Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Hali
Valaki ismeri az Audioquest és a Van den Hul vezetékeit?
Pontosabban a kb 1500 2000 ft / méteres fajták érdekellnek .Melyik lehet a jobb?
+ Bikábelezés érdekel,hogy hogyan kell, sajnos nem csináltam még soha.
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
-
Vendég
Kábelezzünk
Sziasztok!Érdemes lenne ezeket a kábeleket beszereznem?
interconnect: Neotech KHS-441 kábel + 94GT-8 rca
dig. koax: Neotech KHS-2124 kábel + RP-412Gt rca
Más javaslatok esetleg?
én 441-et használok sub jelkábelnek 4 méter hosszban nagy megelégedettséggel... alapból a mélyeket támogatja, izmos karakteres hanggal...
a digitkábelt nem ismerem... de a neotechről saját árában jókat hallani...
Kábelezzünk
Sziasztok!Érdemes lenne ezeket a kábeleket beszereznem?
Más javaslatok esetleg?
Szia!
Bocsi, hogy így lerohanlak, de nekem van egy ilyen kábelem, ilyen dugókkal, 80 cm hosszban, ami eladó. (3000 Ft, vagy ha postázni kellene, akkor +posta)
Ha esetleg érdekel, a többit privátban!
A másikat nem ismerem. A színe elég csajos...
Üdv
UPSakku.hu
Kábelezzünk
Sziasztok!
Érdemes lenne ezeket a kábeleket beszereznem?
Más javaslatok esetleg?
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S
Kábelezzünk
sopi66:
Van itt a fórum egy excalibur38 nevű srác aki gyárt hangfal meg összekötő kábeleket, én rendeltem tőle hangfalkábelt és nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon egyenletes a drót átvitele, nincsenek bántó élek meg "karcok" a hangzásban még nagy hangerőnél sem, abszolút zenei a hangja, beszélj vele ha jól tudom akár demó példányt is ad.
Én előtte egy Inakustik Monitor Joker -t használtam ( 600Ft/m volt 2001 -ben) azt helyből bekötött szemmel hátrafelé átugorja.
-
Vendég
Kábelezzünk
egy cd tap osvenyenek lecserelesen gondolkodom. mit ajanlanatok erre a celra, belso kabelezesre. sodrott, tomor, rez, ezust, esetleg konkret tipus?
-
Vendég
Kábelezzünk
Sentinel szia...Igen így van ezt írtam, de akkor még nem erről a DVD-ről ment az anyag...Nem tudom akkor mi lehetett az oka a más, jobb hangnak.Lehet nem volt jobb, csak az akkori rendszerem hangjában a rosszat elrejtette.Tudod jó pap is holtig tanul.A VDH sem tökéletes, mert volt itt más kábel kicsit ugyan drágább gyári amiről sokkal szebben szólt minden.De a VDH most érdekes módon ebben az összeállításban lényegesen jobb.
Kábelezzünk
Én is kipróbáltam a tűzállót a CAT5 és CAT7 1200 mhz kábeleket is...A CAT 7 1200-as valóban jobb mindnél egy kicsit, főleg a magasak terén....De nekem túl teknicista hangja van, vagy hogy írjam le magyarul...Valahogy nem áll ösze zenévé a hang és túl nyers a hangzás.A jelenlegi rendszerembe vissza kellett tegyem a VDH-t mert azzal jobban dolgozik.A részletek annyira nem vesztek el egyáltalán, sőt, de a hang hosszabb távon sem fárasztó, a lecsengések sokkal jobbak, finomabb az egész hangkarakter.Szóval árában nem rossz a cat és a tűzálló sem, elég részlet előjön belőlük, de mégis kissé lapos az egész, és nem ál össze zenévé.Ez persze a jelenlegi rendszeremben van így, de már másik rendszerben is hasonlókat véltem felfedezni.
December közepén még ezt írtad:
"A VHD kábelem 5000 ft métere és a tűzálló az én rendszeremben sokkal jobb hangot ad.Most ne akarjuk azt mondani mint mindig ilyen esetekben , h ez kivétel mert a VDH az épp egy szar kábel.Nem szar ha az lett volna akkor nem lett volna annyira népszerű, annó mindenki nagy megelégedéssel beszélt róla aki használta, nem csak a szaksajtó hanem a felhasználok is.Lehet gondolkodni, és magunkba nézni kicsit. "
Illetve amikor kifejtettem, hogy hiányzik belőle a zene, akkor értetlenségedet fejezted ki
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
-
Vendég
Kábelezzünk
Ezek fényében ezek után kijelenthetem a cat és tűzálló nem egy megváltás, csak egy olcsó pénzből elviselhető hang,
-
Vendég
Kábelezzünk
Én is kipróbáltam a tűzállót a CAT5 és CAT7 1200 mhz kábeleket is...A CAT 7 1200-as valóban jobb mindnél egy kicsit, főleg a magasak terén....De nekem túl teknicista hangja van, vagy hogy írjam le magyarul...Valahogy nem áll ösze zenévé a hang és túl nyers a hangzás.A jelenlegi rendszerembe vissza kellett tegyem a VDH-t mert azzal jobban dolgozik.A részletek annyira nem vesztek el egyáltalán, sőt, de a hang hosszabb távon sem fárasztó, a lecsengések sokkal jobbak, finomabb az egész hangkarakter.Szóval árában nem rossz a cat és a tűzálló sem, elég részlet előjön belőlük, de mégis kissé lapos az egész, és nem ál össze zenévé.Ez persze a jelenlegi rendszeremben van így, de már másik rendszerben is hasonlókat véltem felfedezni.
