Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Igen van még két-három komolyabb üzlet...Ha erre jársz megmutatom ha nem ismered őket...
Motorral bent vagyok 8 perc alatt akár most is, és ma is terveztem, hogy megyek be.
Hangfalhallgatási fóbiában szenvedek:) Meg csak jó lenne felmérni a helyzetet.
Régen volt az a bizományi a Joker éjjel-nappalival szemben, de abból se lett mára semmi sajnos úgy láttam... Nagykőrösön van a 300 ft-os bugyik mellett :lol!:
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Szeva üdv a csapatban...Nem kell elbújnod ezzel a szettel, igen jó kis zenei cucc...Melyik város az a 20 km?
Én szentkirályi vagyok, kb. úgy, mint az ásványvíz. :lol!:
Kecskeméten van bármiféle bolt, ahol érdemes nézelődni a Mekkán kívül?
Igen van még két-három komolyabb üzlet...Ha erre jársz megmutatom ha nem ismered őket...
Kecskemét és környéke
Szeva üdv a csapatban...Nem kell elbújnod ezzel a szettel, igen jó kis zenei cucc...Melyik város az a 20 km?
Én szentkirályi vagyok, kb. úgy, mint az ásványvíz. :lol!:
Kecskeméten van bármiféle bolt, ahol érdemes nézelődni a Mekkán kívül?
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
No nézd csak, én is "kecskeméti" vagyok. No jó, van 20 km közöttünk a városiakkal, de remélem két éven belül már nem lesz. Csak gondoltam beköszönök. Én még nem vagyok hifista, de hamarosan szeretnék azzá válni. Most leginkább a Tannoy F4-es hangfal tetszik meg talán egy NAD erősítő. Tudom, hogy nem egy komoly technika, de egyelőre finoman akarok bánni a pénzzel. Ez is elég arra, hogy minden pénzemet cd-kre költsem mp3 helyett:).
Szóval sziasztok Kecskemétiek! :lol!:
Kecskemét és környéke
No nézd csak, én is "kecskeméti" vagyok. No jó, van 20 km közöttünk a városiakkal, de remélem két éven belül már nem lesz. Csak gondoltam beköszönök. Én még nem vagyok hifista, de hamarosan szeretnék azzá válni. Most leginkább a Tannoy F4-es hangfal tetszik meg talán egy NAD erősítő. Tudom, hogy nem egy komoly technika, de egyelőre finoman akarok bánni a pénzzel. Ez is elég arra, hogy minden pénzemet cd-kre költsem mp3 helyett:).
Szia,
örülök, hogy bővülünk.
Kecskemét és környéke
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Sziasztok, megjöttem betyárok...Mizujs?
nyár van
Kecskemét és környéke
Mizujs Kecskemétiek...Nagyon nagy a csend mostanában... :lol!: :lol!:
Tigris,
szabin vagyok, pecázok, amikor az időjárás engedi.
Na az jó,görbüljön! Én is a Balaton partján múlatom az időt, minden nap peca! :kiraly:
Kedves Pi,
örülök, hogy hallok rólad. Nekem sajnos lejárt, már itthon vagyok és megpróbálom utolérni magam. 10 napot töltöttem Pötrétén, fantasztikus volt. Görbült egyszer-kétszer, de az időjárás nem kedvezett. Ha módom lesz rá, ősszel ismétlek.
Kecskemét és környéke
Mizujs Kecskemétiek...Nagyon nagy a csend mostanában... :lol!: :lol!:
Tigris,
Na az jó,görbüljön! Én is a Balaton partján múlatom az időt, minden nap peca! :kiraly:
Kecskemét és környéke
Elköszönök egy időre, asszem 2 hétig nem leszek kb...Megyek ki Svájcba 6-án...Holnap a nejem jön haza...Néha amíg itthon vagyok majd beköszönök...Sziasztok :kiraly:
Jó pihenést, hasznos időtöltést kívánok nektek :lol!:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Tigris, mikorra szerveztek legközelebb "bulit"?
Nem volt szó mostanában róla...El van veszve a Kecskeméti csapat, azért kérdeztem én is, h mi a pálya :lol!: :kiraly: :lol!:
Mi le voltunk betegedve a héten, ez hasmenés -hányás vírus járt errefelé (is):kiraly: , így nem volt zenehallgatás sem.
A jövőhét vagy utána való hétvégére összehozhatunk valamit, egyeztessünk :lol!: :lol!:
Az nem jó....Jobbulást nektek...
Köszi, már túl vagyunk rajta, legalábbis remélem. :kiraly:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Elköszönök egy időre, asszem 2 hétig nem leszek kb...Megyek ki Svájcba 6-án...Holnap a nejem jön haza...Néha amíg itthon vagyok majd beköszönök...Sziasztok :lol!:
Kecskemét és környéke
Nem volt szó mostanában róla...El van veszve a Kecskeméti csapat, azért kérdeztem én is, h mi a pálya :lol!: :kiraly: :lol!:
Mi le voltunk betegedve a héten, ez hasmenés -hányás vírus járt errefelé (is):kiraly: , így nem volt zenehallgatás sem. :kiraly:
A jövőhét vagy utána való hétvégére összehozhatunk valamit, egyeztessünk :lol!: :lol!:
Az nem jó....Jobbulást nektek...
Kecskemét és környéke
Mi le voltunk betegedve a héten, ez hasmenés -hányás vírus járt errefelé (is):kiraly: , így nem volt zenehallgatás sem. :kiraly:
Kecskemét és környéke
Tigris bátyó, legközelebb én is elmennék az összejövetelre.
Szívesen látunk, majd szólok ha van valami....De erre amúgy is jöhetsz ha időd engedi...Én mindig ráérek...Dumálunk egyet :kiraly: Majd én is elmennék megfülelni és megnézni a cuccaid :lol!: :lol!:
Kecskemét és környéke
Tigris bátyó, legközelebb én is elmennék az összejövetelre.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kecskemét és környéke
Nem volt szó mostanában róla...El van veszve a Kecskeméti csapat, azért kérdeztem én is, h mi a pálya :foto: :kiraly:
Kecskemét és környéke
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kecskemét és környéke
Nana túlzásokba ne essünk, 5 percre lakom tőled kocsival...Nem tartott volna semeddig sem vissza hozni... :foto: :kiraly:
Ez igaz, de nálad nem lehet 5 percet lenni, megsérteni meg nem akarlak.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Mizujs Kecskemétiek...Nagyon nagy a csend mostanában... :foto:
Már két napja benn van az autóban a hálózatid. Vinném, de időhiányos vagyok.
Jövő hét végén végre otthon leszek. na akkor biztos nekiülök hallgatózni kicsit. :kiraly:
Utána meg elmegyünk kicsit Balatonozni...
Nana túlzásokba ne essünk, 5 percre lakom tőled kocsival...Nem tartott volna semeddig sem vissza hozni... :kiraly:
Kecskemét és környéke
Mizujs Kecskemétiek...Nagyon nagy a csend mostanában... :foto: :kiraly:
Már két napja benn van az autóban a hálózatid. Vinném, de időhiányos vagyok.
Jövő hét végén végre otthon leszek. na akkor biztos nekiülök hallgatózni kicsit.
Utána meg elmegyünk kicsit Balatonozni...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Tigris,
Kecskemét és környéke