Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
-
Vendég
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember... :lol!:
én azt hallottam már az odaút kicsinált...
-
Vendég
Kerékpározás
Nekem a kiéhezéssel voltak gondjaim,mindig vittem csokit meg ennivalót...Ha tömtem magamba akkor nem volt gond 150 km után sem...
Kerékpározás
Én mondtam neki, hogy ennek majd hazafelé meg lesz a böjtje, de nem hitt nekem.
Hát igen. A legnehezebb megtanulni hogyan ossza be az ember az erejét. Azt hiszi az ember, hogy hűű de erős jöhet bármi aztán pár perc múlva jön a láthatatlan kalapácsos ember és fejbe ver és megáll a lábad.:lol!: Nagyon, nagyon sokat kell menni ahhoz, hogy tudja az ember mit tud és mit nem hosszútávon.
Ebben segít sokat egy jó kis pulzusmérő. Legalábbis nekem. Jóval előbb jelzi, hogy jön a savasodás, mint azt az ember érezné. Így időben vissza lehet venni a tempóból.
Hát ja, ha tudod hol az a pulzus amely felett savasodsz.:taps:
Meg aztán van az úgy hogy lenézel látod, hogy magas a pulzus, de jól érzed magad és nem hiszel neki.
-
Vendég
Kerékpározás
Hát igen. A legnehezebb megtanulni hogyan ossza be az ember az erejét. Azt hiszi az ember, hogy hűű de erős jöhet bármi aztán pár perc múlva jön a láthatatlan kalapácsos ember és fejbe ver és megáll a lábad.:lol!: Nagyon, nagyon sokat kell menni ahhoz, hogy tudja az ember mit tud és mit nem hosszútávon.
Ebben segít sokat egy jó kis pulzusmérő. Legalábbis nekem. Jóval előbb jelzi, hogy jön a savasodás, mint azt az ember érezné. Így időben vissza lehet venni a tempóból.
Kerékpározás
-
Vendég
Kerékpározás
Egyébként naponta 30-50 km bőven elég edzésnek...Elvégre nem versenyre készültök
-
Vendég
Kerékpározás
Jóköra... 5 km és lógott a nyelvük :lol!:
Azért te se úgy kezdted, hogy balatonkört mentél nem?
De, de amúgy csak poénkodtam, nem kell ám mindent szó szerint venni mert ideges leszek :taps:
Kerékpározás
Jóköra...:taps: 5 km és lógott a nyelvük :lol!:
Azért te se úgy kezdted, hogy balatonkört mentél nem?
-
Vendég
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember...
Mekkora az a kör?
25 km. Odafelé nagyon vigyorgott Kimber kartárs, hogy milyen jó a bringa, szinte magától megy fel a dombra. Én mondtam neki, hogy ennek majd hazafelé meg lesz a böjtje, de nem hitt nekem. :lol!:
Egyébként az azé már elég brutál ellenszél, ha azon a lejtőn, ahol máskor tekerés nélkül 30-35-tel gurulok, ott most nagyon kellett pedálozni, hogy 25-tel le tudjak jönni.
De azért jó volt, most a fiammal lenyomtam egy két órás sétát a tó körül, levezetésképpen, sztem én is jól fogok alunni. :taps:
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember...
Mekkora az a kör?
-
Vendég
Kerékpározás
Ma délelőtt Buga Jakabbal eltekertünk Monorra, majd vissza, jelentős ellenszélben. Kicsinált az az ember... :lol!:
Hehe , de tudod milyen jót fogsz majd aludni...
Kerékpározás
Ma meg már a Párizs-Nizza után lesz az olasz Tirreno-Adriatico is. Többek között Ivan Basso-val.
-
Vendég
Kerékpározás
ilyen az igazi bringás, bicó a sátorban barátnő a lábtörlőn
:lol!: :taps:
Kerékpározás
ilyen az igazi bringás, bicó a sátorban barátnő a lábtörlőn
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Kerékpározás
Pedersen velo a mai napig gyártják németországban
Na egy ilyet láttam Amszterdamban
Volt ott még pár bringa, de ez nagyon tetszett, le is fotóztam (ezt a képet Mackohaz linkelte, szóval nem saját képem).
egy 110-éves konstrukció ami valahogy túlélte a modernizációt, gyártják tandemben is meg szíjhajtással többféle extrával az ülés nem fix talán ezt lenne a legnehezebb megszokni benne..
Volt ott még pár bringa, de ez nagyon tetszett, le is fotóztam (ezt a képet Mackohaz linkelte, szóval nem saját képem).
egy 110-éves konstrukció ami valahogy túlélte a modernizációt, gyártják tandemben is meg szíjhajtással többféle extrával az ülés nem fix talán ezt lenne a legnehezebb megszokni benne..
Kerékpározás
Pedersen velo a mai napig gyártják németországban
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
-
Vendég
Kerékpározás
Armstrong indul?
Nem, de Contador igen. A prológot megnyerte tegnap. Jó kis verseny lesz ez. Szerdától már jó kis szakaszok lesznek.
Köszi, nézem. Hánytól lesznek a közvetítések?
Hát olyan 14:30, 14:45-től amíg be nem érnek. Hétvégén kicsit később kezdődik(15:00 és 15:30). De hát függ hogy van-e előtte élő vagy sem.
Köszi.
Kerékpározás
Armstrong indul?
Nem, de Contador igen. A prológot megnyerte tegnap. Jó kis verseny lesz ez. Szerdától már jó kis szakaszok lesznek.
Hát olyan 14:30, 14:45-től amíg be nem érnek. Hétvégén kicsit később kezdődik(15:00 és 15:30). De hát függ hogy van-e előtte élő vagy sem.
-
Vendég
Kerékpározás
Armstrong indul?
Kerékpározás
Armstrong indul?
Kerékpározás
Ma (és a héten) ne felejtsétek el nézni az Eurosporton a Párizs-Nizzát! Vagy vegyétek fel, ha nem értek rá és este tessék megnézni.
Kerékpározás
Persze a teló(Rock Shox SID Race 2008)már "tuning". Meg a kormányt is lecseréltem egy egyenes darabra,ami még könnyebb is mint a gyári volt.A hátsó tárcsát,meg a melegedés miatt kellett nagyobbítani(160-ról 203-ra).
szép jószág
... a Te ORBEA géped meg gyönyörű!
ez olyan mint a hifi, idő kell hozzá míg megtalálod az igazit..
remélem asszony is olvassa ezt a topicot
kezdődik az idény majd rakok fel egy-két fotót, egyébként köszönöm a dícsérő szavakat...
Kerékpározás
Olyan emelkedőkön mentem fel vele megerőltetés nélkül -még váltanom sem kellett-, ahol korábban megszenvedtem.
Inkább csak a lelkesedés vitt az új bringa miatt. Ennyit azért nem számít egy bringa:)
Egyébként mi a terved a bringázással? Túraszerűen tekergetni ide-oda vagy munkába járni, ilyesmi?
Lehet, de tény. hogy olyan emelkedőkön, ahol a régi bringával csak erőlködtem most nagyon könnyen felmentem...
Tervem csak ide-oda tekergetni, Maglód, Ecser, Pécel, Péteri, Monor viszonylatban egyenlőre, Buga Jakab barátommal fogunk túrázgatni.
Helyes, helyes. Aztán mikor rákapsz, akkor tessék venni egy igazi országúti masinát.