Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Én mindig ráérek, szóval az időpontos dolog az rajtatok múlik...
Ok.
Aug 1.?
Aug 8.?
Aug 15.?
Jelentkezők...?
Ja mi a hétvégére gondoltunk, ezek közül az elseje ami nekem biztos, h jó...
Kecskemét és környéke
Ok.
Aug 1.?
Aug 8.?
Aug 15.?
Jelentkezők...?
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
A kis 3/5-el akár 12 -24 órán keresztül is lehet zenét hallgatni,vagy keverni is,
egy monstrum JBL-el(vagy akármilyen 'ruhásszekrénnyel') maximum döngeti,szerintem.
Egyetértek.
Nekem is a kedvencem ez az átalakított doboz.
Itthon is egy ilyen paszív membrános monitort hallgatok.
Most is ez szól.Imádom a hangját.Seas Excel mély+Morel magas.
Nekem ennyi mély bőven elég.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Nagy a csend itt Kecskeméten, valami életet kellene lehelni a meleg hétköznapokba...
Tigris, miért nem szervezel valamit? Akár nélunk is lehet, csak szólj időben, mert most bp-n lakunk, érkezésetek előtt takarítani kell. Szedd össze a csapatot.
Attilával már beszéltük, nem tudom mire jutott....Mondtam neki , mivel ezt kint kellene valahol nem panelben, h a többieknek ő szóljon, hisz nem én leszek a házigizda... Egy kis szabadban sütögetés, zenélgetés, duma, pia, p..a,
Egyeztessünk jóval előre, mikor, hol, mert itt az augusztus, mindenki megy jobbra-balra , fel kell dobni több időpontot,aztán meglátjuk, vagy nem?
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Igen relatív dolog ez a sok-kevés a mély kérdés.
Most voltam Arnold barátomnál, 20nm szobában JBL 250Ti-n hallgat zenét ,38cm
mélynyomóval oldalanként,
Mi is pont erről beszélgettünk tegnap.
Pi61 volt nálunk.Meghallgattunk 3 dobozt.
Swans 6002F,CAV MD-EX3,Swans D3.2/Kalmi Seas.
A D3.2-es át lett alakítva.Seas Excel hangszórók vannak benne.A reflex nyílás be lett tömve,csak egy passzív membrán van benne.
A CAV egyértelműen jobban lement mélyre,de pont arról beszélgettünk,hogy jó e az ha rátelepszik a többi ahangra.Egyértelműen minden zenén a Seasos doboz volt a jobb,de másnak bizonyára a CAV tetszett volna,mert annak tényleg dögös a mélye.
Pont ez a szitu JBL-nél, mindenhol, minden rezdülésében ott a saját hangja, ami rock zenén nagyon jó, de más műfajokon hosszútávon már fárasztó..
Nem egyszerű megtalálni az optimumot, szoba-hangdoboz viszonylatban.
A kis 3/5-el akár 12 -24 órán keresztül is lehet zenét hallgatni,vagy keverni is,
egy monstrum JBL-el(vagy akármilyen 'ruhásszekrénnyel') maximum döngeti,szerintem.
Kecskemét és környéke
mélynyomóval oldalanként,
Mi is pont erről beszélgettünk tegnap.
Pi61 volt nálunk.Meghallgattunk 3 dobozt.
Swans 6002F,CAV MD-EX3,Swans D3.2/Kalmi Seas.
A D3.2-es át lett alakítva.Seas Excel hangszórók vannak benne.A reflex nyílás be lett tömve,csak egy passzív membrán van benne.
A CAV egyértelműen jobban lement mélyre,de pont arról beszélgettünk,hogy jó e az ha rátelepszik a többi ahangra.Egyértelműen minden zenén a Seasos doboz volt a jobb,de másnak bizonyára a CAV tetszett volna,mert annak tényleg dögös a mélye.
Webáruház:
Kecskemét és környéke
Mélye azonban egyáltalán nincs. Legalább is olyan, ami szobát betöltötte volna. És ez nem teljesítmény függő kérdés.
Valszeg mást értünk "mély" alatt, ezt írtam Tigrisnek is lentebb.
Dübörögni - hát azt télleg nem fog soha, de a ZENÉT gyönyörűen reprodukálja, mégpedig mély hangokkal együtt.
És bizony a "vason" nagyon sok múlik: a JA66 mély tartománya nagyon becsapós, erőből dolgozik és felsőbasszusban kiemel, de valójában nem megy eléggé mélyre.
Kérdezd meg pi61 fórumtársat, volt-e mélyhiány nálam a Creek Destiny-vel hajtva?
mélynyomóval oldalanként, neki az kell mert nem érzi, nem hallja a dobot, a tomok testét, számomra bődületes, sok(k) minden zenében ott a mormogás.
Na most a Hegyalja fesztiválon Dave McClain dobszerelése valami olyan iszonyatos energiával-hangerővel szólt, hogy a csontjaimban éreztem a leütéseket, ehhez képest a "kis" szobai Jbl játékdoboz, tehát, a mihez képest és hol, az nagyon nem mindegy szvsz.
Kecskemét és környéke
Tigris a héten úgy néz ki, hogy nem érek rá, mivel szemtelenül fiatal vagyok és ezért lányok szoknyáját kell kergetnem, illetve éjszakáznom kell kurjongató fiatalok között. Ellenben jövő hét elején megyek Kecskemétre, 90% a hétfő. Akkora számíts rám. Vadászok valami szerelhető JACK dugót is.
Mit bánom én, csak sok pénzt hozz magaddal...
