Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
ValhallA világa
:foto:
ValhallA világa
Sziasztok!
Már nekem is van a tulajdonomban egy tápkábel, CuIV.
Nem gondoltam, hogy ekkora változás történik!!
A mély tartomány sokat javult, ami nagyon jó! :foto:
Sokkal részletezőbb a hangja, mint a gyári tápkábelnek.
Szóval, csak ajánlani tudom.
Szabek
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7037
ValhallA világa
Voices fórumtársnak is kölcsön adtam a tápkábeled,volt döbbenetes meglepetés.A többit majd ő írja le. :kiraly: :foto:
:kiraly: :vazeg:
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Donyec
- Fórumlakó
- Értékelés: 65
ValhallA világa
Voices fórumtársnak is kölcsön adtam a tápkábeled,volt döbbenetes meglepetés.
A többit majd ő írja le. :kiraly: :kiraly: :foto:
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Szia!
Nem vagy? :foto:
Szia!
Írj egy emailt,mert hirtelen nem találom a címedet,küldök fotót a tüskéről.
:kiraly:
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
ValhallA világa
Szia!
Nem vagy? :foto:
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
- vlaca
- Fórumlakó
- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
ValhallA világa
Bekötöttem a kábelt. Huh, nagyon meglepődtem.
Laca,
mihez használod a kábelt? Csak az erősítőhöz, vagy a dachoz is?
Hi!
Az erősítőhöz. A dac-nak "fali adaptere" van....
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
ValhallA világa
Hali!
Megvan a tömeg: cca. 120kg készülékekkel
Üdv
Tibor
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
ValhallA világa
Laca,
mihez használod a kábelt? Csak az erősítőhöz, vagy a dachoz is?
- vlaca
- Fórumlakó
- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
ValhallA világa
Sziasztok!
Most már bevallhatom hogy sokkal kisebb változásokra számítottam
Mélyhangokkal az történt hogy eltűnt egykét felvételről a brummogás és volt amelyiknél megjöttek a mélyek. A magasaknál érzek egy pici "grízes" hangot. Ami nem zavaró, de ez a bejáródás alatt majd talán finomodik.(Az ipari zenéknél jól jött ez, most még durvábban szólnak A mélyhang változás is jól jött. :kiraly: )
De ami durva, az az hogy most megint előjöttek olyan részletek/hangszerek/effektek amiket eddíg nem hallottam.(Vagy csak nem figyeltem fel rájuk...) Ezt már többször leírtam de még mindíg azt hiszem minden változtatás előtt hogy több részlet már biztos nem lesz csak a hangyszínek változnak egy picit talán. Hát nem.
Mindent összevetve, nekem nagyon bejött a kábel!
:foto: :kiraly:
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
ValhallA világa
ValhallA!
Írtam privátot kábel ügyben. :foto:
ValhallA világa
Szia Imibácsi!
Nem vagyok link,íme egy link.:
http://www.elitediffusion.com/catalog/i ... ers_id=227
Nagyon köszönöm Uram!:foto:
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Mennyibe fáj egy ilyen szép pár csati?
Csak érdeklődésképp..
S hát a termékeid persze:kiraly: :foto: :kiraly: :kiraly: !!!!
Köszi,,
Imi
Szia Imibácsi!
Nem vagyok link,íme egy link.:
http://www.elitediffusion.com/catalog/i ... ers_id=227
ValhallA világa
Értem, akkor ezekszerint már próbáltad. Akkor a Furutech alap muanyag házas, villás dugója is jobb méretezésileg?
Az olcsóbb Furu háza, valami spéci műanyagból (talán Grylon,ha jól emlékszem)van.Biciklisek talán ismerhetik ezt az anyagot a régebbi SRAM X szériás váltókból.
Nem a méretezés a gond,hanem,hogy olcsó 6dolcsis aranyozott csatlakozó köré van építve az alumínium ház,ráadásul műanyag belső szigetelés nélkül...
Gyakorlatilag egy drága fémdarab a kínai csatlakozó,mivel a lényeges részei gyenge minőségűek.
Én a fém csatlakozókhoz tiszta ezüst,bevonat nélküli IEGO csatlakozó mechanikát használok.(Ez sem olcsó csatlakozó,műanyag házas.8095 99.999% tisztaságú ezüst)
A lényeg az,hogy a fém ház,azért annyit nem számít,mint a jó kontakt.
Amennyiben jó a kontakt is,meg a mechanika is,jöhet a fémház.
Ezt hívják Oyaide F1/M1-nek.Persze azzal meg az a gond,hogy brutálisan drága...
Azért ilyen öszvér megoldás amit alkalmazok,keresve a kiskapukat,legjobb ár/teljesítmény viszonyt.
:vazeg:
Helló Uram!
Mennyibe fáj egy ilyen szép pár csati?
Csak érdeklődésképp..
S hát a termékeid persze:kiraly: :foto: :kiraly: :kiraly: !!!!
Köszi,,
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Értem, akkor ezekszerint már próbáltad. Akkor a Furutech alap muanyag házas, villás dugója is jobb méretezésileg?
Az olcsóbb Furu háza, valami spéci műanyagból (talán Grylon,ha jól emlékszem)van.Biciklisek talán ismerhetik ezt az anyagot a régebbi SRAM X szériás váltókból. :foto:
Nem a méretezés a gond,hanem,hogy olcsó 6dolcsis aranyozott csatlakozó köré van építve az alumínium ház,ráadásul műanyag belső szigetelés nélkül...
