Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Na nemrég keltem fel...
Igen valóban a Mester ennyit mindenképp kiérdemel, és dicséretes az is ahogy nem véka alá rejtve elénk is tártad...Ez végül is így a korrekt.Ettől független csak meg kellet építenie valakinek.A szándék sokszor a legfontosabb.De végeredményben a DAc és az Erősítő amin a hangsúly van, elvégre azok saját munkáid, azokat is hallgattuk nem csak a tölcsérest.
George leírásához annyit azért hozzátennék, a Rock és a többi műfajhoz, hogy sajnos valóban az lenne a szép, ha a legtöbb rendszer univerzálisan nem csak megjelenítené, mert arra bármi képes, hanem azt élvezhető szintre emelve, zenévé tenné a hallgató számára.Én eddig ezt nagyon kevés rendszerben, (szándékosan rendszerről beszélek, mert ugye itt is azt hallgattunk) hallottam meg eddig.Ami erre még rátesz egy lapáttal, h itt egy relatív egyszerű és nem utolsó sorban, nem túlzok ha azt mondom, fillérekből összerakott tölcséres dobozon élvezhettünk.És bizony nagyon komoly hangzási minőségben.Tudom aki hallott már tölcsérest , valószínű köztük akadna pár kételkedő, de megnyugtatok mindenkit itt minden a helyén volt.
Vittem fényképezőt, de szándékosan nem fotóztam, ezek a készülékek nem kiállításra készültek, hanem zenehallgatásra...Ennek fényében a tiszteletet megadtam, és csak zenét hallgattunk.
Kecskemét és környéke
Kedves George,
köszönöm a dícsérő szavakat, jól esik.
Szeretnék egy helyreigazítást tenni. Attila nem fejlesztő, hanem munkatárs a Sonido-nál. A fejlesztéseket Varga István úr végzi, a szélessávú hangszóró kedvelők (mint én is) nagy örömére. A hangfal is az Ő terve alapján készült. Amit mi hozzátettünk, az pusztán a doboz anyagának kiválasztása és a nyomókamra hangszigetelési módja. Elnézést az ünneprontásért, de ennyivel feltétlenül tartozom a hangszóró fejlesztőjének és készítőjének Varga István úrnak.
esel
Kecskemét és környéke
köszönöm, egész családom nevében is
Örülök az ilyen találkozóknak.
Úgy látom a kecskeméti csapat a legaktívabb
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
És nem voltál a fő attrakciónál, rock zenén félelmetes amit ez a doboz nyújt...Ilyen energiát és hangot nem is tudom miből hallottam eddig...
Milyen rockot hallgattatok?
Jeff Beck, Nickelback, Depeche Mode, igaz a mode nem rock kategória,
de a rendszer nagyon jól "vizsgázott" ezen műfajból is.
Véleményem szerint egy high-end rendszernek kutya kötelessége
a rockzenét is visszaadni, annak súlyában, dinamikájában,
gyorsaságában.
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Most jutottam gép elé, így most írok a mai napról...
Nagyon köszönöm a vendéglátást eselnek ,nagyon jól éreztük magunkat!
Esel által fejlesztett rendszer nekem nagyon bejött, egyrészt a naturális megszólalása
miatt, másrészt a komponensek felépítése , kapcsolástechnikája, egyszerűsége, és
nem utolsó sorban a relatíve olcsósága miatt.
Jó néhány lemezt vittük, végighallgattunk majd több albumot,
Tigris és Moja kábeleket is füleltek, én később értem oda, így a kábelcseréből kimaradtam.
Engem esel által fejlesztett dac és erősítő győzött meg , úgy is mondhatom teljes mértékben.
Mostanában ilyet, ilyen transzparens lendületes hangot ebben a kategóriában nem hallottam,
a sonido szélessávúakat ismertem már korábbról, engem teljes mértékben a hatalmukba kerítettek, így most is.
Nem beszélve esel veje, Attila, mint sonido fejlesztő, beleadott mindent a hangszóróépítésbe, és a zenéhez is ért.
Véleményem szerint itt a rendszer egyszerűségében , és esel fórumtárs
hosszú fejlesztőmunkájában rejlik a titok, köszönöm a meghívást mégegyszer!
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
Jó nap lehetett! Bár a házipáleszről kevés szó esett
Finom volt, arról nem beszélni kell, hanem iszogatni De isteni volt a zúzapöri is
Jó nap lehetett!
