Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

Horel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Horel »

Na hazaértünk...Hulla vagyok...És tele a fejem hangokkal.
Szólj egy pszichiáternek!
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na hazaértünk...Hulla vagyok...És tele a fejem hangokkal.Attila itt vannak a Svájci képek amiket ígértem...

http://svajc.tigris.fotoalbum.hu/

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: moja »

lehet,hogy szavadon foglak,ha késik a szállítmányunk.
Megoldjuk!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ha kell bárkinek szívesen kölcsönadom meghallgatni a J66C-vel együtt. Persze csak havernak, kalandorok kíméljenek.

lehet,hogy szavadon foglak,ha késik a szállítmányunk.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Eladni meg nem akarja mert szereti, de hozzám elhozhatod és ha megszeretnéd hallgatni csak átugrasz egy zenélésre....Ennyit tudok tenni érted Havernak bármit
Ha kell bárkinek szívesen kölcsönadom meghallgatni a J66C-vel együtt. Persze csak havernak, kalandorok kíméljenek.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Most el tudnád adni a 3/5-öst,mert nincs senkinek.
Szeretem tényleg, de max 15-18 nm-ig jó, utána rá kell tolni falra...
Még agyalok a helyén, de minek két rendszer, ha egyet is ritkán hallgatok.
Régen strereó és hm irányba mentem, de most csak sztereóban nézek filmet is.
Meg a 6002F a Denonnal nagyon jó kis páros. És a Denon DAC-ja is meglepően kellemes. ameddig esel nem szólt, hogy hallgassuk meg nem is tudtam, hogy van benne ))

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Miért a hálóban már nem fér el?Oda tervezted legutoljára ha nem csalnak az emlékeim

De oda terveztem, volt is ott, de nem lehet jól elhelyezni őket. Kicsi a szoba, a dobozok nagyon közel kerülnek a sarokhoz. Nagyobb szobába meg kicsi ez a cukorfalat...

Vendég

Kecskemét és környéke

Eladni meg nem akarja mert szereti, de hozzám elhozhatod és ha megszeretnéd hallgatni csak átugrasz egy zenélésre....Ennyit tudok tenni érted Havernak bármit

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

Kihasználatlan a J-66C meg a 3/5-ös.
Sajnálnám őket, de a Denon jobb mint 66c, a 3/5-öst meg nem tudom jól elhelyezni a fenti szobában, no meg minek?
Agyalok...Nincs ötletetek?

Most el tudnád adni a 3/5-öst,mert nincs senkinek.

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Kicsi pénzért átveszem őket , vagy csak tedd ki a ház elé... :kiraly:
Kis csomag tízezres? :lol!:

Miért a hálóban már nem fér el?
Oda tervezted legutoljára ha nem csalnak az emlékeim :lol!:
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Kicsi pénzért átveszem őket , vagy csak tedd ki a ház elé... :lol!:
Kis csomag tízezres? :kiraly:

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Látom neked is megjött a józan eszed, hifis értelemben :lol!:  :lol!:
Sokat felszedtem a fórumról meg Tőletek a talik alkalmával. :kiraly:
Most is bajban vagyok...
Sajnálnám őket, de a Denon jobb mint 66c, a 3/5-öst meg nem tudom jól elhelyezni a fenti szobában, no meg minek?

Kicsi pénzért átveszem őket , vagy csak tedd ki a ház elé... :lol!:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Látom neked is megjött a józan eszed, hifis értelemben :lol!: :lol!:
Sokat felszedtem a fórumról meg Tőletek a talik alkalmával. :kiraly:
Most is bajban vagyok...

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Ja, az AVland talán csak a Kácsa kábelek miatt jó. Amikor én ott voltam vagy fél éve karácsony előtt engem is lebeszéltek a hallgatózásról pedig karácsony előtt voltam. Valami elszállt náluk...Pénzes janit én is ismerem, nagyon jó srác. merre dolgozik most?
Még az első TV-met 10 éve tőle vettem. A Nyíl utcai boltban is meg a másik boltban is sokat jártam nála.
Mekka meg felejtős. Mostanában Mission Pioneer van csak náluk. Mondjuk van egy használt Rotel végfoka meg a MF 302 (?) erősítője, ha el nem adta.
Anno örülök, hogy nem ugrottam be a Mission 79-es sorozatnak, hanem elmentem Bélához :kiraly:

Nem értem én az AVLAND-et, mindig is lehetett náluk hallgatózni, sohasem küldtek el úgymond....fél éve voltam náluk utoljára, azt mondták megy a bolt,
elég komoly rendszereket értékesítenek és installálnak.

Látom neked is megjött a józan eszed, hifis értelemben :lol!: :lol!:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4

Vendég

Kecskemét és környéke

A Nagydarab kopasz volt, ott volt a Jani is de az irodában ügyködött...
Neked meg mi van a DVD lejátszóddal? Azt hallottam szervizben van... :lol!:

Nem tudom, akadoztak rajta a filmek.Lehet csak ko9szos a fej, de amig garis én nem nyulok hozzá, csinálják meg ők.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Neked meg mi van a DVD lejátszóddal? Azt hallottam szervizben van... :lol!:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Az AVLAND lenne a másik épkézláb hely, ahol lehet hallgatózni is, sajna Pénzes Jani rég bezárt, és a BertAudió is profilt váltott.
Legjobban akkor jársz, ha majd eljössz 1-2 összejövetelre :lol!:

Ja, az AVland talán csak a Kácsa kábelek miatt jó. Amikor én ott voltam vagy fél éve karácsony előtt engem is lebeszéltek a hallgatózásról pedig karácsony előtt voltam. Valami elszállt náluk...
Pénzes janit én is ismerem, nagyon jó srác. merre dolgozik most?
Még az első TV-met 10 éve tőle vettem. A Nyíl utcai boltban is meg a másik boltban is sokat jártam nála.
Mekka meg felejtős. Mostanában Mission Pioneer van csak náluk. Mondjuk van egy használt Rotel végfoka meg a MF 302 (?) erősítője, ha el nem adta.
Anno örülök, hogy nem ugrottam be a Mission 79-es sorozatnak, hanem elmentem Bélához :kiraly:

Vendég

Kecskemét és környéke

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Voltunk az AV landban de nagyon lepukkant, annyira üres volt , h öröm volt kijönni...A kiszolgálásról nem is beszélve.Kijöttek a kis helységből köszönni majd visszamentek, amíg nem másztam oda hozzájuk addig nem érdekelte őket, h vevő van az üzletben.A hifi itt is mint a régebbi helyen egy kis helységbe szorítva , a villan leoltva nehogy bemenjen a paraszt, minek is azt. 
Voltunk a Jakó mögött a használt kereskedésben, ott volt egy normálisabb monitor de nem volt jó a magasa.Ránk akarta így dumálni, azzal a szöveggel, h van ilyen méretű magas valahol.De mondom ember nem a mérete a lényeg, hanem az adatai, mert ehhez van a váltó elkészítve.Sztem nem vágta miről beszélek. :kiraly: :lol!:

Kár értük, pedig normális társaság volt az AVLAND , korábban eladók voltak
mindhárman a Kökénynél, és a hifihez is értenek. Gondolom a nagyobb
üzletre-beruházásra koncentrálnak mostanság, na mind1.
Ha a Jani volt(vagy nem), akkor értenie kell hozzá..., alacsony kopasz fazon.

Vendég

Kecskemét és környéke

Voltunk az AV landban de nagyon lepukkant, annyira üres volt , h öröm volt kijönni...A kiszolgálásról nem is beszélve.Kijöttek a kis helységből köszönni majd visszamentek, amíg nem másztam oda hozzájuk addig nem érdekelte őket, h vevő van az üzletben.A hifi itt is mint a régebbi helyen egy kis helységbe szorítva , a villan leoltva nehogy bemenjen a paraszt, minek is azt.

Voltunk a Jakó mögött a használt kereskedésben, ott volt egy normálisabb monitor de nem volt jó a magasa.Ránk akarta így dumálni, azzal a szöveggel, h van ilyen méretű magas valahol.De mondom ember nem a mérete a lényeg, hanem az adatai, mert ehhez van a váltó elkészítve.Sztem nem vágta miről beszélek. :kiraly: :lol!:

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Szeva üdv a csapatban...Nem kell elbújnod ezzel a szettel, igen jó kis zenei cucc...Melyik város az a 20 km?
Én szentkirályi vagyok, kb. úgy, mint az ásványvíz. :lol!:
Kecskeméten van bármiféle bolt, ahol érdemes nézelődni a Mekkán kívül?

Az AVLAND lenne a másik épkézláb hely, ahol lehet hallgatózni is, sajna Pénzes Jani
rég bezárt, és a BertAudió is profilt váltott.
Legjobban akkor jársz, ha majd eljössz 1-2 összejövetelre :kiraly:

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Szóval sziasztok Kecskemétiek! :lol!:

Halihó, erősödik a kecskeméti csapat :kiraly:!
:lol!:

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Tristis »

Igen van még két-három komolyabb üzlet...Ha erre jársz megmutatom ha nem ismered őket...
Motorral bent vagyok 8 perc alatt akár most is, és ma is terveztem, hogy megyek be.
Hangfalhallgatási fóbiában szenvedek:) Meg csak jó lenne felmérni a helyzetet.
Régen volt az a bizományi a Joker éjjel-nappalival szemben, de abból se lett mára semmi sajnos úgy láttam... Nagykőrösön van a 300 ft-os bugyik mellett :lol!:

Ma sajnos nem érek rá mert viszem a gyerekeket a reptérre , most ők látogatják meg nyárra a párom...De holnaptól elvileg bármikor ...

Kellemes találkozás volt. Majd összehasonlítjuk a leendő hangfalainkat is remélem:) Kíváncsi vagyok, hogy igazad van-e abban, amit mondtál (ameddig nincs meg a hangfal, addig csak ilyen jelbeszéd van). :kiraly:
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Szóval sziasztok Kecskemétiek! :kiraly:
Szia! Üdv a csapatban! :lol!:

Vendég

Kecskemét és környéke

Igen van még két-három komolyabb üzlet...Ha erre jársz megmutatom ha nem ismered őket...
Motorral bent vagyok 8 perc alatt akár most is, és ma is terveztem, hogy megyek be.
Hangfalhallgatási fóbiában szenvedek:) Meg csak jó lenne felmérni a helyzetet.
Régen volt az a bizományi a Joker éjjel-nappalival szemben, de abból se lett mára semmi sajnos úgy láttam... Nagykőrösön van a 300 ft-os bugyik mellett :lol!:

Ma sajnos nem érek rá mert viszem a gyerekeket a reptérre , most ők látogatják meg nyárra a párom...De holnaptól elvileg bármikor ...

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”