Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Triangle

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Triangle

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Nekem volt Micromegám, szerintem a két francia már túl sok a jóból. Száraz részletező, világos hangú, de nem az igazi. A Primare jó választásnak tűnik.  Audionet Sam V2 egy brutál jó erölködő messze jobb mint az elöbb említettek, de úgy tudom az is száraz nagyon részletező, esetleg fárasztó lehet ebben a rendszerben. Azért tennék vele egy próbát az biztos.
Az új, 2009-es Micromegát a forgalmazó ajánlotta hozzá. Állítólag a bécsi forgalmazó azzal mutatja be a Quartet-et - nem tudom persze hányat adott el
Ezek azok: http://en.micromega-hifi.com/ampli-inte ... 81c4b5d909

Próba erejéig sok mindent érdemes lenne kipróbálnom.
Unico, Audionet Sam V2 van most a fórumon eladó ugyebár. A többit forgalmazóktól kell kérnem tesztelésre. Mielőtt elhoztam őket Primare I30-al hallgattam, azzal is tetszett.
Jadisek drágák kissé, nem?!

A keretet max 400e körül gondoltam erölködőre.

Jól elleszek míg meglesz az utód

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Triangle

Hozzászólás Szerző: Kovács Emil »

Hallottam csovesekkel is Triangle-t, szerintem egy jó minoségu csovessel álom hangzásra képesek!

Szerintem is a csövessel a legjobbak.
Jadis elektronikákkal hallgatta már itt valaki?

alfaati

Triangle

Hozzászólás Szerző: alfaati »

nekem sok-sok évvel ezelott az egyik budapesti high-end shown tetszett meg a Triangle hangzás, akkor ott nagy Musical Fidelity-vel szólt. Szerintem az MF cuccokból az A osztályúakkal jól zenél a Triangle.

Nekem egy régi Zephyr van, én még nem teszteltem le túl sok erosítovel, de az biztos hogy túl analitikus hangút nem kellene választani hozzá mert fárasztó lehet.

Az idelyi Londoni show-n a magellán-okat az Unico Research valamelyik nagyobb erosítojével hajtották, nagyon egyutt volt a hang! Szerintem az olasz erosítok valamelyike jó párosítás lehet.

Hallottam csovesekkel is Triangle-t, szerintem egy jó minoségu csovessel álom hangzásra képesek! A Zephyremet sikerult meghallgatni KT88 PP-vel, brutal energia, de volt azért részlet is rendesen. Nem kell félni a csovestol

London tavasz Triangle-Unico szoba:

menyhardman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 175

Triangle

Hozzászólás Szerző: menyhardman »

Nekem volt Micromegám, szerintem a két francia már túl sok a jóból. Száraz részletező, világos hangú, de nem az igazi. A Primare jó választásnak tűnik. Audionet Sam V2 egy brutál jó erölködő messze jobb mint az elöbb említettek, de úgy tudom az is száraz nagyon részletező, esetleg fárasztó lehet ebben a rendszerben. Azért tennék vele egy próbát az biztos.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.

Gólya
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Triangle

Hozzászólás Szerző: Gólya »

freeduck!
Ezek 1szerűen gyönyörűek ,gratulálok hozzá.
Meg kell mondjam irigyellek!
Mennyiért jutottál hozzá és mekkora helyiségben "élvezed" eme szépségeket?

Házimozi: TV:Panasonic TX-P46G10 Erősítő: Harman/Kardon Avr-245 DVD:Harman/Kardon Dvd-23 Hangsugárzó: JBL Scs-178 Kábelek: QED Performance, Inakustic Pathmos

PC: Thermaltake VH6000BWS Armor +; Chieftec CFT-650-14CS 650W ;AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2; Sapphire HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X; 2 X SAMSUNG 1000GB F1 SATA2 HD103UJ ; 2 X WD MyBook 1000Gb Essential stb...

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Gratula kérünk szépen majd képeket és beszámolót...
Az első 1-2 órás hallgatózás után azt kell mondjam, nagyon tetszik.
Nagyon finom, részletező, kellemes, nem tolakodó hang, de egyben gyors és dinamikus is. Nagyon kellemes a magasa, a közép rendkívül precíz, a mélyeket jól megfogja, nem hömpölyögnek, de nagyon ottvannak jó mélyen
A tere fantasztikus, precíz, könnyed, szellős. Néha "látom" hogy melyik húrt pengetik éppen.
Akusztikus zenéken próbáltam leginkább. De Dire Straits, AC/DC, John Lee Hooker is "hallgatható" rajta
Most éppen Metallica - Fade to black

Elsőre ennyi.

Erősítő és kábel ajánlásokat szívesen veszem.

Inkább tranzisztorost szeretnék hozzá, mert egy rendszer a mozi is. Kell pár bemenet is, a bemelegedést nem várnám ki + távkapcs mindenképp kell.
Meghallgatásra jelöltek: új Micromegák, Creek (5350SE esetleg Destiny ), Primare (design miatt mindenképp) és a jelenleg hirdetett Audionet Sam V2

Bikábelezhető így valószínű bi-kábelben gondolkodom.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Csábító az Antal ára és ha tetszene a hangja (mert még ugye nem füleltem meg) biztos megvenném annyi pénzért, de biztos nem konyak színben.
Csak ez az egy darab van ilyen áron. Lista ára min 400 körül lehet.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Éppen bontom ki őket. Közben fotózok 1000-el! Este majd felteszem őket a saját fotók topikba.

Folyt. köv...

Gólya
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Triangle

Gratulálok freeduck és IGEN kérünk képeket.
Köszönöm az infót az antal-al kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos az altea, csak azt szemeltem ki hallgatózásra figyelembe véve a pénzügyi keretet. Még nem biztos semmi, nem akarok semmibe hirtelen beleugorni, mint sokan mások - megveszi és fél-egy év után eladja félárba.
Csábító az Antal ára és ha tetszene a hangja (mert még ugye nem füleltem meg) biztos megvenném annyi pénzért, de biztos nem konyak színben.
Sajnos a jelenlegi környezetbe abszolút nem passzolna De tényleg hálás vagyok az infóért. Eskü rögtön mennék csak 2 dolog tart vissza : a főnököm(nem olyan könnyű elszabadulni) és 220km.

Házimozi: TV:Panasonic TX-P46G10 Erősítő: Harman/Kardon Avr-245 DVD:Harman/Kardon Dvd-23 Hangsugárzó: JBL Scs-178 Kábelek: QED Performance, Inakustic Pathmos

PC: Thermaltake VH6000BWS Armor +; Chieftec CFT-650-14CS 650W ;AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2; Sapphire HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X; 2 X SAMSUNG 1000GB F1 SATA2 HD103UJ ; 2 X WD MyBook 1000Gb Essential stb...

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Voltam az Audiovision-ben. Megvettem a Quartet-et        
Gólya!
Mennyire biztos az Altea? Van náluk új egy Antal EX konyak színben. Nem jöttek érte, így 350e-ért elvihető. Felteszik a havi akciókba is. Altea nincsen náluk, de be tudnak szerezni.

Köszönöm!

Majd igyekszem, hogy legyen időm a nagy zenélésben

Bár hosszú még a bejáratódás és az új elektronika megtalálása mögé.

Vendég

Triangle

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Gólya!
Mennyire biztos az Altea? Van náluk új egy Antal EX konyak színben. Nem jöttek érte, így 350e-ért elvihető. Felteszik a havi akciókba is. Altea nincsen náluk, de be tudnak szerezni.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Gólya!

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Köszönöm a segítséget.Igen úgy néz ki, hogy ha lesz elég időm ellátogatok az audiovisiontuning-hoz megfülelni a "drágaságot".
Kíváncsi vagyok ők mivel párosítanák.
Még 1x 

Én is úgy hallottam, h a csöveseket szeretik, de én meg hosszútávon a csövesek hangját nem szeretem...Vagy csak nem hallottam még jó csövest... De nekem egy idő után minden csövesen amiket hallottam a zenék tök egyformák lesznek.Mintha mindig ugyan azt hallgatnám.Nem tudom jobban elmagyarázni.

Altea-ból demó darabot nem láttam az Audiovision-ben! Csak Magellan Cellot
Persze lehet, hogy van nekik elfekvőben.

Csak szólok előre, hogy tárgyald le velük.

Gólya
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Triangle

Valahogy nekem se jönnek be a csövesek, kicsit élettelenek-habár gyári csövest még nem hallottam csak a haver "csináld magad" rendszerét, de nekem nem tetszenek. Sem a design, sem a ... egyszerűen nem és kész.
A hozzászólások alapján biztos az lesz a döntő, hogy a pörgősebb zenéknél hogyan teljesít, mennyire izgalmas - mennyire adja vissza a zene feelingjét, hogy milyen hangulatot teremt.
Nagyon sok jónak mondott hangfal elvérzett már előttem a stúdio-tól a hifi-ig 100-600 ezres árral...na majd meglátjuk mit alkottak a franciák (tudomásom szerint francia, ha nem javítsatok ki).

