Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

még annyit hogy amiket írtál quadral 51 éa yami 030 azokat szerintem felejtsd el akkor már jobb ha nincs is ezt azért mondom mert velod volt és tudod miről beszélek

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

hát ha mélyszerű, hangra gondolsz és viszonylag alacsony költségvetésből akkor én is csak a clarus subokat tudom ajánlani, többivel szerintem nem nagyon érdemes foglalkozni kis jamo yami quadral mert a veló után downgrade hát....., nemtudom.

qqc
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: qqc »

Jó ha havonta 1 filmet megnéztem, ezért nem akartam, hogy csak úgy porosodjon,
meg luxus is lett volna.
De azért jó lenne valami mély szerű hangot is hallani, ha éppen arra tévednék

tib10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: tib10 »

Emberek, egy kis segítség kellene  
Kellene egy sub 25 e. környékén, csak házimozira.
most adtam el egy velót, helyette kellene valami, ami azért aránylag szól is valamennyire. Tudom, hogy ilyen árkategóriában csodák nincsenek

hírdetnek egy Quadral 51 DV subot,
esetleg a Yamaha yst sw030 ?

Ha valakinek van tuti tippje kérném ossza meg velem :lol!:

Húúúú Eladtál egy Velo-t ?
És hejette keresel ?
Lehet nem jó üzlet nem ?
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Illetve volna egy másik féle is:
Clarus Poly Sub

Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Ami a Quadralt illeti, elmentem meghallgatózni, nos mit mondjak, szerintem szörnyű. Az árához képest jóval többet vártam tőle. Már akkor gyanús lett, amikor megláttam a csíptetős hangfalcsatlakozókat, no meg a mini méretét.

Ui: Ha valakit érdekel ez a sub, a Saturnban 35000,-ért  elvihető.

Szia!
Én ajánlanék egy kis subot. A fórumon pl doky kollégának van ilyen, ő tud részleteket mondani a hangjáról. Szerintem az áráért nagyon jó minőséget ad:
Clarus Alu Sub

Teljesítmény: 70/105 watt
Tömeg/darab (kg) 14
Mag./szél./mély. (cm) 52/24/35
Anyag (MDF) 16 mm-es
Burkolat Fafurnér

Naim-ZU

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Én csak azt tudom mondani szubbal kapcsolatban hogy nekem is volt vagy kettő , de mindig volt kisebb nagyobb kivetnivalóm.
Míg el nem döntöttem várok ha kell 1-1,5 évet de veszek egy olyat amin nem kell azt keresgélnem reflexportzaj esetleg puffogás dörömbölés, csak tegye a dolgát és kész. én a veloban megtaláltam.
Pillanat most én nem azt akarom mondani ettől a világon nincs jobb szub meg ez a legjobb legerősebb legszebb, csak azt hogy végre mikor bekapcsoltam kezdettől fogja teljes a megelégedés és maximálisan meg vagyok elégedve.
Én csak azt szerettem volna mondani az ember inkább gyűjtsön rá ha végre egy olyat szeretne amiben nincs kivetnivalója számára és nem kell utána megint azon morfondírozni mi lehet ettől jobb.
Én biztos nem adom el mert nekem amit hoz minőségben bőven megfelel, de főleg azért mert számomra tényleg úgy dolgozik mintha nem is lenne szubom.
Vannak még MJ acoustic zenére na meg klipsch , velo , és sokan mások, de az biztos fontos a meghallgatás.
Ha valaki eljut oda hogy nem mondjuk csak bulira kell hogy szóljon mert ide ilyen olcsó magnatok jók akkor azt mondom tűzzön ki egy összeget amit úgy gondol max ennyi költene akkor is ha csak úgy ölébe szakadna a pénz, kicsit hülyén hangzik de remélem érzékelhető és menjen el meghallgatni a kiszemelt példányokat.

qqc
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Ami a Quadralt illeti, elmentem meghallgatózni, nos mit mondjak, szerintem szörnyű.
Az árához képest jóval többet vártam tőle. Már akkor gyanús lett, amikor megláttam a csíptetős hangfalcsatlakozókat, no meg a mini méretét.

Ui: Ha valakit érdekel ez a sub, a Saturnban 35000,-ért elvihető.

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mondjuk ezeknél a zenéknél valószínű, h rendben lesz, mert itt épp azt szeretik ha a mély túloz, hisz attól lesz élvezetes ez a műfaj...

Peetboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Peetboy »

Zenén is hallottam már ezt a 30-as Magnat Subot MM-ban, de sajnos ott elég nagy a zaj az áruházban, elveszik a hangja még nagy hangerőn is. Hallottam 60 ezres Jamo Subot is, és azt is alig lehetett hallani a zaj miatt. Most átrendezés folyik a Hifi szobában, elvileg ezen a héten elkészül, akkor viszek CD-t és meghallgatom hogyan szól rap és house zenén.
Az Ultimate Subot meg kipróbálni se tudom nem biztos, hogy az sokkal jobb lenne. Az lenne a legjobb ha lenne egy olyan Sub (márka és típus) ami sokak által a legjobb lenne zenén és mozin egyaránt, és nem lenne túl drága. A JBL-t sokak ajánlják, hisz a mozikban is mindig JBL a hangrendszer, de abban is lehet venni 40-ért és 300-ért is Subot, így nem lehet megtalálni a megfelelőt.

Vendég

Mélysugárzók

Kellene egy sub 25 e.  környékén, csak házimozira. .... Tudom, hogy ilyen árkategóriában csodák nincsenek

Ez lenne a legolcsóbban ár/érték arányban. Magnat Monitor Sub 300A 28-ért.
http://apronet.hu/elado_aktiv_subwoofer ... es=8160776

Ennyiért valóban nem rossz, de ez tuti, h csak mozin állja meg a helyét...

Peetboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Kellene egy sub 25 e. környékén, csak házimozira. .... Tudom, hogy ilyen árkategóriában csodák nincsenek

Ez lenne a legolcsóbban ár/érték arányban. Magnat Monitor Sub 300A 28-ért.
http://apronet.hu/elado_aktiv_subwoofer ... es=8160776

Peetboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

A Quadral 51 DV Subot nem ismerem, eléggé kicsi doboza van, ahhoz képest nagyon drága újan 69.000 Ft, használtan 30-ért biztos megérné, de nekem nem tetszik olyan bóvli erőtlen kinézete van.
Nekem zenére kell mindenképpen és azt mondják az előre sugárzó dobozok jobbak a zenére, meg szebbek is.

Peetboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

ezt tudnám ajánlani, de ez drágább... 
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 00217.html

Én is ezt néztem, mert ezt ajánlottad nekem, tetszik is, csak drágállom. Én olyan 35 ezerig akarok Subot venni.

Vendég

Mélysugárzók

én is így látom, a kisebb Yamahákról tudsz valamit ?
Azokat nem ismerem...

qqc
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

én is így látom, a kisebb Yamahákról tudsz valamit ?

Vendég

Mélysugárzók

Quadral Ascent 250 pár van most, meg marad is egy jó darabig
Na igen az egy kis doboz, de nincs annak olyan rossz mélye, ha nem túl nagy térben van elhelyezve 15-20 négyzetméteren sztem jól érzi magát.Mondjuk mozira elkel mellé egy sub az kétségtelen...

qqc
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Quadral Ascent 250 pár van most, meg marad is egy jó darabig

Vendég

Mélysugárzók

cirka 15 nm, de többet nem szánok rá, nagyon ritkán hallgatom ill. nézek meg valamit. Csak a frontok ( polc sugárzók ) miatt kellene, hogy legalább az illúzió meglegyen.
Hát nem tudom akkor van e értelme, mert az én frontom szól úgy, hanem jobban mint a magnat 200 20-30 ezerért Nem tudom te mihez tennéd kiegészítőnek?

qqc
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

cirka 15 nm, de többet nem szánok rá, nagyon ritkán hallgatom ill. nézek meg valamit. Csak a frontok ( polc sugárzók ) miatt kellene, hogy legalább az illúzió meglegyen.

Vendég

Mélysugárzók

ezt tudnám ajánlani, de ez drágább...

http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 00217.html

Vendég

Mélysugárzók

25-ben még használtan sem nagyon van...Mekkora helyre kellene, és remélem csak mozira

qqc
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Emberek, egy kis segítség kellene

Kellene egy sub 25 e. környékén, csak házimozira.
most adtam el egy velót, helyette kellene valami, ami azért aránylag szól is valamennyire. Tudom, hogy ilyen árkategóriában csodák nincsenek

hírdetnek egy Quadral 51 DV subot,
esetleg a Yamaha yst sw030 ?

Ha valakinek van tuti tippje kérném ossza meg velem :lol!:

Vendég

Mélysugárzók

Láttam egy apróban hirdetnek Infinity Beta SW12 500 W-os hangszórót 36 ezerért, ehhez lehetne építeni egy szép dobozt, meg hozzá venni Sub erősítőt, és már is 70-80 ezerért lenne egy jó márkás Aktív Sub. Új ára 130 ezer, ti mit szóltok ehhez megérné ilyet építeni, vagy inkább csak gyárit érdemes venni?
a gyári jobban megéri mert egy valamire való sub erősítő is ott van 100 ezer...Ezek az MNC meg SAL, hát nem tudom... szolnak, de nem egy minőségi hangzást képviselnek, és még ezek is 30-40 ezrek...

Peetboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Láttam egy apróban hirdetnek Infinity Beta SW12 300 W-os hangszórót 36 ezerért, ehhez lehetne építeni egy szép dobozt, meg hozzá venni Sub erősítőt, és már is 70-80 ezerért lenne egy jó márkás Aktív Sub. Új ára 130 ezer, ti mit szóltok ehhez megérné ilyet építeni, vagy inkább csak gyárit érdemes venni?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”