Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
ValhallA világa
nagyon jó ár
Bizony, hogy jó...És nagyon szép munkák..Súlyban mennyit nyom egy ilyen állvány?
ValhallA világa
30ezer/pár
Ez az ár standard méretre vonatkozik,(8mm vastag lemezek,D=60mm x6mm oszlopok)öntödei minőségű quartzhomokkal feltöltve.(Tartozék 6061 T6 tüskevégők alapból járnak hozzá.)
nagyon jó ár
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7063
ValhallA világa
30ezer/pár
Ez az ár standard méretre vonatkozik,(8mm vastag lemezek,D=60mm x6mm oszlopok)öntödei minőségű quartzhomokkal feltöltve.(Tartozék 6061 T6 tüskevégők alapból járnak hozzá.)
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 113
ValhallA világa
Elkészült Acus fórumtárs állványa.
Mibe kerül egy ilyen állvány jöhet PÜ-ben is
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Üdv. mester ment egy PÜ.
Köszönöm,megtisztelő érdeklődésedet,azóta megválaszoltam.
A képen CuAgII,illetve AGII.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
ValhallA világa
Mester!
Nagy uppp a topicnak!
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
ValhallA világa
Köszönöm srácok a hozzászólásokat,véleményeket.
CuAg I. 1.5m+aranyozott IEC+Bals dugvilla=14ezer
Szívesen máskor is!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Köszönöm srácok a hozzászólásokat,véleményeket.
CuAg I. 1.5m+aranyozott IEC+Bals dugvilla=14ezer
- Donyec
- Fórumlakó
- Értékelés: 67
ValhallA világa
Tegnap csereügylet keretében hozzám került egy CuII+ tápkábel. Előrebocsátom nem vagyok egy "vájtfülű hifitudor", nem túl rég kezdtem építgetni a rendszeremet. Mindenesetre jócskán hallható volt a változás, tisztább énekhangok, feszesebb, pontosabb mélyek, egyszóval öröm volt hallgatni a zenét. (Hozzáteszem a Tannoyok most egy még be sem járatott qed42 kábellel vannak bekötve illetve egy CA digi kábel van használatban, mivel várom excalibur IC és HF kábeleit.)Minden elismerésem ValhallA mesteré , (én meg assz'em a Marantzhoz rövidesen rendelek egy CuAg-t)
Én mondtam.
ValhallA világa
Az új CuAg I.Ezüstözött réz vezető teflon szigetelésben.
(3x1.5mm²,6N tisztaságú)
Üdv Mester!
Mennyit kóstál az új hálókobra?
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
Tegnap csereügylet keretében hozzám került egy CuII+ tápkábel. Előrebocsátom nem vagyok egy "vájtfülű hifitudor", nem túl rég kezdtem építgetni a rendszeremet. Mindenesetre jócskán hallható volt a változás, tisztább énekhangok, feszesebb, pontosabb mélyek, egyszóval öröm volt hallgatni a zenét. (Hozzáteszem a Tannoyok most egy még be sem járatott qed42 kábellel vannak bekötve illetve egy CA digi kábel van használatban, mivel várom excalibur IC és HF kábeleit.)Minden elismerésem ValhallA mesteré , (én meg assz'em a Marantzhoz rövidesen rendelek egy CuAg-t)
Örülünk ennek a jelentős ,pozitiv eredménynek!
ValhallA világa
Tegnap csereügylet keretében hozzám került egy CuII+ tápkábel. Előrebocsátom nem vagyok egy "vájtfülű hifitudor", nem túl rég kezdtem építgetni a rendszeremet. Mindenesetre jócskán hallható volt a változás, tisztább énekhangok, feszesebb, pontosabb mélyek, egyszóval öröm volt hallgatni a zenét. (Hozzáteszem a Tannoyok most egy még be sem járatott qed42 kábellel vannak bekötve illetve egy CA digi kábel van használatban, mivel várom excalibur IC és HF kábeleit.)
Minden elismerésem ValhallA mesteré , (én meg assz'em a Marantzhoz rövidesen rendelek egy CuAg-t)
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Az új CuAg I.
Ezüstözött réz vezető teflon szigetelésben.
(3x1.5mm²,6N tisztaságú)
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
ValhallA világa
HOPPÁ !
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Kösz Acus,örülök,hogy sikerült rendszerbe integrálnod az új szerzeményt. :lol!: :kiraly:
Köszönöm alfaati! :lol!:
Hihetetlen mennyiségű drót megfordult már nálam.Nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó.
Jenő!Alapjában véve egy olcsó kábelről beszélhetünk,jelentős,bántó hibák nélkül.Minden versenyszámban egész jól teljesít.Ugyanez a kábel PVC csőbe húzva sávhatárolt,teflon csőben tűrhető,míg jelen 100% pamutban kiváló, kiegyenlített hangot nyújt,nem kenve a sávszéleket.
Jelenleg egyenlőre senkinek nem tudok küldeni ribbont és AG I.(Silver Surfer) hálózatit próbára.Kérek mindenkit,hogy legyen türelemmel,jelzem amint ismét elérhetőek a kábelek.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
ValhallA világa
Nagyságrendileg tizenkilenc-huszonezres kategória.
