Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Kép róla:
Gratulálok!!! :lol!: :taps:

Én is Luxman-ban gondolkoztam, de a kis Denon jött össze...
De ez is bejön nekem...

Doky,melyik Denon? Én is gondolkoztam egy PMA 320A-ban.Ja látom a 260-as?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Kép róla:
Gratulálok!!! :lol!: :taps:

Én is Luxman-ban gondolkoztam, de a kis Denon jött össze...
De ez is bejön nekem...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Méret különbségek,Luxman L410 v. NAD 3020:
és milyen a hangja az EVO-hoz képest?

Igen ,mostanában komolyabb erősítő csak Tőled volt nálam és ahhoz próbálom mérni.
Az EVO és az L410, kábé egy kategória (attól eltekintve,hogy az egyik már több mint húsz éves) .
Az EVO még egy kicsit tisztábban,talán nagyobb térrel is szólt (az egy új ,modern hang, a mai kornak megfelelő felső kategóriás hang) az L410 pedig nem olyan modern ,de nagyon dögösen szól.Szeretem,hogy nagyot lépett a hangminőség ezzel az erősítővel az EVO irányába,de megtartva azt ami nekem tetszik a NAD-ban ,azt a dinamikus ,dögös hangot.De ez már ízlés kérdése.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

turizoli.

Gratulálok az új masinádhoz,legyen benne sok örömöd.Jók ezek a régi vasak szerintem,van bennük anyag rendesen.

Visszatérve a profi erősítőkre,volt egy régi teszt amiben a Crown K2-est vesézték ki,és azt írták róla hogy megállja a helyét sok nagynevű "hájend" masina mellett is.

Vendég

Sztereó erősitők

Még egy:
Hatalmas nagy dög...

rozoga62
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Szép. Gratula! Ráadásul tényleg nagydarab. Egyébként a képeken én is műanyagnak néztem a tekerentyűket...

Vendég

Sztereó erősitők

és milyen a hangja az EVO-hoz képest?

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Még egy:

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Kép róla:

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

No, csak megjött. Gratula.

Igen ,most is ezt hallgatom. :lol!: Nagyon kellemes a hangja és még szép is.Életben sokkal szebb mint fotón.

Szia!
Gratula hozzá!
Te nem a Vaterásat vetted meg? Mert ott van még moost is egy, csongrád megyei hírdetés.

Vaterán is volt hirdetve,de ez Balassagyarmatról van.

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Imre07 »

Igen ,most is ezt hallgatom. :lol!: Nagyon kellemes a hangja és még szép is.Életben sokkal szebb mint fotón.

Szia!
Gratula hozzá!
Te nem a Vaterásat vetted meg? Mert ott van még moost is egy, csongrád megyei hírdetés.

Vendég

Sztereó erősitők

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Kíváncsi lennék rá,hogy egy ilyen profi erősítő mire képes egy normál sztereó rendszerben.Ha valaki esetleg hallotta,szívesen olvasnám a véleményét ezzel kapcsolatban. 

http://www.crownaudio.com/pdf/legacy/136734.pdf

Érdekes téma ez. Én még ugyan nem hallottam ezt az erősítőt,de az eddig hallott úgymond profi erősítők hangja igazán tetszett. Otthonra is szívesen elfogadnám ezeket.Amik nem csak kifejezetten terem hangosításra készülnek ,hanem a stúdiókba azok (nekem )nagyon kellemesen zenélnek.Talán kevésbé is érzékenyek a kábelekre,alátámasztásra (itt biztosan sokan megköveznek...).
Hangjukban van valami lényegre törő és szinte minden esetben jól hallgathatóak.Legalább is kirívó hibáktól mentesek,szvsz. Lehet,hogy a HiFi úgymond HighEnd -jei között vannak jobbak,nagyobb felbontásúak,de ezek majd mindegyike hosszan hallgatható darab.Persze mint minden ez is ízlés dolga.

Vendég

Sztereó erősitők

Látom megy a vita a használt és új erősítőkön.Na hát, nekem is most jött meg(ill.mentem érte) a Luxman L410 erősítő.
Nem mai darab ez sem (1984 körüli,de mindenképpen újabb mint a 79'-es NAD 3020-am).
Picit én is féltem így látatlanban megvenni,de nagyon jó a gép.(az ára is baráti volt 35ezer Ft)
Pici karcolások vannak azért rajta ,de nem vészes,és a hangja amúgy is kárpótol ezekért a hiányosságokért.
A hangja nagyon-nagyon hasonlít a múltkor nálam lévő Creek EVO erősítőéhez.(köszönet Vackornak :lol!: )
Sokkal részletezőbb mint a kis NAD ,de mellette megtartva annak dinamikus hangját is.
Maximálisan meg vagyok elégedve. Ja és gyönyörű. A hangja csodálatos...
Majd fotókat is készítek ma róla.
A tekerő gombok is eloxált alumíniumból vannak(én eddig műanyagnak hittem,fotókon legalább is úgy néz ki)
A súlya is komoly (13Kg), és hatalmas trafóval van ellátva.Mondjuk a betáp vezeték nem egy komoly(olyan mint egy órás rádióé,olyan vékonyka).De most ezt a hang minőségén nem hallom .Tapasztalatom alapján a mostani gépek, kb. a kétszázezer Ft-os kategóriában a versenytársai.A tartósságát meg majd az idő megmutatja(én bízok benne)remélem nem lesz vele gond...
Ma azt hiszem újra végig hallgatom a lemezeimet vele.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Azt hittem érdekes témát dobok fel.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Kíváncsi lennék rá,hogy egy ilyen profi erősítő mire képes egy normál sztereó rendszerben.Ha valaki esetleg hallotta,szívesen olvasnám a véleményét ezzel kapcsolatban.

http://www.crownaudio.com/pdf/legacy/136734.pdf

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

És a phono fokozata kiemelkedően jó a többi részéhez képest is!  :lol!:
Én most a végfokát használom ,de az előfokról is hasonlóan jó minőség.Élőben megdöbbentő volt a Luxman L190 után ,hogy ez milyen nagy gép.
Két kis NAD kijönne belőle ,lemértem.
Phonot meg majd még később próbálom ki, a lemezjátszó beszerzés most odébb van...
Sajnos.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: vtb »

És a phono fokozata kiemelkedően jó a többi részéhez képest is!

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Látom megy a vita a használt és új erősítőkön.
Na hát, nekem is most jött meg(ill.mentem érte) a Luxman L410 erősítő.
Nem mai darab ez sem (1984 körüli,de mindenképpen újabb mint a 79'-es NAD 3020-am).
Picit én is féltem így látatlanban megvenni,de nagyon jó a gép.(az ára is baráti volt 35ezer Ft)
Pici karcolások vannak azért rajta ,de nem vészes,és a hangja amúgy is kárpótol ezekért a hiányosságokért.
A hangja nagyon-nagyon hasonlít a múltkor nálam lévő Creek EVO erősítőéhez.(köszönet Vackornak )
Sokkal részletezőbb mint a kis NAD ,de mellette megtartva annak dinamikus hangját is.
Maximálisan meg vagyok elégedve. Ja és gyönyörű. :lol!: A hangja csodálatos...
Majd fotókat is készítek ma róla.
A tekerő gombok is eloxált alumíniumból vannak(én eddig műanyagnak hittem,fotókon legalább is úgy néz ki)
A súlya is komoly (13Kg), és hatalmas trafóval van ellátva.Mondjuk a betáp vezeték nem egy komoly(olyan mint egy órás rádióé,olyan vékonyka).De most ezt a hang minőségén nem hallom .Tapasztalatom alapján a mostani gépek, kb. a kétszázezer Ft-os kategóriában a versenytársai.A tartósságát meg majd az idő megmutatja(én bízok benne)remélem nem lesz vele gond...
Ma azt hiszem újra végig hallgatom a lemezeimet vele.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Újat szeretnék, ha egy mód van rá, de ha van valakinek használt, annak sem lennék ellenére  
Nem vagyok a pénzem ellensége 

Ha meg tudod oldani akkor nézd és hallgasd meg a "barlangban", és lehet hogy beakcióznak neked valamit (és így már nem biztos hogy érdemes a használtat favorizálni)...

Oksi, köszi szépen.

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Újat szeretnék, ha egy mód van rá, de ha van valakinek használt, annak sem lennék ellenére  
Nem vagyok a pénzem ellensége

Ha meg tudod oldani akkor nézd és hallgasd meg a "barlangban", és lehet hogy beakcióznak neked valamit (és így már nem biztos hogy érdemes a használtat favorizálni)...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”