Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Vendég

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

nekem már kettőt is betölt :foto:

Vendég

Kerékpározás

Irdekes, hogy nem tölti be....

Vendég

Kerékpározás

Irdekes :kiraly:

Ez tényleg az...:kiraly: :foto:

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

Irdekes :foto:

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

Vendég

Kerékpározás

Ma ismét megyek tekerni, kutyaharapást szőrével.... :foto:

Vendég

Kerékpározás

Ma letekertem én is 50 km távot....Hát nem volt leányálom ennyi idő után....De azért jó volt... :kiraly: :foto:

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

Szombaton Barátság Túrán voltunk a familivel, Pozsonyból indultunk kilenckor olyan kétezer barátságos nációval magyarok,szlovákok, osztrákok vegyessen.
A hátsó biztonságos családi szekcióból indultunk gondoltuk majd mögöttünk vigyáznak ránk a rendőrök, na azok úgy ott hagytak mint "eb a szaharát" városi forgalomban lavíroztunk két kisgyerekkel buszok és teherautók között, már ott lefáradtam agyilag gondoltam majd bevárnak minket valahol. Természetessen egy útjelzőt sem raktak ki, hogy merre tovább ezért csak az északnyugati szélben és a szélmalmok elhelyezkedésében bízva tájékozodtunk.Illmitzen keresztül léptünk be Ausztriába maj Zundorf és Nickelsdorf érintésével léptünk magyar földre ahol elvileg ebéd és frissítő várt volna amiből nem láttunk semmit. A gyerekek akkor már ledobták a láncot és a bicajt, hogy ők sehá nem mennek tovább, csoda hogy csak akkor már 40-km-nél legóval vesztegettem a 7-éves fiamat, hogy megéri tovább menni. Összesen 62-km tekertünk le a kalappal a 7 és 10 éves gyermekeim és kis feleségem előtt. Hazaérve én még méregből mentem egy tizenötöt mert nem fáradtam el, a tanulság az ha családi túrát tervezel akkor legyen is az.
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

Vendég

Kerékpározás

A napokban nem bírtam ki vettem újra én is egy binyiglit, de most a változatosság kedvéért egy olcsóbb MTB lett az áldozat.Van néhány alkatrész ami elég gyengécske és cserére szorul, de lehet vele tekerni és ez a lényeg... :foto:

Vendég

Kerékpározás

A megérdemelt jutalom (Péteri):

Vendég

Kerékpározás

A magányos harcos (Tápióbicske és Pánd között):

Vendég

Kerékpározás

A Kimber família 1/3-a fagyizás közben:

Vendég

Kerékpározás

A híres fagyizó:

Vendég

Kerékpározás

Kimber és Buga:

Vendég

Kerékpározás

Tápióbicske:

Vendég

Kerékpározás

Itt is vannak a fotók.

Gomba, odafelé, még fitten és vidáman :foto: :

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: freestate »

Ma délelőtt mentünk Buga Jakabbal egy szép kört, ráadásnak a fiam és a legnagyobb lányom is velünk tartott. (ez nekik jár) 
Gyömrő-Maglód-Pécel-Isaszeg-Dány-Kóka-Sülysáp-Mende-Gyömrő útvonalon, ez egy majd 60 km-es út. Jó időnk volt, és már nagyon ki voltam éhezve rá. Most kellemesen elfáradtunk, de már várom a következő alkalmat.

Szombaton én is tettem 1 kört, Zuglóból indulva: Nagytarcsa, Isaszeg, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Naplás tó. Háztól házig 75 km, nagyon király idő volt, még külföldi kölcsönbringásokkal is mentem együtt 1 szakaszon.
Hétvégenként hasonló távra szívesen csatlakoznék másokhoz, vagy keresek társakat, budapesti indulással.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Én meg ma is dolgoztam, úgy kifáradtam agyilag, hogy inkább nem is indultam neki a tervezett adagomnak, már tegnap is szinte kacsáztam az úton, hiába a napi 10 óra meló...

sanci
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: sanci »

Értem, én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a kisebb nagyobb kövek nem-e vágják ki a gumit vagy "csorbítják" ki a felnit, ma pont rámentem egy nagyobbacska kőre, eléggé megdobott, a outin meg eléggé alacsony a gumi, szóval ha ráhajtok egy ilyenre... 
Köszi a linket, már csorog a nyálam

A kövek általában kivágódnak a kerék alól, persze picit megdobja a bringát, de "megszokható". Ami kivághatja a belsőt, az a külső anyagába beleágyazódó, azt átszúró üvegszilánk, szög, tüske, illetve egy nagyobb sebességgel eltrafált kátyú, ami felütéses defektet okoz. Lehetőség szerint kerülni kell az út széli poros, kavicsos részeket.
Pár napja viszont egy kavics alaposan leesztergálta a felnim fékező felületét, mert beszorult a fékpofa, meg felni közé. Ez mondjuk elég ritka.

sanci
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: sanci »

Sziasztok!
Csapattársaimmal mi is betámadtuk a pilist, igaz terepen.
élmények röviden
Ha lesz "highend" tekerés, esetleg feldobhatnátok ide, szívesen csatlakoznék

Vendég

Kerékpározás

Az szép kis kör volt akkor...
Ja, Kimber kolléga étvágya egyre nagyobb...

Vendég

Kerékpározás

Az szép kis kör volt akkor...

Vendég

Kerékpározás

Ma délelőtt mentünk Buga Jakabbal egy szép kört, ráadásnak a fiam és a legnagyobb lányom is velünk tartott. (ez nekik jár) 
Gyömrő-Maglód-Pécel-Isaszeg-Dány-Kóka-Sülysáp-Mende-Gyömrő útvonalon, ez egy majd 60 km-es út. Jó időnk volt, és már nagyon ki voltam éhezve rá. Most kellemesen elfáradtunk, de már várom a következő alkalmat.

De legközelebb indulás előtt szigorú keréknyomás ellenőrzés...

Vendég

Kerékpározás

Már az országútin sem divat a nagyon vékony gumi...Én mondjuk szerettem mert jól mutat...ÉS lehet vele hasítani és nagyokat esni Ha sok a terep akkor az országútikra is vannak olyan gumik amik azt jobban viselik, de tény, h én azt oda nem vinném, szétveri a felnit a sok kő meg kátyú...

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Értem, én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a kisebb nagyobb kövek nem-e vágják ki a gumit vagy "csorbítják" ki a felnit, ma pont rámentem egy nagyobbacska kőre, eléggé megdobott, a outin meg eléggé alacsony a gumi, szóval ha ráhajtok egy ilyenre... 

Hát kőre nem jó rámenni. Ki kell kerülni. Meg kell szokni, hogy figyelni kell jó előre. De ahova az országúti szánva van ott nincs gyakran kő, azt a néhányat meg ki lehet kerülni.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”