Tervezek ezüst/arany és palladium változatokat is összedobni.
Amióta járt nálam egy nyúlfarok hosszúságú Silversmith Palladium(megvehetetlen kategória)hangfalkábel,azóta három kategóriába sorolom a kábeleket.:
-hangfalkábelek
-kiváló hangfalkábelek
-Silversmith Palladium
:lol!:
Szia Ákos!
A CU-Ribbont melyik kategóriába sorolnád?
:kiraly:
ValhallA világa
Már van is hangfalkábel,Cu.Ribbon néven.
Gratulálok a hangfalkábelhez! Az elso ami eddíg elkészult?
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
Pár nappal ezelőtt megérkezett az állványom. A földszinten lakok mégis úgy érzem 2 sérvem is kiújult mire felhoztam az állványokat:) Gyönyörű, elképesztően szép, nagyon tetszik. Főleg mikor megkapja a tüske alá a kis tappancskáit, egészen mámorító lesz. A hangra kifejtett hatását röviden tömören jellemezném. Következő szntre emelte a hangfalat, Baromi feszes pontos mélyei lettek. Nagybőgőt élvezet hallgatni:P és a színpaddal is csodát művelt.
Egy szó mint száz: tökéletes
Nem is szaporítom a szót megyek vissza zenét hallgatni:)
Köszönöm. Örök hálám :lol!:
Használd egészséggel!
ValhallA világa
Pár nappal ezelőtt megérkezett az állványom. A földszinten lakok mégis úgy érzem 2 sérvem is kiújult mire felhoztam az állványokat:) Gyönyörű, elképesztően szép, nagyon tetszik. Főleg mikor megkapja a tüske alá a kis tappancskáit, egészen mámorító lesz.
A hangra kifejtett hatását röviden tömören jellemezném. Következő szntre emelte a hangfalat, Baromi feszes pontos mélyei lettek. Nagybőgőt élvezet hallgatni:P és a színpaddal is csodát művelt.
Egy szó mint száz: tökéletes
Nem is szaporítom a szót megyek vissza zenét hallgatni:)
Köszönöm. Örök hálám :lol!:
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
Mester!
Csakhogy éljen a topic! :lol!:
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
ValhallA világa
:foto: Már van is hangfalkábel,Cu.Ribbon néven.
Szia Ákos !
Látom nem tétlenkedsz. Meg kellene hallgatni, de most nem merem elhozni,
mert ezzel a szalaggal is valószínű úgy járnék, mint a CU IV kelgyóval. Azt nem volt
szívem (fülem) visszaadni. Azt azóta is elégedetten használom.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Megtudhatnák a hangfalkábel árát?
Nagyságrendileg tizenkilenc-huszonezres kategória.
Tervezek ezüst/arany és palladium változatokat is összedobni.
Amióta járt nálam egy nyúlfarok hosszúságú Silversmith Palladium(megvehetetlen kategória)hangfalkábel,azóta három kategóriába sorolom a kábeleket.:
-hangfalkábelek
-kiváló hangfalkábelek
-Silversmith Palladium
:foto:
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 543
ValhallA világa
A Ribbon-ról.:A megszokott 4N tisztaságtól magasabb,6N tisztaságú réz szalagkábel.
Műanyagot nélkülöző,100% pamut a szigetelése.
Csatlakozókat nem tartalmaz,ami amúgy is degradálná a hangminőséget.Magán a vezetőn van kialakítva a csatlakozó felület.(8mm villa)
Nem mondom,hogy meseszép,inkább purista és funkcionális.
A szigetelés varrott,talán ez nem tetszik.
Be lehetett volna csomagolni szép vastag hájgend lókolbásznak,ám a legjobb,legkevésbé információtolvaj szigetelésen volt a hangsúly.
Nem tervezem szebbé varázsolni ezt a "csúnyácska" külsőt.
Marad a Chokito - ronda és finom kivitel...
Köszönjük az infót ,Mester! :kiraly:
Engem nem érdekel ,hogy néz ki ,sosem érdekelt...
A hangja annál inkább! :kiraly:
:foto:
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- Kovács Emil
- V.I.P.
ValhallA világa
A Ribbon-ról.:A megszokott 4N tisztaságtól magasabb,6N tisztaságú réz szalagkábel.
Műanyagot nélkülöző,100% pamut a szigetelése.
Csatlakozókat nem tartalmaz,ami amúgy is degradálná a hangminőséget.Magán a vezetőn van kialakítva a csatlakozó felület.(8mm villa)
Nem mondom,hogy meseszép,inkább purista és funkcionális.
A szigetelés varrott,talán ez nem tetszik.
Be lehetett volna csomagolni szép vastag hájgend lókolbásznak,ám a legjobb,legkevésbé információtolvaj szigetelésen volt a hangsúly.
Nem tervezem szebbé varázsolni ezt a "csúnyácska" külsőt.
Marad a Chokito - ronda és finom kivitel...
Köszönjük az infót ,Mester! :foto:
Engem nem érdekel ,hogy néz ki ,sosem érdekelt...
A hangja annál inkább!