Vendég

Triangle

Köszönöm a segítséget.Igen úgy néz ki, hogy ha lesz elég időm ellátogatok az audiovisiontuning-hoz megfülelni a "drágaságot".
Még 1x

Én is úgy hallottam, h a csöveseket szeretik, de én meg hosszútávon a csövesek hangját nem szeretem...Vagy csak nem hallottam még jó csövest... De nekem egy idő után minden csövesen amiket hallottam a zenék tök egyformák lesznek.Mintha mindig ugyan azt hallgatnám.Nem tudom jobban elmagyarázni.

Gólya
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Triangle

Köszönöm a segítséget.
Igen úgy néz ki, hogy ha lesz elég időm ellátogatok az audiovisiontuning-hoz megfülelni a "drágaságot".
Még 1x

boubacar
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Triangle

Hozzászólás Szerző: boubacar »

Haha, az előbb nagyon az agyamra ment a meleg, egy Prima Luna Prolouge One integrált volt a Pointe Sima helyett.
[8]__[=|=]__[8]

boubacar
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Triangle

Hozzászólás Szerző: boubacar »

Hát, én Pointe Sima-val és a YBA Integrével hallottam, és mindkettővel nagyon tiszta, de végtelenül unalmas és punnyadt hangja volt, csak ásítottam rajta, semmi nem jött át nekem a zenéből.. Más erölködőkkel biztos tud izgalmasabban, élményszerűen is szólni, de nekem még nem volt szerencsém úgy hallgatni őket. Meg kell válogatni az erősítőt hozzá.
[8]__[=|=]__[8]

Vendég

Triangle

Láttam már aki a Heed elektronikákkal hajtotta a Trianglét nagy megelégedéssel...

Gólya
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Triangle

Ez a gyors válasz
CA most úgy is akciós(a francokat csak a "kicsik"), de még így is hiányzik 100-120, ami nállam 3-4 hónapos kuporgatás. Addig várom a többi hozzászólást.
freeduck-nak és Tigris-nek a gyors válaszért.

Vendég

Triangle

Külföldi fórumokon a CA 840 szettel szeretik párosítani ezeket...Én az Antalt hallottam már, az simán eszi ezeket a zenéket...Mondjuk az a nagyon kemény metál nem az ő stílusa, de megszólal az is rajta.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Ide is beteszem, hátha lendít a topikon...

Tegnap meghallgattam a Genése Quartet-et! Elviekben az akusztikusabb zenék fekszenek neki az alapvető hangzásbeli karakteréből adódóan.
Gyönyörűen muzsikál, pedig egy még be nem járatott darab volt.
Szellős, precíz tér, gyors, dinamikus. A mélyek jól megfogottak, de ugyanakkor ütősek. Nagyon elegáns, könnyed, muzikális megszólalás, vhogy egyből érződik rajta, hogy ez már egy felsőbb szint. (Mondjuk Audio Research elektronika volt mögötte.) Nagyon tetszett. A kivitelére is azt mondanám, hogy túlmutat az egyszerűen "designos" jelzőn. Egy igazán elegáns, időtálló külsőt kapott.
Kérdés, hogy milyen erősítő passzol mellé, amit meg tudok fizetni. Először persze a jelenlegi C.A. 840-essel hallgatom aztán próbálgatok hozzá másokat.

A Micromega új modelljeit ajánlották hozzá, amik most akciósan vannak. http://en.micromega-hifi.com/ampli-inte ... 2cda28de88

Esetleg megér egy próbát az Altea-hoz is.

Gólya
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Triangle

Sok jót hallottam erről a márkáról(főleg az eladás topicban), de sajnos nagyon sokan nem ismerik.
Még nem volt alkalmam meghallgatni - ami késik nem múlik - de szeretnék többet megtudni róla (Altea Ex). Milyen erősítő passzol hozzá (Limit:150-200e), egyáltalán milyen zene fekszik neki.
25nm-en elég vegyes zenével hallgatnám:
-Sting -egy kis jazz
-Metallica - egy kis rock
-Madonna, Pink - ami a popot illeti
és persze Enigma, Diana Krall, Sarah Mclachlan.. meg még sorolhatnám.
Sok dobozt meghallgattam, eddig a favorit a MA RS6, de mivel még hiányzik 1 kis lóvé addig informálódni szeretnék.
Tehát akinek tapasztalata, hozzászólása lenne örömmel venné m ha megosztaná velem- legyen az negatív vagy pozitív.
Előre is köszönöm.

v-tibor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Triangle

Hozzászólás Szerző: v-tibor »

HIGH-END.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”