Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Megyünk hát, jó így előre tudni, mert festés party lesz, így az halasztódik, a hifi fontosabb :foto:
Még az is lehet, hogy vasárnap lesz, majd asszonnyal legyeztetem, mostanában nagyon papucs lettem, de így sem vagyok jó neki... :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Az Esel féle DAC-ot és erősítőt meg úgy sem tudom megfizetni. De az enyém szebb... :foto:
Pi(sti),
nem a megfizethetőséggel van a baj. A DAC tartalmaz egy IC-t, ami már beszerezhetetlen. Erősítőt meg pár évi munka és tanulás árán bárki tud építeni. A Tiéd pedig egészen biztosan sokkal szebb.
Kecskemét és környéke
Majd elkérjük a DACot , és úgy is hallgasd meg a rendszered :kiraly:
Épp kérni akartam, de csak úgy eljöttök hozzám meghallgatni. :kiraly:
Mondjuk jövő hét szombat?
Kinek jó?
ui: Pecázni lehet nálam, majd a gyerek medencéjét megtöltjük vízzel és dobunk bele pár snecit. :foto:
Megyünk hát, jó így előre tudni,az időpont tökéletes, mert festés party lesz(lenne), így az halasztódik, a hifi fontosabb
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Hát persze, mi örülünk a legjobban hogy elindultunk, és
ilyen jó táraság , a hangulat barátság kialakult :kiraly:
Ti is jöttök Szolnokiak, meg mi is megyünk kecskemétiek...
Simán lehet szervezni ilyet, akár 2-3 havonta, az ország
külöböző pontjaiban, vonzáskörzetekben,igazából csak egy kis vállalkozó kedv kell hozzá,meg a zene és hifiszerelem
Tudom hogy voltak tesztek, de akár összehasonlítás nélkül, egymást nem megbántva is lehet ilyen összejöveteleket szervezni.
Béla ebben a dologban úttörő, a személyes kontaktusnál, a technikai oldal megvitatásánál nincs jobb dolog, és egy adott zenemű kielemzése is lehet cél egy ilyen összejövetelen szerintem,mintahogy tegnap is.
Egy alkalommal össze szeretnám hívni az összes kecskeméti hifiőrültet , egy kis eszmecserére, valami független helyen .
Jó ezeket a sorokat olvasni ,minden mondatát. :foto:
Ennél nincs jobb mert tapasztalatban és emberi oldalról többet ér mint 100 hozzászólás.
Köszönöm , ez nagyon jól esik :kiraly:
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Majd elkérjük a DACot , és úgy is hallgasd meg a rendszered :kiraly:
Épp kérni akartam, de csak úgy eljöttök hozzám meghallgatni. :kiraly:
Mondjuk jövő hét szombat?
Kinek jó?
ui: Pecázni lehet nálam, majd a gyerek medencéjét megtöltjük vízzel és dobunk bele pár snecit. :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Majd elkérjük a DACot , és úgy is hallgasd meg a rendszered :kiraly: :foto:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Kecskemét és környéke
Ugyan ne gyengézd le,nem verseny,MULATSÁG :kiraly: .Kár hogy egyből kimaradtál.
Nem verseny, félre ne értsd, ezért is ott a szmájli. :kiraly:
Minden rendszer más, de azért mindenkinek a saját otthonában az igazi a zenehallgatás, ott ő az "úr".
:foto: Egyetértek várom már
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Kecskemét és környéke
Ugyan ne gyengézd le,nem verseny,MULATSÁG :kiraly: .Kár hogy egyből kimaradtál.
Nem verseny, félre ne értsd, ezért is ott a szmájli. :foto:
Minden rendszer más, de azért mindenkinek a saját otthonában az igazi a zenehallgatás, ott ő az "úr". :kiraly:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Hiányoztál.
Javaslom a Miskolc - Kkmét találkozót ott rendezni, ahol többen jelentkeznek be a találkozóra.
Hát még ti nekem!
Lehet a hétvégére tervezek egy kis grillezést zenehallgatással összekötve.
Meghallgatnánk az én gyengébb rendszerem és kitaláljuk mit kezdjek vele :kiraly:
Ugyan ne gyengézd le,nem verseny,MULATSÁG :foto: .
Kár hogy egyből kimaradtál.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Azt az egy Dvorak-ot nem bírta. De itthon ugyanaz a probléma. A Wilson 6 ohmos, az enyém 8. Dettó ugyanaz a jelenség. . A CD-játszó itthon a Sony, ott a DAC-ról ment.A Csajkovszkij gyönyörűen zenél, ma meghallgattam több műfajt is, kevés tranyós erősítő szól ilyen szépen. Szóval nyugi, elégedett vagyok, a hálószobám úgyis csak 10 nm-es.... :kiraly:
Az Esel féle DAC-ot és erősítőt meg úgy sem tudom megfizetni. De az enyém szebb... :foto:
Igaz :kiraly:
Kecskemét és környéke
Hiányoztál.
Javaslom a Miskolc - Kkmét találkozót ott rendezni, ahol többen jelentkeznek be a találkozóra.
Hát még ti nekem!
Lehet a hétvégére tervezek egy kis grillezést zenehallgatással összekötve.
Meghallgatnánk az én gyengébb rendszerem és kitaláljuk mit kezdjek vele :foto:
Kecskemét és környéke
Most éppen a 6002-eseken muzsikál. A csövit azért nem adom el, az tud valamit, amit a Creek nem. A Creek Dvorak-ot nem bírja... De az is kiderült, az Alces-t sem. Jazz-en jól megvan, igazán részletező, már-már csöves hangja van. Nagyon precíz, szép a tere. A nagy tömegű hanggal nem bír mit kezdeni: ha sok hangszer szól egyszerre , az nem megy neki.
