Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Tigris,
legközelebb nyugodtan fényképezz.
Kecskemét és környéke
Kedves George,köszönöm a dícsérő szavakat, jól esik.
Szeretnék egy helyreigazítást tenni. Attila nem fejlesztő, hanem munkatárs a Sonido-nál. A fejlesztéseket Varga István úr végzi, a szélessávú hangszóró kedvelők (mint én is) nagy örömére. A hangfal is az Ő terve alapján készült. Amit mi hozzátettünk, az pusztán a doboz anyagának kiválasztása és a nyomókamra hangszigetelési módja. Elnézést az ünneprontásért, de ennyivel feltétlenül tartozom a hangszóró fejlesztőjének és készítőjének Varga István úrnak.
esel
Igen, köszönöm a helyreigazítást, nem tudtam pontosan Attila státuszát,
az viszont tény, tegnap mellébeszélésről szó nem lehetett, komoly
szakmai csapatot ismerhettünk meg személyetekben.
Az meg külön öröm volt számomra, mikor egy családon belül ilyen jól együtt
dolgozik após és vej
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Így van, mindenki jól érezte magát...Én különösen mert ugye kitudtam mozdulni ebből a panelbezártságból, kicsit visszabillenve a gyerekkoromba amikor még mi is kívül laktunk a városi zajtól, feszültségtől...Ott kint leereszt az ember , lenyugszik és azt csinál amit akar...
Kecskemét és környéke
köszönöm, egész családom nevében is
Örülök az ilyen találkozóknak.
Úgy látom a kecskeméti csapat a legaktívabb
Kedves ATC,
Kecskemét egy nyitott város, nyitott emberekkel. Ez a találkozó közös örömöt okozott, ezért elhatároztuk, ismétlünk máskor is és máshol is. Bárkit szívesen látunk.
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Na nemrég keltem fel...
Igen valóban a Mester ennyit mindenképp kiérdemel, és dicséretes az is ahogy nem véka alá rejtve elénk is tártad...Ez végül is így a korrekt.Ettől független csak meg kellet építenie valakinek.A szándék sokszor a legfontosabb.De végeredményben a DAc és az Erősítő amin a hangsúly van, elvégre azok saját munkáid, azokat is hallgattuk nem csak a tölcsérest.
George leírásához annyit azért hozzátennék, a Rock és a többi műfajhoz, hogy sajnos valóban az lenne a szép, ha a legtöbb rendszer univerzálisan nem csak megjelenítené, mert arra bármi képes, hanem azt élvezhető szintre emelve, zenévé tenné a hallgató számára.Én eddig ezt nagyon kevés rendszerben, (szándékosan rendszerről beszélek, mert ugye itt is azt hallgattunk) hallottam meg eddig.Ami erre még rátesz egy lapáttal, h itt egy relatív egyszerű és nem utolsó sorban, nem túlzok ha azt mondom, fillérekből összerakott tölcséres dobozon élvezhettünk.És bizony nagyon komoly hangzási minőségben.Tudom aki hallott már tölcsérest , valószínű köztük akadna pár kételkedő, de megnyugtatok mindenkit itt minden a helyén volt.
Vittem fényképezőt, de szándékosan nem fotóztam, ezek a készülékek nem kiállításra készültek, hanem zenehallgatásra...Ennek fényében a tiszteletet megadtam, és csak zenét hallgattunk.
Kecskemét és környéke
Kedves George,
köszönöm a dícsérő szavakat, jól esik.
Szeretnék egy helyreigazítást tenni. Attila nem fejlesztő, hanem munkatárs a Sonido-nál. A fejlesztéseket Varga István úr végzi, a szélessávú hangszóró kedvelők (mint én is) nagy örömére. A hangfal is az Ő terve alapján készült. Amit mi hozzátettünk, az pusztán a doboz anyagának kiválasztása és a nyomókamra hangszigetelési módja. Elnézést az ünneprontásért, de ennyivel feltétlenül tartozom a hangszóró fejlesztőjének és készítőjének Varga István úrnak.
esel
Kecskemét és környéke
Örülök az ilyen találkozóknak.
