Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Nagy a csend erre, jön akkor mindenki? George, Esel, Attila, Moja te bizonyára nem érsz rá, de mi azért várunk :kiraly:
Tigris, Te nagyon izgulsz. Nyugi! :kiraly:
Nem izgulok én, csak olyan csend volt itt a héten, h nem tudom hogy készüljek...Senki sem mondott semmi konkrétat. :foto:
Kecskemét és környéke
Nagy a csend erre, jön akkor mindenki? George, Esel, Attila, Moja te bizonyára nem érsz rá, de mi azért várunk :kiraly: :foto:
Tigris, Te nagyon izgulsz. Nyugi!
Kecskemét és környéke
Nagy a csend erre, jön akkor mindenki? George, Esel, Attila, Moja te bizonyára nem érsz rá, de mi azért várunk :foto:
Kecskemét és környéke
Vasárnap akkor várom a Kecskeméti csipet csapatot reggeltől. 9 körül jöhettek...Nem mondom mit hozzatok, úgy is tudjátok :kiraly:
Mi viszünk egy kis meglepit :foto:
wow ez igazán jól hangzik... :kiraly:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Vasárnap akkor várom a Kecskeméti csipet csapatot reggeltől. 9 körül jöhettek...Nem mondom mit hozzatok, úgy is tudjátok :kiraly: :kiraly:
Mi viszünk egy kis meglepit :foto:
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Vasárnap akkor várom a Kecskeméti csipet csapatot reggeltől. 9 körül jöhettek...Nem mondom mit hozzatok, úgy is tudjátok :kiraly: :foto:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Ha jó mindenkinek a vasárnap akkor reggel 9-től szabad a pálya, nem kapkodunk....Szépen nyugodtan ahogy szoktuk...De jövőhéten még úgy is beszélünk erről...De nekem Ok a dolog... :kiraly:
:kiraly:
Ezek szerint akkor neked is?
Természetesen igen :foto:
Kecskemét és környéke
Ha jó mindenkinek a vasárnap akkor reggel 9-től szabad a pálya, nem kapkodunk....Szépen nyugodtan ahogy szoktuk...De jövőhéten még úgy is beszélünk erről...De nekem Ok a dolog... :kiraly:
:foto:
Ezek szerint akkor neked is? :kiraly:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Ha jó mindenkinek a vasárnap akkor reggel 9-től szabad a pálya, nem kapkodunk....Szépen nyugodtan ahogy szoktuk...De jövőhéten még úgy is beszélünk erről...De nekem Ok a dolog... :foto:
Kecskemét és környéke
Vasárnap OK ....Akkor mindenkinek jó ezek szerint :kiraly: :foto:
Kecskemét és környéke
De jövőhéten tarthatunk egyet, ha ráér mindenki , mindegy melyik nap...Szombat vagy Vasárnap teljesen jó mindkettő...
Szombat nekem nem jó.
És a Vasárnap? :foto:
A Vasárnap nagyon jó lenne,ha megoldható, a szombat sajna nem.
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Annyira nem hallgatóztunk, csak George volt itt....A DAC ett kipróbálva ....
És mi ez a vigyor?
Jó a DAC, marha jó...De nem akartam mondani, mert még valaki elbízza magát De jó a DVD is.... :kiraly:
Jó ám, én mint 99%-ig fertőzött beszélek, de Tigris is kapott a szérumból rendesen.
Olyan részleteket, zenei színpadot, mélységet varázsolt a rendszerébe , hogy csak pislogtunk :kiraly: és mosolyogtunk :vazeg:
A Pioneer nagyon rendben van mint futómű, és a Dali frontok is, merem állítani :foto:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Attól jobb mint amire készült
Biztos vagyok benne, hogy jó kis lejátszó. Ne vedd a szívedre, ha cukollak!
:foto: :kiraly:
Dehogy veszem, azért tisztában vagyok vele mire képes... :kiraly: Csodák azért nincsenek itt sem...
Kecskemét és környéke
Attól jobb mint amire készült
Biztos vagyok benne, hogy jó kis lejátszó. Ne vedd a szívedre, ha cukollak!
:foto: :kiraly:
Kecskemét és környéke
Attól jobb mint amire készült,
Aztán drótcsere, erősítőcsere, és máris itt a baj ....
Kecskemét és környéke
És a Vasárnap? :kiraly:
Rendben.
A DVD biztos jó. Csak az másra készült. Az arra jó. (ha egyet értesz)
:kiraly:
Attól jobb mint amire készült, de a DAC természetesen jobb... :foto:
Kecskemét és környéke
És a Vasárnap? :kiraly:
Rendben.
A DVD biztos jó. Csak az másra készült. Az arra jó. (ha egyet értesz)
Kecskemét és környéke
De jövőhéten tarthatunk egyet, ha ráér mindenki , mindegy melyik nap...Szombat vagy Vasárnap teljesen jó mindkettő...
Szombat nekem nem jó.
És a Vasárnap? :foto:
Kecskemét és környéke
Annyira nem hallgatóztunk, csak George volt itt....A DAC ett kipróbálva .... :kiraly:
És mi ez a vigyor?
Jó a DAC, marha jó...De nem akartam mondani, mert még valaki elbízza magát :kiraly: De jó a DVD is.... :foto:
Kecskemét és környéke
Annyira nem hallgatóztunk, csak George volt itt....A DAC ett kipróbálva .... :foto:
És mi ez a vigyor?
Kecskemét és környéke
Szombat nekem nem jó.
Kecskemét és környéke
Lesz még, ez csak egy hirtelen ötlet volt...De jövőhéten tarthatunk egyet, ha ráér mindenki , mindegy melyik nap...Szombat vagy Vasárnap teljesen jó mindkettő...
És miket hallgattatok?
A jövö hét nekem megint nem jó... :foto:
Annyira nem hallgatóztunk, csak George volt itt....A DAC ett kipróbálva .... :kiraly:
Kecskemét és környéke
Lesz még, ez csak egy hirtelen ötlet volt...De jövőhéten tarthatunk egyet, ha ráér mindenki , mindegy melyik nap...Szombat vagy Vasárnap teljesen jó mindkettő...
És miket hallgattatok?
A jövö hét nekem megint nem jó... :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables