Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Hogy nekem mindig közbejön valami, amikor ilyen jó kis bulik vannak...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Köszönöm Eselnek a tegnapi meghívást, nagyon jól sikerült!Az összejövetel inkább beszélgetősre sikerült részemről, mint zenehallgatósra,
többször is hallottam a szélessávú hangszórókkal szerelt D.I.Y rendszert, ami kitűnő formában muzsikált tegnap is, a legjobb szélessávú amit valaha hallottam.
Igaz többet tartózkodtam most a kertben mint a zeneszobában, remélem nem sértődött meg a házigazda.
A bográcsos palócleves nagyon finom volt, Tigris gondolt rám, így hozott igazi autós söröcskét, citromos ízben, köszönöm.
Kitárgyaltunk mindent, és megállapítottuk , nincs igazság a hifiben, mert az a zenében van
Amelyik baráti kör teheti, jöjjön össze így nyáron is, mert a virtuális világban már már begolyózik az ember
Szintén köszönjük,hogy eljöttetek hozzánk!
Örülünk,hogy egy új taggal bővül a csapat
Remélem Domcsi nem fázott meg és úgy érzem megint jól éreztük magunkat
Egyszóval jó volt!!
Ja és a sánta egér......az kemény...
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Fontosak a személyes ismerkedések, kapcsolatok...
Jó, hogy páran olyan közel laktok, és ügyesek vagytok, h ezt jól ki is használjátok
Igen, ez nagyon jó dolog hogy ki is használják a lehetőséget a kecsó környékén lakók!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Kecskemét és környéke
Fontosak a személyes ismerkedések, kapcsolatok...
Jó, hogy páran olyan közel laktok, és ügyesek vagytok, h ezt jól ki is használjátok
Kecskemét és környéke
a virtuális világban már már begolyózik az ember
Ez nem is igaz! Nem igaz...nem igaz...nem igaz...nem igaz......
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Kecskemét és környéke
a virtuális világban már már begolyózik az ember
Ez nem is igaz! Nem igaz...nem igaz...nem igaz...nem igaz......
Kecskemét és környéke
A rossz az egészben, hogy tényleg begyulladt a fülem... Most két nap fekvés kómában, utána majdcsak elmúlik.... Attlia a megoldásodra meg nagyon kíváncsi vagyok
Gyű sajnálom, huzatos volt ez az út, ha hamarabb szólsz nincs lehúzva az ablak
Só, fülgyertya, végső esetben gézcsík....
help
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
A rossz az egészben, hogy tényleg begyulladt a fülem... Most két nap fekvés kómában, utána majdcsak elmúlik.... Attlia a megoldásodra meg nagyon kíváncsi vagyok
Mondtam, h tegyél a füled alá felmelegített sót...Hidd el jót tesz...
Kecskemét és környéke
többször is hallottam a szélessávú hangszórókkal szerelt D.I.Y rendszert, ami kitűnő formában muzsikált tegnap is, a legjobb szélessávú amit valaha hallottam.
az mi az mi?
Korábban spec sonido, most újabb fejlesztések vannak Attiláéknál, ő pontosan megírja majd , nem akarok félrebeszélni
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nagyon szépen köszönöm a vendéglátást!
A házigazda egy igazi úriember és még az ízlésünk is nagyon hasonló. A hangfelszerelés bizony remekül szólt, én ehhez hasonlót csak a Bodornál hallottam. Vajon miért:) A beszélgetést is nagyon élveztem a levessel egyetemben, bár én mint fiatal megszeppent ifjú elején nehezen tudtam csatlakozni. A tapasztalatok közül kiemelném a "foszlik a nyák" kifejezést, amitől tisztára elszomorodtam
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
az mi az mi?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
Így van, és a virtuális világ több vitát mint beszélgetést szül... Fontosak a személyes ismerkedések, kapcsolatok...
George igazán nincs mit, egészségedre...
Bezomány az a legfontosabb, egy ilyen összejövetel alatt, az ember több tapasztalatot szerez és cserél, mint 500 hozzászólással
Kecskemét és környéke
Így van, és a virtuális világ több vitát mint beszélgetést szül... Fontosak a személyes ismerkedések, kapcsolatok...
George igazán nincs mit, egészségedre...
Kecskemét és környéke
Köszönöm Eselnek a tegnapi meghívást, nagyon jól sikerült!
Az összejövetel inkább beszélgetősre sikerült részemről, mint zenehallgatósra,
Igaz többet tartózkodtam most a kertben mint a zeneszobában, remélem nem sértődött meg a házigazda.
A bográcsos palócleves nagyon finom volt, Tigris gondolt rám, így hozott igazi autós söröcskét, citromos ízben, köszönöm.
Kitárgyaltunk mindent, és megállapítottuk , nincs igazság a hifiben, mert az a zenében van
Amelyik baráti kör teheti, jöjjön össze így nyáron is, mert a virtuális világban már már begolyózik az ember
Kecskemét és környéke
Köszönjük Eseléknek a tegnapi meghívást, személy szerint nagyon jól éreztem magam... Finom volt a bográcsos is...
Kecskemét és környéke
Én nem mondok semmit, a dátumot látjátok... Ha fel bírok kelni ott leszek, ha nem akkor majd kocsival beesek később. Utóbbi várható szerintem. Bocsánat, a legjobb barátommal beszélgettünk egy keveset
Addig csörgetem a telefonod amíg fel nem ébredsz...Aki éjjel legény az legyen nappal is legény...
Ott vagyok kettőre cica
Most kezd tisztulni a látásom
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Én nem mondok semmit, a dátumot látjátok... Ha fel bírok kelni ott leszek, ha nem akkor majd kocsival beesek később. Utóbbi várható szerintem. Bocsánat, a legjobb barátommal beszélgettünk egy keveset
Addig csörgetem a telefonod amíg fel nem ébredsz...Aki éjjel legény az legyen nappal is legény...
Kecskemét és környéke
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Falusi gyerek vagyok, megyek gyalog Sört nem iszok, mert attól megvadulok Húúú tényleg, mennem is kell lassan, mert kezdődik a szülinapi zsúr
Nem is mondtuk, h te kapsz sört...Gyerek vagy még nem adunk, a vizet is csak cumisüvegből ihatod, h be ne vadulj
Kecskemét és környéke
Mennyi földes út van arrafelé és mennyire kemény? Ha fellazult futóhomok van azt nem nagyon szereti a motor a lánca miatt.
Nem olyan kényes az a drótszamár!!!
Doky te pont láttad, hogy a kicsike nem éppen homokra termett. Csak semmi kötöszködés
Falusi gyerek vagyok, megyek gyalog Sört nem iszok, mert attól megvadulok
Húúú tényleg, mennem is kell lassan, mert kezdődik a szülinapi zsúr
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Mennyi földes út van arrafelé és mennyire kemény? Ha fellazult futóhomok van azt nem nagyon szereti a motor a lánca miatt.
Nem olyan kényes az a drótszamár!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
Köszi a választ! Megyek lábon, oszt akkó annyi
privátot küldtem
Kecskemét és környéke
Mennyi földes út van arrafelé és mennyire kemény? Ha fellazult futóhomok van azt nem nagyon szereti a motor a lánca miatt. Esetleg lehetséges legelőn megközelíteni az út mellett a házat? Már az is jó, ha kemény a földút, mert akkor semmi probléma.Ilyen bajaim vannak:) Várom a házigazdák válaszát. Valószínű, hogy ráérek!
Földút kb. 1,8 km. Legelőn nem lehet bejönni. Autóval járnak jarta, motorosokat nem látok errefelé (kivéve a négykerekűeket). Ha beszállsz Geoge-hoz, nem kell motoroznod, csak Tigris-ig.
Köszi a választ! Megyek lábon, oszt akkó annyi
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Mennyi földes út van arrafelé és mennyire kemény? Ha fellazult futóhomok van azt nem nagyon szereti a motor a lánca miatt. Esetleg lehetséges legelőn megközelíteni az út mellett a házat? Már az is jó, ha kemény a földút, mert akkor semmi probléma.Ilyen bajaim vannak:) Várom a házigazdák válaszát. Valószínű, hogy ráérek!
Földút kb. 1,8 km. Legelőn nem lehet bejönni. Autóval járnak jarta, motorosokat nem látok errefelé (kivéve a négykerekűeket). Ha beszállsz Geoge-hoz, nem kell motoroznod, csak Tigris-ig.
Kecskemét és környéke
Tigris,Neked kell szervezned. Jöttök amikor tetszik. Hoztok, amit tetszik. Ha tőlém vártok valamit, azt tudassátok. Itthon vagyok - leszek. Attila is itt van. Takarítunk.
Innivalót viszünk+ iszunk ami lesz, bográcsos ennivaló tökéletes , köszönjük a meghívást !