Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Na várj mert ennyien úgy sem férünk el 1 kocsiban...De amúgy igen én veled, George, Attila, és Esel, valamint Frankie-vel mennék.
Mivel 3-ára már vannak vagy 11-en, ha egyszerre szeretnénk menni, akkor inkább 10-én menjünk.
Pi(sti) is inkább 10-én menne.
Akkor 10-e jó mindenkinek előzetesen?
igen
Kecskemét és környéke
Na várj mert ennyien úgy sem férünk el 1 kocsiban...De amúgy igen én veled, George, Attila, és Esel, valamint Frankie-vel mennék.
Mivel 3-ára már vannak vagy 11-en, ha egyszerre szeretnénk menni, akkor inkább 10-én menjünk.
Ezt jó,hogy előre megbeszélitek.
Frankie se aggódjon,mert 10-én is lesz diy cucc dögivel.
Nekem lesz 5 hangfalam.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
Nekem tökéletes...
Kecskemét és környéke
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Esel nektek melyik nap jobb Szegedre 3 vagy a 10? Vagy mondtátok már Bélának?
Mennyien mennénk Szegedre?
6 fő+Frankie?
Mert akkor 1 napon menjünk, mi már ismerjük egymás rigolyáit.
Ilyen távlatból mindegy melyik hétvége.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Nem is rólad van szó...
Tigris,
nekünk mindig jó.
Na jó akkor mondom név szerint akikre gondoltam, George és Moja, ők a családos gyerekes Kecskemétiek akikhez nekünk kell igazodni.Szóval az ő általuk megfelelő időpont válaszait várom.
Esel nektek melyik nap jobb Szegedre 3 vagy a 10? Vagy mondtátok már Bélának?
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=10722
Kecskemét és környéke
Nem is rólad van szó...
Tigris,
nekünk mindig jó.
Kecskemét és környéke
Bocsánat Tigris. Elfelejtettem, hogy Augusztus utolsó hétvégéje, és a Szeptember elsö két hete sajnos nekem sem jó.
Ok ezt majd figyelembe vesszük...Még egyenlőre senki sem jelezte, h mikor lenne jó neki...Remélem nem azt várják, h én telefonálgassam körbe fél Magyarországot
Én már jeleztem te... Még azt is mondtam kb. mikor lenne jó.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Bocsánat Tigris. Elfelejtettem, hogy Augusztus utolsó hétvégéje, és a Szeptember elsö két hete sajnos nekem sem jó.
Ok ezt majd figyelembe vesszük...Még egyenlőre senki sem jelezte, h mikor lenne jó neki...Remélem nem azt várják, h én telefonálgassam körbe fél Magyarországot
Kecskemét és környéke
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kecskemét és környéke
Kedves Tigris.
Nekem bármely hétvége jó. Én igazodok hozzátok.
Na akkor erre még majd visszatérünk...
Kecskemét és környéke
Kedves Tigris.
Nekem bármely hétvége jó. Én igazodok hozzátok.
Linn
Linn
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Én, mint kezdő hifista nagyon jól éreztem magam! Egy percig sem éreztem azt, hogy felesleges lennék. Sőt! Ez a csapat tényleg nagyon rendes Melyik az az időpont, ami megfelelől lenni? Szeptember eleje? Nekem egyetem van, de hétvégén ráérek (én mint oszlopos tag ). Gondolom még a szegedi dolog előtt kéne valamennyivel.
OFFTOPIC:
Szerencsére csak külsőfül gyulladásom van. Legalább pontosan tudom, mit kell rá most már használni. Két nap és elmúlik. Attilának üzenem, hogyha jön Szegedre meghívom egy sörre a Sánta egérbe! Mogyorót üdvözlöm, nagyon cukorfalat kutyus
Köszönöm a maghívást,élni fogok vele
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Én szívesen elmegyek a következő találkozótokra, legalább megismerlek benneteket személyesen is. Szívesen vinném a Lyeco-t is több fül, többet hall alapon.
Szegedre, ha lehet azon a napon mennék, amikor Ti is mentek. De még gondolom úgyis egyeztetünk.
Ez teljesen rendben van és a dobozokat is várjuk...Mondjatok majd egy időpontot ami nektek is megfelel, és ahhoz igazodunk mi is...
Kecskemét és környéke
Én, mint kezdő hifista nagyon jól éreztem magam! Egy percig sem éreztem azt, hogy felesleges lennék. Sőt! Ez a csapat tényleg nagyon rendes
Melyik az az időpont, ami megfelelől lenni? Szeptember eleje? Nekem egyetem van, de hétvégén ráérek (én mint oszlopos tag ). Gondolom még a szegedi dolog előtt kéne valamennyivel.
OFFTOPIC:
Szerencsére csak külsőfül gyulladásom van. Legalább pontosan tudom, mit kell rá most már használni. Két nap és elmúlik. Attilának üzenem, hogyha jön Szegedre meghívom egy sörre a Sánta egérbe! Mogyorót üdvözlöm, nagyon cukorfalat kutyus
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
A találkozóval kapcsolatban egyet értek, de jó lenne ha új emberek, vidékiek is tudnának csatlakozni a csapathoz...Frankie természetesen téged is nagyon szívesen látunk, és Pistit is.De bárki aki úgy gondolja, h megér neki egy utat azt szívesen látjuk egy ilyen kis összeruccanáson.És ahogy Esel írta tényleg kilehet engedni itt a fáradt gőzt.
Szóval akit érdekelne a dolog az jelezze és jó lenne egy előre biztos időpontot kitalálni.lehet ide is de lehet nekem priviben is akit érdekel a dolog.
Én szívesen elmegyek a következő találkozótokra, legalább megismerlek benneteket személyesen is. Szívesen vinném a Lyeco-t is több fül, többet hall alapon.
Szegedre, ha lehet azon a napon mennék, amikor Ti is mentek. De még gondolom úgyis egyeztetünk.
Linn
Linn
Kecskemét és környéke
Kedves Fültársak,köszönöm a dícsérő szavakat. Ez a délután valóban nagyszerű volt. Moját és Pi-t sajnálom igazán, hogy elmaradtak. Bár lehet, hogy ez csak az én önzésem, és sokkal jobb programjuk volt. Szerintem Tigris kezdheti szervezni a következőt. Ha Ti is úgy gondoljátok, hogy a tanyavilág szabadsága segíti a hangulatot, ismételhetünk nálunk bármikor, bárhányszor.
A szegedi találkozóra készüljünk-e valami diy szerkentyűvel, mit gondoltok? Mert ha igen, el kell kezdeni a szervezkedést.
Igen a talira a diy nagyon jó ötlet lenne...
A találkozóval kapcsolatban egyet értek, de jó lenne ha új emberek, vidékiek is tudnának csatlakozni a csapathoz...Frankie természetesen téged is nagyon szívesen látunk, és Pistit is.De bárki aki úgy gondolja, h megér neki egy utat azt szívesen látjuk egy ilyen kis összeruccanáson.És ahogy Esel írta tényleg kilehet engedni itt a fáradt gőzt.
Szóval akit érdekelne a dolog az jelezze és jó lenne egy előre biztos időpontot kitalálni.lehet ide is de lehet nekem priviben is akit érdekel a dolog.
Kecskemét és környéke
Kedves Fültársak,
köszönöm a dícsérő szavakat. Ez a délután valóban nagyszerű volt. Moját és Pi-t sajnálom igazán, hogy elmaradtak. Bár lehet, hogy ez csak az én önzésem, és sokkal jobb programjuk volt. Szerintem Tigris kezdheti szervezni a következőt. Ha Ti is úgy gondoljátok, hogy a tanyavilág szabadsága segíti a hangulatot, ismételhetünk nálunk bármikor, bárhányszor.
A szegedi találkozóra készüljünk-e valami diy szerkentyűvel, mit gondoltok? Mert ha igen, el kell kezdeni a szervezkedést.
Kecskemét és környéke
Szintén köszönjük,hogy eljöttetek hozzánk!
Örülünk,hogy egy új taggal bővül a csapat
Remélem Domcsi nem fázott meg és úgy érzem megint jól éreztük magunkat
Egyszóval jó volt!!
Ja és a sánta egér......az kemény...
Á nem fázott meg, ma ott folytatta ahol tegnap abbahagyta, fürdés-pancsolás-fürdés , az apja szintúgy sör-sör-még 1 sör
A remek hangulat nálatok garantált
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Hogy nekem mindig közbejön valami, amikor ilyen jó kis bulik vannak...
intézd el,hogy ne jöjjön közbe!!
egyébként nyitottak vagyunk másik időpontra.....
és akkor is jót fogunk főzni
ha van kedvetek.
A többes szám még PI-re is vonatkozik,meg arra akinek van kedve..
Köszi, szívesen megyek, nagyon jó a kecskeméti csapat!
Kecskemét és környéke
Sziasztok srácok.
Mikor lessz legközelebb ilyen "buli"? Ha lehet csatlakoznék akkor én is. És vinnék Hangfalat is, meg CD pörgetőt.
Linn
Linn
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Hogy nekem mindig közbejön valami, amikor ilyen jó kis bulik vannak...
intézd el,hogy ne jöjjön közbe!!
egyébként nyitottak vagyunk másik időpontra.....
és akkor is jót fogunk főzni
ha van kedvetek.
A többes szám még PI-re is vonatkozik,meg arra akinek van kedve..
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK