Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hollywood+ és SBLive! 4channel downmix
-
Vendég
Na szóval, ha valakinek nem menne, rakja föl a dvr driverét, nekem azzal végre működik (letölthető a sigmadesigns honlapjáról)
-
Vendég
Kicsit off,bocs!
Tisztelt DVD center!
Meg lehetne oldani,hogy a hozzászólás ablak ne kerüljön új oldalra,hanem a hozzászólások "végén " legyen???
Írás közben néha vissza kell lapozni ,viszont akkor elmegy amit eddig írtam.
A Terminál szekezete pl.nagyon jó.(ha más nem is)
Meg az sem ártana,ha jobban lehetne navigálni a dvdcenteren belül pl.a fórumokról vissza főoldalra stb.
üdv: venyolc
-
Vendég
Szevasztok!
Sokat gyötörtem(tük) a témát (ugye MaXX),az eredmény a kovetkező:
a downmix csak az 1.7,1.8-as H+-driverrel fog műkodni.
lola,neked hogyan megy 1,82-vel?????????
MINDENKÉPPEN LE KELL ELLENŐRÍZNI EGY AC3 TESZTTEL,mert csak úgy lehetünk biztosak benne,hogy úgy szól ahogy kell.
Minden csatornának külön-külön kell megszólalnia,kivéve a centert(két első). A mélynyomót a bal elsőre keveri le.
a teszt letölthető:www.hplus.hu
üdv:venyolc
-
Vendég
Megy nekem is.
H+ és Sblive! Platinum
1.82-es a H+ driver-e
-
Vendég
Hi!
Nekem megy a dolog tökéletesen.AC3TEST.VOB-al teszteltem.
- h+ és sb live value
- 1.8 as h+ driver es player
- DVD Genie ben a h+ részlegnél a az output audio through soundcard és a 4 speaker sound KIPIPÁLVA!!!
Nekem ezzel müködik!!
Ciao
-
Vendég
Hát igen! Nekem sem nagyon megy a 4 csatorna, ugyanazok a problémáim vele. Szerintem kártyafüggő a dolog...
-
Vendég
Nekem eléggé össze-vissza kevergeti, pl. amikor a jobb elsőnek kéne szólnia, akkor a jobb első és a két hátsó szól meg hasonlók.
Próbáltam már reg crackkel és DVDGenie-vel is, ugyanaz.
-
Vendég
Nekem regen volt H+ es Live value. Volt hozza egy reg file, azzal mukodott jol. Van valami konkret kerdesed vagy csak ez erdekelt?