Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
-
Vendég
Kerékpározás
Kár, hogy a Mont Ventoux nem itt van a közelben, feltekernék rá, lehet hogy fél napig tartana, de feltekernék
Elég a Kékes is, hidd el.
-
Vendég
Kerékpározás
Armstrong 3. összetettben. Nem semmi az "öreg", ennyi kihagyás után.
Főleg annak fényében, hogy az orvosok szerint 90% ban halottnak kéne lennie, azóta megnyert 7 tourt...
Na igen.
Kerékpározás
Kár, hogy a Mont Ventoux nem itt van a közelben, feltekernék rá, lehet hogy fél napig tartana, de feltekernék
Kerékpározás
Főleg annak fényében, hogy az orvosok szerint 90% ban halottnak kéne lennie, azóta megnyert 7 tourt...
-
Vendég
Kerékpározás
Kerékpározás
mi is tervezünk egy túrát, Passau-ból hazafele a Dunát követve, kifelé vonat hazafelé túrázos 6-7 napos langsamspaciren
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Kerékpározás
Nekem is tervbe van egy Balaton körüli út, de én csak "öregesen" 4-5 nap alatt akarom letudni. Közben sörözve, palacsintázva pihenni...
Helló!
Mi sem egyben tervezzük, elvileg 30 körüli átlaggal 7,5 óra az út, meg 2-2,5 fél óra pihi közben 3 megállással, S akkor szendó gyümölcs, palacsinta, fagyi,s pihi.. Ez a terv, de máglátjuk barátnő hogy bírja..
Ja, 48-as tányér- nem tudom mennyire szükséges, inkább egy jobb hajtókar, üreges aluminium, integrált középcsapággyal, s jobban lehet pörgetni, a merevség óriásit nő, az erő jobban átmegy... Jó áron lehet szerezni tavalyi, tavalyelőtti lx xt hajtókarokat, s mind kiváló!
Ja és még ami nagyon sokat dob hosszú távon, az az csatos pedál, s cipő, szokni kell, de jelentős hatékonyság növelő hatásához nem férhet kétség!
Sok sikert az útra, sátoros lesz, vagy kempingek, magánházak segítségével..hajrá, elismerésem a vállalkozásra:smile53:
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Én az idén rászoktam arra, hogy edzésnaplót vezetek, írok minden fontos adatot, arra jutottam ez alapján, hogy nekem az ilyen meleg napok (nagyon száraz déli levegő) a legjobbak, ma szintén nyomtam egy 36km-es karikát, az átlagom kaputól kapuig 30,5 lett ami új rekord
Persze nem esik annyira jól mint 25 fokban tekerni.
-
Vendég
Kerékpározás
Ilyenkor 40km kb -4 kiló
Az nálam nem probléma legalább a 90 kilóból leadok valamit...A magam kis 174 centijével ...Vécére is lassan tükörrel kell járnom akkora hasam van
-
Vendég
Kerékpározás
Aranyosak vagytok, még ebben a dögmelegben is...
Nnnna, szegény Armstrong örülhet, ha a mai időfutamon felfér a dobogóra. A harmadik helyre. A többi még kérdéses, Sastre most futott be, ideje 3'44"-gyel gyengébb Cancellaránál. Messze még a vége, ez a mai egy időfutam-étape, semmi látványos, ha jól olvasom, nemrég állt csak el az eső.
Mindenkinek jó bicajozást!
Most estem haza, tekertem egyet a város körül. Ma már ebben a nagy melegben sikerült összesen vagy 40 km összehoznom...Őrület milyen meleg van még mindig...
Kerékpározás
Aranyosak vagytok, még ebben a dögmelegben is...
Nnnna, szegény Armstrong örülhet, ha a mai időfutamon felfér a dobogóra. A harmadik helyre. A többi még kérdéses, Sastre most futott be, ideje 3'44"-gyel gyengébb Cancellaránál. Messze még a vége, ez a mai egy időfutam-étape, semmi látványos, ha jól olvasom, nemrég állt csak el az eső.
Mindenkinek jó bicajozást!
-
Vendég
Kerékpározás
Kipikopi...
Ez itten a nemsokára Tour de France topik?
Miért nem az a neve?
De zsivány vagy , de zsivány....
Kerékpározás
Kipikopi...
Miért nem az a neve?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Kerékpározás
Kipikopi...
Ez ám....
Kerékpározás
Kipikopi...
- Kovács Emil
- V.I.P.

- Értékelés: 34
Kerékpározás
Nekem is tervbe van egy Balaton körüli út, de én csak "öregesen" 4-5 nap alatt akarom letudni. Közben sörözve, palacsintázva pihenni...
Jó utat ,hozzá ,de ne ilyen melegbe menj...
Kerékpározás
Meg hát én nem is ilyen komoly bringákkal vágok neki az útnak. Én most ezt használom. De még gondolkodok, hogy az első fogaskerekeket kicserélem nagyobbra. Egy 48 -as már jó lenne.
Kerékpározás
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kerékpározás
Sok erőt és kitartást kívánok hozzá nektek!
Én vmi miatt Siófokra emlékszem ,de abban tuti biztos voltam ,hogy a Balaton környéken leledzel ,mert régebben beszéltük anno'.
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kerékpározás
Az XT-re saccoltam én is!
Az már csudajóóóóóóóóó!
megnézem mindjárt.
Még mindig nézed?
- Kovács Emil
- V.I.P.

Kerékpározás
mivel van szerelve?
kézzel
-
Vendég
Kerékpározás
Helló Fiúk!
Cangám nekem is van, nyomom is rendesen, ősszel - tavasszal erdőben, de a kullancsok miatt nyáron kizárólag országúton, virsli gumival....
Egyedi építésű Trek bicó, egész jó, az igényeimet asszem bőven kielégíti....
Koszos a kicsike, mert tegnap este elkapott egy nyári zápor, de hétvégén megmosom, s dobok fel róla jobb képet... addig ennyi:
Üdv.
Imi
Nagyon szép darab...
Kerékpározás
Az XT-re saccoltam én is!
Az már csudajóóóóóóóóó!
megnézem mindjárt.
Webáruház: