs erősítő, pocsék kondenzátorokkal. Ma a 6-ik generációnál tart. Amit Te már hallottál (és én is hallgatok) az 4-ik generáció. A kapcsolás alig változott. A nyomtatott áramkőr és a használt alkatrészek annál inkább.A (részben) kórus lemezt másolatban bármikor megkaphatod. Egyébként SAMPLER és angolul énekelnek.
Mondta Tristis, de azért már érezni lehet, hogy ez sem piskóta. És hogy-hogy nem a 6-ik generációt hallgatod otthon?
A CD-t szívesen venném, majd viszek cserét, vagy alapanyagot. SAMPLER a nevük??
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Esel, Attila, George, Moja, Tigris, Tris, Frankie, Emil. Kihagytam valakit? Ha jól emlékszem valaki még hoz is valakit.
Engem még ne vegyetek 100%-ra.
A jövö hónap elején csináljuk a beosztást...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Mindettől független nem vagyok egy beszari fajta...Ha az lennék nem vittek volna ki rendezvénybiztosításra, ahol nem csak egy kemény legény elé kellett kiállni..
Elhiszük ,nem is kételkedtünk benne.
Kecskemét és környéke
esel: Ma itt volt nálam Tristis, és nem olyan szerény, mint gondoltam. Elhozta az F4-et (persze csak 1 db-ot ), meghallgattuk, nagyon jól muzsikál ennyiért, bár sztereóban jobb lett volna értékelni.Meg hozott valami fedőlap nélküli S.L. & Z.A. erősítőt. Na ez szépen szólt, bár a ti erősítőtöket nem közelíti meg.
Apropó: Kóruszenét keresek és emlékezetes nekem ami neked van. Az a férfikórus, aki oroszul énekel. Kik ők és mit énekelnek? Lehet róluk valamit tudni?
Az egy második generációs erősítő, pocsék kondenzátorokkal. Ma a 6-ik generációnál tart. Amit Te már hallottál (és én is hallgatok) az 4-ik generáció. A kapcsolás alig változott. A nyomtatott áramkőr és a használt alkatrészek annál inkább.
A (részben) kórus lemezt másolatban bármikor megkaphatod. Egyébként SAMPLER és angolul énekelnek.
Kecskemét és környéke
esel: Ma itt volt nálam Tristis, és nem olyan szerény, mint gondoltam. Elhozta az F4-et (persze csak 1 db-ot ), meghallgattuk, nagyon jól muzsikál ennyiért, bár sztereóban jobb lett volna értékelni.
Meg hozott valami fedőlap nélküli S.L. & Z.A. erősítőt. Na ez szépen szólt, bár a ti erősítőtöket nem közelíti meg.
Apropó: Kóruszenét keresek és emlékezetes nekem ami neked van. Az a férfikórus, aki oroszul énekel. Kik ők és mit énekelnek? Lehet róluk valamit tudni?
Kecskemét és környéke
Bár én mindent megeszek
Akkor neked "főzök" majd falrahányt borsót!
Kecskemét és környéke
Arra gondoltam, ha mindenkinek megfelel, marha lábszár vadasan lesz az ebéd. Talán krunpligombóccal. Ha van vélemény, vagy ötlet, ne tartsátok vissza magatokat.
Nyamiii Nincs ellenvélemény..Bár én mindent megeszek
Kecskemét és környéke
Igen valaki még jön, asszem Esel fórumtárs szervezett még be egy Kecskeméti hifist.
Zoli kesztnevű ismeretlen ismerős, kecskeméti, hangosítással foglalkozik. Sajnos aznap dolgoznia kell. Meg hát megrettent egy kicsit. Egy ilyen összeszokott, nagynevű személyekből álló csapathoz az Ő visszahúzódó természete nehezn tud csatlakozni. Tristis is így kezdte, nem is olyan régen.
Arra gondoltam, ha mindenkinek megfelel, marha lábszár vadasan lesz az ebéd. Talán krunpligombóccal. Ha van vélemény, vagy ötlet, ne tartsátok vissza magatokat.
Kecskemét és környéke
Ez most enyhén szólva is pudingolás volt
Én is csak a nyakát láttam eddig Ne tessék már ezért begorombulni bácsi kérem!
Frankie is tud jönni ugye? Jó sokan leszünk
Esel, Attila, George, Moja, Tigris, Tris, Frankie, Emil. Kihagytam valakit? Ha jól emlékszem valaki még hoz is valakit.
Igen valaki még jön, asszem Esel fórumtárs szervezett még be egy Kecskeméti hifist.
Kecskemét és környéke
Ez most enyhén szólva is pudingolás volt
Én is csak a nyakát láttam eddig Ne tessék már ezért begorombulni bácsi kérem!
Frankie is tud jönni ugye? Jó sokan leszünk
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3