Bár a házipáleszről kevés szó esett
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2488
Kecskemét és környéke
Jó nap lehetett!
Bár a házipáleszről kevés szó esett
Kecskemét és környéke
Ha jól eset, kedves egészségetekre, gyertek máskor is edzeni.
Ha adott a lehetőség, akkor élni fogunk vele...Kellemes nap volt, bár valójában ezt is lehet kutyafuttának nevezni...
Engem nagyon meggyőzött...Dicséret illeti a készítőt mindenképpen...
köszönöm, egész családom nevében is
Kecskemét és környéke
Ha adott a lehetőség, akkor élni fogunk vele...Kellemes nap volt, bár valójában ezt is lehet kutyafuttának nevezni...
Engem nagyon meggyőzött...Dicséret illeti a készítőt mindenképpen...
- mishow
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
nekem ez az egyik kedvencem, bár ez inkább rock-a-billy mint rock
És nem voltál a fő attrakciónál, rock zenén félelmetes amit ez a doboz nyújt...Ilyen energiát és hangot nem is tudom miből hallottam eddig...
Jeff Back
- mishow
- V.I.P.
Kecskemét és környéke
Jeff Back
Kecskemét és környéke
Helyesen: esett
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Jeff Back
Kecskemét és környéke
Most épp azt a lemezt hallgatom amit meghallgattunk ott is, hát a természetesség és transzparencia nálam itt nincs meg...Nem szól itt sem rosszul.De nem egy kategória
Kecskemét és környéke
Ezt igazán a vendéglátónk, és George tudná megmondani, mert nem vagyok otthon a rockzenében, meg nem mondom ki volt az előadó....
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 541
Kecskemét és környéke
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Kecskemét és környéke
Mikor jöttetek el?
fél 6 körül...
Kecskemét és környéke
Mikor jöttetek el?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Ja és a lányom is vittem, nagyon jól elvolt a gyerekekkel...Olyan jól érezte magát elsírta magát mikor jönni kellett haza...Ehhez mondjuk tudni kell, h hulla fáradt volt, akkor ilyen...ahogy hazaértünk átöltöztettem , lemosdattam és elájult, azóta alszik keményen...
Nagyon finom volt a házipálesz és a zúzapörkölt is...
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Na mi is hazaértünk, bár én nem voltam csak 2-ig, utána majálisoztunk a családdal. Volt egy kis zuhéé errefelé, de mi nem áztunk meg.
Ja és a hallgatózás:
Nagyon szimpatikus kedves családdal találkoztam esel-éknél. Köszönöm a vendéglátást, bár én nem sok mindent pusztítottam el, nekem a zene kárpótolt minden szilárd táplálékot.
Tölcséres Sonido doboz és saját építésű dac, erősítő és kábelek, no meg egy Kenwood futómű.
A véleményem: nagyon egyben volt a hang, ez a rendszer úgy ahogy van egyben van. Látszik, hogy esel a rendszerszinergiát akarta maximálisra hozni, és ez kiválóan sikerült neki. Igaz nem szépségdíjas a cucc, de a hangja annál szebb. Nagyon tetszett a doboz hangja, és a végletekig egyszerű. A rendszer a minimális alkatrészt és jelutat használja.
Nagyon jó cucc, gratula hozzá.
Szerintem még megyek oda zenét hallgatni, és ezt esel vedd fenyegetésnek!!!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Ami számomra nagy meglepetés volt, h a mély hangok is megvannak, ugyan nem kapják szét a szobát, de nem is tolakodó, és ha kell biza ott van az...arról nem beszélve, h a legnagyobb meglepetésem az a rock zene, amin hihetetlen dinamikával és hangzással szólalt meg...
Kecskemét és környéke
Haza értünk elfáradtam , pedig semmit sem csináltam...Nagyon jó volt a vendéglátás, utólag is köszönet a házigazdának érte...
A hangról igazán nem is tudom mit írhatnék, engem nagyon komolyan meggyőzött...Hallottam már tölcséres dobozt régebben is, a mostani meghallgatás a vonzalmam még inkább megerősítette.Ez amit hallottunk egy épített rendszer, Sonidó széles sávú hangszóróból egy tölcséres doboz...Valamint lapra szerelt erősítő és dac...Na meg egy CD lejátszó futóműnek.
Fantasztikus a hang, nekem nagyon tetszett...