Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DAC-olás
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
DAC-olás
Úgyszintén a Foobar Preferences beállításában az Advenced-nél,a Playback-- Full file buffering up to,legyen a lehető legnagyobb "kB".
Mit jelent a lehető legnagyobb?
Mihez képest?
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
DAC-olás
üdv Múltkor volt már téma tudom hogy a dac okhoz milyen beállítás kell a foobar nál?
Valaki tudna segíteni?
Asio4All 2.9
Advanced mód:
latency compensation: mindkettő 0-ra
kernel buffer: 4-re
ASIO buffer size: 2048-ra
a pipát szedd ki mindenhonnan
Nálam is pont így van!
Még a Foobar Preferences-ben a Playback-nél a Replay Gain ,mindkét esetben:"none".
Úgyszintén a Foobar Preferences beállításában az Advenced-nél,a Playback-- Full file buffering up to,legyen a lehető legnagyobb "kB".
üdv Múltkor volt már téma tudom hogy a dac okhoz milyen beállítás kell a foobar nál?
Valaki tudna segíteni?
Asio4All 2.9
Advanced mód:
- boba6
- Nincs visszaút

- Értékelés: 3
DAC-olás
Valaki tudna segíteni?
Asio4All 2.9
Advanced mód:
DAC-olás
üdv
Múltkor volt már téma tudom hogy a dac okhoz milyen beállítás kell a foobar nál?
Valaki tudna segíteni?
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
DAC-olás
Ez a "kereskedők" csatája unalmas...
Érdeklődnék, mikor lesz fülelhető Topaz?
Szeptemberben.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
DAC-olás
Találkoztam mindkét úrral, (de nem ismerem őket, ahhoz több kell, hogy az ember azt mondhassa hogy ismeri bármelyiküket is) és engem csakis a portékájuk érdekelt, a többi az ő dolguk. Kínlódjanak, de ne itt, és főleg ne úgy, hogy a másik fél nincs jelen a fórumon...
TOPAZ-ról szeretnék hallani :lol!:
ez nem az a topic.
Itt
Webáruház:
DAC-olás
Találkoztam mindkét úrral, (de nem ismerem őket, ahhoz több kell, hogy az ember azt mondhassa hogy ismeri bármelyiküket is) és engem csakis a portékájuk érdekelt, a többi az ő dolguk. Kínlódjanak, de ne itt, és főleg ne úgy, hogy a másik fél nincs jelen a fórumon...
TOPAZ-ról szeretnék hallani :lol!:
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
-
Vendég
DAC-olás
nem akarom újraindítani, folytatni a vitát. Lehet HG-t szeretni, meg nem szeretni, meg lehet homokba dugni a fejünket, de szerintem soxor igenis igaza van.
ha másvalaki mondta volna amit ő, lehet nemis vitáznánk. de ahogy nézem egyből ugrik a nép ha ír valamit, még akkoris ha esetleg van igazság abban amit mond.
Nem az igazsággal van a baj, szerintem is sok esetben igaza van...Hanem, hogy nem topikba illő viták születnek belőle. :lol!: Erről persze nem fe3ltétlen ő tehet...
nem akarom újraindítani, folytatni a vitát. Lehet HG-t szeretni, meg nem szeretni, meg lehet homokba dugni a fejünket, de szerintem soxor igenis igaza van.
ha másvalaki mondta volna amit ő, lehet nemis vitáznánk. de ahogy nézem egyből ugrik a nép ha ír valamit, még akkoris ha esetleg van igazság abban amit mond.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
DAC-olás
-
Vendég
DAC-olás
Szégyelld magad!
Ennek a topicnak ez a neve:DAC-olás, avagy konvertálás külön dobozban.
béla!
eltévesztetted a címzést.
ezt az apró valóban nem elhanyagolható tényt azzal kellet volna közölnöd aki összetévesztette a személyeskedő, sértegető topiccal. :lol!:
DAC-olás
Ez a "kereskedők" csatája unalmas...
Érdeklődnék, mikor lesz fülelhető Topaz?
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
DAC-olás
Szégyelld magad!
Ennek a topicnak ez a neve:DAC-olás, avagy konvertálás külön dobozban
Webáruház:
-
Vendég
DAC-olás
Higany!
Szégyelld magad! Van miért! Jellem terén elég hátul kullogsz! :lol!:
Miért is kéne?
Tudod, a tények és az idő engem igazol.
/Én kb. 15-17 éve ismerem a PP meghatározó egyéneit, mentalitásukat, a cég belső értékrendjét, üzleti magatartását. Olyannyira, hogy még munkakapcsolatban is álltam velük évekig. Többek között szervíztevékenységet (Denon, Quadral, ARC, B&W...) és hangosítási rendszerek tervezését, kivitelezését végeztem vállalkozói szerződéses viszonyban. Többek között a Pólus Center, Griff Gentleman (Nyugati tér, most Alexandra könyváruház) teljes hangosítási rendszerét kiviteleztem, amihez a nevüket adták. Meg azokat a dolgokat, amik tökéletesen alkalmatlanok voltak a hangosítási célokra, mert nem arra tervezték őket (Parasound erősítők, B&W álmennyezetes hangszórók), viszont jó drágák voltak.
Volt is gond velük bőven, de megoldottam.
Természetesen a következő projektekben már nem lehetett elsütni ezeket a dolgokat, mert a beruházók, generál kivitelezők sem hülyék. Egyszer meg lehet őket fejni, de többet nem. Meg aztán ők is látták, hogy ki az aki dolgozik és ki az, aki csak....
Így aztán a továbbiakban nem tartottak igényt egy felesleges(és rendkívül költséges) láncszemre. Az elkövetkező 10 évben csakis velem dolgoztattak. Tizenegynéhány Pláza, sok Julius Meinl, Cinema City, szállodák és egyéb létesítmények hangosítását kiviteleztem nekik. (meg persze másoknak is sok mást közben)
Ha nem lettek volna megelégedve a tevékenységemmel, nem dolgoztattak volna velem tíz éven keresztül.
Lettem is mindenféle szemét g..ci Huszti mindenfelé. Pedig az utolsó pillanatig ragaszkodtam ahhoz, hogy csakis rajtuk keresztül vagyok hajlandó dolgozni. De a megbízók az első eset után ezt a felállást kizárták. Vagy én, de nem rajtuk keresztül, vagy más. Csak sajnos az emberek olyanok, hogy visszamondják mindazt, amit hallanak. Tudod mindenkitől azt hallani, hogy azt terjesztik rólad, hogy mekkora egy szemét vagy, meg ilyenek, nem túl kellemes dolog./
(bocsánat a történelmi háttér miatt)
Neked lehet véleményed rólam, szíved joga. A vélemény nyilvánítás szabad. Így a tiéd is.
Csak azt ne állítsd be tényként, mert az eléggé primitív gondolkodásmódra enged következtetni.
Hidd el, az én lelkiismeretem maximálisan tiszta.
Valótlanságot, alaptalan dolgokat soha senkiről, semmiről nem állítottam.
Hogy a véleményem olykor kényelmetlen mások számára, arról nem én tehetek.
Hg
-
Vendég
DAC-olás
Tökmindegy, nem voltak meg a Bélával. Jobb a békesség.
Miért?
Kivel voltak meg?
Itt sem. Sehol sem.
Senkivel sem.
Bigivel? Velem? ....
Itt? Hificityn? ....
Egy idő után mindenki zsebében kinyílik a bicska attól a stílustól.
Kivéve a ...(na nem a Gyevi bírót) .... klub tagjait.
Csak valaki ezt nem teszi szóvá, valaki meg igen.
Ha meg valaki nem hajol földig a nagyság előtt, akkor megy a sértődés (ha erőből nem bírják a problémát megoldani).
Itt szerencsére az az Erő nem velük volt.
(mondjuk máshol sem)
Egy idő után persze mindenki csak legyint.
Virágozzék minden virág.
Jelentősége nulla, hogy itt vannak, vagy nem. (vagy egyáltalán akárhol)
Az élet megy nélkülük is szépen tovább.
Higany!
Szégyelld magad! Van miért! Jellem terén elég hátul kullogsz! :lol!:
-
Vendég
DAC-olás
Olyasmi a változás iránya, mint amikor aranyozottra cseréltük a jack-et?
Inkább azt mondanám olyan Edirolos.
Bár még csak fülesen hallgattam, ma nem volt időm hifizni.
Azt hittem sikerült már venned valami jó vasat. Mely gép a jelölted? Creek...? :lol!:
Eddig se idő, se pénz nem nagyon volt rá.
Talán most alakul valami.
A Creek vonal nekem eddig bevált, természetes h most is ebben az irányban gondolkodom, de nyitott vagyok minden jó tippre!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2632
DAC-olás
Azt hittem sikerült már venned valami jó vasat. Mely gép a jelölted? Creek...? :lol!:
Eddig se idő, se pénz nem nagyon volt rá.
Talán most alakul valami.
A Creek vonal nekem eddig bevált, természetes h most is ebben az irányban gondolkodom, de nyitott vagyok minden jó tippre!
DAC-olás
OFFTOPIC:
Köszönöm! Neked is, de ne egyszerre edd meg azért! :kiraly:
:lol!:
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

DAC-olás
Gyorsabb voltál, de engem lelassított a hideg görögdinnye :kiraly:
Az jó, nekem is be van hűtve egy 10 kilás. :lol!:
Egészségedre!
OFFTOPIC:
Köszönöm! Neked is, de ne egyszerre edd meg azért! :lol!:
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
DAC-olás
Azt hittem sikerült már venned valami jó vasat. Mely gép a jelölted? Creek...? :kiraly:
Gyorsabb voltál, de engem lelassított a hideg görögdinnye :lol!:
Az jó, nekem is be van hűtve egy 10 kilás. :lol!:
Egészségedre!
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

DAC-olás
Gyorsabb voltál, de engem lelassított a hideg görögdinnye :kiraly:
Albert Einstein
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

DAC-olás
Mondanám, hogy kanyarodj erre, de az üzemanyag árából simán veszel egyet a teccsóba.
Jah, csak hallgatózáshoz először kéne vennem egy erőlködőt végre :kiraly: De azon is rajta vagyok mááá' .... :lol!:
OFFTOPIC:
Kiszemelt "áldozat"? :lol!:
Albert Einstein
DAC-olás
Mondanám, hogy kanyarodj erre, de az üzemanyag árából simán veszel egyet a teccsóba.
Jah, csak hallgatózáshoz először kéne vennem egy erőlködőt végre :kiraly: De azon is rajta vagyok mááá' .... :lol!:
- mishow
- V.I.P.

DAC-olás
tuti veszek egyet :lol!:
Neked egyébként lehet, hogy túl finom! Ezt azért mondom, mert hallgatóztunk már együtt.
Igen, elég jól ismerjük egymás hangásbeli ízlését.
Merthogy az télleg nem jött be, "felpuhult" tőle ez ESI hangja.
- mishow
- V.I.P.

DAC-olás
Neked egyébként lehet, hogy túl finom! Ezt azért mondom, mert hallgatóztunk már együtt.
Igen, elég jól ismerjük egymás hangásbeli ízlését.
Merthogy az télleg nem jött be, "felpuhult" tőle ez ESI hangja.
-
Vendég
DAC-olás