Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Mennyi földes út van arrafelé és mennyire kemény? Ha fellazult futóhomok van azt nem nagyon szereti a motor a lánca miatt. Esetleg lehetséges legelőn megközelíteni az út mellett a házat? Már az is jó, ha kemény a földút, mert akkor semmi probléma.
Ilyen bajaim vannak:) Várom a házigazdák válaszát. Valószínű, hogy ráérek!
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Halihó hogy lesz akkor holnap? Ki tud engem vinni valaki magával? George eljössz értem?És egyáltalán hány órakor kezdődne, meg mit kellene vinni...Mindenki el van tűnve , de ezeket nem ártana a mai nappal letisztázni.
Délután tudok értetek menni olyan 14h magasságában, délelőtt kötelező program van, így tudtam megoldani !
jó lesz
Akkor nem kell kapkodnotok a takarítással... De azért ne fényezzétek fel az egész telket mi miattunk.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Halihó hogy lesz akkor holnap? Ki tud engem vinni valaki magával? George eljössz értem?És egyáltalán hány órakor kezdődne, meg mit kellene vinni...Mindenki el van tűnve , de ezeket nem ártana a mai nappal letisztázni.
Délután tudok értetek menni olyan 14h magasságában, délelőtt kötelező program van, így tudtam megoldani !
jó lesz
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Ok megbeszéltük...
Kecskemét és környéke
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Tigris,
Neked kell szervezned. Jöttök amikor tetszik. Hoztok, amit tetszik. Ha tőlém vártok valamit, azt tudassátok. Itthon vagyok - leszek. Attila is itt van. Takarítunk.
Na most egy pillanat , ha teljesen kizárod magad ez alól , akkor én sem tudok mit szervezni...Ti vagytok a vendéglátó, a többi a te dolgod én ehhez nem tok mit szervezni.....Ha kell természetesen bármibe beszállunk, ingyen mi sem várunk el semmit, de ehhez a ti ötletetek is kell, hisz nem csak én leszek ott egyedül.
Kecskemét és környéke
Tigris,
Neked kell szervezned. Jöttök amikor tetszik. Hoztok, amit tetszik. Ha tőlém vártok valamit, azt tudassátok. Itthon vagyok - leszek. Attila is itt van. Takarítunk.
Kecskemét és környéke
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Az a reggeli időpont nem 7 óra azért....10 körül szokott összejönni a csapat...
Az jó ... mert Tristis 6-kor szokott feküdni aludni...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
Az a reggeli időpont nem 7 óra azért....10 körül szokott összejönni a csapat...
Kecskemét és környéke
Tristis,
ez nem így van. Alapvetően azért jövünk össze, hogy beszélgessünk az élet nagy dolgairól. Mellesleg zenét hallgatunk. Mellesleg, ha valaki büszkélkedni akar valami újdonsággal, vagy össze akarja hasonlítani a vendéglátó cuccával, akkormagával hozza.
Az általad emlegetett berendezéseket jól ismerem.Véleményem is van. Nálam drága dolgok nincsenek, mindent én (és Attila) építettem. Eddig nem találtam vetélytársat a hangminőséget illetően. Gyere, hallgasd meg. Nem azért, mert követendő példa az enyém. A HIFI világában mindenkinek a saját útját kell végig járnia. De tapasztalatot azt szerezhetsz.
Értem. Költözködés nincs
Reggeli időpont furcsa (sokáig alszok, ha csak tehetem), de meggondolandó a dolog.
Ha ráérek besuhanok Kecskemétre. Ha minden kialakult majd írjatok privát messzidzst rám és mobilizálom magam a pontos címre.
Jó éjt!
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Bocsánat ha ellenségesnek tűnt kicsit a dolog, nem annak szántam. Ezeken múlik. Ha van meló nem megyek, ez ilyen egyszerű. Amúgy azt hiszem most hogy lenne kedvem, bár most a cél:
Marantz PM 66 SE
Canbridge audio A540 v2
Nad C315
meghallgatása. Ilyen gondolom nektek nincs, mert ezek alap cuccok. Ilyenkor mindenki szokta vinni az összes motyóját és nagy összepakolás van??
Tristis,
ez nem így van. Alapvetően azért jövünk össze, hogy beszélgessünk az élet nagy dolgairól. Mellesleg zenét hallgatunk. Mellesleg, ha valaki büszkélkedni akar valami újdonsággal, vagy össze akarja hasonlítani a vendéglátó cuccával, akkormagával hozza.
Az általad emlegetett berendezéseket jól ismerem.Véleményem is van. Nálam drága dolgok nincsenek, mindent én (és Attila) építettem. Eddig nem találtam vetélytársat a hangminőséget illetően. Gyere, hallgasd meg. Nem azért, mert követendő példa az enyém. A HIFI világában mindenkinek a saját útját kell végig járnia. De tapasztalatot azt szerezhetsz.
Kecskemét és környéke
Lehetne tudni, hogy mikor kezdődne ez a "mulatság"? Erre vonatkozólag semmiféle információm sincs.
Tristis,
ne hűzódozzál. Gyere el és kész.
No akkor most monologizálok egy kicsit.
- Egyrészt fel vagyok baszva, hogy feleslegesen mente Pestre azért a szaros erősítőért és kicsit elegem van a hifis dolgokból (most próbálgatom a Foobart...)
- Másrészt azon töröm az agyam, hogy melyik erősítő lenne a jobb és ameddig nem tökéletes a rendszer addig nem vagyok jóban magammal (kicsit maximalista vagyok).
- Harmadrészt: a munka az első és nem tudom, hogy mikor osztanak ki rám feladatot, mert Apám olyan gondolkodású, mint az időjárás Hollandiában.
Mindezeket számításba véve Jelenleg egyéb programom nincs szombatra. Azonban addig még van két kövér és ki tudja, hogy éppen kinek sikerül még ennél is rosszabb idegállapotba kerítenie. Ha rossz kedvem van, akkor meg minek menjek? Duzzogni lehet itthon is.
Bocsánat ha ellenségesnek tűnt kicsit a dolog, nem annak szántam. Ezeken múlik. Ha van meló nem megyek, ez ilyen egyszerű. Amúgy azt hiszem most hogy lenne kedvem, bár most a cél:
Marantz PM 66 SE
Canbridge audio A540 v2
Nad C315
meghallgatása. Ilyen gondolom nektek nincs, mert ezek alap cuccok. Ilyenkor mindenki szokta vinni az összes motyóját és nagy összepakolás van??
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Lehetne tudni, hogy mikor kezdődne ez a "mulatság"? Erre vonatkozólag semmiféle információm sincs.
Tristis,
ne hűzódozzál. Gyere el és kész.
Kecskemét és környéke
Sajnálom, hogy nem lehetek ott, de azért kívánok nektek jó szórakozást!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Reggel szoktuk kezdeni, de nem kötelező akkor jönni mikor a többiek, útközben is lehet csatlakozni...
Kecskemét és környéke
Tigris, hogy állsz a szervezéssel?
Szia hát úgy, h Moja és Pisti nem tudnak jönni.Akik ráérnek:
1: Esel
2: Attila
3: George
4: Tigris
5: Tristis
Tristis nem mondott konkrétat, csak annyit, h lehet eljön, ezzel nem tudok egyelőre mit kezdeni, a többiek biztos.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Szia hát úgy, h Moja és Pisti nem tudnak jönni.Akik ráérnek:
1: Esel
2: Attila
3: George
4: Tigris
5: Tristis
Tristis nem mondott konkrétat, csak annyit, h lehet eljön, ezzel nem tudok egyelőre mit kezdeni, a többiek biztos.
Kecskemét és környéke
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
A szavazatszámláló bizottság eredményét a közjegyző még nem hitelesítette. Én tényleg Doky eredményére vagyok kíváncsi, de nem akar beszéni nekem privátban az istenért sem:) Pedig elméletileg most délelőttösnek kéne, hogy legyen!
Nézd meg a priviket, küldtem már pár napja neked az eredménnyel.
De megy még egy...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
Mondjuk meg kell jegyezni, hogy mindez inkább szerintem igaz....
Az biztos, hogy a kis Denonba pokoli erőtartalékok vannak és a mélyei, közepei egész komolyak. Én a magas egy részével valahogy nem vagyok kibékülve, de ez biztos csak az én mániám. Az én fülem ilyenek...
Amúgy a Dalinál már nekem is sokkal jobban tetszett az erősítő. Csak ugye nekem nem Dalim van és nincs az a józan összeg, amiért eladnám a Tannoy-okat. Iszonyatosan jól szólnak (Tigris vitatkozna, hogy jobb rock zenére a Dali és lehet, hogy igaza is van). Én beléjük szerettem. Maradnak, max. erősítő fog eltávozni vagy a kábelek.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Na Tigris, mi volt ma nálatok?Mesélj... mire jutottatok Tristis-el és a cuccal?
Erre is, arra is.
Ne csigázz!
Eredmény?
A szavazatszámláló bizottság eredményét a közjegyző még nem hitelesítette. Én tényleg Doky eredményére vagyok kíváncsi, de nem akar beszéni nekem privátban az istenért sem:) Pedig elméletileg most délelőttösnek kéne, hogy legyen!
Alapvető eredmény, hogy az mp3 lejátszó megfelelő forrás lehet hosszú időre. Valószínűleg a Denon nem a legjobb páros a Tannoy hangfalakkal. Tigris IC kábele kiszakítja a közfalat, annyira jó. Kb. ennyi.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Kecskemét és környéke
Erre is, arra is.
Ne csigázz!
Eredmény?
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Kecskemét és környéke
Erre is, arra is.
Te sem mondtad meg, hogy mire jutottál az erősítőddel
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Elsején biztos lesz buli
Jó szórakozást kívánok Önöknek!
Köszönjük meglesz
Ha egyszer lenne alkalma szívesen látjuk!