Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7076
ValhallA világa
Mélységes 10-telet, és köszönöm!
Én köszönöm!
:foto:
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Szia!
Hifi állvány (fa) alá tüskét keresek. Esetleg van olyanod is ami nagyobb teherbírású?
Üdv
Tibor
Szia Tibi!
Van többféle tüskekészletem...Küld el email-ben az állvány fotóját,valamint a kívánt teherbírást írd meg.
Lehet,hogy működhet a gyári megoldás,egyéb esetben szinte bármit le lehet gyártani.
Üdv,
VH
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
ValhallA világa
Szia!
Hifi állvány (fa) alá tüskét keresek. Esetleg van olyanod is ami nagyobb teherbírású?
Üdv
Tibor
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
- vlaca
- Fórumlakó
- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
ValhallA világa
Sziasztok!
Ma délután hozoztt a postás egy csomagot.
Valhalla cu2+ volt a csomagolásra írva.
Nagyon profi a tálalás(is)!!! (Csomagolás, design ragasztószalag, technikai adatlap, fotó,manual.)
Nem tudom hogy a többi magyar gyártó is így tálalja-e a termékeit de ez így nagyon rendben van. Komplett létező termék érzését kelti!!!!!
És akkor a hangja még szóba sem került :kiraly:
:foto:
Mélységes 10-telet, és köszönöm!
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
A rhodiumos csatit,már ne keressétek... :foto:
Elkelt! :kiraly:
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Pakolásztam a műhelyemben és még találtam pár felesleges banándugót.
Aranyozott réz Kínai banándugó,alumínium köpeny.Azt hiszem itt a fórumon Nakamichi felirattal árul ilyesmit,Sonido fórumtárs.
Soha nem volt szerelve,16db van belőle,300Ft/db.
A Rhodiumos,szorítós banánból is találtam még 4darabot,tehát még van belőle nyolc.(1500/db)
ValhallA világa
Köszöntem teljeskörű válaszodat,kb erre voltam kiváncsi.
A hype-antihype nem érdekelt,inkább csak a technológia rész.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Már rég meg akartam kérdezni valakitől mit is "csinál" a Rhodium a zenével?
Miben más?
Kérdésedre a válasz,hogy mint minden csatlakozó a rhodiumozott,meg az űrlakónyálkás űberhájtek turbupermanes WBT is amit a NASA 25évig fejlesztett,ront a hangminőségen.A kérdés mindig csak annyi,hogy mennyit,illetve milyen mértékben...?
Szerintem jobb felületkezelés,mint az ebben az árkategóriában általánosan alkalmazott aranyozás,ami pár év alatt lekopik.(Ez valami jó minőségű Furutech klón lehet a sárgáktól első ránézésre.)
Rhodium bevonattal ellátni a csatlakozókat,középkategóriától felfelé szokás.Talán a vezetőképessége,kopásállósága is szerepet játszik az átlagos aranyozott réz csatlakozóktól jobb hangminőség elérésében.
(Kb. régen a Pennánál forgalmazott J.A.Michell Engineering rhodium terminál,csatlakozók minőségét hozza.)
Nem akarok semmiféle hype-ot a rhodium bevonatnak,vagy hatalmas magyarázatokat fűzni hozzá,ez egy középkategóriás csatlakozó,semmi több.
Az igazán jó csatlakozók nem felületkezelt (4N,5N,6Ntisztaságú)réz,ezüst(Furukawa,IEGO),vagy már anyagukban Rhodium ötvözetek(drága Furutech),vagy Palladium felületkezeléssel(drága Oyaide) készülnek(vagy ezüst-palladium ötvözet),amiket nem kell utólagosan felületkezelni.
Itthon,ebben az árkategóriában(1000-2000Ft),igen gyenge dugók vannak még használtan is,látva a hirdetéseket.
Amennyiben én hificsojsz lennék azt írnám,nagyon szakszerűen,hitelesen,nem részrehajlóan,hogy ez a gyugó 5nagy verescsillag meg besztbáj+még szép is!
(És már csak 4db van...)
ValhallA világa
Pü ment.
Válasz ment...
Akit érdekel,van eladó egy készlet(8db)rhodium bevonatú feszítős banándugó.
Legjobban a Furutech FP-202R-hez hasonlít külsőleg,minőségben egyaránt,csak az jóval drágább.
Minőségéhez mérten,igen olcsón,1500/db áron vihető.
