Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SM DVD Lejátszó
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Neha nekem is csinalja az 1100asom, de ahhoz nem kell neki tulmelegednie. Sajnos nagyon ritkan(!) meghulyul. Ez van :smile26: . Egyebkent jo kis keszulek.
Szervizben voltam, es finoman szolva is negativok a tapasztalataim. Voltam mar egypar szervizben - mindket oldalon - elhiheted nem is kevesszer. De a Bp-i Pannonia uti szerviz nagysagrendekkel odaver minden elozo(es azota eltelt) negativ tapasztalatomnak. :smile9:
Nem is kommentalnam a bekepzelt "szervizest", csak annyit, hogy ezuton is :smile22: :smile22: :smile22:
U.i.: lehet, hogy ha 1 meter melyen benyalsz neki akkor emberibben viselkedik, de bocs nekem nem volt gusztusom megalazkodni egy ilyen elott (engedtessek mar meg nekem egy kis emberi tartas, ha meltosag nem is )
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Sziasztok!
Nekem október óta van SM 1100-asom. Kb egy hónapja az a gond vele, hogy 1, 1.5 óra üzem után - gondolom túl melegszik - nem hajlandó reagálni egyik gombra sem - se készülékről, se távirányítóról. Találkozott már valaki hasonlóval?
Szervizben járt már valaki a készülékkel? Melyikben, és mi a tapasztalat? (javítás, csere)
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Szó szerint.
A távirányítójuk is ugyan az.
SM DVD 2100 = MBO 921 = MUSTEK 560
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Sziasztok!
Ki tudja, hogy hol lehet mostanában SM DVD 2100-at venni a FotexNet-en kívül?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Ezt én sem tudom, ellenben lenne egy kérdésem. A német oldalakon egy jó nagy csomó firmware upgrade-t írogatnak (ahogy kivettem van valami nagyon jó beta is), de annyira nem tudok németül hogy megértsem. Valaki nem olvasná el?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
A minap vettem a METRO áruházban egy SM Supervision 1100 tipusú DVD lejátszót... Nem próbáltam ki ott, mert siettem... Hazaérve kibontottam a DVD Playert, elolvastam néhány tudnivalót, és összedugdostam a kábeleket... Bedugom a konektorba és lás csodát, a kijelzőn megjelenik keresztbe 4 vörös csík. Stand-by led meg sem mukkanik... Egyszóval egy zsír új készülék, be sem indul... hát ekkor mondtam, hogy :smile21: METRO... Megpróbáltam a kábelt hajtogatni... hátha csak a kábel van megtörve, de nem...sajnos. Elég nagy égés, hogy egy ekkora áruházban ilyen gagyi cuccokat árulnak. SCSII voltam [email protected]
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Hi all! Szeretném kikódolni NS-300-as SONY DVD-met, hogy egyes (ZONE-1) DVD lemezekt játszon le. Aki esteleg tud bárkit vagy bármit, ahol ilyesmivel foglakoznak, akkor legyen olyan jó, hogy írjon egy mailt. Nagyon fontos lenne!
Köszönettel:
L.L.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Az en SM1100 fejeben ket optika van. A leriras viszont csak egyet ir (asszem a 655ost). Nezte mar valaki hogy hasznalja a masikat, vagy csak a fej ilyen (bar ennek nem sok ertelme lenne). SM rulz!!
A DVD drive ATAPIn csatlakozik a panelhoz, bar egy kis ragaccsal bele van ragasztva a csatlakozoba. A chip az ismert ESS 4318F
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Látott -e már valaki SM 2200-at üzletben.
Hol? Mennyiért,s jobb -e mint az elődje.
Bár ugy olvasom a topic-okból 1100 is OK.
KS...
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Még jó hogy nem tudtam eleadni az SM1100-at , ugyanis nagyon ciki lett volna , mert megfeküdt.
Mindent lejátszik kivéve a DVD-t.Szervíz átvette.Folyt.köv...
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Eladnám egyhónapos SM1100-asomat.
Egyébként tényleg nagyon jó.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Üdv Minden SM-S -nek !
Csak annyi lenne a kérdés , hogy a Macrovision Off-al kapcsolatban tudtok-e mar valamit ? Ja és az SM Rulez !!
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Jól beszélsz :-) Én is így értettem a mi a márkás, mi nem márkást. Azt viszont nem tudtam, hogy ez is Mustek. Az egy dolog, hogy mindenhol kompatibilisek ide-oda egymással, de azt nem gondoltam, hogy az SM matrica valóban a matrica, és a márka a mustek (fordítva gondoltam volna :-)
Jó tudni.
Amúgy most próbáltam ki egy 72 centis 100Hz-es Panasonic tv-n is, és hát meglepődtem. Mert az egy dolog, hogy az én 55 centis régi tv-men egész jó képe van (nekem jobb mint a H+ volt annó...), de a 100 Hz-en gyönyörű. A Media Markt-ben van valami videó fal... nos, én nem nagyon láttam difit. Aki meg ezen akad ki, hogy de az más, vegye meg azt :-) Lehet hogy túlzok, de ugyanolyan képe volt számomra: -)
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Macrovision ügyne annyit, hogy a yahoon is van ennek a DVD lejátszónak egy levelezőlistája /illetve a mustknek/ és ott is ez az egyik központi kérés. Már érkeztek megoldások, de nekem nem műküdött.
1.) Power ON
2.) Hold pressed [ A-B ] and press [ EJECT ]
3.) press [ ▲ ]
4.) press [ ▼ ]
5.) press [ ▲ ]
6.) press [ ▼ ]
7.) press [ ▲ ]
8.) press [ ▼ ]
9.) press [ ▲ ]
10.) press [ ▼ ]
11.) choose FREE
12.) Power off oneself automatically
Ha érdekel próbálkozzatok.
Érdekel az eredmény.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Azért tisztázzunk valamit.
Ezt a DVD lejátszót nem az SM gyártja. Ez valószínüleg valami német Kft. aki behozza és rácímkézi az emblémáját. Eredetileg ez egy Mustek V300 típusú lejátszó. A Mustek pedig évek óta létező név a Scanner piacon. Nem azt mondom hogy egy top márka, azért nem is illik abba a gagyi soba amit felsoroltál.
Másrészt ha már valaha romlott el egyszer pl. Sony dolgod 1 év garancia lejárta után akkor tudhatnád, hogy a szervízelési módszer az a vegyél újat, mert olyan drágán javítjuk meg, hogy az nehogy neked megérje. Sajnos vannak ezzel keserű tapasztalataim.
És külömben is. Meg tudod mondani, hogy mi a márkás? Egyáltalán valaki meg tudja mondani mi a márkás?
Honnan tudod, hogy 5 év mulva nem a Mustek lesz az egyik legjobb DVD lejátszó márka.
Azt hiszem, azt mi döntjük el, vásárlók, hogy mi a márka azzal hogy megvesszük és elégedettek vagyunk.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Compot: Ha a lejatszon az SM-et erted, akkor az nalam eddig minden filmet tokeletesen lejatszott (kb. 90-100db). Amirol tudok, az annyi, hogy nemely korabbi firmware-knek gondjuk volt nehany Nemetorszagban megjelent nemet DVD-vel. Az ujabb firmware-knel (ezzel aruljak mar itthon is) sem en nem tapasztaltam, sem nem olvastam egyetlen inkompatibilitasi esetet sem. Ettol eltekintve elofordulhat, de azt hiszem ez alapjan jok az eselyek:-)
Mas mediaknal (vcd, svcd, mp3) abszolut mindenevo. Nekem meg nem volt olyan vadregenyes formatum vagy lemez, amit ne evett volna meg, es hallani sem hallottam ilyenrol.
Macrovision letiltas viszont nincs! Ha tehat erre a celra veszed, akkor keress masik lejatszot. (Erre szvsz a H+ az idealis). Ettol fuggetlenul a hang es a kep minden kimeneten megjelenik egyszerre. Annyit tudsz allitani, hogy a scart kimeneten mi menjen (RGB, composite), ill. a digit kimenetre mit adjon (raw vagy PCM). A tobbin az jelenik meg, amire ki lett talalva.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Vett mar valaki Grundig DVD lejatszot? Erdekelne hogy milyen az mp3 , CDDA ,VCD lejatszasa. Erdemes -e venni egyet?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Üdv szaktársak!
Csak egy kérés és egy megjegyzés.
Kérés: Konkrétumot a lejátszóról! Mely filmeket nem játsztott le, Macrovision disable, megy-e egyszerre a dd ill. surround hand, S-vhs vagy RGB kimenete van-e és használható-e egyszerre a composittal (vajh miért is? :-) )
Megjegyzés: Gagyi-nem gagyi. Ha nem alkalmas arra amire hirdették vidd vissza. Müdödnie minden körülmények között kell, de ne várj tőle olyan minőséget mit egy 200e cucctól. Egyébként ez piacgazdaság. Ha örökké jó lenne, ki venne újat?? A "kopás" gyárilag be van épitve!
Mondjatok egy olyan lejátszót ami minden, ismételem MINDEN filmet gond nélkül lejátszik, és a "kérésben" lévőket tudja és max 100e-be kerül
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Eddig bírtam hogy ne szóljak bele a gagyi - nem gagyi vitába.
Szóval szerintem mindannyian állandóan fejlesztitek a gépeitekez , nem azért mert elromlott , hanem mert ELAVULT.Majdnem minden alkatrész "gagyi".Nekem még a C64 is működne ha használnám.Íme egy-két példa a "nem gagyikról" :
SONY hifitorony - a CD lejátszó elég hamar használhatatlan lesz.Nem csak nálam.Ráadásul alig használtam.
A 4x meghajtó a PC-ben 100szor annyit ment tök stabil.
Panasonic hiper-super sík,100Hz,82 cm - olykor nem kapcsol be.A SAMSUNG alig volt kikapcsolva no problem.
XEROX-Tektronix nyomtatóerőmű - havi terhelhetőség 60000lap , majd egy milkó - 1 év és 100.000 lap után úgy elszáll , hogy a gatyádat ráköltheted.
Az 5 éves Brother lézerbe ugyancsak van már 100.000 semmi baja , és 1/20-ába került.
És a kocsikról ne is beszéljünk.Amíg nem veszel egy gagyi
japánt , nem tudod mi a megbízhatóság.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Nos... Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem Zsozso sem olvasta végig a Topicot. Ne fikázd, mert nincs értelme. Amikor én ezt vettem, nem volt még 50 e-ért Grundig. Úgyhogy ezzel úgymond buktad a véleményed. Utána. Mindent! MINDENT! Lejátszik amit kell, sőt olyat is, amit elvileg nem is írtak a leírásban (cd-ről mpeg fileokat), úgyhogy ebben is több mint a többi. Egyetlen dolog ami nincs, az a random play eddig. Ebbe meg nem halok bele.
Ja, és egy személyes tapasztalat: kevesebb rosszat láttam eddig SM-ből, mint egy-két ,,márkás' (tényleg, kinek mi márkás a low-end-ből? ha már itt tartunk...) DVD-kből. Na ennyi