Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Kecskemét és környéke
Madonnának is csak egy baja volt a budapesti koncertje után a szállással.Kemény volt a WC papír.
Nekem is ez volt a reakcióm.
Kecskemét és környéke
Madonnának is csak egy baja volt a budapesti koncertje után a szállással.Kemény volt a WC papír.
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Madonnának is csak egy baja volt a budapesti koncertje után a szállással.
Kemény volt a WC papír.
Kecskemét és környéke
Kedves ATC,szívesen látunk. Egyszerű emberek vagyunk, egyszerű gondolatokkal.
Gondolod,hogy én nem?
Minden esetre majd előre megbeszéljük,hogy a szobát milyen színűre fessétek ki és legyen a bor 16,5 fokos
Gyere el te is, 19-e odébb van addig rendezd úgy, h ráérj
Kecskemét és környéke
Kedves ATC,szívesen látunk. Egyszerű emberek vagyunk, egyszerű gondolatokkal.
Gondolod,hogy én nem?
Minden esetre majd előre megbeszéljük,hogy a szobát milyen színűre fessétek ki és legyen a bor 16,5 fokos
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
Na akkor ezt is megbeszéltük, előtte még úgy is egyeztetünk...Értem úgy is beszokott jönni valaki, és akkor innen már mehetünk majd együtt is.
Kecskemét és környéke
Alakul a dolog
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Kecskemét és környéke
Na a felmérések alapján a Szeptember 19 felelne meg a legtöbb embernek...Ha Eselnek is megfelel ezen a napon lenne a Kecskeméti tali.19-én tudna Frankie is jönni, és talán Emil is ráveszi magát egy kis kiruccanásra.
Én tuti biztos, hogy megyek.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Na a felmérések alapján a Szeptember 19 felelne meg a legtöbb embernek...Ha Eselnek is megfelel ezen a napon lenne a Kecskeméti tali.19-én tudna Frankie is jönni, és talán Emil is ráveszi magát egy kis kiruccanásra.
Ugy legyen ,ha nem jön közbe semmi!
Kecskemét és környéke
Akkor itt senki nem volt?
Mondom , én még csak nem is hallottam róla
Kecskemét és környéke
Számíthatsz ránk!
Köszönöm Esel, és a csapatnak is.
Linn
Linn
Kecskemét és környéke
rendben
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Kecskemét és környéke
Sziasztok!Ezen a talin nem volt senki?
http://www.hobbielektronika.hu/hirek/hir_138.html
http://picasaweb.google.com/benusapc/Am ... 1Kecskemet#
Akkor itt senki nem volt?
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Frankie,majdnem biztos vagyok benne, hogy a dobozaid kitűnőek. Mégis, ha nem sértő, meglátogatnálak valamelyik nap, vinnék elektronikát és meghallgatnám alkotásaidat. Ha én is azt hallom, amit te, akkor elviszem a dobozaidat Szegedre, Veled együtt ternészetesen. Remélem nem bántó, amit írtam, a szándékom az, hogy segítsek. De más dolog kisbusszal, vagy személykocsival utazni. Rendben?
Kedves Esel.
Köszönöm a nagylelkű, és megtisztelő felajánlásod. Szívesen látnálak, csak most egy kicsit zűrösek a mindennapjaim. Meló hátán meló, még hét végén is hála Istennek. Váltó hétben dolgozom, és amikor délelőttös vagyok, akkor délután iskola, és tanulás ezerrel.
Én arra gondoltam, hogy engedelmetekkel a soron következő kecskeméti hifis talira magammal vinném a Lyeco-Dyno dobozokat. Szeretném ugyanis, ha meghallgatnátok, és véleményt alkotnátok róluk. És szeretnék tanácsot is kérni tőletek, hogy mit, és milyen irányba módosítsak, ha szükséges. Te, és a csapat biztosan nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint én. Jó-jó, de szerintem nem az igazi a hangja.
A bizalmad nagyon is megtisztelő. Számíthatsz ránk!