Már rég meg akartam kérdezni valakitől mit is "csinál" a Rhodium a zenével?
Miben más?
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Pü ment.
Válasz ment...
Akit érdekel,van eladó egy készlet(8db)rhodium bevonatú feszítős banándugó.
Legjobban a Furutech FP-202R-hez hasonlít külsőleg,minőségben egyaránt,csak az jóval drágább.
Minőségéhez mérten,igen olcsón,1500/db áron vihető.
- Donyec
- Fórumlakó
- Értékelés: 67
ValhallA világa
biwire hangfalkábelt készítesz? Ha igen, akkor esetleg kép róla?
Köszi!
Sínen van a dolog!Van pár munkadarabnak minősíthető hangsugárzó kábelem,egyáltalán nem fotóérett külsővel.Ezekből még kipróbálásra sem tudok adni. Egyelőre,türelmeteket kérem,hamarosan kipróbálható állapotba kerülhet.
Donyec,dodelijk,köszönöm a bizalmat,hallgassátok egészséggel!
Neked is köszönöm elismerő szavaidat earformance!
Kellemes napot minden fórumtársnak!
Várom az új kábeleidet és tudod az 1,5méteresről az infót.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
biwire hangfalkábelt készítesz? Ha igen, akkor esetleg kép róla?
Köszi!
Sínen van a dolog!Van pár munkadarabnak minősíthető hangsugárzó kábelem,egyáltalán nem fotóérett külsővel.Ezekből még kipróbálásra sem tudok adni. Egyelőre,türelmeteket kérem,hamarosan kipróbálható állapotba kerülhet.
Donyec,dodelijk,köszönöm a bizalmat,hallgassátok egészséggel!
Neked is köszönöm elismerő szavaidat earformance!
Kellemes napot minden fórumtársnak!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
[OFFTOPIC]
azt hiszem valhalla készülékállványom lesz, sőt ez szinte 100%. extrémszép kivitel, nagy
ValhallA világa
[OFFTOPIC]
azt hiszem valhalla készülékállványom lesz, sőt ez szinte 100%. extrémszép kivitel, nagy
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
ValhallA világa
Ma végre megérkezett a kábelem!Hihetetlen jó már most!
Mi lesz még hogyha rendesen be lesz égetve...pláne akkor ha már mind a három
kábel meglesz...
Ja és képről nemjön át hogy milyen "überbrutál" a kinézete.
- Donyec
- Fórumlakó
ValhallA világa
NAGYON köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat,ígérem a jövőben is marad a megszokott minőség és folyamatos fejlesztés.
Még 1x köszönöm mindenkinek
Jó tapazstalatok vannak a kábeleiddel kapcsolatban.Már az alapot halottam én is,jó
volt. Küldtem privit.
Megakaptam a kábelt.Remek ez a alap tápkábeled is.Remélem még a többi kábeledet is meghallgathatom majd. Kölcsön adtam 1 barátomnak is meghallgatásra. :kiraly: :kiraly: :kiraly:
Rögtön hiányzott a hangra gyakorolt hatása.
- Donyec
- Fórumlakó
ValhallA világa
NAGYON köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat,ígérem a jövőben is marad a megszokott minőség és folyamatos fejlesztés.
Még 1x köszönöm mindenkinek :kiraly: :kiraly:
Jó tapazstalatok vannak a kábeleiddel kapcsolatban.Már az alapot halottam én is,jó
volt.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Egy :kiraly: a topiknak.Nagyon eltűnt , nincs szemelőtt. Egy másik a kábeleknek.Megelőlegezett bizalomból.Nagyon várom őket!
Örülök,hogy tetszik a topik. :kiraly:
Sajnos,még egy kicsit rózsát kell termesztened.
ValhallA világa
Egy :kiraly: a topiknak.Nagyon eltűnt , nincs szemelőtt.
Egy másik a kábeleknek.Megelőlegezett bizalomból.Nagyon várom őket!
- ValhallA
- Tizezresek klubja
ValhallA világa
Jó ez az elosztó!Nálam is hasonlóképpen van megcsinálva nálam is két ösvény jön a villanyórától és mind a kettö elosztoba végzödik csak nekem Furutech Schuko ajzatokkal szerelve Furutech belsö kábelezéssel meg van négy tápkábel ami direktbe van rákötve.Nem olyan szép de elég jó!A zavarszürösek nálam se arattak túl nagy sikert.
:kiraly: