Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Filmcsillag

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Komárom-Esztergom megyében látta még valaki valahol mostanában ? oktalan módon 30.-án kezdtem csak keresni, azóta nem találom sehol...
Felénk is eltűnt már az első nap, de tegnap láttam ismét. Lehet hogy utánrendelés?

Vito
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vito »

Komárom-Esztergom megyében látta még valaki valahol mostanában ? oktalan módon 30.-án kezdtem csak keresni, azóta nem találom sehol...

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Ma láttam egy újságárusnál 400 Ft-ért kitéve a legújabb (Szarvasvadászos) Film*-ot. Persze melléklet nélkül.
Érdekes. Gondolom valami ismerőse visszahozta az újságot, hátha el lehet adni. Így már egész olcsó lesz a film. (Főleg, ha még elő is rendelte.)
Elkúrtuk

Vendég

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tagadhatatlan pozitívum, hogy nincsenek kötelező reklámok a lemezen, ahogy maga a tény, hogy ilyen volumenű film is megjelenik mellékletként, igen örvendetes. A kivitelezés azonban némi csalódást okoz. Egy viszonylag új vagy legendás filmnél (A SZARVASVADÁSZ az utóbbi kategória) az ember elvárja, hogy a képminőséggel ne legyen számottevő probléma. Itt sajnos van: 2-3 helyen elég feltűnő képhiba jelentkezik, míg az apróbb hibák nem zavaróan, de észrevehetően viszonylag sűrűn tapasztalhatók. Nem hiszem el, hogy csak ilyen minőségű kópia szerezhető ebből a filmből, vagy csak ilyen szintig lehet egy hibás kópiát feljavítani. (A hangminőségről -megfelelő technikai háttér híján- nem írnék.)
Az extrák? Egy előzetes, egy másik film előzetese és némi szöveges anyag az alkotókról és a filmről.
Ha arra gondolok, hogy a film 5 Oscar-díjat kapott, s a filmtörténet egyik leghírhedtebb alkotásának számít (a kelet-európai országok A SZARVASVADÁSZ vetítése miatt kivonultak az 1979-es nyugat-berlini filmfesztiválról), akkor szinte hihetetlen, hogy semmi komolyabb háttéranyagot nem kapunk. Úgy tudom, nem csak a mellékletről, hanem a hazai kereskedelmi verzióról is hiányoznak az igazi extrák. Cimino, De Niro, Walken vagy mások audiokommentárja érdekes lehetne, s nem is kivitelezhetetlen, hiszen nyilván mindegyikük szívesen emlékezik vissza erre a filmre. Lehetettek volna archív felvételek az Oscar-gáláról is, ahol a legjobb női alakítás díjazottja (Jane Fonda a HAZATÉRÉS című filmért) is tiltakozott Cimino alkotása ellen stb. stb.
Szóval A SZARVASVADÁSZ mostani változata ismét egy olyan DVD film a gyűjteményemben, amit adandó alkalommal szívesen lecserélnék egy igényesebb kiadásra.

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

látta már valaki vidéken az újságosoknál ?
Most vettem meg. A kirakatból akasztattam le az utsót. Azt mondta a kishölgy, hogy ma mindenki ezt viszi.

Azt azért díjazom, hogy 29-ére hirdették a megjelenést és kint is van még vidéken is.

Igen, példát vehetne róla a HáziMozi magazin! Ha a többi mellékletes újság tudja teljesíteni a megjelenést, akkor ők miért nem tudják? Ja, már értem, még mindig azt hiszik ,hogy ők a királyok, mert elsőként indultak a dvd-mellékletes újságok között.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Filmcsillag

Most vettem meg. A kirakatból akasztattam le az utsót. Azt mondta a kishölgy, hogy ma mindenki ezt viszi.

Azt azért díjazom, hogy 29-ére hirdették a megjelenést és kint is van még vidéken is.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: vtb »

Igen, hozzánk, Fejér megyébe megérkezett, most vettem meg. Ez az első DVD Filmcsillag újságom. A melléklet borítóján nincs semmi reklámfelirat, remélem a film előtt se lesz. Úgyhogy szerintem ez egy az egyben a kereskedelmi forgalomban levő változat AMARAY tokban, úgyhogy meg vagyok elégedve.
A Filmcsillagnak van egy ilyen kellemes tulajdonsága, hogy teljes mértékben mellőzve vannak a reklámok a mellékletről. Legalábbis eddig így volt, úgyhogy a film előtt sem lesz

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Filmcsillag

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Filmcsillag

Igen, hozzánk, Fejér megyébe megérkezett, most vettem meg. Ez az első DVD Filmcsillag újságom. A melléklet borítóján nincs semmi reklámfelirat, remélem a film előtt se lesz. Úgyhogy szerintem ez egy az egyben a kereskedelmi forgalomban levő változat AMARAY tokban, úgyhogy meg vagyok elégedve.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Vito
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vito »

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

DVDabc oldalán olvashatjátok a következőket:"Hamarosan megjelenik a DVD Filmcsillag legujabb szama, mellekelten A szarvadasszal!"

Úgy látszik ők is olvassák a fórumot, mert mára kijavították!

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

"Hamarosan megjelenik a DVD Filmcsillag legujabb szama, mellekelten A szarvadasszal!"

Ez jó. Csak elképzelem amint Robert De Niro nem egy szarvasra vadászik, hanem szarra.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Filmcsillag

DVDabc oldalán olvashatjátok a következőket:"Hamarosan megjelenik a DVD Filmcsillag legujabb szama, mellekelten A szarvadasszal!"
Oké, hogy van akinek nem jön be ez a film, de ennyire!

Szerintem ez azért van, mert néhány sorral lentebb 3890-ért árulják a szarvasvadászt. Nehogy ráizguljanak a mellékletre kétezerrel ócsóbbé. A szarvadász melléklet meg úgysem érdekel senkit.

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

DVDabc oldalán olvashatjátok a következőket:
"Hamarosan megjelenik a DVD Filmcsillag legujabb szama, mellekelten A szarvadasszal!"
Oké, hogy van akinek nem jön be ez a film, de ennyire!

---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ugye van rajta magyar felirat?
lásd eggyel lejjebb.teljes kritika a megadott oldalon.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: z12 »

Nem is komolyan dühöngtem.....
De 100 Ft az 100 Ft.

Meg támogatni kell a jó mellékleteket adó újságokat.....

z

Remélem a következő melléklet a Konvoj lesz.....

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Aktuális szám melléklete: A Szarvasvadász
Csessze meg, most vettem meg nemrégen a MM-ben akciósan.

z

Akkor ugyanott vagy, nem? Na jó, nem kaptál hozzá újságot.

Ami azért komoly vesztesség lehet, tekintve ezek a reklámújságok baromira érdekessek!

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Filmcsillag

z

Akkor ugyanott vagy, nem? Na jó, nem kaptál hozzá újságot.

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: z12 »

z

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

A kereskedelmin volt!...

Valószínűnek tartom egyébként, hogy egy-az-egyben a piaci változat lesz a magazinhoz. A MM elég sokáig akcióban árulta 2000 pénzért és még mostanság is felbukkan 1-1 darab. Kicsit elszámolhatták magukat a gyártásnál...

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DVD Filmcsillag

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD Filmcsillag

A szarvasvadász valóban több mint remek. Sajnos azonban a hivatalos kiadásához már volt "szerencsétlenségem" és borzalmas volt a hang (pedig micsoda filmzenéje van!) és a kép minősége egyaránt. Én csak reménykedni tudok, hogy a mellékletes kiadás feljavított lesz. Nem ez lenne az első eset, hogy mellékletesen a hivatalos változatnál jobb minőséghez lehet hozzájutni! 
Aki megveszi, írja majd le legyen szíves, hogy mit tapasztal!

A mozinet kritika szerint nem sok jóra számíthatunk "hangilag":

http://www.mozinet.hu/display.php?table ... dvd_id=211

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: GTomi »

hol lesz melléklet?

Szerinted miért az a tpoic neve ami? Amúgy itt.. A Szarvasvadász alapmű

A nyúl bennt van, de mi kinnt vagyunk.
Na errôl az apróságról megfeledkeztem

tényleg alapmű!!!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

A szarvasvadász valóban több mint remek. Sajnos azonban a hivatalos kiadásához már volt "szerencsétlenségem" és borzalmas volt a hang (pedig micsoda filmzenéje van!) és a kép minősége egyaránt. Én csak reménykedni tudok, hogy a mellékletes kiadás feljavított lesz. Nem ez lenne az első eset, hogy mellékletesen a hivatalos változatnál jobb minőséghez lehet hozzájutni!

Aki megveszi, írja majd le legyen szíves, hogy mit tapasztal!
gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Igc »

hol lesz melléklet?

Szerinted miért az a tpoic neve ami? Amúgy itt.. A Szarvasvadász alapmű
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”