Kecskemét és környéke
Tigris a héten úgy néz ki, hogy nem érek rá, mivel szemtelenül fiatal vagyok és ezért lányok szoknyáját kell kergetnem, illetve éjszakáznom kell kurjongató fiatalok között. Ellenben jövő hét elején megyek Kecskemétre, 90% a hétfő. Akkora számíts rám. Vadászok valami szerelhető JACK dugót is.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Semmi jónak nem vok elrontója.
Természtesen.
Holnap megyek Szolnokra, de sajnos sietek, mert máshová is megyek...
Na pedig elugorhattunk volna Emilhez
Kecskemét és környéke
Természtesen.
Holnap megyek Szolnokra, de sajnos sietek, mert máshová is megyek...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Valszeg ugyan azt értjük mély alatt. Mondjuk 100 Hz alatti hangot. A hangfalat falra toltuk, ekkor megszólaltak az ilyen mélységű hangok is. A minőségről inkább nem beszélnék. 100 Hz felett a hangfal kifogástalan volt, faltól távoli helyzetben. Nekem Moja "nagy" hangfalánál sokkal zeneibb, természetesebb mutatott. Jó térrel, finom felbontással.
Sajnos egyet kell értenem, mert mélye nincs nagy helységben a 3/5-nek. És nem a 66C-vel volt hallgatva, hanem a Denonnal. Sőt azóta néha kicserélem őket a 6002F-el próbálgatom melyik a jobb. A 3/5-ös nagyon szépen zenél, de ez a helység nagy neki.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Igen, bár ez ízlés kérdése is. Én már nem vagyok annyira basszus-fan, ami a mennyiséget illeti, a megfogottság és a pontosság mára fontosabb lett - úgyhogy nekem monitor forevör
Neked mekkora a szoba ahol zenét hallgatsz?
A mélyek pedig minden zenéhez kell, üstdob, nagybőgő stb, hogy ne csak rockot, vagy popot említsek.
De ahogy elnéztem nem egy nagy szobában van a hifid, igy gondolom 2-3 embernél több ott nemigen fér el...
jaja én nem tudok sokat fogadni...
mármint sok embert...
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Kecskemét és környéke
De ahogy elnéztem nem egy nagy szobában van a hifid, igy gondolom 2-3 embernél több ott nemigen fér el...
mármint sok embert...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Természetesen uram...De sokat kekeckedik velünk kedves fórumtárs oda megyünk bulizni Szolnokra és széthallgatjuk a rendszered Én már kilestem csak egy ezres a vonatom oda :kiraly: Szóval reszkess...
De azért néha írhatok ide én is?
Természtesen.
Én a MÁV-ot nem ajánlom ,mert katasztrófa...
Persze, h írhatsz te pupák Én vonattal szoktam járni , ha megyek valahova.Közvetlen járat van Szolnokra.Én viszont a buszra nem ülnék fel semmi pénzért :taps: De ha van kedve és megtudok fűzni néhány Kecskemétit akkor akár közösen kocsival is elmehetünk, nincs messze és a benzint meg elosztanánk majd.
Természetesen uram...De sokat kekeckedik velünk kedves fórumtárs oda megyünk bulizni Szolnokra és széthallgatjuk a rendszered Én már kilestem csak egy ezres a vonatom oda Szóval reszkess...
Természtesen.
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Természetesen uram...De sokat kekeckedik velünk kedves fórumtárs oda megyünk bulizni Szolnokra és széthallgatjuk a rendszered Én már kilestem csak egy ezres a vonatom oda Szóval reszkess...
Természtesen.
Kecskemét és környéke
Helló ne tessék a Kecskemét topikban offolni....
Egyéb iránt ez egy hifi fórum a technikáról szól, hogy miért ?_ Mert mindenki más és más zenéket hallgat, és mert a zenén már sokan túl vagyunk, és mi vagy a legtöbben hifizünk, ez a hobbink.Ehhez egyértelmű, h a zene hozzátartozik, de ez nem a ki milyen zenét szeret fórum.Vannak erre kiterjedő topikok is akinek ez hiányzik az akkor azt a részt látogatja.
De remélem nem veszett a sok bába közt a gyerek!
Ugye Tigris , Úr?
Egyéb iránt ez egy hifi fórum a technikáról szól, hogy miért ?_ Mert mindenki más és más zenéket hallgat, és mert a zenén már sokan túl vagyunk, és mi vagy a legtöbben hifizünk, ez a hobbink.Ehhez egyértelmű, h a zene hozzátartozik, de ez nem a ki milyen zenét szeret fórum.Vannak erre kiterjedő topikok is akinek ez hiányzik az akkor azt a részt látogatja.
Ugye Tigris , Úr?
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Ugye Tigris , Úr?
Kecskemét és környéke
Nagy a csend itt Kecskeméten, valami életet kellene lehelni a meleg hétköznapokba...
Tigris, miért nem szervezel valamit? Akár nélunk is lehet, csak szólj időben, mert most bp-n lakunk, érkezésetek előtt takarítani kell. Szedd össze a csapatot.
Attilával már beszéltük, nem tudom mire jutott....Mondtam neki , mivel ezt kint kellene valahol nem panelben, h a többieknek ő szóljon, hisz nem én leszek a házigizda... Egy kis szabadban sütögetés, zenélgetés, duma, pia, p..a,
Ne tartsd vissza magad, szervezd nyugodtan. Modjuk, a nevemben.
Kecskemét és környéke
OFFTOPIC:
Nesze neked off! Amúgy igaz, már itt sem vagyok.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
de
A maga/te szavának/szavadnak hiszek!
Pedig sokan megfeledkezünk erről!
A technika az másodlagosnak kellene ,hogy legyen.
Tegezz nyugodtan!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
de
A maga/te szavának/szavadnak hiszek!
Pedig sokan megfeledkezünk erről!
A technika az másodlagosnak kellene ,hogy legyen.
Tegezz nyugodtan!