Kecskemét és környéke
Frankie,majdnem biztos vagyok benne, hogy a dobozaid kitűnőek. Mégis, ha nem sértő, meglátogatnálak valamelyik nap, vinnék elektronikát és meghallgatnám alkotásaidat. Ha én is azt hallom, amit te, akkor elviszem a dobozaidat Szegedre, Veled együtt ternészetesen. Remélem nem bántó, amit írtam, a szándékom az, hogy segítsek. De más dolog kisbusszal, vagy személykocsival utazni. Rendben?
Kedves Esel.
Köszönöm a nagylelkű, és megtisztelő felajánlásod. Szívesen látnálak, csak most egy kicsit zűrösek a mindennapjaim. Meló hátán meló, még hét végén is hála Istennek. Váltó hétben dolgozom, és amikor délelőttös vagyok, akkor délután iskola, és tanulás ezerrel.
Én arra gondoltam, hogy engedelmetekkel a soron következő kecskeméti hifis talira magammal vinném a Lyeco-Dyno dobozokat. Szeretném ugyanis, ha meghallgatnátok, és véleményt alkotnátok róluk. És szeretnék tanácsot is kérni tőletek, hogy mit, és milyen irányba módosítsak, ha szükséges. Te, és a csapat biztosan nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint én. Jó-jó, de szerintem nem az igazi a hangja.
Linn
Linn
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Tudtátok ,hogy Tristis titokban pingvin meséket néz lefekvés előtt?
Nem mondom ,nekem is egyik kedvenc mesém volt...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Emil,jut eszembe, Bp-ről Szegedre autóval Szolnok mintha kitérő lenne.
Utána nézek és értekezünk akkor!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Kedves Kovács Emil,ha szükséges, személyesen is meghívlak a következő találkozóra. Ez a meghívás akkor érvényes, ha nálam tartjuk. Ellenkező esetben is meghívlak. A lényeg, hogy gyere el, ez egy igazán jó csapat. Hidd el, másmilyen emberek személyesen, mint a fórumon. Néha elviselhetőek. Talán szerencséd lesz.
Megtisztelsz vele!
Köszönöm!
Megbeszéljük!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Emil még te is beférsz, sőt kimegyek eléd a pályaudvarra itt Kecskeméten és el is hozlak odáig.
Köszönöm a kedvességedet!
Ezt még hamarosan fixáljuk!
Kecskemét és környéke
Emil,jut eszembe, Bp-ről Szegedre autóval Szolnok mintha kitérő lenne.
Mapsource Guide szerint Bp-Szolnok-Szeged 222 km 3óra 26 perc
Bp-Szeged 167 km és 2óra 30 perc
Mindkettő útvonal autópálya mellőzésével.
Autópályán mindez 1óra 35 perc (Bp-Szeged)
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Moja,a családi élet sz első. A szórakozás mellékes dolog.
Hát igen, a család nagyon fontos...
Bár a család és a rokonok közül egyedül a feleség és gyerekek csak szabadon választottak, a többieket sajnos nem mi választjuk meg...
12-én meg majd szórakozunk (remélem) meg ha lesz söfőrőm tatunk egy kis pálinkakóstolót. Van itthon vagy 8 féle, de nincs nagyon kivel kóstolgatni
Légyszíves, számíts rám. Nálunk jóformán csak egyféle van. Transylvaniai szilvórium.
Kecskemét és környéke
Emil,
jut eszembe, Bp-ről Szegedre autóval Szolnok mintha kitérő lenne.
Kecskemét és környéke
Moja,a családi élet sz első. A szórakozás mellékes dolog.
Hát igen, a család nagyon fontos...
Bár a család és a rokonok közül egyedül a feleség és gyerekek csak szabadon választottak, a többieket sajnos nem mi választjuk meg...
12-én meg majd szórakozunk (remélem) meg ha lesz söfőrőm tatunk egy kis pálinkakóstolót. Van itthon vagy 8 féle, de nincs nagyon kivel kóstolgatni
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Kedves ATC,
szívesen látunk. Egyszerű emberek vagyunk, egyszerű gondolatokkal. Miután körbehallgattuk mindnyájunk zeneeszközeit, ma már inkább csak beszélgetünk. A zenehallgatás már szinte csak ürügy. Perzse, azért meghallgatunk ezt - azt.