Gyakorlatilag egy drága fémdarab a kínai csatlakozó,mivel a lényeges részei gyenge minőségűek.
Én a fém csatlakozókhoz tiszta ezüst,bevonat nélküli IEGO csatlakozó mechanikát használok.(Ez sem olcsó csatlakozó,műanyag házas.8095 99.999% tisztaságú ezüst)
A lényeg az,hogy a fém ház,azért annyit nem számít,mint a jó kontakt.
Amennyiben jó a kontakt is,meg a mechanika is,jöhet a fémház.
Ezt hívják Oyaide F1/M1-nek.Persze azzal meg az a gond,hogy brutálisan drága...
Azért ilyen öszvér megoldás amit alkalmazok,keresve a kiskapukat,legjobb ár/teljesítmény viszonyt.
ValhallA világa
Így,ehhez mérten igen drága,ez az olcsó...
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Donyec,HSRT8 :foto:
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Szia Valhalla! Talán már láttad és akkor nem újdonság, de ha nem akkor berakok neked ide egy olcsón beszerezheto alumínium szettet. Jól mutatna egy ValhallA Reference kábelen!
Köszönöm!
A méretezést,hasonló(vagy ilyen)dugóról készítettem a sajátomnál is,vastagabb falakkal.(AlMgSi10-ből)
A csatlakozó kontaktok minősége,viszont igen gyenge.(Nem sokkal a Bals TYP 73 fölött.)Így,ehhez mérten igen drága,ez az olcsó...
ValhallA világa
Szia Valhalla! Talán már láttad és akkor nem újdonság, de ha nem akkor berakok neked ide egy olcsón beszerezheto alumínium szettet. Jól mutatna egy ValhallA Reference kábelen!
ValhallA világa
Egyetértek az előttem szólókkal!
Magam is tulajdonosa vagyok Valhalla kábeleinek. / 2 napja / :kiraly:
Már első ránézésre is fantasztikus darabok, nagyon masszív, erőteljes a külső kisugárzásuk. A belső értékeiről majd a bejáratódás után beszélek.
Bizony a csomagolás,manual,fotó is bizonyitja, hogy a kábelek készítője odafigyel a részletekre. :kiraly:
Ha már fotóról beszélünk, íme egy kép:
Bár, ha a kezünkbe vesszük lehet érzékelni igazán, hogy miről is beszélünk itt többen!
Profi munka! :foto:
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
ValhallA világa
Sziasztok!
Ma délután hozoztt a postás egy csomagot.
Valhalla cu2+ volt a csomagolásra írva.
Nagyon profi a tálalás(is)!!! (Csomagolás, design ragasztószalag, technikai adatlap, fotó,manual.)
Nem tudom hogy a többi magyar gyártó is így tálalja-e a termékeit de ez így nagyon rendben van. Komplett létező termék érzését kelti!!!!!
És akkor a hangja még szóba sem került :kiraly:
Mélységes 10-telet, és köszönöm!
Én is ott voltam a kábel kicsomagolásánál.Nagyon tisztességes darab. :kiraly: A hangjára én is kiváncsi vagyok már Csak így tovább!
ValhallA világa
Szia!
Hifi állvány (fa) alá tüskét keresek. Esetleg van olyanod is ami nagyobb teherbírású?
Üdv
Tibor
Szia Tibi!
Van többféle tüskekészletem...Küld el email-ben az állvány fotóját,valamint a kívánt teherbírást írd meg.
Lehet,hogy működhet a gyári megoldás,egyéb esetben szinte bármit le lehet gyártani.
Üdv,
VH
Szia!
Köszi! Még nincs kész most csinálják, de biztos nem két kiló lesz. (Gyerekbiztosnak kell lennie) :foto:
Jelentkezek ha tudok valamit.
Üdv.
Tibor
- Donyec
- Fórumlakó
- Értékelés: 65
ValhallA világa
Sziasztok!
Ma délután hozoztt a postás egy csomagot.
Valhalla cu2+ volt a csomagolásra írva.
Nagyon profi a tálalás(is)!!! (Csomagolás, design ragasztószalag, technikai adatlap, fotó,manual.)
Nem tudom hogy a többi magyar gyártó is így tálalja-e a termékeit de ez így nagyon rendben van. Komplett létező termék érzését kelti!!!!!
És akkor a hangja még szóba sem került
Iyen kábelem van nekem is. Szintén elégedett vagyok vele.Volt szerencsém meghallgatni már 1 másik kábelt is Valhallátol. Abból is lessz 1 darab. Ajánlom tőle mindenkinek aki megengetheti magának a nagyobb tápkábeleit is, mert hozza az értékkülömbséget. :foto: :vazeg: :kiraly:
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Én köszönöm!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Szia!
Hifi állvány (fa) alá tüskét keresek. Esetleg van olyanod is ami nagyobb teherbírású?
Üdv
Tibor
Szia Tibi!
Van többféle tüskekészletem...Küld el email-ben az állvány fotóját,valamint a kívánt teherbírást írd meg.
Lehet,hogy működhet a gyári megoldás,egyéb esetben szinte bármit le lehet gyártani.
Üdv,
VH