-
Vendég
Kábelezzünk
" f és sz betűk kiéneklésénél zsírpapír effektust, magashiányt, elfojtást érzek"
Nem semmi megfogalmazás.
-
Vendég
Kábelezzünk
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A rendszerem az aláírásomban, az összekötő kábel Kácsa Expert Line a hangfalkábel az M1-hez adott swans kábel. Számomra elég kellemesnek tünt a zenehallgatás így. A haver hozott magával VDH kábeleket bekötöttük és mintha nem is az a rendszer szólt volna. Több mély és magas, tisztább hang nagyobb tér. Le is görbült a szám. Úgy látszik ebből a rendszerből még többet is kilehet hozni. Olvasgatva a topicot sokan esküsznek a Cat 7-es hangjára, de nem mindenki ért egyet vele. Mivel sokat nem tudok kábelre költeni azt szeretném megkérdezni hogy érdemes-e ilyen kábelre beruházni és lesz-e hallható különbség. Ha márt olyan lenne amit halottam maximálisan meglennék elégedve. Kösz a segítséget.
Üdv: sopi66
Hát én annyira nem borultam hasra a CAT-7től,de a kácsa kábelénél tuti jobb lesz.Hogy miben és mennyire a fene se tudja látatlanban.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A rendszerem az aláírásomban, az összekötő kábel Kácsa Expert Line a hangfalkábel az M1-hez adott swans kábel. Számomra elég kellemesnek tünt a zenehallgatás így. A haver hozott magával VDH kábeleket bekötöttük és mintha nem is az a rendszer szólt volna. Több mély és magas, tisztább hang nagyobb tér. Le is görbült a szám. Úgy látszik ebből a rendszerből még többet is kilehet hozni. Olvasgatva a topicot sokan esküsznek a Cat 7-es hangjára, de nem mindenki ért egyet vele. Mivel sokat nem tudok kábelre költeni azt szeretném megkérdezni hogy érdemes-e ilyen kábelre beruházni és lesz-e hallható különbség. Ha márt olyan lenne amit halottam maximálisan meglennék elégedve. Kösz a segítséget.
Üdv: sopi66
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham
Kábelezzünk
Hozzám most került a HEED által is preferált Neotech KHS - 441 SM ic. kábel, mely tömör 0.8 mm-es vezetőkből áll.Az első benyomások nagyon jók a rendszerbe.
Igaz, a tuner és kábele ára így egyenlő.
Te tudom ajánlani kezdetnek a Monitor kábeleit is, az szerintem Neotech KHS - 441,
SM jelzés nélkül.
Hmm, én nagyon úgy emlékszem, hogy pár éve azt mondta nekem hogy a sima a jó az sm meg nem.
Nekem a Kácsában is ezt mondták, anno.
Ezért vettem IC-nek a simát, sub-hoz az SM-et. :lol!:
Ráadásul, pont a basszus lett megfogottabb, dallam követőbb. :lol!:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Kábelezzünk
Hozzám most került a HEED által is preferált Neotech KHS - 441 SM ic. kábel, mely tömör 0.8 mm-es vezetőkből áll.Az első benyomások nagyon jók a rendszerbe.
Te tudom ajánlani kezdetnek a Monitor kábeleit is, az szerintem Neotech KHS - 441,
SM jelzés nélkül.
Hmm, én nagyon úgy emlékszem, hogy pár éve azt mondta nekem hogy a sima a jó az sm meg nem.
Változnak az idők?
De a sima az olyan mint a Monitor Sztereó magazinban győztes kábele. :lol!:
Persze, mindegy ez előrelépés auditív vonalon.
Pénzügyileg meg - természetesen - nem.
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Kábelezzünk
Milyen hangfalkábelt ajánlanátok egy olyan rendszerben, ahol a mélyet elégnek érzem, viszont kb. a felvételek felénél, a cinek hangjánál, a f és sz betűk kiéneklésénél zsírpapír effektust, magashiányt, elfojtást érzek.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Kábelezzünk
SM jelzés nélkül.
