Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Van egy ismerősöm,ott egybenyitott szobák vannak 40 2m lehet és bőven elég a 10-es oda is... :kiraly:

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Nekem 18nm re van a 10 es és szerintem bőven elég 22 re is, mert szerintem 30nm ig simán elboldogul.
Ja és 25 ön van az érzékenysége (vagy hangerő kinek hogy tetszik)a 100 ból.

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: daniba »

Én a Klipsch mellett azért ránéznék még a Velodyne és MJ Acoustics subokra is, vagy esetleg egy REL?
gondolkodtam a Velodyne-n is. Csak ott meg nem tudom eldöntnei hogy 10es vagy 12-es kell-e nekem 22nm-re. a 10-esre lene most pénzem, de nem akarom megbánni hogy nem a 12-est vettem, ami azért drágább egy 50 ezerrel.

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Én a Klipsch mellett azért ránéznék még a Velodyne és MJ Acoustics subokra is, vagy esetleg egy REL?

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Klipsch RW-10d ára felment 155 ezer forintra. Nekem régen volt sima 10-es és iszonyat meg voltam vele elégedve, de anyagiak miatt el kellett adnom.

Most megint venni akarok és nagyjából meg is van a pénz. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a Klipsch megéri a 155öt vagy ennyiért van jobb láda?

Nagyon köszi

Igaz hogy nem hallottam de én a 155 ropit sokallom érte.
Ha jól tudom annyival tud többet az rw-10 nél hogy távirányítható meg digitális hangképek vannak benne de persze táv az nem jár hozzá alapból. :kiraly:

én is sokallom, de annyira jó és még így is ennyiért nem tudom van e alternatíva

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Klipsch RW-10d ára felment 155 ezer forintra. Nekem régen volt sima 10-es és iszonyat meg voltam vele elégedve, de anyagiak miatt el kellett adnom.

Most megint venni akarok és nagyjából meg is van a pénz. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a Klipsch megéri a 155öt vagy ennyiért van jobb láda?

Nagyon köszi

Igaz hogy nem hallottam de én a 155 ropit sokallom érte.
Ha jól tudom annyival tud többet az rw-10 nél hogy távirányítható meg digitális hangképek vannak benne de persze táv az nem jár hozzá alapból. :kiraly:

Vendég

Mélysugárzók

Szerintem a Jamo 300 azért jobb doboz...Ha lehet hinni a gyári adatoknak, és erősebb is....Már a doboz kialakítása is szimpatikusabb számomra...

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: beni89 »

Végülis annyira nem lényeges, mert én csak arra lettem volna kiváncsi, hogy
melyik a jobb sub, de végülis ez szubjektív.
Mert mindenki isteniti a pokaudio psw 110-et amit viszont nem hallottam és már nagyon meg akarok hallgatni, mert viszont a jamo sub 300-as subot hallgattam (ami nyitott) hátul van a refije, az viszont az alacsony frekije miatt nagyon tetszett és megint odajutottam, hogy nem nagyon tudok dönteni. Én ebben kérem a véleményeteket. Bár ezt nekem kell eldönteni, de ha valaki tud valamilyen szakmai vélemyén nyilvánítást nyújtani azt nagyon megköszönném. :kiraly:

Vendég

Mélysugárzók

A 650 tuti zárt , mert azt hallottam is, és meg is nézegettem...

Vendég

Mélysugárzók

Na most ez érdekes mert egyik helyen nyitott másikon zárt...De ha te ismered jobban akkor neked van igazad...Tököm kivan ezekkel a szarvashibákkal... :kiraly:

Vendég

Mélysugárzók

vagy pedig nyomdahiba és neked van igazad....Mindjárt megnézem több helyen :kiraly:

Vendég

Mélysugárzók

550 megint nyitott a 650 pedig szintén zárt doboz...

Vendég

Mélysugárzók

A jamo sub 300-as láda az nyitott.
Az biztos, h nem...A 250-es a nyitott a 300 az már zárt doboz...Itt a hivatalos oldalról egy leírás is:

Jamo SUB 300 300W, zárt aktív mélysugárzó, 378x310x507 mm, Fek, SA, Alu

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

A jamo sub 300-as láda az nyitott.

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Klipsch RW-10d ára felment 155 ezer forintra.
Nekem régen volt sima 10-es és iszonyat meg voltam vele elégedve, de anyagiak miatt el kellett adnom.

Nagyon köszi

Vendég

Mélysugárzók

Nem lehet így hasonlítani...Teljesen más doboz és hangkarakter....A Jamo zárt láda a Polk refis...

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Szerintetek melyik a jobb sub, mint minőségileg és árkategória szerint?
Jamo sub 300, vagy a Polkaudio psw 110.

Akosh
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Akosh »

Nem tettetek fel képeket illetve, internetes oldalról linkelt be egy képet róla valaki, amit már unásig néztem. De mindegy ha ennyire inaktívak vagytok akkor én nem erőlködöm, ja ha kicsit durván fejeztem ki magam akkor ezer bocs. Csak annyit akartam volna kérni, hogy akinek ilyen subja van az küld egy olyan képet a subról amin látszódik a hangszóró. Imádom a hangszórókat, kimondtam. :kiraly: http://www.polkaudio.com/homeaudio/psw/ ... p?s=psw110 Amúgy ezt linkeltétek be, de nekem kell egy másik beállításból. Ez az én hangszóró fanatizmuson
Nagyobb felbontásban
http://www.polkaudio.com/images/highres ... oGrill.jpg

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Nem tettetek fel képeket illetve, internetes oldalról linkelt be egy képet róla valaki, amit már unásig néztem. De mindegy ha ennyire inaktívak vagytok akkor én nem erőlködöm, ja ha kicsit durván fejeztem ki magam akkor ezer bocs. Csak annyit akartam volna kérni, hogy akinek ilyen subja van az küld egy olyan képet a subról amin látszódik a hangszóró. Imádom a hangszórókat, kimondtam. :kiraly: http://www.polkaudio.com/homeaudio/psw/ ... p?s=psw110 Amúgy ezt linkeltétek be, de nekem kell egy másik beállításból. Ez az én hangszóró fanatizmuson

Vendég

Mélysugárzók

Ebben a topikban már mintha tettünk volna róla képeket...

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek polkaudio psw 110-es subja van ő tudna képet küldeni a hanszóróról? Tudom már kérdeztem régebben is, de akkor nem sikerült. Légyszi küldjetek! Tudom neten is van fent kép, de azokat már unásig néztem, csak valószinűleg május közepén lesz meg a polk sub, de már nagyon kiváncsi vagyok erre a hangszóróra. PLease küldjetek képet. Előre is köszönöm.

Vendég

Mélysugárzók

Attól függ milyen zene...

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Én hallottam , nem nagy durranás, mire kellene?
Elsősorban házimozi célokra, másodsorban zenére, nem túl nagy szobába. Egy belépő szintű rendszerről van szó.

Mozin jó lesz, de zenén ne várj tőle túl precíz és megfogott hangot.

Rediscover music

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Sziasztok! 
Erre: http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=58 rá tudnék kötni valahogy egy aktív ládát?

Az attól függ milyen csatlakozók
vannak az aktív ládán.

Rediscover music

Vincsó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vincsó »

Sziasztok!

Erre: http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=58 rá tudnék kötni valahogy egy aktív ládát?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”