Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
- Kovács Emil
- V.I.P.

- Értékelés: 32
Kecskemét és környéke
Madonnának is csak egy baja volt a budapesti koncertje után a szállással.Kemény volt a WC papír.
Nekem is ez volt a reakcióm.
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Madonnának is csak egy baja volt a budapesti koncertje után a szállással.Kemény volt a WC papír.
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
Madonnának is csak egy baja volt a budapesti koncertje után a szállással.
Kemény volt a WC papír.
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Kedves ATC,szívesen látunk. Egyszerű emberek vagyunk, egyszerű gondolatokkal.
Gondolod,hogy én nem?
Minden esetre majd előre megbeszéljük,hogy a szobát milyen színűre fessétek ki és legyen a bor 16,5 fokos
Gyere el te is, 19-e odébb van addig rendezd úgy, h ráérj
Kecskemét és környéke
Kedves ATC,szívesen látunk. Egyszerű emberek vagyunk, egyszerű gondolatokkal.
Gondolod,hogy én nem?
Minden esetre majd előre megbeszéljük,hogy a szobát milyen színűre fessétek ki és legyen a bor 16,5 fokos
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Na akkor ezt is megbeszéltük, előtte még úgy is egyeztetünk...Értem úgy is beszokott jönni valaki, és akkor innen már mehetünk majd együtt is.
Kecskemét és környéke
Alakul a dolog
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Kecskemét és környéke
Na a felmérések alapján a Szeptember 19 felelne meg a legtöbb embernek...Ha Eselnek is megfelel ezen a napon lenne a Kecskeméti tali.19-én tudna Frankie is jönni, és talán Emil is ráveszi magát egy kis kiruccanásra.
Én tuti biztos, hogy megyek.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
Na a felmérések alapján a Szeptember 19 felelne meg a legtöbb embernek...Ha Eselnek is megfelel ezen a napon lenne a Kecskeméti tali.19-én tudna Frankie is jönni, és talán Emil is ráveszi magát egy kis kiruccanásra.
Ugy legyen ,ha nem jön közbe semmi!
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Akkor itt senki nem volt?
Mondom , én még csak nem is hallottam róla
Kecskemét és környéke
Számíthatsz ránk!
Köszönöm Esel, és a csapatnak is.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kecskemét és környéke
rendben
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Kecskemét és környéke
Sziasztok!Ezen a talin nem volt senki?
http://www.hobbielektronika.hu/hirek/hir_138.html
http://picasaweb.google.com/benusapc/Am ... 1Kecskemet#
Akkor itt senki nem volt?
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Frankie,majdnem biztos vagyok benne, hogy a dobozaid kitűnőek. Mégis, ha nem sértő, meglátogatnálak valamelyik nap, vinnék elektronikát és meghallgatnám alkotásaidat. Ha én is azt hallom, amit te, akkor elviszem a dobozaidat Szegedre, Veled együtt ternészetesen. Remélem nem bántó, amit írtam, a szándékom az, hogy segítsek. De más dolog kisbusszal, vagy személykocsival utazni. Rendben?
Kedves Esel.
Köszönöm a nagylelkű, és megtisztelő felajánlásod. Szívesen látnálak, csak most egy kicsit zűrösek a mindennapjaim. Meló hátán meló, még hét végén is hála Istennek. Váltó hétben dolgozom, és amikor délelőttös vagyok, akkor délután iskola, és tanulás ezerrel.
Én arra gondoltam, hogy engedelmetekkel a soron következő kecskeméti hifis talira magammal vinném a Lyeco-Dyno dobozokat. Szeretném ugyanis, ha meghallgatnátok, és véleményt alkotnátok róluk. És szeretnék tanácsot is kérni tőletek, hogy mit, és milyen irányba módosítsak, ha szükséges. Te, és a csapat biztosan nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint én. Jó-jó, de szerintem nem az igazi a hangja.
A bizalmad nagyon is megtisztelő. Számíthatsz ránk!
Kecskemét és környéke
Frankie,majdnem biztos vagyok benne, hogy a dobozaid kitűnőek. Mégis, ha nem sértő, meglátogatnálak valamelyik nap, vinnék elektronikát és meghallgatnám alkotásaidat. Ha én is azt hallom, amit te, akkor elviszem a dobozaidat Szegedre, Veled együtt ternészetesen. Remélem nem bántó, amit írtam, a szándékom az, hogy segítsek. De más dolog kisbusszal, vagy személykocsival utazni. Rendben?
Kedves Esel.
Köszönöm a nagylelkű, és megtisztelő felajánlásod. Szívesen látnálak, csak most egy kicsit zűrösek a mindennapjaim. Meló hátán meló, még hét végén is hála Istennek. Váltó hétben dolgozom, és amikor délelőttös vagyok, akkor délután iskola, és tanulás ezerrel.
Én arra gondoltam, hogy engedelmetekkel a soron következő kecskeméti hifis talira magammal vinném a Lyeco-Dyno dobozokat. Szeretném ugyanis, ha meghallgatnátok, és véleményt alkotnátok róluk. És szeretnék tanácsot is kérni tőletek, hogy mit, és milyen irányba módosítsak, ha szükséges. Te, és a csapat biztosan nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint én. Jó-jó, de szerintem nem az igazi a hangja.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
Tudtátok ,hogy Tristis titokban pingvin meséket néz lefekvés előtt?
Nem mondom ,nekem is egyik kedvenc mesém volt...
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
Emil,jut eszembe, Bp-ről Szegedre autóval Szolnok mintha kitérő lenne.
Utána nézek és értekezünk akkor!
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
Kedves Kovács Emil,ha szükséges, személyesen is meghívlak a következő találkozóra. Ez a meghívás akkor érvényes, ha nálam tartjuk. Ellenkező esetben is meghívlak. A lényeg, hogy gyere el, ez egy igazán jó csapat. Hidd el, másmilyen emberek személyesen, mint a fórumon. Néha elviselhetőek. Talán szerencséd lesz.
Megtisztelsz vele!
Köszönöm!
Megbeszéljük!
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
Emil még te is beférsz, sőt kimegyek eléd a pályaudvarra itt Kecskeméten és el is hozlak odáig.
Köszönöm a kedvességedet!
Ezt még hamarosan fixáljuk!
Kecskemét és környéke
Emil,jut eszembe, Bp-ről Szegedre autóval Szolnok mintha kitérő lenne.
Mapsource Guide szerint Bp-Szolnok-Szeged 222 km 3óra 26 perc
Bp-Szeged 167 km és 2óra 30 perc
Mindkettő útvonal autópálya mellőzésével.
Autópályán mindez 1óra 35 perc (Bp-Szeged)
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Moja,a családi élet sz első. A szórakozás mellékes dolog.
Hát igen, a család nagyon fontos...
Bár a család és a rokonok közül egyedül a feleség és gyerekek csak szabadon választottak, a többieket sajnos nem mi választjuk meg...
12-én meg majd szórakozunk (remélem) meg ha lesz söfőrőm tatunk egy kis pálinkakóstolót. Van itthon vagy 8 féle, de nincs nagyon kivel kóstolgatni
Légyszíves, számíts rám. Nálunk jóformán csak egyféle van. Transylvaniai szilvórium.
Kecskemét és környéke
Emil,
jut eszembe, Bp-ről Szegedre autóval Szolnok mintha kitérő lenne.
Kecskemét és környéke
Moja,a családi élet sz első. A szórakozás mellékes dolog.
Hát igen, a család nagyon fontos...
Bár a család és a rokonok közül egyedül a feleség és gyerekek csak szabadon választottak, a többieket sajnos nem mi választjuk meg...
12-én meg majd szórakozunk (remélem) meg ha lesz söfőrőm tatunk egy kis pálinkakóstolót. Van itthon vagy 8 féle, de nincs nagyon kivel kóstolgatni
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Kedves ATC,
szívesen látunk. Egyszerű emberek vagyunk, egyszerű gondolatokkal. Miután körbehallgattuk mindnyájunk zeneeszközeit, ma már inkább csak beszélgetünk. A zenehallgatás már szinte csak ürügy. Perzse, azért meghallgatunk ezt - azt.