Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagy a csend itt Kecskeméten, valami életet kellene lehelni a meleg hétköznapokba...
Tigris, miért nem szervezel valamit? Akár nélunk is lehet, csak szólj időben, mert most bp-n lakunk, érkezésetek előtt takarítani kell. Szedd össze a csapatot.

Attilával már beszéltük, nem tudom mire jutott....Mondtam neki , mivel ezt kint kellene valahol nem panelben, h a többieknek ő szóljon, hisz nem én leszek a házigizda... Egy kis szabadban sütögetés, zenélgetés, duma, pia, p..a,

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Tristis »

de
A maga/te szavának/szavadnak hiszek!
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

Kovács Emil
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Kovács Emil »

Nekem az a bajom ezzel a fórummal, hogy annyira sokat beszélnek az emberek a zenei cuccokról, és arról, hogy melyik hangot hogy tudja kiadni, de miért nem beszél szinte senki sem a zenéről? Hát az itt a lényeg igazából, nem?

de

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Nekem az a bajom ezzel a fórummal, hogy annyira sokat beszélnek az emberek a zenei cuccokról, és arról, hogy melyik hangot hogy tudja kiadni, de miért nem beszél szinte senki sem a zenéről? Hát az itt a lényeg igazából, nem?

Erről jut eszembe, most szereltem be a hangrendszerem és egy Dire Straits koncerten gyönyörködöm épp.
Pince/Kert Edifier MR3

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

Nagy a csend itt Kecskeméten, valami életet kellene lehelni a meleg hétköznapokba...
Tigris, miért nem szervezel valamit? Akár nélunk is lehet, csak szólj időben, mert most bp-n lakunk, érkezésetek előtt takarítani kell. Szedd össze a csapatot.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Mojánál én is hallgattam azt a "kis" hangfalat. Szépen zenél. Mélye azonban egyáltalán nics. Legalább is olyan, ami szobát betöltötte volna. És ez nem teljesítmény függő kérdés. Azt a hangfalat munkálkodás céljára tervezték. Arra nyilván nagyon is megfelel.

Nem kérdőjelezem meg amit írtál (miért is tenném), de nekem eddig az volt a meglepő ezzel a "munkadobozzal" kapcsolatban, h elfelejtettem odafigyelni hogy szól, csak élveztem az adott zeneművet

Pontosan fogalmaztál, egyetértek. Semmi feltűnő, semmi különös, egyszerűen zenél.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

most volt valami takarékszövetkezetet raboltak ki nem?
Tudom a csendet nem így gondoltad.

My Webpage

Vendég

Kecskemét és környéke

Mojánál én is hallgattam azt a "kis" hangfalat. Szépen zenél. Mélye azonban egyáltalán nics. Legalább is olyan, ami szobát betöltötte volna. És ez nem teljesítmény függő kérdés. Azt a hangfalat munkálkodás céljára tervezték. Arra nyilván nagyon is megfelel.

Nem kérdőjelezem meg amit írtál (miért is tenném), de nekem eddig az volt a meglepő ezzel a "munkadobozzal" kapcsolatban, h elfelejtettem odafigyelni hogy szól, csak élveztem az adott zeneművet

Hát épp azért mert olyan studios hangja van, nem tesz hozzá a hanghoz, nem emel ki...Átengedi a hangot magán...

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Vendég

Kecskemét és környéke

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Mélye azonban egyáltalán nincs. Legalább is olyan, ami szobát betöltötte volna. És ez nem teljesítmény függő kérdés.
Valszeg mást értünk "mély" alatt, ezt írtam Tigrisnek is lentebb.
Dübörögni - hát azt télleg nem fog soha, de a ZENÉT gyönyörűen reprodukálja, mégpedig mély hangokkal együtt.
És bizony a "vason" nagyon sok múlik: a JA66 mély tartománya nagyon becsapós, erőből dolgozik és felsőbasszusban kiemel, de valójában nem megy eléggé mélyre.
Kérdezd meg pi61 fórumtársat, volt-e mélyhiány nálam a Creek Destiny-vel hajtva?

Valszeg ugyan azt értjük mély alatt. Mondjuk 100 Hz alatti hangot. A hangfalat falra toltuk, ekkor megszólaltak az ilyen mélységű hangok is. A minőségről inkább nem beszélnék. 100 Hz felett a hangfal kifogástalan volt, faltól távoli helyzetben. Nekem Moja "nagy" hangfalánál sokkal zeneibb, természetesebb mutatott. Jó térrel, finom felbontással.

Vendég

Kecskemét és környéke

Moja lakásában a mélynek nagyon nem tett jót a tiszta parketta szoba sem, és pont a dobozok környéke az...

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2537

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: mishow »

Mélye azonban egyáltalán nincs. Legalább is olyan, ami szobát betöltötte volna. És ez nem teljesítmény függő kérdés.
Valszeg mást értünk "mély" alatt, ezt írtam Tigrisnek is lentebb.
Dübörögni - hát azt télleg nem fog soha, de a ZENÉT gyönyörűen reprodukálja, mégpedig mély hangokkal együtt.
És bizony a "vason" nagyon sok múlik: a JA66 mély tartománya nagyon becsapós, erőből dolgozik és felsőbasszusban kiemel, de valójában nem megy eléggé mélyre.
Kérdezd meg pi61 fórumtársat, volt-e mélyhiány nálam a Creek Destiny-vel hajtva?

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

azért a zene mégsem lesz olyan vele 40 négyzetméteres  nappaliban mint egy testesebb álló dobozzal. Márpedig sok zenei műfajban ha az hiányzik akkor oda az egész.
Igen, bár ez ízlés kérdése is. Én már nem vagyok annyira basszus-fan, ami a mennyiséget illeti, a megfogottság és a pontosság mára fontosabb lett - úgyhogy nekem monitor forevör

Vendég

Kecskemét és környéke

azért a zene mégsem lesz olyan vele 40 négyzetméteres  nappaliban mint egy testesebb álló dobozzal. Márpedig sok zenei műfajban ha az hiányzik akkor oda az egész.
Igen, bár ez ízlés kérdése is. Én már nem vagyok annyira basszus-fan, ami a mennyiséget illeti, a megfogottság és a pontosság mára fontosabb lett - úgyhogy nekem monitor forevör

Nekem is jobban bejött Mojánál is a kis moncsi mint a nagy 6002...De hát nem vagyunk egyformák...Mondjuk én nem is igen hallgatok olyan zenéket amik annyira mély függők lennének.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

azért a zene mégsem lesz olyan vele 40 négyzetméteres nappaliban mint egy testesebb álló dobozzal. Márpedig sok zenei műfajban ha az hiányzik akkor oda az egész.

Vendég

Kecskemét és környéke

Nagyobb szobába meg kicsi ez a cukorfalat...
Tévedés, csak nagyobb szobába komolyabb vas kell mögé!
A JA66 korrekt cucc a maga kategóriájában, sőt talán fölötte is eggyel, de az LS3/5 ennél feljebb is pariban van, sőt... Ne felejtsd el, hogy ez eredetileg egy professzionális célokra szánt (és használt) BBC monitor klónja, bár való igaz h főleg kis lehallgatószobákba szánták.
Tény hogy Kimber nappalijában a 2x50W-os Obelisk Si-vel bőven "elég" volt, a 2x100W-os és 1500 GBP-s Creek Destiny-nek abszolút méltó párja

Persze ez nyilvánvaló, de azért a zene mégsem lesz olyan vele 40 négyzetméteres nappaliban mint egy testesebb álló dobozzal. Márpedig sok zenei műfajban ha az hiányzik akkor oda az egész.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Nagyobb szobába meg kicsi ez a cukorfalat...
Tévedés, csak nagyobb szobába komolyabb vas kell mögé!
A JA66 korrekt cucc a maga kategóriájában, sőt talán fölötte is eggyel, de az LS3/5 ennél feljebb is pariban van, sőt... Ne felejtsd el, hogy ez eredetileg egy professzionális célokra szánt (és használt) BBC monitor klónja, bár való igaz h főleg kis lehallgatószobákba szánták.
Tény hogy Kimber nappalijában a 2x50W-os Obelisk Si-vel bőven "elég" volt, a 2x100W-os és 1500 GBP-s Creek Destiny-nek abszolút méltó párja

Vendég

Kecskemét és környéke

Ha jössz erre és több napra maradsz tudok adni szállást ha kell...

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Mikor jöttök legközelebb? Már várom, nagyon!
Sajnos nagyon messze vagy. De egyszer csaphatunk egy hallgatózást valamelyik pesti bemutatóteremben, ha úgy áll a dolog. Én ha meglesz az erősítő és az új kábel (remélem nem két hónap) nem mozdulok ki a szobámból az biztos.

Bár ha van eladó NAD C315-öd 30-ért akkor úgy gondolom megérné a benzinpénzt

Dede, ki kell Majd egyszer én is ellátogatok arra a vidékre, mert tervben van már Meg akkor elmennék már Szegedre is

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Sajnos nagyon messze vagy. De egyszer csaphatunk egy hallgatózást valamelyik pesti bemutatóteremben, ha úgy áll a dolog. Én ha meglesz az erősítő és az új kábel (remélem nem két hónap) nem mozdulok ki a szobámból az biztos.

Bár ha van eladó NAD C315-öd 30-ért akkor úgy gondolom megérné a benzinpénzt
Pince/Kert Edifier MR3

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Mai nap Egyszer megmutatom ezt a hangfalat... aki képes volt eladni 50-ért....
Szegény Tukacsin biztos azért ilyen vállas, mert jól megy neki a bolt
Még jó, hogy ilyen messze vagyok így nehezen ér ide a keze. :kiraly:

Nem is vagyok vállas...

Végül is nem, ha úgy vesszük, hogy a hátadon oldalast lehetne csapkodni egy kínai bárddal

Köszi szépen Ez nagyon aranyos volt :taps:

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Még jó, hogy ilyen messze vagyok így nehezen ér ide a keze.

Nem is vagyok vállas...

Végül is nem, ha úgy vesszük, hogy a hátadon oldalast lehetne csapkodni egy kínai bárddal

Pince/Kert Edifier MR3

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Nem is vagyok vállas...

/Michael Jackson/

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Mai nap
Egyszer megmutatom ezt a hangfalat... aki képes volt eladni 50-ért....
Pince/Kert Edifier MR3

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”