Azt szép nagy csövit meg hanyagolod? Ejnye-bejnye... :foto:
Kecskemét és környéke
Azt az egy Dvorak-ot nem bírta. De itthon ugyanaz a probléma. A Wilson 6 ohmos, az enyém 8. Dettó ugyanaz a jelenség. . A CD-játszó itthon a Sony, ott a DAC-ról ment.
A Csajkovszkij gyönyörűen zenél, ma meghallgattam több műfajt is, kevés tranyós erősítő szól ilyen szépen. Szóval nyugi, elégedett vagyok, a hálószobám úgyis csak 10 nm-es.... :kiraly:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
komolyan: 1., azé' annyi rendszert nem prószáltatok, 2., attól még a creek érezhette magát kevésbé szinergikusnak :kiraly: nálam mellesleg nem volt ilyen 'szétesős' gondja... :foto:
Először mi sem vettük észre, sőt mindenkinek tetszett...Hanem mikor betettünk egy komolyzenei albumot és jöttek a tuttik, meg a hangszerek tömegben, ott kész volt szegény...És még elvesztette a finom nyugodt hangját ami először mindenkinek tetszett, nyers tolakodó és idegesítő hangja lett.Ha ez a rendszerszinergia miatt lett volna, akkor megtette volna az első pillanatban és minden zenei műfajban.De nem így történt.Épp ez miatt nem hiszem, h a szinergia lett volna a gond.Egyszerűen nem feküdt neki ez a műfaj és tömeg...de ne legyen igazam, mindenesetre én így te másként gondolod...Ez rendben van így :kiraly:
Majd egyszer elhiszik neked,ha hallják.
Nem mondom,eszi az áramot George hanfala,de egy rendes erősítő nem visít fel csak legflejebb nem olyan hangos,vagy nem tűnik annak....
Kecskemét és környéke
komolyan: 1., azé' annyi rendszert nem prószáltatok, 2., attól még a creek érezhette magát kevésbé szinergikusnak :kiraly: nálam mellesleg nem volt ilyen 'szétesős' gondja... :foto:
Először mi sem vettük észre, sőt mindenkinek tetszett...Hanem mikor betettünk egy komolyzenei albumot és jöttek a tuttik, meg a hangszerek tömegben, ott kész volt szegény...És még elvesztette a finom nyugodt hangját ami először mindenkinek tetszett, nyers tolakodó és idegesítő hangja lett.Ha ez a rendszerszinergia miatt lett volna, akkor megtette volna az első pillanatban és minden zenei műfajban.De nem így történt.Épp ez miatt nem hiszem, h a szinergia lett volna a gond.Egyszerűen nem feküdt neki ez a műfaj és tömeg...de ne legyen igazam, mindenesetre én így te másként gondolod...Ez rendben van így :kiraly:
Kecskemét és környéke
ezé' izgalmas - és itt nem arcoskodni akarok - külföldi fórumokat olvasgatni marha sokat lehet tanulni :kiraly:
Hát nem tudom, azt tudom, h Esel saját fejlesztésű erősítője minden rendszerben jól érezte magát...Nem volt szinergia probléma,... :foto:
Kecskemét és környéke
Trane a 7 wattos erősítő sem hullott szét, pedig az is rá volt kötve a wilsonra Akkor mi volt a baja? Nem is igen volt terhelve a Creek..
rendszerszinergia, mint írtam... :kiraly:
Neee mááár, rendszerszinergia ilyet nem csinál, h a hang széthullik és torz idegesítő lesz...Ezt nem mondhatod komolyan... :foto: :kiraly:
Kecskemét és környéke
Trane a 7 wattos erősítő sem hullott szét, pedig az is rá volt kötve a wilsonra :foto: Akkor mi volt a baja? Nem is igen volt terhelve a Creek..
Kecskemét és környéke
Most éppen a 6002-eseken muzsikál. A csövit azért nem adom el, az tud valamit, amit a Creek nem. A Creek Dvorak-ot nem bírja... De az is kiderült, az Alces-t sem. Jazz-en jól megvan, igazán részletező, már-már csöves hangja van. Nagyon precíz, szép a tere. A nagy tömegű hanggal nem bír mit kezdeni: ha sok hangszer szól egyszerre , az nem megy neki.
Pisti!
Ne keseregj a Creek miatt,halkan hallgasd és akkor örömöd lesz benne.
Igy van, és mondjuk kisebb érzékenyebb dobozzal...És nem 40 négyzetméteren... :foto:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Pisti!
Ne keseregj a Creek miatt,halkan hallgasd és akkor örömöd lesz benne.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2512
Kecskemét és környéke
A nagy tömegű hanggal nem bír mit kezdeni: ha sok hangszer szól egyszerre , az nem megy neki.
Tipikus Classic betegség.
Ha majd egyszer újra lesz Destiny-m (mert remélem lesz), majd megmutatom, hogy annak megy.... :foto:
Kecskemét és környéke
Húú, jó kis csapat jött össze! De Miskolcról is ugyanolyan messze van Kecskemét, mint innen Miskolc. :foto:
Hiányoztál.
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
pi61! Honnan szerezted a Creek-et?Neked egy T5881-ed van nem? :foto:
Az is van neki, ezt a hálóba vette... :kiraly:
És mit hajt vele? :kiraly:
Hát ha így haladunk akkor tehenet
Kecskemét és környéke
pi61! Honnan szerezted a Creek-et?Neked egy T5881-ed van nem? :foto:
Az is van neki, ezt a hálóba vette... :kiraly:
És mit hajt vele? :kiraly: