Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
esel te hozol valamit? :foto:
Mire gondolsz? Ha van itthon olyasmi, amire gondolsz, biztosan.
Kecskemét és környéke
asszony még ősszel kidobta... :foto:
Sakktábla? Magyarkártya (ulti)?
Van kártya...
Meg van egy kosár lego alkatrész, abból kellen összerakni a gyerek legofiguráit.
esel te hozol valamit? :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Megyek Vasárnap igen....Reggel 6-ra ott vagyok :kiraly: :foto: :kiraly:
Kecskemét és környéke
asszony még ősszel kidobta... :foto:
Sakktábla? Magyarkártya (ulti)?
Kecskemét és környéke
Na akkor eddig vasárnapra:esel,
Attila,
george (esel Dac-ját áthoznád?)
Tigris?
+én
Pi61 nem jössz?
ui. Gyerekmedence kilyukadt, ezért asszony még ősszel kidobta... :kiraly:
Helyette, kispályás focit tartunk gumilabdával mezítláb... :kiraly:
Nem baj esel?
Ok, átviszem :foto:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Na akkor eddig vasárnapra:
esel,
Attila,
george (esel Dac-ját áthoznád?)
Tigris?
+én
Pi61 nem jössz? :kiraly:
ui. Gyerekmedence kilyukadt, ezért asszony még ősszel kidobta... :kiraly:
Helyette, kispályás focit tartunk gumilabdával mezítláb... :foto:
Nem baj esel?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Ránk számíts légyszíves. Ha másért nem, hát "kukaclógatásért" meglátogatunk.Hátha Szolnokról is idelátogatna valaki. Jó lenne. Elég sokszor járok arra felé és úgy láttam, ott is emberek élnek, még HiFi boltba is bele botlottam.
Gyertek csak!
Még meg kell néznem, hogy a gyerek felfújható medencéje nem lyukas-e, mert a kert azért nem akkora, hogy halastó is legyen benne... :kiraly:
Én is szoktam Szolnok felé járni, eljöhetne valaki tényleg.
Én viszek hallgatnivalót is... :foto:
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Na szóval! Akkor hétvégén vasárnap meghívok mindenkit, aki szeretne eljönni egy kis hallgatózásos beszélgetésre. Reggel 8-9 körül jöhettek itthon leszek.Ki mit hoz megesszük, megisszuk meghallgatjuk
Egyéb ötlet is jöhet!!! :foto:
Hú, ez nagyon jó , és a vasárnap, a legjobb időpont :kiraly:
Köszi a meghívást Moja, a hunyadiváros beerősített :kiraly:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Ránk számíts légyszíves. Ha másért nem, hát "kukaclógatásért" meglátogatunk.Hátha Szolnokról is idelátogatna valaki. Jó lenne. Elég sokszor járok arra felé és úgy láttam, ott is emberek élnek, még HiFi boltba is bele botlottam.
Gyertek csak!
Még meg kell néznem, hogy a gyerek felfújható medencéje nem lyukas-e, mert a kert azért nem akkora, hogy halastó is legyen benne... :foto:
Én is szoktam Szolnok felé járni, eljöhetne valaki tényleg.
Kecskemét és környéke
Moja, hogy sikerült elintézned? :kiraly:
Háát, megkérdeztem a feleségem, hogy mi legyen a véleményem...
És ez lett... :foto:
Ránk számíts légyszíves. Ha másért nem, hát "kukaclógatásért" meglátogatunk.
Hátha Szolnokról is idelátogatna valaki. Jó lenne. Elég sokszor járok arra felé és úgy láttam, ott is emberek élnek, még HiFi boltba is bele botlottam.
Kecskemét és környéke
Moja, hogy sikerült elintézned? :kiraly:
Háát, megkérdeztem a feleségem, hogy mi legyen a véleményem...
És ez lett... :foto:
Kecskemét és környéke
A pecázásról meg ne feldkezz légyszíves!
Lógatni szeretnéd a kukacod? :foto:
Kecskemét és környéke
:foto: csak mer' én ezt írtam :kiraly:
:kiraly:
Kecskemét és környéke
Moja, hogy sikerült elintézned? :foto:
Kecskemét és környéke
Na szóval! Akkor hétvégén vasárnap meghívok mindenkit, aki szeretne eljönni egy kis hallgatózásos beszélgetésre. Reggel 8-9 körül jöhettek itthon leszek.Ki mit hoz megesszük, megisszuk meghallgatjuk :kiraly:
A pecázásról meg ne feldkezz légyszíves!
Kecskemét és környéke
Na szóval! Akkor hétvégén vasárnap meghívok mindenkit, aki szeretne eljönni egy kis hallgatózásos beszélgetésre. Reggel 8-9 körül jöhettek itthon leszek.
Ki mit hoz megesszük, megisszuk meghallgatjuk :kiraly:
Kecskemét és környéke
Valahol épp itt van elrejtve annak a titka , régebben a szalagos technikán miért is élveztem jobban a zenét....Eszembe sem jutott csomót keresni, hogy mi nem stimmel...Tudtam zenélni és a zenét a maga nemében élvezni.Ma már sokan nem csinálnak mást mint a készülékeket babrálják, cserélgetik...NA de hol marad a zene szeretete, ha még hallgatózás közben van arra időnk, hogy a fekete csomókat keressük???.... :foto: :kiraly: :kiraly:
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Kecskemét és környéke
Ifjú koromban az otthoni zenehallgatás ritka kiváltság volt. Ugyan úgy, mint a TV.
Nagymamámék még a művelődési házba játrak anno' tévézni ,nézték javában a táncdalfesztivált.
Egy sorsoláson nyeretek egy TV-t a 60-s években ,de el kellett adniuk ,mert akkor még a hegyi kisfalvakban nem volt áram. :foto:
Kecskemét és környéke
olyan pergődobot, hegedűt,hangszereket nem is tudom hol hallottam
Koncerten?
Ifjú koromban az otthoni zenehallgatás ritka kiváltság volt. Ugyan úgy, mint a TV. A "tömegtermékeket" mérnökök tervezték, kézzel szerelték össze, laboratóriumban kalibrálták. Az ár/érték arány talán nem romlott el.
Igen :foto:
Kecskemét és környéke
olyan pergődobot, hegedűt,hangszereket nem is tudom hol hallottam
Koncerten?
Ifjú koromban az otthoni zenehallgatás ritka kiváltság volt. Ugyan úgy, mint a TV. A "tömegtermékeket" mérnökök tervezték, kézzel szerelték össze, laboratóriumban kalibrálták. Az ár/érték arány talán nem romlott el.
Kecskemét és környéke
Tehát a mi hobbink ezernyi kompromisszum, de hisz mindannyian tudjuk, és
nem csak anyagi értelemben... :kiraly:
George
Welome to the real world.... :vazeg:
Thanks
Trane is nagyon jól tudja mindezt, csakhát mi, magamat is beleértve szériatermékekkel
hallgatunk zenét nap mint nap, a túlárazottság enyhe kifejezés egyes készülékekre. :kiraly:
Esel egy cseppet más dimenzióban utazik, mint mi itt sokan, olyan pergődobot, hegedűt,hangszereket nem is tudom hol hallottam mint most az ő erősítőjétől :foto:
Kecskemét és környéke
a mi hobbink ezernyi kompromisszum, de hisz mindannyian tudjuk, és nem csak anyagi értelemben... :kiraly:
George
:foto: :kiraly:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
TRANE,nem szamárság azt várni egy hangfaltól, hogy az erősítő által tovább sem engedett nagas/mély hangokat majd az átvitelével "elővarázsolja?
esel, ugye ezt a kérdésedet te sem gondoltad komolyan? :kiraly:
A szinergiát , ha jól értem akkor nem (csak) együttműködésre, hanem egymással kapcsolatban álló készülékek kompenzálására, kiegyenlítésére érted :foto:
Mindkettőtökkel egyet tudok érteni, de valahol a kettőtök között van az igazság.
A Dussun erősítőm, igaz könnyedén meghajtotta a Phonar P30 hanfalaimat, mégis
erősen kompromisszum volt, a mélyátvitel terén egyszerűen elvérzett,
nem bolgogult a rockzenével, a komolyzenekar egészével.
Esel:
Be kell látni, ezek a készülékek komoly kompromisszumokat hordoznak magukban, tehát valahol nem tudnak, akarnak teljes értékűek lenni,nem akarják teljes értékűvé gyártani, fejleszteni őket, erősen be vannak kategórizálva az ár/minőség mérlegén.
Trane:
Esel erősítője a maga nemében teljesen kompromisszummentes, hosszú fejlesztés eredménye, esel rengeteget kísérletezgetett, az erősítő+dac+futómű kábelezés, nem
vethető össze a piacon lévő 200 Ezer Ft-os készülékekkel, annál jóval több, nem szériadarab szvsz.
A Creek nyilván nem kategóriatársa a Wilson Act one-nak, teljesítményben nem tudja oly mértékben kiszolgálni, komoly erősítők elvéreztek már a Wilson mögött,
esel ezért is volt oly kíváncsi rá, sikerül-e a saját rendszerével(ben) meghajtani--Sikerült!
George
Welome to the real world....
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
TRANE,nem szamárság azt várni egy hangfaltól, hogy az erősítő által tovább sem engedett nagas/mély hangokat majd az átvitelével "elővarázsolja?
A szinergiát , ha jól értem akkor nem (csak) együttműködésre, hanem egymással kapcsolatban álló készülékek kompenzálására, kiegyenlítésére érted :foto:
Mindkettőtökkel egyet tudok érteni, de valahol a kettőtök között van az igazság.
A Dussun erősítőm, igaz könnyedén meghajtotta a Phonar P30 hanfalaimat, mégis
erősen kompromisszum volt, a mélyátvitel terén egyszerűen elvérzett,
nem bolgogult a rockzenével, a komolyzenekar egészével.
Esel:
Be kell látni, ezek a készülékek komoly kompromisszumokat hordoznak magukban, tehát valahol nem tudnak, akarnak teljes értékűek lenni,nem akarják teljes értékűvé gyártani, fejleszteni őket, erősen be vannak kategórizálva az ár/minőség mérlegén.
Trane:
Esel erősítője a maga nemében teljesen kompromisszummentes, hosszú fejlesztés eredménye, esel rengeteget kísérletezgetett, az erősítő+dac+futómű kábelezés, nem
vethető össze a piacon lévő 200 Ezer Ft-os készülékekkel, annál jóval több, nem szériadarab szvsz.
A Creek nyilván nem kategóriatársa a Wilson Act one-nak, teljesítményben nem tudja oly mértékben kiszolgálni, komoly erősítők elvéreztek már a Wilson mögött,
esel ezért is volt oly kíváncsi rá, sikerül-e a saját rendszerével(ben) meghajtani--Sikerült!
George
Kecskemét és környéke
TRANE,
de, sajnos igen. :kiraly:
A szinergia, szó szerint, együttműködést jelent (görög eredetiből levezetve). A felhozott példáid a Te értelmezésedre nem adnak támpontot, sőt engem félrevezetnek. A hiba nyilván nem Benned van.
Az együttműködés érthető úgy is, mint emberek közötti együttműködés, és akkor jól értem a példádat. De az párhuzamos kapcsolatokat jelent. A HiFi láncban ilyen értelmű együttműködés nincs (eddigi tapasztalataim szerint). Ha egy szem a láncban szakadásra hajlamos, akkor az egész lánc hajlamos a szakadásra.
Vagy nem értek semmit abból, amit üzensz. :foto: