Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Üdv.
Ma boldog tulajdonosa lettem egy használt, de nagyon jó állapotban lévő francia vázas Giant Canyon Trekking kerékpárnak. Képek később.
wow gratula...Én is tervezem, h nyárra veszek egy montit, de valami alap olcsóbb cuccot...Tekerni lehessen vele...Láttam egy Scott cangit 50 körül, az nekem elég lenne.Legfeljebb az alkatrészeket fejlesztem ha szükséges lesz...
Látom nagyon értetek ezekhez a kerékpárokhoz, olvastam, hogy versenyeztél is, tehát más ligában játszol, mint én. Nekem már ez a pénz is sok volt, amit kiadtam, (40.000,- és 4-5000,-et kiadok még egy lezáróra), ide ment el az eladott cd lejátszóm árának a fele, a másik feléből vettem egy olcsó futóművet és egy DAC-ot), te pedig 50-ért akarsz valami alap montit venni.
Jó, mondjuk ez a Giant újonnan biztos jóval drágább volt, én meg ugye használtan vettem. Nagyon megtetszett ez az alu francia váz, jó a váltó (SRAM 5.0), a fék, van rajta csomagtartó, sárvédő, első-hátsó lámpa, komfort kormány, duplafalú felnik, olyan masszív az egész.
A Srammal nem lesz bajod
Kerékpározás
én ha jót akarok tekerni és a családomat is biztonságba akarom tudni akkor kimegyek ausztriába, gondozott utak előzékeny bicajosok akik vigyáznak egymásra, picike hütték és borospincék az út mentén ahová betérhet a szomjas bicajos egy hosszúlépésre, kell ennél jobb?
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Kerékpározás
Nem vicc ez, én imádok hosszú távokat letekerni...
A hosszú táv az jó, én az M0 autóúton biciklizésre értettem,hogy ne vegye senki komolyan.(tilcsa ja kresz!)
Kerékpározás
Nekem már ez a pénz is sok volt, amit kiadtam, (40.000,- és 4-5000,-et kiadok még egy lezáróra), ide ment el az eladott cd lejátszóm árának a fele, a másik feléből vettem egy olcsó futóművet és egy DAC-ot), te pedig 50-ért akarsz valami alap montit venni.
Hát pedig az még nem is sok pénz egy bringáért. Csak mindenki hozzá van szokva a 20e Ft-os Tesco bikehoz, amin csak tekerni nem lehet. Ugyanúgy, mint hogy az emberek hozzá vannak szokva a kínai egybe hifikhez. Én új országúti kerékpárt nem is nagyon tudnék venni/ajánlani senkinek 150e alatt, azt is csak valami jó kis téli akcióban. De inkább felette kezdődnek a minőségi cuccok. Mint ahogy jó szívvel nem is nagyon tud az ember új hifit(cd+erősítő+hangfal+kábelek) ajánlani mondjuk 80-100Ft alatt.
Ha jól rémlik Gyömrői vagy arrafelé lehet tekergetni. Kifelé szép tájak vannak. Meg Valkó felé van tájvédelmi körzet de az kicsit messzebb van meg dombos:) Én amúgy péceli vagyok az sincs messze:)
Ja,most már lehet menni szépen az M0-on ,jó sima az út.Csak azok az autók kicsit zavarók(mennek minta meszes).Na de a leállósáv is jó a biciklinek,szép sima. Maglódról már nincs messze,így semmi.Lehet akár Szentendréig is menni,jó úton.
UI:Csak vicceltem ,mielőtt még bárki komolyan venné.
Kerékpározás
Üdv.
Ma boldog tulajdonosa lettem egy használt, de nagyon jó állapotban lévő francia vázas Giant Canyon Trekking kerékpárnak. Képek később.
Gratulálok a szerzeményhez,remélem nemsokára már a jó idő is megjön hozzá.(én már várom)
Köszi, én is nagyon várom már a jó időt. Még az is lehet, hogy elnézek valamikor Maglód felé...
Gyere!
Kerékpározás
Egy normálisabb országúti ami már azért használható sportolásra az megkapható már 100-150 körül...De egy komolyabb az 300 ezer felett van...Ezekkel már lehet versenyezni is.De nagyon sokat jelent a hozzáértés és karbantartás ami a ikerékpárokat illeti.
Itt egy oldal olcsóbb Országúti kerékpárokról: http://www.gepida.eoldal.hu/oldal/road
És akik kicsit komolyabban gondolják: http://www.author-hungary.com/main.php? ... =3&ev=2006
És a profiknak : http://www.univega.hu/2007_via_mku.html
Hát talán a 125e-est már lehetne ajánlani. De azért a "gepida" agyak nem lehetnek túl jók.
Sportolásra amatőröknek tökéletes...Csepelekkel is ellehetett járni évekig ha karban voltak tartva....Komolyabb távok megtételére és versenyzésre természetesen nem alkalmasak.
Kerékpározás
Egy normálisabb országúti ami már azért használható sportolásra az megkapható már 100-150 körül...De egy komolyabb az 300 ezer felett van...Ezekkel már lehet versenyezni is.De nagyon sokat jelent a hozzáértés és karbantartás ami a ikerékpárokat illeti.
Itt egy oldal olcsóbb Országúti kerékpárokról: http://www.gepida.eoldal.hu/oldal/road
És akik kicsit komolyabban gondolják: http://www.author-hungary.com/main.php? ... =3&ev=2006
Hát talán a 125e-est már lehetne ajánlani. De azért a "gepida" agyak nem lehetnek túl jók.
Kerékpározás
Kerékpározás
Nekem már ez a pénz is sok volt, amit kiadtam, (40.000,- és 4-5000,-et kiadok még egy lezáróra), ide ment el az eladott cd lejátszóm árának a fele, a másik feléből vettem egy olcsó futóművet és egy DAC-ot), te pedig 50-ért akarsz valami alap montit venni.
Hát pedig az még nem is sok pénz egy bringáért. Csak mindenki hozzá van szokva a 20e Ft-os Tesco bikehoz, amin csak tekerni nem lehet. Ugyanúgy, mint hogy az emberek hozzá vannak szokva a kínai egybe hifikhez. Én új országúti kerékpárt nem is nagyon tudnék venni/ajánlani senkinek 150e alatt, azt is csak valami jó kis téli akcióban. De inkább felette kezdődnek a minőségi cuccok. Mint ahogy jó szívvel nem is nagyon tud az ember új hifit(cd+erősítő+hangfal+kábelek) ajánlani mondjuk 80-100Ft alatt.
Ha jól rémlik Gyömrői vagy arrafelé lehet tekergetni. Kifelé szép tájak vannak. Meg Valkó felé van tájvédelmi körzet de az kicsit messzebb van meg dombos:) Én amúgy péceli vagyok az sincs messze:)
Kerékpározás
Igen én versenyeztem is...Több mint 10 éve fizettem 350 ezret a bicajomért haveri alapon...Az akkor nagyon nagy pénz volt.Az ember ha hozzászokik egy minőséghez nehéz lejjebb adni.Akkoriban a montiról hallani sem akartam, nem lehetett velük haladni, én meg imádtam a sebességet.Mára már idősebb fejjel mások az elvárásaim, főleg ezeken az utakon.Egy strapabíró bicaj kell, amivel ellehet ugrani a városba, vagy kicsit kikapcsolni a szoba kerékpár helyett azt tekergetni.
Kerékpározás
Üdv.
wow gratula...Én is tervezem, h nyárra veszek egy montit, de valami alap olcsóbb cuccot...Tekerni lehessen vele...Láttam egy Scott cangit 50 körül, az nekem elég lenne.Legfeljebb az alkatrészeket fejlesztem ha szükséges lesz...
Kerékpározás
Üdv.
Gratulálok a szerzeményhez,remélem nemsokára már a jó idő is megjön hozzá.(én már várom)
Kerékpározás
Hello!
Örülök hogy ilyen topic is van, gondoltam megmutatom az én kis drágámat
1968-as Csepel Tihany. A maga idejében jó bringának számított.
Szerény véleményem szerint máig az egyik legszebb Csepel amit valaha gyártottak - saját kezüleg "restauráltam" (gyári színre újrafestve). Elég ritka, nem sokat látni belőle
szép kis beach cruiser, és még a színét is eltaláltad...
Köszi
Nagyon Rock and Roll! Alig várom a tavaszt, hogy elvihessem egy körre!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Kerékpározás
Nem is kell oda több. Esetleg könyökvédő, de az marha idegesítő tud lenni.
Kerékpározás
sem volt sokkal több
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Kerékpározás
Most találtam rá:Poli épp földet ér
hát nem sok protektor volt rajtad...
Kerékpározás
Hali! A skót alu, de a szerelvényekkel együtt nem könnyű darab, de megteszi Viszont amikor még új volt az első évben 6 a következő szezonban 7 defektem volt. El voltam átkozva
Kerékpározás
Most találtam rá:Poli épp földet ér
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Kerékpározás
Hello!
Örülök hogy ilyen topic is van, gondoltam megmutatom az én kis drágámat
1968-as Csepel Tihany. A maga idejében jó bringának számított.
Szerény véleményem szerint máig az egyik legszebb Csepel amit valaha gyártottak - saját kezüleg "restauráltam" (gyári színre újrafestve). Elég ritka, nem sokat látni belőle
szép kis beach cruiser, és még a színét is eltaláltad...
Kerékpározás
Scott trekkinggel nyomom aszfalton. Sajnos nehéz gép és a gazdája sem vékony csávó Ja és a bringámon van nyereg
Az úgy unalmas.
Kerékpározás
Scott trekkinggel nyomom aszfalton. Sajnos nehéz gép és a gazdája sem vékony csávó Ja és a bringámon van nyereg
Az itthoni utakra nem baj a nehéz acélvázas erős gép, legalább nem kell cserélgetned a vázat olyan sűrűn...
Kerékpározás
Kerékpározás
Én is nagyon szerettem kerékpározni, nem csak versenyen, de szinte minden nap tekertem... Baromi jó időtöltés, este olyan jót aludtam utána mint a medve...