Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kecskemét és környéke

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Azt az infót kaptam,hogy a vetítéssel egy időben on-line is fog menni.De még sajnos nem találtam ,hogy hol? Majd még keresgélek...hátha tényleg ott is megy majd.

Vendég

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Itt is köszi, de én sajnos nem tudok elmenni, mert ebben az időben a gyereket nem tudom letenni senkinél...Igy én kötve vagyok...pedig szívesen elmentem volna.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: turizoli »

A kecskemétiek figyelmébe szeretném ajánlani (de persze nem csak nekik )!
A Kecskeméti Animációs Film Fesztivál (KAFF) berkein belül ,vetítésre kerül a kecskeméti Firkafilm : "Tripper fiúk" című animációs produkciója.
Kis ízelítő :

Ebben a stúdióban dolgoztam sokáig,bár ehhez a fimhez nincs közöm ,legalább is nem dolgoztam benne.
A filmet a KAFF verseny programjában nem indították,sajnálatos módon és tévedésből(de azért levetítik).
(megmerem kockáztatni hogy az elsők között végzett volna)
Ha az anyagiak megteremtődnek a további gyártáshoz(mert ez csak egy pilotfilm) akkor sorozat is lehetne a Magyar TV-ken.
A filmet a kecskeméti Erdei Ferenc Művelődési Központ színház termében mutatják be ,június 18-án(csütörtök),23:00-kor.
Ingyenes!
Aki tud és érdekli a dolog jöjjön el. Köszönöm!
:foto:

Zimonyi Attila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: Zimonyi Attila »

Köszönöm a tegnapi vendéglátást Tigrisnek, nagyon jól sikerült a találkozó.A kábelteszt igen meglepő eredményt hozott,a DIY drótok javára,  Esel erősítő dac párosa szintén bizonyított  :kiraly:
Tigris  Pioneer dvd játszója kifejezetten remekelt, úgy képben mint hangban.
A Dali is megmutatta mire is képes,Esel rendszerével igen komolyan kifutotta magát, nagyon kellemesen "csalódtam" benne

Én köszönöm, h eljöttetek...

Szintén megköszönném a vendéglátást és a lehetőséget Tigrisnek és George-nak,nekem tanulságos volt. :kiraly:
Nagyon sajnálom az ilyefajta afférokat amiket lent írtok :foto:
És elnézést a késésért...
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: esel »

Miért, mi volt , ki volt az??Nem szabad minden beszólással foglalkozni, nagyon nem...
persze attól függ mi volt az, mennyire személyes :foto:

Nem semmi volt.
Azonnali kizárással jutalmaztam érte a küldőjét.

Ki volt az?

Szerintem ot-vel kezdődik és lm-mel végződik. Vasárnap reggel összeugrott Yorick-kal. Pedig mind a két személy "csöves". Ahhoz pedig nyugodtság kell. Vagy megkapod a csőtől, ha akarod, ha nem.

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: George »

Miért, mi volt , ki volt az??Nem szabad minden beszólással foglalkozni, nagyon nem...

Nem semmi volt.

Ki volt az?
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Sziasztok...Üdv...Zsolt

Most olvasom és nagyon megráz ez a dolog. Még szavakat sem találok.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

Nem semmi volt.

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Kicsit belefáradtam abba, h ismeretlenként senkiházi emberek hordanak le egy utolsó szarnak, és ott rúgnak belém ahol nekik jól esik.

Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4

Vendég

Kecskemét és környéke

A közeljövőben MSN vagy Skype , esetleg a weboldalam Chatjén értek el....Nem részletezném a miértjét, meg van az oka..

tényleg nem kell ennyire komolyan venni.

Ha én is ezt tenném,akkor mi lenne ezzel a fórummal.
Vannak itt haverjaid és ott a családod.A többit meg szard le.

Béla te nem teheted meg, mert a tied a fórum, és ha neked nem tetszik valami, vagy így beszélnek veled amit én privátban kaptam az elmúlt 2 napban, akkor megteszed a megfelelő szankciókat.Én ezek mellett már nem tudok csukott szemmel elmenni.És akkor még büntetlenül úgy fórumoznak tovább mellettem ezek az emberek, mintha jót tettek volna.A barátaim megtalálnak MSN, Skype és a weboldalam chatjén is.Aki nem tudná valamelyiket az itt mindig megtalál, ha akar.

http://www.tigerteam.eoldal.hu/

Vendég

Kecskemét és környéke

Köszönöm a tegnapi vendéglátást Tigrisnek, nagyon jól sikerült a találkozó.A kábelteszt igen meglepő eredményt hozott,a DIY drótok javára, Esel erősítő dac párosa szintén bizonyított
Tigris Pioneer dvd játszója kifejezetten remekelt, úgy képben mint hangban.
A Dali is megmutatta mire is képes,Esel rendszerével igen komolyan kifutotta magát, nagyon kellemesen "csalódtam" benne

Én köszönöm, h eljöttetek...

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Köszönöm a tegnapi vendéglátást Tigrisnek, nagyon jól sikerült a találkozó.
A kábelteszt igen meglepő eredményt hozott,a DIY drótok javára, Esel erősítő dac párosa szintén bizonyított
Tigris Pioneer dvd játszója kifejezetten remekelt, úgy képben mint hangban.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: AVX »

A közeljövőben MSN vagy Skype , esetleg a weboldalam Chatjén értek el....Nem részletezném a miértjét, meg van az oka..

tényleg nem kell ennyire komolyan venni.

Ha én is ezt tenném,akkor mi lenne ezzel a fórummal.
Vannak itt haverjaid és ott a családod.A többit meg szard le.

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Kicsit belefáradtam abba, h
Sziasztok...Üdv...Zsolt

Na ne má , megint mi volt ??! :foto:

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Kedves fórumtársak,köszönöm a mai összejövetelt, élvezetes és tanúlságos volt.

Bővebben?

Vendég

Kecskemét és környéke

Kicsit belefáradtam abba, h ismeretlenként senkiházi emberek hordanak le egy utolsó szarnak, és ott rúgnak belém ahol nekik jól esik.Tudom mindig azt mondjátok ne foglalkozzak velük, sajnos nem mindig lehet ezt kizárni az életemből és a fórumozásból.Nevet nem mondok, h ki az aki betette a kaput.És vissza sem jövök azért, h utána azon csámcsogjanak na Tigris megint elment bírta 1 órát és már itt eszi a fene.Köszönöm az eddigi fórumozást.Akik ismernek és tartanak valamire azok ezek után is megfognak találni.

Sziasztok...Üdv...Zsolt

Vendég

Kecskemét és környéke

Kedves fórumtársak,köszönöm a mai összejövetelt, élvezetes és tanúlságos volt. Tigrisnek külön köszönet a vendéglátásért!

Én köszönöm, h eljöttetek...Valóban tanulságos volt.... :foto:

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Kedves fórumtársak,
köszönöm a mai összejövetelt, élvezetes és tanúlságos volt. Tigrisnek külön köszönet a vendéglátásért!

Vendég

Kecskemét és környéke

Nagy a csend erre, jön akkor mindenki? George, Esel, Attila, Moja te bizonyára nem érsz rá, de mi azért várunk :kiraly: 
Megyünk igen, csak iszonyat sok meló volt, 2 napja nem ültem szgép előtt sem :foto:

OK OK akkor úgy készülök én is...reggel 9-től lehet jönni, nem főzök ennyi emberre mert nem is tudnék, de majd kitalálunk valamit, ha valaki éhes.Pia van :kiraly: Kávét vettem

George
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Nagy a csend erre, jön akkor mindenki? George, Esel, Attila, Moja te bizonyára nem érsz rá, de mi azért várunk :kiraly: 
Megyünk igen, csak iszonyat sok meló volt, 2 napja nem ültem szgép előtt sem :foto:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: moja »

ŐŐŐ és ilyenkor akkor anyósodnál kell lenni? :kiraly: Részvétem...Jó kis program az amúgy, ha van sok kaja, pia...
Pia az van, a többire meg szerencsére nem emlékszem... :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Kecskemét és környéke

Moja büntiben van.
Ja, anyósnak a hétvégén van a születésnapja. Szerintetek hol kell akkor lennem??
Gondoltam elmegyek a Kaposváriak összejövetelére (mivel közel vagyunk Kaposvárhoz) , de az meg pénteken volt... :foto:

Szóval nem megyek, de sajnálom...

ŐŐŐ és ilyenkor akkor anyósodnál kell lenni? :kiraly: :kiraly: Részvétem...Jó kis program az amúgy, ha van sok kaja, pia...

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kecskemét és környéke

Hozzászólás Szerző: moja »

Moja büntiben van.
Ja, anyósnak a hétvégén van a születésnapja. Szerintetek hol kell akkor lennem??
Gondoltam elmegyek a Kaposváriak összejövetelére (mivel közel vagyunk Kaposvárhoz) , de az meg pénteken volt... :foto:

Szóval nem megyek, de sajnálom...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Kecskemét és környéke

Nem izgulok én, csak olyan csend volt itt a héten, h nem tudom hogy készüljek...Senki sem mondott semmi konkrétat. :foto:

George jelezte, hogy a vasárnap jó. Attila jön. Én megyek. Moja büntiben van.

Nem tudom mit csinálhat, mi a büntetése? lehet, h kukoricán kell térdelnie közben vagy mi? :kiraly:

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kecskemét és környéke

Nem izgulok én, csak olyan csend volt itt a héten, h nem tudom hogy készüljek...Senki sem mondott semmi konkrétat. :foto:

George jelezte, hogy a vasárnap jó. Attila jön. Én megyek. Moja büntiben van.

Válasz küldése

Vissza: “AVX baráti körök”