Úgy látom a kecskeméti csapat a legaktívabb
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
És nem voltál a fő attrakciónál, rock zenén félelmetes amit ez a doboz nyújt...Ilyen energiát és hangot nem is tudom miből hallottam eddig...
Milyen rockot hallgattatok?
Jeff Beck, Nickelback, Depeche Mode, igaz a mode nem rock kategória,
de a rendszer nagyon jól "vizsgázott" ezen műfajból is.
Véleményem szerint egy high-end rendszernek kutya kötelessége
a rockzenét is visszaadni, annak súlyában, dinamikájában,
gyorsaságában.
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Most jutottam gép elé, így most írok a mai napról...
Nagyon köszönöm a vendéglátást eselnek ,nagyon jól éreztük magunkat!
Esel által fejlesztett rendszer nekem nagyon bejött, egyrészt a naturális megszólalása
miatt, másrészt a komponensek felépítése , kapcsolástechnikája, egyszerűsége, és
nem utolsó sorban a relatíve olcsósága miatt.
Jó néhány lemezt vittük, végighallgattunk majd több albumot,
Tigris és Moja kábeleket is füleltek, én később értem oda, így a kábelcseréből kimaradtam.
Engem esel által fejlesztett dac és erősítő győzött meg , úgy is mondhatom teljes mértékben.
Mostanában ilyet, ilyen transzparens lendületes hangot ebben a kategóriában nem hallottam,
a sonido szélessávúakat ismertem már korábbról, engem teljes mértékben a hatalmukba kerítettek, így most is.
Nem beszélve esel veje, Attila, mint sonido fejlesztő, beleadott mindent a hangszóróépítésbe, és a zenéhez is ért.
Véleményem szerint itt a rendszer egyszerűségében , és esel fórumtárs
hosszú fejlesztőmunkájában rejlik a titok, köszönöm a meghívást mégegyszer!
George
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Jó nap lehetett! Bár a házipáleszről kevés szó esett
Finom volt, arról nem beszélni kell, hanem iszogatni De isteni volt a zúzapöri is
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2637
Kecskemét és környéke
Jó nap lehetett!
Bár a házipáleszről kevés szó esett
Kecskemét és környéke
Ha jól eset, kedves egészségetekre, gyertek máskor is edzeni.
Ha adott a lehetőség, akkor élni fogunk vele...Kellemes nap volt, bár valójában ezt is lehet kutyafuttának nevezni...
Engem nagyon meggyőzött...Dicséret illeti a készítőt mindenképpen...
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Ha adott a lehetőség, akkor élni fogunk vele...Kellemes nap volt, bár valójában ezt is lehet kutyafuttának nevezni...
Engem nagyon meggyőzött...Dicséret illeti a készítőt mindenképpen...
- mishow
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
nekem ez az egyik kedvencem, bár ez inkább rock-a-billy mint rock
- mishow
- V.I.P.

Kecskemét és környéke
És nem voltál a fő attrakciónál, rock zenén félelmetes amit ez a doboz nyújt...Ilyen energiát és hangot nem is tudom miből hallottam eddig...
Jeff Back
Kecskemét és környéke
Helyesen: esett
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Jeff Back
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Most épp azt a lemezt hallgatom amit meghallgattunk ott is, hát a természetesség és transzparencia nálam itt nincs meg...Nem szól itt sem rosszul.De nem egy kategória
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Ezt igazán a vendéglátónk, és George tudná megmondani, mert nem vagyok otthon a rockzenében, meg nem mondom ki volt az előadó....
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Kecskemét és környéke
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Mikor jöttetek el?
fél 6 körül...
Kecskemét és környéke
Mikor jöttetek el?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
-
Vendég
Kecskemét és környéke
Ja és a lányom is vittem, nagyon jól elvolt a gyerekekkel...Olyan jól érezte magát elsírta magát mikor jönni kellett haza...Ehhez mondjuk tudni kell, h hulla fáradt volt, akkor ilyen...ahogy hazaértünk átöltöztettem , lemosdattam és elájult, azóta alszik keményen...
Nagyon finom volt a házipálesz és a zúzapörkölt is...