Nekem a Kácsában is ezt mondták, anno.
Ezért vettem IC-nek a simát, sub-hoz az SM-et. :lol!:
UPSakku.hu
Kábelezzünk
SM jelzés nélkül.
Kábelezzünk
Hozzám most került a HEED által is preferált Neotech KHS - 441 SM ic. kábel, mely tömör 0.8 mm-es vezetőkből áll.
Az első benyomások nagyon jók a rendszerbe.
SM jelzés nélkül.
-
Vendég
Kábelezzünk
Egy csiptetős hangfalaljzathoz hogyan lehet ideiglenesen hozzácsatlakoztatni a banándugós hangfalkábelt? Van valamilyen átalakító? Megoldás szeretnék, amíg a hangfalam aljzatát megjavítják.
Nincs átalakító erre, addig vedd le a banándugót a kábel végéről...
- d.janos
- Fórumlakó

- Értékelés: 202
Kábelezzünk
Egy csiptetős hangfalaljzathoz hogyan lehet ideiglenesen hozzácsatlakoztatni a banándugós hangfalkábelt? Van valamilyen átalakító? Megoldás szeretnék, amíg a hangfalam aljzatát megjavítják.
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Kábelezzünk
Sziasztok! Segítsetek összektőkábelt választani! Neotech KHS-154-et néztem ki. Az Audioquest Sidewinderről mi a véleményetek? Esetleg, Audioquest G-Snake is érdekelne. Semlegest hangzást szeretnék, inkább lágy magasakat, közepeket. Az aláírásomban szereplő rendszerhez kell.
Lehet, hogy nem mész sokra a válaszommal, de addig is, amíg valaki más válaszol: én tegnap vettem egy félméteres Sidewindert, tehát nagyon kevés élményem van vele, abszolút nincs bejáratva. Egy profigoldot cseréltem le, hát annál sokkal élettelibb, részletesebb hangot ad. Viszont a lágy hangzás elsőre biztos nem jellemzi, egy kicsit sötétebbnek, zártabbnak hallottam, mint szeretném én is. Talán a mélyek is jobban előjönnek. A tere viszont elég jó, van mélysége is. De hangsúlyozom: ez első hallgatás, szerintem fog változni, én eddig nem bántam meg. Elég jó az ár/érték aránya. Szerintem.
Köszönöm a véleményt, kíváncsi leszek, milyen lesz a hangja bejáratódás után. A részletező hangnak örülök. Azt szeretném még tudni, hogy a Neotech KHS-154-hez képest milyen. Hátha valaki hozzá tud szólni.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Üdv mindenkinek!
The Chord Company kábelekkel van valakinek tapasztalata? Magyarországon forgalmazza valaki? Úgy láttam a Carnival Silverscreen igen jó minősítést kapott.
Chord Legend (bi-wire) volt nemrég fülelésen,cimbitöl kaptam kölcsön aki Tannoy DC15"-el használta,a D700-hoz is nagyon okés volt a hangja ,gondolom hogy nem lessz gond az R 2-sel sem.Régebbi,és olcsón beszerezhető(ebay)..
:lol!:
Köszi utánanézek. Továbbra is érdekelne mo-i Chord forgalmazó, ha esetleg tud valaki róla.
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
Van-e valakinek tapasztalata Heed Orbit tap es halozati kabelek parositasaban ?Lehet-e hangbeli javulast elerni ? Milyen kabelekkel probaltatok ?
Szerintem felesleges kiadás csak, de ha gondolod, hogy sokat befolyásol a hangzáson egy hálózati kábel cseréje ENNÉL a készüléknél, akkor hajrá... Információim szerint az Orbitban olyan táp van, és úgy van megépítve, hogy a fázisra, azaz a dugóforgatásra is teljesen közömbös. Amikor Heed-re váltottam kihajítottam a korábban bevált, jó hangú hálózati kábeleimet. :lol!:
Kimber Te alaposan megfertőződtél!
Mondhatni Heed pozitív vagy.
Kábelezzünk
Van-e valakinek tapasztalata Heed Orbit tap es halozati kabelek parositasaban ?Lehet-e hangbeli javulast elerni ? Milyen kabelekkel probaltatok ?
Szerintem felesleges kiadás csak, de ha gondolod, hogy sokat befolyásol a hangzáson egy hálózati kábel cseréje ENNÉL a készüléknél, akkor hajrá... Információim szerint az Orbitban olyan táp van, és úgy van megépítve, hogy a fázisra, azaz a dugóforgatásra is teljesen közömbös. Amikor Heed-re váltottam kihajítottam a korábban bevált, jó hangú hálózati kábeleimet. :lol!:
Kimber Te alaposan megfertőződtél!
Mondhatni Heed pozitív vagy.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2